ben varim:))))
güzel haberlerim var 10 haftanin ardindan nihayet doktara gidip ultrasonumuza girdik hersey cok iyimis bebisimiz iyi durumuda ama yüzünü göstermedi elerini koymus kafasinin altina
doktor size küsmüs dedi esim parmagini agzina almisti diyo ama ben görmedim tabi ben o sira doktora konsantre olmustum ama atlatik cok sükür...
haaaa ve 22 haftanin sonunda bide cinsiyetide ögrendik tabiki benimde bi oglusuuuum olucakmissss teyzeleri............
ben 7,5 kilo almisim
bebisim 420 gr
boy 25 cm olmus
maşallah canım oğluşuna kilosuda boyuda çok iyiben varim:))))
güzel haberlerim var 10 haftanin ardindan nihayet doktara gidip ultrasonumuza girdik hersey cok iyimis bebisimiz iyi durumuda ama yüzünü göstermedi elerini koymus kafasinin altina
doktor size küsmüs dedi esim parmagini agzina almisti diyo ama ben görmedim tabi ben o sira doktora konsantre olmustum ama atlatik cok sükür...
haaaa ve 22 haftanin sonunda bide cinsiyetide ögrendik tabiki benimde bi oglusuuuum olucakmissss teyzeleri............
ben 7,5 kilo almisim
bebisim 420 gr
boy 25 cm olmus
Eki Görüntüle 570105 ters yükledim neyse dün aldım 35 lira çok güzel duruyo
Haaaa ve 22 haftanin sonunda bide cinsiyetide ögrendik tabiki benimde bi oglusuuuum olucakmissss teyzeleri............
Ben 7,5 kilo almisim
bebisim 420 gr
boy 25 cm olmus
maşallah canım oğluşuna kilosuda boyuda çok iyi
çok güzelmiş canım güle güle giy bende arıyorum elbise ama bulamıyorum ya boyu çok kısa yada fiyatı çok tuzlu oluyor...
ben 7,5 kilo almisim
bebisim 420 gr
boy 25 cm olmus
ben 7,5 kilo almisim
bebisim 420 gr
boy 25 cm olmus
canım ınsallah tez zaman bebeyıne esınde güzel bı ıse kavusur hayırlısıyla hersey cok güzel oluck allahın ıznıyle ıcını ferah tut.
ben 7,5 kilo almisim
bebisim 420 gr
boy 25 cm olmus
baktım canım boyları kısa bana göre ordaki elbiselerin dizimin üstünde kalıyor çok göbekte kaldırıyor tabi biraz eşimde izin vermiyor birde fiyatları çok oranın ya 150 lt nerdeyse bi elbise pantolonları da 90 tl alışveriz merkezindeki mağazası ya çok pahallıgebeye baktınmı canım
maşallah oyacımmmm...boyu ne kadar uzun:) benim bıdıklar 20 cm daha..ben de tartıldım bugün inanmıcaksınız ama 63,5 kg yu gördüm yani kısacası 24 haftada 15,5 kg aldımm:)yuhh dediğinizi duyar gibiyim:)
Baharcım çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda iyi bir iş bulur eşin. Bu günler geçer.
Bebeğine de işinize de kavuşmanız için dua ediyorum..
baharcım canım benim Allah yardımcınız olsun herkesin zor günler geçirdiği zamanlar oluyor ya inşallah bunlar da sizin zor zamanlarınızdır yani Rabbim kaldıramayacağımız yük vermesin cümlemize ve inşallah en kısa zamanda atlatırsınız dualarımız seninle Rabbim yardımını esirgemesin inşallah
baharcım rabbim eşine şifa versin canınızı sıkmayın bizde çok zorluk çektik bende işi bıraktım tedaviden önce paralar suyunu çekti borçlandık şimdi eşim tek başına çalışıyo bende arada gidim diyorum bırakmıyo malum o yüzden canını sıkma eşinede söle dünyanın sonu değil ya rabbim sevginizi eksik etmesin bi kuru ekmek te olsa huzur olsun sabır çok önemli rabbim kimseye taşıyamıyacağı yükü vermez sevdiği kulunu sınar.....
Baharcığımm eşine çok geçmişler olsun, Allah acil şifa versin öncelikle, sonrada hayırlı bir iş nasip etsin inşallah. En sonundadaaa inşallah ailenizin miniğini nasip etsin Rabbim size.
baharcım canım çok geçmiş olsun.dualarımız sizinle inşallah tez zamanda iileşir.hayırlı iş kapıları çıkarrr inşallah canımmm
baharcım canım geçmiş olsun bitanem ama unutma her dert sıkıntıdan gelir sıkmayın kendinizi bukadar rabbim en yakın zamanda yardımcı olur .....
baharcım çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda iyileşir ve tüm sıkıntılarınızdan kurtulursunuz hayırlısıyla canım
amin canım,ismiyle müsemma olsun inşallah,
baharcım canım benim çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin,ben de 2 yıl önce olmuştum zona çocuk özleminden,
inşallah eşin tez zamanda sağlığına kavuşur ve iyi bir iş bulur.rabbim bu günlerinizi evinizde bebek sesleriyle unuttursun sen eşin ve çocukların sağlıklı mutlu huzurlu günler yaşarsınız.senin için dua ediyorum canım Allah yar ve yardımcınız olsun.
oy oy maşallah demek sonunda gösterdi bamyayı ay şimdi alışverişler başlar bebişe ufak ufak ben sağlık ocağına gittim kalp sesini bile duyunca mutlu oldu 9 aya kadar bişey almıycam diyodum beşik alcaktım nerdeyse düşün yani bide dün kendime hamile elbisesi aldım kızlar çok uygun resmini koyucam
maşallah canım oğluşuna kilosuda boyuda çok iyi
canım benimm tebrik ederim sende ben gibi bi pipili bekliyosun demek
maşallah oyacımmmm...boyu ne kadar uzun:) benim bıdıklar 20 cm daha..ben de tartıldım bugün inanmıcaksınız ama 63,5 kg yu gördüm yani kısacası 24 haftada 15,5 kg aldımm:)yuhh dediğinizi duyar gibiyim:)
oyoyoyoyoyoyyyyyyyyyy amanda aman bir erkek daha geliyormuş maşallah maşallah..
Bende önümüzdeki salı günü kısmetse gideceğim oğluşum ne durumda, boyu posu kilosu hepsini öğrenirim inşallah. Senin oğlunun maşallahı var annesi. Yiyemiyorum öyleyim böyleyim dedin ama bebişe iyi bakmışsın demekki. :))))
Kizlar cok sagolun Allah hepinizden razi olsun sevincimi ayriyeten sizlerle paylasmak okadar güzelki iyiki hepiniz varsin 10 hafta oldu dile kolay doktora dedim busefer cok sükür 4 haftaya verdi.oyacım gözün aydın nihayetttt gördün bebişini veeee yakışıklının geldiğinden haberin olduuuuuuu
rabbim hayırlısıyla kucağına aldığın günleride göstersin...
maşallah kuzucuk baya büyümüş
eşine geçmiş olsun canım geçtimi yarası benimde abimde çıktı 1 haftada falan geçmişti
inşallah allah tez zamanda hayırlı bir iş de nasip eder eşine herşey yoluna girer
arkadaşlar crinone jel kullanıyorum ve 2 sefer siyaha yakın topak topak bişey geldi bu jelle alakalı bişey mi böyle birşey yaşayan var mı??????
canım tutunma kanaması olabilir ben fitil kullandım bendende gelmişti kahverengiydi dikkat et kendine hadi inşallah rabbim yüzünü güldürür test tarihin ne zaman benim transferden 8 yada 9 gün sonra gelmişti uzan dinlen fazla ayakta durma
arkadaşlar crinone jel kullanıyorum ve 2 sefer siyaha yakın topak topak bişey geldi bu jelle alakalı bişey mi böyle birşey yaşayan var mı??????
ahh canım benimmm ağzından bal dalmıyor valla yaa inşallah öyledirama siyah garip bişi olunca korkmadım değil hani :)
benim bugün 11.günüm dün ve bu sabah geldi 2 sefer bidaha bişey olmadı ama ara ara minik minik geliyor o gelenler büyüktü ayakta fazla kalamıyorum belim kopuyor resmen ağrıdan genelde uzanmış bir haldeyim test tarihim 10 aralık 15.gün yaptırmamı söylemişlerdi
ahh canım benimmm ağzından bal dalmıyor valla yaa inşallah öyledirama siyah garip bişi olunca korkmadım değil hani :)
benim bugün 11.günüm dün ve bu sabah geldi 2 sefer bidaha bişey olmadı ama ara ara minik minik geliyor o gelenler büyüktü ayakta fazla kalamıyorum belim kopuyor resmen ağrıdan genelde uzanmış bir haldeyim test tarihim 10 aralık 15.gün yaptırmamı söylemişlerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?