canım ben daha başlamadım tedaviye bu hafta sonuna doğru adet olurum diye bekliyorum bakalım...
sonrada başlasınnnnnnnn heyecanlı bi süreçççççç
Slm KiZlar sonunda adet oldum baya gecikti bu aydondurulmus embriyo ile deniycez. Bu ay kısmetse :)
hadi gözün aydın arkadaşım.hakkında hayırlısı olsun inşallah..
ben zamanlamanın çok önemli olduğunu düşünüyorum. uygun zaman geldiğinde vücut ve psikoloji hazır olduğunda başlanmalı. ben ilk denememde dış gebelik yaşadım ve bunun yanlış zamanlama sebebiyle olduğunu düşünüyorum. çünkü henüz 1 yıllık evli bile diildim ve ayrıca taşınma dönemimize denk gelmişti. bu sefer doğru zaman olduğunu hissediyorum. dilerim hepimiz için öyledir..
slm kızlar nasılsınız 2 gündür pek yazamadım bende topik ne kadar hızlı ilerliyor maşallah
malum son 1 hafta kaldı tedavime bende son hazırlıkları yapıyorum.allah hakkızda hayırlı olanı versin inşallah
kesinlikle öyle canım uygun zaman ve psikoloji çok önemli...
ben 4 senelik evliyim son 1 senedir temmuzu bekliyorum tedaviye başlamak için (öğretmen olduğum için)
okadar hazırım ki bi an evvel başlamak istiyorum inş ilk denememde nasip olur hamiş olmak
hoşgeldin canım.Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin inşaallah..bende yarın transfer olup bekleme sürecine geçicem Allahım bebişlerimize kavuştursun bizi
bahar cnm bende temmuzu beklıyordum aama bı sans dedım asılama yaptrdm 1 haftam var bellı olacak ınsallah ..eger olmazsa temmuz ortasında bahcecı dusunuyorum sen?? nereye gtmeyı dusunuyorsun?
arkadaslar bende aranıza yenı gelmıs bulunmaktayım:) herkese merhabaaa...arkadaslar tup bebek kım nerde yaptracak ve neden tavsıyelerınızı yazar mısınız?? ben ıstanbul fulya bahcecı ıstıyorum varsa oraya gıden ve ya gıdecek olan bıraz bılgı verebılır mı?? lutfen
canım merhaba inş aşılama tutmuştur
bizim için en uygun zaman yaz tatili canım...
hep izin problemi yok hem dinlenme şansımız var...
inş yeni eğitim öğretime hamiş başlıycaz hepimiz
canım ben bahçeci grubuna ait umut tüp bebek merkezinde başlıyorum tedaviye...
bu hafta sonuna doğru adet olurum heralde...
merkezden de drumdan da memnunum şu aşamada...
inş devamıda öyle olurr...
sizin içinde hayırlısı olsun canım
canım tablodan kontrol edebilirsinnnn
buarada bende ogretmnen oldugum ıcın yaz tatılınde halletmem lazım cunku ızın ıslemlerıyle ugrasıp okuldakı herkesın ılgısıyle karsılasmak ıstemıyorum
hayırlı olsun canım şimdiden sımsıkı tutunsun inşallah bebişin sanacanım beni dün aramışlardı salı günü transfer var die gelirken 2-3 litre su iç idrara sıkışık ol dediler...ne kadar sıkışık olursan o kadar iyi olur dediler nasıl tutacam bilmiyorum..çokk merak ediyorum kızancıkların durumu nasıl...canım birşey sorucam sana yumurtam cumartesi topladı ve dünden buyana kabızlık ve karında gaz şişkinlik var sendede oldumu öyle birşeyy..
kızlar bugün akşam çatlatma iğnemi yapacağım.çarşambaya opum var.nolursunuz bana dua edin.3 tane yumurtam oluştu.boş çıkmasınlar 3 ü de kaliteli olsun inş.moralim çok bozuk geçen tedavimde 21 yumoş toplanmıştı bu kez yumurtalıklarım beni de doktoru da zora soktu.nolur dualarınızı esirgemeyin çok korkuyorum.içimde kötü bir his var sanki 3üde boş çıkacakmış gibi geliyor.biliyorum moralimi yüksek tutmam gerekiyor ama elimde değil kendimi koyverdim işte 3 ü de boş çıkarsa bütün emeklere,1 senedir heyecanla bekleyişime yazık olacak.tabiki herşeyin hayırlısı ama insan kendini tutamıyor ne yapacağımı bilmiyorum kendimi çok çaresiz hissediyorum herşey rabbimin elinde allahım hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın.ne olur dualarınızı esirgemeyin,beni de katın dualarınıza....
iyi ki varsınız...
aynen canım ben de bu yaz yetiştirebilirsem Allah izin verir de bir aksilik olmazsa bu ay aşılama olmazsa bir dahaki aya da istanbul tüp bebek merkezinde tüp bebek denemek istiyorum en azından okul açılmadan transferi falan olsa da sonuç beklesem, okul varken çok rahatsız oluyorum meraklı arkadaşlardan neden gelmedin ,bir problem mi var kimseye de söylemek istemiyorum okuldan hakkımızda hayırlısı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?