selam bende 2 gün önce 2.tüpbebek tedavime başladım.aranıza katılmak isterim.bu ilk mesajım olacak becerebilirsem :) herkese sevgiler..
insan zaten 2-3 saat idrar çıkmayınca çok skışıyo,suyu bartıp canınızı yakmayın boşuna çok ağrı yapıo sonra.bide bardak bardak yaptırıyolar arada tutmak çoook zor :) allah yardımcın olsun arkadaşım.
kızlar merhaba.. ben de 2 temmuz da 2. denememi yaptım.ilki olumsuz sonuçlandı. bu kez dondurulmuş embriyo ile denedik. test günüm 14 temmuz da.rapor aldım annem evde bana bakıyor. ilkinde test gününü beklerken regl olmuştum. şu anda da karnımda sancım var çok korkuyorum acaba bu kez de mi olmadı? eşimle hep hayırlısı diyoruz ama gerçekten beklemek çok yıpratıcı bi süreç, eşim sürekli arayıp nasıl olduğumu soruyor öyle mutlu ki çok üzülüyorum o da yine üzülecek diye. test gününü beklerken kasıkları sancıyanlar var mı benim gibi???
meydacığım canım,tutamam diye korkma ilkinde ben de çok kormuştum ama transferden sonra o halde bir yarım saat daha tuttum.sen de tutarsın :))benim opudan sonra şişkinlik oluşmuştu ama gaz değildi karın içi sıvı birikmesi oluşmuştu(ohss).sana böyle birşey demedilerse seninki gerçekten gaz olabilir.bu arada kabızlık yaşamamak için sabah aç karnına ve gece yatmadan önce 1 yemek kaşığı zeytinyağı iç,bol bol kayısı ye ve bolca su tüket.inş bebişlerin sıkıca tutunacaklar canım.
benimde adetim aynı zamana denk geliyor. inşallah hepimiz çok güzel haberler alırız. gelsin bebişler çifter çifter inşallah. bu arada yaşlarınız bebeğin gelişimi için çok müsait buda size bir avantaj. benim 36. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun
çok doğru söylemişsin canım. sayı olayına takılmamak gerek. önemli olan eldekilerin iyi olması. benim doktorum demişti.bir hastamın ahm testi 0.1 yani menapoz değerinde idi. istersen tedaviye hiç başlamayalım boşuna uğrşma demiş. kadıncağız olsun ben yine de şansımı denemek istiyorum demiş. ilaçlar la 2 tane yumurta elde etmişler ikiside kaliteli imiş. ikizlerine hamile dedi. şuan da 24 haftalık olmalı. sonuçta hepimiz 1 yumurta ve 1 spermden meydana gelmeyiz. ümidini yitirmesin. yeter ki ALLAH ol desin.
canım ne güzel bak her şey yolunda dondurulmuşlarında var süper
inş 2 hafta sonra güzel haberini alıcaz canım
inşaallah canım kolayca geçer..emriyolarım annelerine sımsıkı tutunurlar da yüzümüz gülerMerhaba meyda,
Benim transferimin 11. Gunu bugun. Transfer gunu gittiginda idrar torban dolu oluyor. Yeterli degilse su iciriyorlar.
Toplama isleminde oldugu gibi ameliyat onlugu giydim ben. Herhangi bir ilac ya da narkoz almiyorsun transfer icin. Doktorun ya da embriyologun yumurtalarin durumu, kac tane transfer olacagi, varsa saglikli fazla yumurta onlarin da dondurulabilecegini bildiriyor. Burada tum sorularini sor bence doktora.
Bir hemsire de transferden sonra ilaclarin, test gunun, ne yapip ne yapmayacagini anlatan protokol kagidini veriyor. Bu arada dondurulacak embriyo varsa Mutlaka o kagidin kopyasini al insan unutuyor.
Sonra yuruyerek ameliyathaneye gidiyorsun. 5 dakika icinde embabyler anneleriyle bulusmus oluyor. Aci yok sizi yok. Hemen kalkip odaya geciyorsun. 15 20 dakika dinlendim ben, sonra kalkip normal hayatima devam ettim.
İslem cok kolay, hepimizin uzun yillar yasadigi ve verdigi tum emegi dusunursen, en kolay ve keyifli asamasi bebeklerin transferi. Keyfini cikar, gerilme, onlar senin embriyo haline gelmis yumurtalarin ve en az 3 gun disarida hayatta kaldilar. Simdi yuvaya donme zamani, tadini cikart :)
teyzeciklerrrrr aradılar transferim çarşamba günü oluyo kızancıklarımda iyimiş kalanınıda dolaba koycaz dedileraaabbbboooooowwww dondurcaklar kızanlarımı
kızlar merhaba.. ben de 2 temmuz da 2. denememi yaptım.ilki olumsuz sonuçlandı. bu kez dondurulmuş embriyo ile denedik. test günüm 14 temmuz da.rapor aldım annem evde bana bakıyor. ilkinde test gününü beklerken regl olmuştum. şu anda da karnımda sancım var çok korkuyorum acaba bu kez de mi olmadı? eşimle hep hayırlısı diyoruz ama gerçekten beklemek çok yıpratıcı bi süreç, eşim sürekli arayıp nasıl olduğumu soruyor öyle mutlu ki çok üzülüyorum o da yine üzülecek diye. test gününü beklerken kasıkları sancıyanlar var mı benim gibi???
bu ayın sonu biran önce gelsin beraber tüm arkadaşlarım dostlarım sırdaşlarım hamile olsun işallah tek dileğim bu hepimiz için dua okuyorum
(ohss) diye birşey demediler canım hemşire biraz şişkinlik ağrı olur merak etme dedi ama bu gaz sancısı afedersin tuvalete gidemiyorum..bol su içiyorum kayısı yiyorum ama geçmedi transferi etkiler diye korkuyorum..
canım hoşgeldin aramıza
tedavin hayırlı olsun ini bu defa istediğin gibi sonuçlanır
mrb arkadaşlar ende geldim aranızabenimde 6 temmuz transferim oldu bekliyorum ara ara benimde kısıklarımda batma oluyor o kadar.bu benim 2.tedavim bu arada
hoşgeldin canım.Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin inşaallah..bende yarın transfer olup bekleme sürecine geçicem Allahım bebişlerimize kavuştursun bizi
mrb arkadaşlar ende geldim aranızabenimde 6 temmuz transferim oldu bekliyorum ara ara benimde kısıklarımda batma oluyor o kadar.bu benim 2.tedavim bu arada
kızlar bugün akşam çatlatma iğnemi yapacağım.çarşambaya opum var.nolursunuz bana dua edin.3 tane yumurtam oluştu.boş çıkmasınlar 3 ü de kaliteli olsun inş.moralim çok bozuk geçen tedavimde 21 yumoş toplanmıştı bu kez yumurtalıklarım beni de doktoru da zora soktu.nolur dualarınızı esirgemeyin çok korkuyorum.içimde kötü bir his var sanki 3üde boş çıkacakmış gibi geliyor.biliyorum moralimi yüksek tutmam gerekiyor ama elimde değil kendimi koyverdim işte 3 ü de boş çıkarsa bütün emeklere,1 senedir heyecanla bekleyişime yazık olacak.tabiki herşeyin hayırlısı ama insan kendini tutamıyor ne yapacağımı bilmiyorum kendimi çok çaresiz hissediyorum herşey rabbimin elinde allahım hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın.ne olur dualarınızı esirgemeyin,beni de katın dualarınıza....
iyi ki varsınız...
teşekkür ederim işallah öyle olur. menongon ve gonal-f ile başladım serüvene:) senin tedavin ne aşamada ?
mrb canım hoşgeldin her geçen gün kalabalıklaşıyoruz zaten
negüzel transferin olmuş inş hayırlısıyla kavuşursun bebişine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?