Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

selam bende 2 gün önce 2.tüpbebek tedavime başladım.aranıza katılmak isterim.bu ilk mesajım olacak becerebilirsem :) herkese sevgiler..

canım hoşgeldin aramıza
tedavin hayırlı olsun ini bu defa istediğin gibi sonuçlanır

ben çok fazla sıkışık hiç duramıyorum bakalım yarın neler olacak.Allahım yüzümüze baksın çok zor aşamalardan geçiyoruz bebişlerimize kavuştursun inş

merhaba canım...benimde 4 temmuzda transferim yapıldı.kasık ağrılarım var benim de aynı sekilde...hemsire kullandığım ilaçlardan dolayı olabileceğini söylemişti zaten o yüzden ağrı ve batmalara kafayı takmıyorum...hakkımızda hayırlısı tatlım...inşallah artık kavusuruz meleklerimize...

(ohss) diye birşey demediler canım hemşire biraz şişkinlik ağrı olur merak etme dedi ama bu gaz sancısı afedersin tuvalete gidemiyorum..bol su içiyorum kayısı yiyorum ama geçmedi transferi etkiler diye korkuyorum..

hadi bakalım aynı anlarda güzel haberler veririz inş
evet canım oda bi avantaş ama herşey nasip meselesi...
rabbim nasip ettiyse herşey bahane...
sende takılma yaşına 36 yaşında bi arkadaşımız 20 yıllık evliliğinde ilk defa hamiş oldu tüp bebekle...
şuanda 8-9 haftalık ikizlerine hamile
40 yaşında bi arkadaşımız 6. denemesinde ikizlerine hamile kaldı 7. ayları bitti
inş darısı senin ve hepimizin başına

evet tatlım kaliteli olmaları sayıdan daha önemli...
negüzellllllll yaaa iyi ki pes etmemiş o arkadaş negüzel mücadelesinin kaşılığını ikizleriyle almış
aslında böyle örnekler çok duyuyoruz biliyoruz...
ama sanırım horrmonlar insanları çok etkiliyor ve tedavi sırasında fazla hassas olunuyor...

inşaallah canım kolayca geçer..emriyolarım annelerine sımsıkı tutunurlar da yüzümüz güler

teyzeciklerrrrr aradılar transferim çarşamba günü oluyo kızancıklarımda iyimiş kalanınıda dolaba koycaz dediler aaabbbboooooowwww dondurcaklar kızanlarımı

gözün aydın canım sorunsuz atlatırsın inş Allah yardımcın olsun kızanlar çarşamba günü anneleriyle buluşacaklar

mrb arkadaşlar ende geldim aranızabenimde 6 temmuz transferim oldu bekliyorum ara ara benimde kısıklarımda batma oluyor o kadar.bu benim 2.tedavim bu arada

merhaba canım hoşgeldin aramıza...
inş bu denemende mutlu sona ulaşırsınız
canım herkesteki etkiler farklı oluyor...
hatta aynı kişinin 2 denemesindeki etkileri bile farklı olabiliyormuş...
onun için sen takılma bunlara hep iyi düşün...
dondurulmuşlarla hamiş olanlar çok inş sende onlardan biri olursun

canım aynı sorunu bende yasıyorum opudan sonra basladı hala da devam ediyor.bana kabızlık sorunu olabileceğini bol bol kayısı yememi ve kayısı suyu içmemi söylediler.şişkinlik ve kabızlık oldu bende.ama kayısılar az da olsa rahatlatıyor beni...

mrb arkadaşlar ende geldim aranızabenimde 6 temmuz transferim oldu bekliyorum ara ara benimde kısıklarımda batma oluyor o kadar.bu benim 2.tedavim bu arada

mrb canım hoşgeldin her geçen gün kalabalıklaşıyoruz zaten
negüzel transferin olmuş inş hayırlısıyla kavuşursun bebişine

hoşgeldin canım.Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin inşaallah..bende yarın transfer olup bekleme sürecine geçicem Allahım bebişlerimize kavuştursun bizi

inşallah aminnn sizinde hakkınızda hayırlısı olsun inşallah rabbim yüzümüzü güldürsün.

hoşgeldin canım.Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin inşaallah..bende yarın transfer olup bekleme sürecine geçicem Allahım bebişlerimize kavuştursun bizi

herşey güzel gider inşallah hepsininde içi doludur sen şimdilik onları düşünme nasibimizde ne zaman varsa o zaman olacak çarşamba bir gelsin mutlu haberlerini alıcaz inş.

teşekkür ederim işallah öyle olur. menongon ve gonal-f ile başladım serüvene:) senin tedavin ne aşamada ?

canım ben daha başlamadım tedaviye bu hafta sonuna doğru adet olurum diye bekliyorum bakalım...
sonrada başlasınnnnnnnn heyecanlı bi süreçççççç

slm kızlar nasılsınız 2 gündür pek yazamadım bende topik ne kadar hızlı ilerliyor maşallah
malum son 1 hafta kaldı tedavime bende son hazırlıkları yapıyorum.allah hakkızda hayırlı olanı versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…