Bu arada kızım olacağını öğrendim. Çok mutluyum. Allah herkese nasip etsin..
hepinize günaydın...artık raporlu bi bankacıyım...evdeyim bundan sonra çok şükür..valla bende ilk 20 haftaya kadar hopur hopur çalıştım ama artık bu son hafta işler dayanılmaz bi hal aalmaya başlayınca doktorum bu kadar yeter dedi..25+2 itibari ile oğlun 745 kızım 685 gr olmuşlar aralarında 2 gün fark var ama gr olarak baktığımda 3 hafta önceki kontrlolde kızım büyüktü yani bu durum değişerel ilerliycek anlaşılan..acayip hareketliler karnım genel anlamda yuvarlaktan çok kare yada prizma şeklinde:) :) alışverişe çok az başladık 2 hafta sonra doğumu beklemek için istanbula gidicez doğumuda tüp bebk doktorum yaptıracak açıkçası istanbuldan daha ucuz alışveriş yapma hayalindeyim.burdan birer tane prematüre bebek hastane çıkışı,bikaçta tulum aldım sadece,şimdiden gecelik ,krem falan almakta garibime gidiyor açıkçası...zaten öle gecelik özencim falanda hiç olmaadı acil bi duruma karşın evde bi tane bulunsuun diye aldım sadece..ciğer geliştirici iğneye gelince ben vurdurucam 28.haftada,doktorum vurulucak dedibuu zamana kadar hep onu dinledim hiç üzülmedim,hata yapmaadım.yarında şeker yüklemesi var...şimdilik benden haberler böylee..evimin kadınıyım artık ohhh beaaaa.....
--------------------------------------------------------------------------------
allah tamamına erdirsin canım, prenseslerimiz çoğaldı.
hayırlı olsun canım, bende bütün gün oturarak çalışmak zorundayım ve inanılmaz sırt ağrısı yapıyor. ikiz dahada zordur.
bu raporun normal doğum izninin dışında sanırım.
doğumu kaçıncı haftada planlıyor doktorun. konuştunuz mu
hepinize günaydın...artık raporlu bi bankacıyım...evdeyim bundan sonra çok şükür..valla bende ilk 20 haftaya kadar hopur hopur çalıştım ama artık bu son hafta işler dayanılmaz bi hal aalmaya başlayınca doktorum bu kadar yeter dedi..25+2 itibari ile oğlun 745 kızım 685 gr olmuşlar aralarında 2 gün fark var ama gr olarak baktığımda 3 hafta önceki kontrlolde kızım büyüktü yani bu durum değişerel ilerliycek anlaşılan..acayip hareketliler karnım genel anlamda yuvarlaktan çok kare yada prizma şeklinde:) :) alışverişe çok az başladık 2 hafta sonra doğumu beklemek için istanbula gidicez doğumuda tüp bebk doktorum yaptıracak açıkçası istanbuldan daha ucuz alışveriş yapma hayalindeyim.burdan birer tane prematüre bebek hastane çıkışı,bikaçta tulum aldım sadece,şimdiden gecelik ,krem falan almakta garibime gidiyor açıkçası...zaten öle gecelik özencim falanda hiç olmaadı acil bi duruma karşın evde bi tane bulunsuun diye aldım sadece..ciğer geliştirici iğneye gelince ben vurdurucam 28.haftada,doktorum vurulucak dedibuu zamana kadar hep onu dinledim hiç üzülmedim,hata yapmaadım.yarında şeker yüklemesi var...şimdilik benden haberler böylee..evimin kadınıyım artık ohhh beaaaa.....
--------------------------------------------------------------------------------
kızın ismi galiba derin lal ,oğlanınkide aras ...ama çok zormuşş seçmekkk
yok canım doğum izni 30.haftada,ben daha 25.haftadayım yani 5 haftalık heyet raporu verdiler..zaten 25.haftadan itibaren günde 6 saat istirahat etmen lazım diyolar...doğumun hedef ayı 36 diyor doktor ama aynı zamanda da 27.haftadan itibaren istanbulda bana yakın biyerlerde ol diyor :) ne dersin sence 36 mı hedef:) bence değil ama stres yapmamaya çalışıyorum.
kızlar slm dün transferim oldu iki dondurik bebişimi aldım inş bu sefer özlemim son bulurhayırlı haberler alırım kızlar sizce ananasın gerçekten faydası varmı yemelimiyim ve kaç gün yemek lazım veya tutunmasına yardımcı neler önerirsiniz dua edin kızlarrr nolurrrrr
Bu arada kızım olacağını öğrendim. Çok mutluyum. Allah herkese nasip etsin..
Temmuz da tüp bebek yaptıranların başlığı ama şuanda tedavi olanlar yazıyor ilginç. Arkadaşlar Aralık ayında tedavi olanların topiğine yazsanız ya????
ne güze, tarih belli olmuş geri sayım başlamış :)
canım szeryan doğum fiyatını konuştunuz mu, bende bu haftadan sonra bir kaç hastaneden fiyat alıcam. ona göre hazırlığımızı yapalım.
doğum koçunun beslenme önerileri nelerdi?
elhamdülillah canım geri sayım başladı inşallah hayırlısıyla vaktinde gelir dünyaya.canım ben acıbadem de muayene oluyorum başka özel hastaneler de var ama burası içime sindi dr um da iyi.başka hastane araştırmayacağız.hastaneye sormadık ama bi arkadaş normal 1000,sezeryan 1500 demişti.ben epidural istiyorum o da fiyatı artırabilir.bu hastanenin prens-prenses vıp paketleri de var.inşallah bir daha ki randevumuzda sorup öğrenirim yazarım buraya.
doğum koçu fazla kilo adığım için egzersiz örnekleri verdi meyve de şekerli olduğu için gece yiyip yatma dedi günlük 3 ara öğüne böl dedi yanına süt yoğurt ayran birinden al dedi.tam buğdaylı ekmek önerdi.3 ana 3 ara öğün aklıma gelenler bunlar canım.
elhamdülillah canım geri sayım başladı inşallah hayırlısıyla vaktinde gelir dünyaya.canım ben acıbadem de muayene oluyorum başka özel hastaneler de var ama burası içime sindi dr um da iyi.başka hastane araştırmayacağız.hastaneye sormadık ama bi arkadaş normal 1000,sezeryan 1500 demişti.ben epidural istiyorum o da fiyatı artırabilir.bu hastanenin prens-prenses vıp paketleri de var.inşallah bir daha ki randevumuzda sorup öğrenirim yazarım buraya.
doğum koçu fazla kilo adığım için egzersiz örnekleri verdi meyve de şekerli olduğu için gece yiyip yatma dedi günlük 3 ara öğüne böl dedi yanına süt yoğurt ayran birinden al dedi.tam buğdaylı ekmek önerdi.3 ana 3 ara öğün aklıma gelenler bunlar canım.
istanbulda oturan arkadaşlar alışveriş yapmaya başlamadıysanız herşeyi aynı yerden alabileceğiniz yer eminönü
havuzlu han diye bir yer var 6-7 katlı sırf bebek eşyaları var handa her mağza kaliteli değil tabiyki ama 2-3 tane kaliteli satan yerler var kıyafet açısından diğer ihtiyaçlarınızın hepsini ordan bulabilirsiniz bakım ürünleri- banyo gereçleri -loğusa pijama takımları-anne için ve bebek için gerekli bütün malzemeleri o handa bulabilirsiniz...ben gidip önceden keşif yaptım şimdi ocak ayından sonra gidip herşeyini toptan alıcam...hava şartları kış olmasaydı daha çok gezebilirdim eminönünde çok birçok bebek mağazası varmışşş
kızlar bu mide bulantılar hala devam ediyo bugün devlet hastanesine gittim 3 lü testide orda yaptırdım haftaya sonuç alcam kendi dr um devletde yaptırma dedi ama ben yine yaptırdım özelde yaptırmayı düşünmüyorum3 lü testi neyse kan idrar tahlilide yaptım devletteki dr kan hapı verdi zaten bende anemi var benim dr kan hapı vermmemişti aranızda kan hapı kullanan varmı acep benim b aş dönmelerim bu yüzdenmi kendi dr cumartesi gitcem size kan tahlili yapıldımı benim 4 ayı geçti yapılmadı
canım ben daha keşif için hiç bir yere bakmadım ama eminönü bana çok yakın ben üsküdardayım. organik ürünler satan mağaza varsa bilgimiz olsun. ben de bir bakar söylerim bulursam.
fiyatlar söylediğin gibiyse süper canım. ben acıbademin fiyatlarını 10.000 lira diye biliyorum.
öğrenince söyle mutlaka, senin söylediğin gibiyse bende oraya giderim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?