Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

ne zamandır canımız makarna çekmediydi kuzumm saol..

canım dr tartısı bozuktur canını sıkma

bir ayda 4 kilo aldım canım bende dedim sizin tartı beni sevmiyor diye o da dedi biz seni geçen ayda aynı tartıda tartmadık mı buda sana kapak olsun gibi bir cevabı yapıştırdı yaniii
bu arada yanlış yazmışım 12,5 kilo aldımmm

canım benim allah sizede nasip edecek inşallahhhh her an her aklıma geldiğinizde dua ediyorum sizlere isimlerniz bilmediğim için kullanıcı adlarınızı söylerek edşyorum allah kabul eder inşallahhhh

gözün aydın canım, oğluşuna sağlık versin rabbim.
cok sagol tatlim hepimizinkine Allah saglik versin insallah....

arkadaşşşlllaaarrr haydi halaya HAMİLEYİİİİİMMMMMM değerimde 1140
tebrik ederim bluepinkcim biran evel keseyi ve kalp atislarini görürsün insallah..
maşallah canım bizimkiler ultrasonu görünce yüzünü kapayanlardan.onlar iyi olsun yeter ki
canim evet bizimkiler yüzlerini kapatiyor insallah bidakine görürüz. Allahim saglik versin bütün bebislere ve annelerine....
fiyonkum nerelerdesin sen özletin kendini bak gelisinle yine güldürdün bizi Rabbim sana bahara flatzka kanbara ve diyer sayamadim arkadaslarada bu hamis olma mutlulugunu tatirsin insallah en kisa zamanda.

gitinmi canim Doktora dün gidicekten girip bakiyorum yoksun hala hadi güzel haberlerle gel bizeee......

canımsın sennnnnn yaaaaaa topiğimizin neşe kaynağııııııı
"sevgili fontişlerim, hepimiz birgün tontiş olucaz " cümlene bayıldımmmmmmmmmm
aminnnnnnnn inş bi gün bizlerde diğer arkadaşlarımız gibi koca göbüşlü tontişlerden oluruz
bende seni çok seviyor ve kocaman öpüyorum fiyonkummmmmmmmmm

baharım bugün seninle aynı durumda olan bi arkadaşın hamiş haberini aldım...eşi malesef senin eşinin rahatsızlığından geçirmişti ve malesef onlarda sperm hiç kalmadı.tedaviden önce dondurdukları spermleri ile onları memoriala kendi doktoruma yollamıştım ve izmirdeki 2 negatiflerinden sonra memorialda ilk denemede hamile.sen geldin aklıma umudumdahada arttı senin için..dualarımdasınız...

canımmmmmmmmm nasıl sevindim arkadaşına rabbim tamamına erdirsin
hayırlısıyla bebişini kucağına aldığı günleride görsün inş
allahtan tedavi öncesi spermlerini dondurtmuşlar...
biz sperm dondurma işleminden ozamanlar haberdar olmadığımız için 1 sene sperm çıkışı olsun diye ne ilaçlar ne kürler kullandık...
şükür karşılığınıda aldık spermler her geçen gün artmaya devam etti...
mayısta sperm sayımız 5,6 milyon iken 2 ay sonra opu günü verilen testte (8 ağustos) sperm sayımız 14 milyona yükselmişti
ağustostan beri hiç testte yaptırmadık belki yine artmaya devam ediyordur inş da öyledir
belki rabbim bebişimi doğal yoldan gönderir belli mi olur
inş sizin ve yeni hamiş olan arkadaşının yaşadığı mutluluğu ben ve benim gibi bekleyen arkadaşlarda yaşar

kızlar en kısa zamanda sizdende güzel haberler bekliyom makarna. bahar. davşan. kardelen.asel..arayı açmadan devam ümitsiz olmayın rabbim en kısa zamanda yüzünüzü güldürsün bi başlasın mide bulantıları öööreööre gezersininiz inşallah tekmeler yersiniz bebişten olucak rabbim bu topikteki herkesin kucağını doldurcak

canıımmm aminn çok sağol darısı başına inşallah bekleyen herkesin başına olsun inşallahh

teşekkür ederim canımm keseyi dün gördüm inşallah kalp atışlarını da 22sinde duyucaz Allah ın izniyle

Gözünaydın cnm maaşallah

keseyi görmüşsünn darısı kalp atışlarına inşallah 22 sinde onuda duyarsınnnnnnn pıt pıt pıtlarıııııı

teşekkür ederim canımm keseyi dün gördüm inşallah kalp atışlarını da 22sinde duyucaz Allah ın izniyle

kese tekmi çiftmi onu sölemedin bende 22 sinde gitcem dr lekelerin devam ediyomu dikkat et kendine canım benim 7 haftaya kadar ara ara devam etmişti sonra geçiyo

Gözünaydın cnm maaşallah

keseyi görmüşsünn darısı kalp atışlarına inşallah 22 sinde onuda duyarsınnnnnnn pıt pıt pıtlarıııııı

kese tekmi çiftmi onu sölemedin bende 22 sinde gitcem dr lekelerin devam ediyomu dikkat et kendine canım benim 7 haftaya kadar ara ara devam etmişti sonra geçiyo

gözün aydın canım, çok güzel bir heyecan.

teşekkür ederim arkadaşlar gerçekten çok güzel bir duyguymuş darısı bekleyenlere olsun inşallah en kısa zamanda
sanayine cim valla şimdilik tek gördük ama henüz kesinleşmedi 22 sinde varsa eğer bir tane daha o zaman görücez bakalım hayırlısıyla tekrar ölçüm yaptılar kanda 17.gün değerim 1987 çıktı dr.uma göre hala ikiz gibi ama bilemiyorum
lekelenmelerim yok çok şükür 2 sefer testten önce gelmişti biliyorsun ondan sonra bir daha olmadı inşallahta olmaz

hayırlı cumalar rabbim her ne diliyorsanız onu nasip etsin inş

tek yumurta ikizlerinde kesede tek mi oluyor, bilmediğimden soruyorum. belkide tek yumurta ikizleridir

hayırlı hafta sonları diliyorum arkadaşlar,
umarım herkes iyidir.dün muayenemiz vardı şeker yüklemesi tam kan sayımı ve idrar tahlilleri yapıldı.çok şükür değerler normal çıktı.doğum koçuyla görüştük egzersiz ve beslenme hakkında bilgi verdi.bebeğimiz de iyi maşallah.doktorla sezeryan gününü konuştuk 18-25 mart arasını önerdi,Allah nasip ederse,bebeğimiz de erken teşrif etmezse inşallah 18 marta karar verdik eşimle.tam üç ay var.inşallah çarçabuk sorunsuz bir şekilde geçer ve ELİF'imize kavuşuruz.ben epidural sezeryan istiyorum,doktor da olabilir dedi.o anı birebir yaşamak istiyorum.Rabbim evlatlarımıza hayırlısıyla kavuşmamızı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…