sevgili tontişlerim (hamilişişkolarımız) ve çok sevgili fontişlerim (hamile olmayı bekleyenlerimiz),
siteye genellikle baharımın dua topiğine okuduğumu yazıp çıkmak için giriyorum kaç zamandır, artık gündemimde tedavi falanda olmayınca bide yeni bişeyler okuyup (kötü etkileyecek bişeyler) canımıda sıkmamak için başka yerlerde okumak istemediğimden (tabiki bebek mevzuları ile ilgili, misal 7 kere denedim olmadı gibi umut kırıcı şeyler) kendimi vurdum face oyunlarına, madem bebek yapamıyorum bari rekorum olsun diye paralanıp duruyorum
ama az önce okuyunca tontişlerimin aldıkları kiloları (kızlar hepinizin aldığı kiloların toplamından şuanda 3 insan falan çıkar herhalde) belli olan cinsiyetleri (artık ipin ucunuda kaçırdım kaç kızımız kç oğlumuz var? ) hatta isim arayışlarını ve bi kısmının doğum yapacağı hastane seçimlerini falan gördükçe nerelerden nerelere gelmişiz diye düşünüp sabah sabah çok mutlu oldum. Allah mutluluğunuzu ve sayenizde mutluluğumuzu daim etsin. o minik kuzular dana olma yolunda ilerlerkende inşallah ergenlik sorunları için burada olursunuz.
ve sevgili fontişlerim, hepimiz birgün tontiş olucaz
hepinizi seviyor, tontişlerimin göbişlerinden, fontişleriminde yanaklarından öpüyorum (maya öncesi veda konuşması gibi oldu töpeee... )
yazmasaktaaaa çizmesekteee bu topikkk bizim topiğimizdirrrrrrrr.... lay layy lay laaaaaa.... lay lay lay lay la....
canım dr tartısı bozuktur canını sıkma
sevgili tontişlerim (hamilişişkolarımız) ve çok sevgili fontişlerim (hamile olmayı bekleyenlerimiz),
siteye genellikle baharımın dua topiğine okuduğumu yazıp çıkmak için giriyorum kaç zamandır, artık gündemimde tedavi falanda olmayınca bide yeni bişeyler okuyup (kötü etkileyecek bişeyler) canımıda sıkmamak için başka yerlerde okumak istemediğimden (tabiki bebek mevzuları ile ilgili, misal 7 kere denedim olmadı gibi umut kırıcı şeyler) kendimi vurdum face oyunlarına, madem bebek yapamıyorum bari rekorum olsun diye paralanıp duruyorum
ama az önce okuyunca tontişlerimin aldıkları kiloları (kızlar hepinizin aldığı kiloların toplamından şuanda 3 insan falan çıkar herhalde) belli olan cinsiyetleri (artık ipin ucunuda kaçırdım kaç kızımız kç oğlumuz var? ) hatta isim arayışlarını ve bi kısmının doğum yapacağı hastane seçimlerini falan gördükçe nerelerden nerelere gelmişiz diye düşünüp sabah sabah çok mutlu oldum. Allah mutluluğunuzu ve sayenizde mutluluğumuzu daim etsin. o minik kuzular dana olma yolunda ilerlerkende inşallah ergenlik sorunları için burada olursunuz.
hepinizi seviyor, tontişlerimin göbişlerinden, fontişleriminde yanaklarından öpüyorum (maya öncesi veda konuşması gibi oldu töpeee... )
yazmasaktaaaa çizmesekteee bu topikkk bizim topiğimizdirrrrrrrr.... lay layy lay laaaaaa.... lay lay lay lay la....
siz benimkini hiç duymayın o zaman kızlar 23 haftada 13,5 kilobu benin tartıma göre dr tartısına göre 14,5 kilo
cok sagol tatlim hepimizinkine Allah saglik versin insallah....gözün aydın canım, oğluşuna sağlık versin rabbim.
tebrik ederim bluepinkcim biran evel keseyi ve kalp atislarini görürsün insallah..arkadaşşşlllaaarrr haydi halaya HAMİLEYİİİİİMMMMMM değerimde 1140
canim evet bizimkiler yüzlerini kapatiyor insallah bidakine görürüz. Allahim saglik versin bütün bebislere ve annelerine....maşallah canım bizimkiler ultrasonu görünce yüzünü kapayanlardan.onlar iyi olsun yeter ki
fiyonkum nerelerdesin sen özletin kendini bak gelisinle yine güldürdün bizi Rabbim sana bahara flatzka kanbara ve diyer sayamadim arkadaslarada bu hamis olma mutlulugunu tatirsin insallah en kisa zamanda.sevgili tontişlerim (hamilişişkolarımız) ve çok sevgili fontişlerim (hamile olmayı bekleyenlerimiz),
canımsın sennnnnn yaaaaaa topiğimizin neşe kaynağııııııı
"sevgili fontişlerim, hepimiz birgün tontiş olucaz" cümlene bayıldımmmmmmmmmm
aminnnnnnnn inş bi gün bizlerde diğer arkadaşlarımız gibi koca göbüşlü tontişlerden oluruz
bende seni çok seviyor ve kocaman öpüyorum fiyonkummmmmmmmmm
baharım bugün seninle aynı durumda olan bi arkadaşın hamiş haberini aldım...eşi malesef senin eşinin rahatsızlığından geçirmişti ve malesef onlarda sperm hiç kalmadı.tedaviden önce dondurdukları spermleri ile onları memoriala kendi doktoruma yollamıştım ve izmirdeki 2 negatiflerinden sonra memorialda ilk denemede hamile.sen geldin aklıma umudumdahada arttı senin için..dualarımdasınız...
anammmm....kaç zamandır bakmamışım şimdi görünce içim nasıl helecanla dolduu...
hayırlı uğurlu olun canımm, Allah tamamına erdirsin...
ay uzun zamandır tey tey yapmamaktan parmaklarım paslanmış...
haydi hey hey hey tey tey tey...
tebrik ederim bluepinkcim biran evel keseyi ve kalp atislarini görürsün insallah..
teşekkür ederim canımm keseyi dün gördüm inşallah kalp atışlarını da 22sinde duyucaz Allah ın izniyle
teşekkür ederim canımm keseyi dün gördüm inşallah kalp atışlarını da 22sinde duyucaz Allah ın izniyle
Gözünaydın cnm maaşallah
keseyi görmüşsünn darısı kalp atışlarına inşallah 22 sinde onuda duyarsınnnnnnn pıt pıt pıtlarıııııı
kese tekmi çiftmi onu sölemedin bende 22 sinde gitcem dr lekelerin devam ediyomu dikkat et kendine canım benim 7 haftaya kadar ara ara devam etmişti sonra geçiyo
gözün aydın canım, çok güzel bir heyecan.
teşekkür ederim arkadaşlar gerçekten çok güzel bir duyguymuş darısı bekleyenlere olsun inşallah en kısa zamanda
sanayine cim valla şimdilik tek gördük ama henüz kesinleşmedi 22 sinde varsa eğer bir tane daha o zaman görücez bakalım hayırlısıyla tekrar ölçüm yaptılar kanda 17.gün değerim 1987 çıktı dr.uma göre hala ikiz gibi ama bilemiyorum
lekelenmelerim yok çok şükür 2 sefer testten önce gelmişti biliyorsun ondan sonra bir daha olmadıinşallahta olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?