hayırlı hafta sonları diliyorum arkadaşlar,
umarım herkes iyidir.dün muayenemiz vardı şeker yüklemesi tam kan sayımı ve idrar tahlilleri yapıldı.çok şükür değerler normal çıktı.doğum koçuyla görüştük egzersiz ve beslenme hakkında bilgi verdi.bebeğimiz de iyi maşallah.doktorla sezeryan gününü konuştuk 18-25 mart arasını önerdi,Allah nasip ederse,bebeğimiz de erken teşrif etmezse inşallah 18 marta karar verdik eşimle.tam üç ay var.inşallah çarçabuk sorunsuz bir şekilde geçer ve ELİF'imize kavuşuruz.ben epidural sezeryan istiyorum,doktor da olabilir dedi.o anı birebir yaşamak istiyorum.Rabbim evlatlarımıza hayırlısıyla kavuşmamızı nasip etsin.
kızlar slm dün transferim oldu iki dondurik bebişimi aldım inş bu sefer özlemim son bulurhayırlı haberler alırım kızlar sizce ananasın gerçekten faydası varmı yemelimiyim ve kaç gün yemek lazım veya tutunmasına yardımcı neler önerirsiniz dua edin kızlarrr nolurrrrr
amin canım hepimiz sağlıklı bir şekilde alırız kucağımıza inşallah,detaylı ultrasonunun güzel çıkmasına sevindim canım.aç gittim canım önce dr uma muayene oldum sonra aç karnına kan verdim hemen peşinden şekerli su içirdiler limonluydu taylolhat gibiydi tadı çok korkmuştum midem kötü olur diye ama hiçbişey olmadı sonra 1 saat daha aç kalıp ikinci kez kan verdim bu kadar.açlık 81 yükleme 106 çıktı inşallah seninki de güzel çıkar.canım hayırla sağlıkla kavuşasın bebeğine inşallah. dün bizim de ayrıntılı ultrason vardı. elhamdülillah görünürde iyiymiş. şeker yüklemesi testine aç mı gittin canım
kızlar slm dün transferim oldu iki dondurik bebişimi aldım inş bu sefer özlemim son bulurhayırlı haberler alırım kızlar sizce ananasın gerçekten faydası varmı yemelimiyim ve kaç gün yemek lazım veya tutunmasına yardımcı neler önerirsiniz dua edin kızlarrr nolurrrrr
hayırlı hafta sonları diliyorum arkadaşlar,
umarım herkes iyidir.dün muayenemiz vardı şeker yüklemesi tam kan sayımı ve idrar tahlilleri yapıldı.çok şükür değerler normal çıktı.doğum koçuyla görüştük egzersiz ve beslenme hakkında bilgi verdi.bebeğimiz de iyi maşallah.doktorla sezeryan gününü konuştuk 18-25 mart arasını önerdi,Allah nasip ederse,bebeğimiz de erken teşrif etmezse inşallah 18 marta karar verdik eşimle.tam üç ay var.inşallah çarçabuk sorunsuz bir şekilde geçer ve ELİF'imize kavuşuruz.ben epidural sezeryan istiyorum,doktor da olabilir dedi.o anı birebir yaşamak istiyorum.Rabbim evlatlarımıza hayırlısıyla kavuşmamızı nasip etsin.
günaydın kızlar
tek yumurta ikizlerinde kesede tek mi oluyor, bilmediğimden soruyorum. belkide tek yumurta ikizleridir
Hayırlı olsun cnm dondiriklerinn
inşallah sıkı sıkı tutnurlar hiç bırakmazlar annelerini
cnm bne 5 gün ananas yemiştin günde 1 dilim olarak onun yanında ceviz badem fındık ..bunlarıda yeiştim..
ananasın gerçekten tutunması için bi yararı varmı bilmiyorum ama hep duyuyordumm o yüzden kullandım tatlımm..
inşallah 2013 e hamiş olarak giresin cnmm
canım transferin hayırlı uğurlu olsun.inşallah sımsıkı tutunur bebişin.sana tavsiyem sürekli pozitif ol stres yapma tuttumu acaba die.ben ilkinde ananas ceviz badem aklına ne gelirse yedim hiç kalkmadım yattım 5 gün tutmadı.ama 2.sinde özel hiçbişey yemeddim sürekli yatmadım evde yürüdüm .sadece stres yapmadım tuttu.önce ALLAHIM sonra bizlerin psikolojisi önemli bence.dualarımız seninle.....
Bu arada kızım olacağını öğrendim. Çok mutluyum. Allah herkese nasip etsin..
saol canım inş rabbimin izniyle ebişlerim can bulurlar hasretim son bulur ananası bende çok duydum okudum ilkinde yememiştim bu sefer aldım deneyelim bakalım inş sonuç güzel olur
hepinize günaydın...artık raporlu bi bankacıyım...evdeyim bundan sonra çok şükür..valla bende ilk 20 haftaya kadar hopur hopur çalıştım ama artık bu son hafta işler dayanılmaz bi hal aalmaya başlayınca doktorum bu kadar yeter dedi..25+2 itibari ile oğlun 745 kızım 685 gr olmuşlar aralarında 2 gün fark var ama gr olarak baktığımda 3 hafta önceki kontrlolde kızım büyüktü yani bu durum değişerel ilerliycek anlaşılan..acayip hareketliler karnım genel anlamda yuvarlaktan çok kare yada prizma şeklinde:) :) alışverişe çok az başladık 2 hafta sonra doğumu beklemek için istanbula gidicez doğumuda tüp bebk doktorum yaptıracak açıkçası istanbuldan daha ucuz alışveriş yapma hayalindeyim.burdan birer tane prematüre bebek hastane çıkışı,bikaçta tulum aldım sadece,şimdiden gecelik ,krem falan almakta garibime gidiyor açıkçası...zaten öle gecelik özencim falanda hiç olmaadı acil bi duruma karşın evde bi tane bulunsuun diye aldım sadece..ciğer geliştirici iğneye gelince ben vurdurucam 28.haftada,doktorum vurulucak dedibuu zamana kadar hep onu dinledim hiç üzülmedim,hata yapmaadım.yarında şeker yüklemesi var...şimdilik benden haberler böylee..evimin kadınıyım artık ohhh beaaaa.....
--------------------------------------------------------------------------------
Bu arada kızım olacağını öğrendim. Çok mutluyum. Allah herkese nasip etsin..
ohhh ne kadar güzelll ama sıkılırmısın kii evde :26: Bebişine alışverişe çıkarsın geçer vakitt demek istanbulda doguma karar verdin hayırlısı olsun canım
isimleri hazırladınmı barii ben bir türlü karar veremiyorumm çok zorrmuşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?