baharim bu cok güzel bi haber darisi isteyen tüm arkadaslara bu topikte hic kimse bebissiz kalmicak insallah....arkadaşlar size güzel bi haber vermek istedim...
flzaskla özelden yazışıyorduk o farketmiş topiği açan ogrtmn arkadaşımız hamileymiş dedi...
ikimizinde arkadaşları arasında bende hemen profilime girince gördüm mesajlarını evet arkadaşımız
darısı kalan arkadaşlarımızın başına inşşşşşşş
buda arkadaşımızın başka bi topiğe yazdığı yazısı:
rabbim aynı mucizeyi bizede nasip eder inş
canim gecmis olsun bende yaptirdim benimki temiz cikti ben bir süredir kansizlikla ugrasiyordum oda gecti sayilir ilac aliyorum ama hala. sende kurtulursun yakinda merak etme o istediyin bütün tatlilari rahatlikla yiyeceksin ruveydacigim simdilik yediklerine dikkat et...kızlar gebelik şeker yüklemesi sonucunda açlık şekerim normal tokluk şekerim yüksek çıktı. daha daktıra söylemedim. sanırım bana diyetisyen yolu gözüküyor. çok canım sıkıldı
Idrar yolu enfeksiyonuna dikkat et canim ilaclarini ihmal etme bende atlatim cok sükür benimki ilk dönemlerdeyi.bende bugün yaptırdım sorun yok çok şükür.ama idrar yolu enf çıktı bende.antibiyotik verdi dr.
üst sınırdan çok mu fazla canım ya drla görüş sen tekrarlar testi daha fazla dozla mutlaka.ailede varmı seker hastası??
Ahum sanada gecmis olsun tatlim ama senin beslenmeni biliyorum zaten dikkat ediyorsun anlatmistin yinede herseye dikkat etmek lazim bebisler icin dimi...Ben bugün gidemedim doktora yarın gidiyorum kısmetse.. bu arada benim şekerle ilgili sorunum olduğu vakit doktor hayatımdan şekerli herşeyi çıkarmamı söylememişti. Bana verdiği beslenme önerisi şuydu...
günde 3 ana 3 ara öğünün olacak ve aç kalmayacaksın
yediklerinin 3/1 karbonhidrat 3/2 protein ve vitamin olacak
çorba - ana yemek -pilav/makarna üçlüsü kesinlikle yemek tarzın olmayacak
daha çok ana yemek ile beraber salata veya yoğurt
hamur işleri tamamen yasak çünkü şekeri çıkartıyor sonra birden düşürüyor ancak ben az da olsa yiyorum canım istiyor çünkü
tatlıda azda olsa yiyorum herşeyden yiyorum ama eskiden olduğu gibi yemiyorum
yani demek istediğim aklıma geldiği kadar bunlar doktorun beslenme önerileriydi ayrıca bol su içmek ben bunlara uydum hala uyuyorum geceleri tatlı isteği ile uyanırdım artık uyanmıyorum
Bu arada doktorum iyi bir endokrinoloji ve diabet uzmanıydı normal şartlarda şeker sorunu olmayan kişilerin bile böyle beslenmeleri gerekiyor.
Ben eskiden mevlütlere gittiğimde tavuk pilav yedikten sonra başım dönerdi gözüm kararırdı bayılacak gibi olurdum ama anlam veremezdim şimdi veriyorum çünkü prinç şekerli bir yiyecek aç karnına onunla mideyi dolduruyordum sonra şekerim çıkıyordu daha sonra aniden düşürüyordu ve beni sarsıyordu artık bunlara dikkat ediyorum etmezsem sonuç kötü oluyor.
evet kanbar hepimiz içinbi merak konusu.o bildiğim kadarıyla siteye artık giremiyor.bazı topiklerde yazdıkları sıkıntı olmuş demişti bahar.ama aranızda ona başka ulaşma şansı olan varsa ne bilim telefonu falan hepimizin onu çok merak ettiğini hala ona dualar ettiğimizisöylesin...umarım ondan haber aldığımızda çoktan bebek bekliyoolur..
bende iyim canim sigarayi biraktim,yeni tup bebek tedavisine basladik,bir hafta oldu igne kullaniyorumdaha,insallah hepimiz aliriz bebeislerimisi kucagimiza
canim yazmissin ben görmedim iyi sayilirim yanliz bu aralar asagida agrilarim var oturdugum yerden kalkamama gibi bi sorunum var sonuna kadar daha kötüye gidermi diye düsünmüyor degilim doktor kilo almamaya özen göster dedi ama rabbim baska dert vermesin...ufaktan bir seyler almaya basladim. badana yaptiricam daha sonrada dolap yatak gibi esyalara bakicam bu gidisle yürüyemem diye sona birakamicam... sen naptin bebisin eksiklerini...oyacığım nasılsın canım
amin canım, hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi. darısı bekleyen tüm arkadaşlarımızın başına inşallah tez zamanda
baya uygunmuş fiyatları, ben bebek arabasını çok sevdim. fiyatıda çok uygun
çok güzel bir haber, listeden bir kişi daha anne oluyor, inşalllahhh herkez bunu tadacak. hep birlikte listemizdeki diğer arkadaşlar içinde dualar edelim.
ogrtmn gözün aydın, mucizeni sağlıkla kucağınada alırsın inşallah
inşallah canım, bu tedavinde kavuşursun bebeğine, opu-transfer ne zaman olacak
canım ne iyi yapmışsın hem senin için hem bebeişin için
tedavinde hayırlı olsun inş bu denemende kavuşursun bebişine
canim yazmissin ben görmedim iyi sayilirim yanliz bu aralar asagida agrilarim var oturdugum yerden kalkamama gibi bi sorunum var sonuna kadar daha kötüye gidermi diye düsünmüyor degilim doktor kilo almamaya özen göster dedi ama rabbim baska dert vermesin...ufaktan bir seyler almaya basladim. badana yaptiricam daha sonrada dolap yatak gibi esyalara bakicam bu gidisle yürüyemem diye sona birakamicam... sen naptin bebisin eksiklerini...
canım çok sevindim öğretmen arkadaşımız adına müthiş bir haber darısı senin ve listede bekleyen tüm arkadaşların başınaarkadaşlar size güzel bi haber vermek istedim...
flzaskla özelden yazışıyorduk o farketmiş topiği açan ogrtmn arkadaşımız hamileymiş dedi...
ikimizinde arkadaşları arasında bende hemen profilime girince gördüm mesajlarını evet arkadaşımız
darısı kalan arkadaşlarımızın başına inşşşşşşş
buda arkadaşımızın başka bi topiğe yazdığı yazısı:
rabbim aynı mucizeyi bizede nasip eder inş
kızlar gebelik şeker yüklemesi sonucunda açlık şekerim normal tokluk şekerim yüksek çıktı. daha daktıra söylemedim. sanırım bana diyetisyen yolu gözüküyor. çok canım sıkıldı
bende bugün yaptırdım sorun yok çok şükür.ama idrar yolu enf çıktı bende.antibiyotik verdi dr.
üst sınırdan çok mu fazla canım ya drla görüş sen tekrarlar testi daha fazla dozla mutlaka.ailede varmı seker hastası??
kızlar geçmiş olsun canınızı sıkmayın hamilelikte olabilen şeyler bunlar dr un önerilerine uyun yeter.benim de tsh kala ilaç kullanmama rağmen normale düşmüyor dozu artırıyoruz şu an 6 larda,4 ün altında olması lazım rabbim bebeklerimizi korusun inşallah.canım çok sıkma canını şimdi dikkat et yanlız yediklerine benimde yüksek çıktı 5 gün diyet yaptım sınırda çıktı insülün vermedi dr ama diyete devam dedi son 3 ayımız zaten sabredeceğiz artık:26:
hamurişi tatlı vs şeyler yeme makarna pilav yiyebilirisn ama az porsiyon bol sebze ve kuru bakliyat ağırlıklı beslen meyve yedikten sonrada yoğurt ye canım
inşallah canım hem okul çağı gelmiş olur aynı mobilyadan da sıkılma derdimiz olmaz.kızıma hafta sonu 10 lu hastane çıkışı aldım internetten de 2 onlu 4 beşli zıbın takımı siparişi kundak battaniye bornoz seti siparişi verdim gelince buraya yüklerim inşallah.denizcim fenercim benimde evimde oturma odam var dediğin gibi hamile kalana kadar orayı hep çocuk odası yapma düşüncesindeydik fakat bende yaklaşık 8 ay - 1 yıl bebişimi yanımdan ayıramayacağıma karar verdiğimden sadece karyola almak istiyorum ve yatak odamda yer açmak istiyorum. Aynı düşüncedeyim okula başlarken falan kısmet olursa zevkine göre o zaman mobilya alırız Allah kısmet ederse..
inşallah canım ben gitti gidiyor da 2 crest 70/110 oyun parkını beğendim beyaz içinde pembeleri olan onu düşünüyorum.230 tl yatak hediyelibizde taşınmayı düşünüyoruz. şimdilik kızımı yanımıza alacağız. artık taşındıktan sonra kızımda biraz toparlanınca odasını alırız.
canım çok sevindim öğretmen arkadaşımız adına müthiş bir haber darısı senin ve listede bekleyen tüm arkadaşların başına
kızlar geçmiş olsun canınızı sıkmayın hamilelikte olabilen şeyler bunlar dr un önerilerine uyun yeter.benim de tsh kala ilaç kullanmama rağmen normale düşmüyor dozu artırıyoruz şu an 6 larda,4 ün altında olması lazım rabbim bebeklerimizi korusun inşallah.
inşallah canım hem okul çağı gelmiş olur aynı mobilyadan da sıkılma derdimiz olmaz.kızıma hafta sonu 10 lu hastane çıkışı aldım internetten de 2 onlu 4 beşli zıbın takımı siparişi kundak battaniye bornoz seti siparişi verdim gelince buraya yüklerim inşallah.
inşallah canım ben gitti gidiyor da 2 crest 70/110 oyun parkını beğendim beyaz içinde pembeleri olan onu düşünüyorum.230 tl yatak hediyeli
koca göbek geldi açılınnn:)Eki Görüntüle 598890
günaydın kıslarrrr
2 gndür giremiorum evde yatıyordum.öle bi korku atlattıkki kıslar çok şükür şimdi iyiyiz.evelsi gün tetanoz aşısının 2.sini oldum işe geliodum.dolmuşdan indim biraz yürüdüm inanılmaz başım döndü.öle bi yere kapaklandımki yüz üstü.göbeğim vurmasın die sol dizimi büktüm ama yinede karnımın üstüne kapaklandım.bişey oldu bebeğime die nasıl korktum anlatamam.hemen kayınvaldemi aradım bişey olurmu die eşime sölemeye korktum.onlarda hemen geldiler doktora gittik acil.çok şükür bebeğimin kalp seslerini duyduk ama duyana kadar ağlamaktan bende hal kalmadı tabi.ayağım hiç birimizin aklına bile gelmedi.akşamı o dizim öle bi şişti morardıki ağrıdan duramadım ne basabiliom ne bükebiliom.dün ortepediye gittim aşırı derecede diz bağlarım zedelenmiş hamile olunca ilaçta jel kremde veremedi sadece minoset ağrı kesici içebiliyorm 3 tane.çok şükür bebeğime bişey olmadı benim dizim nasıl olsa iyileşir.baş dönmelerim oluo arada.kıslr dikkat edin sonradanda yaşanabiliniomuş dönme ve bulantılarALLAHIM bebeklerimizi korusun sağsalim bi doğursaydık..
günaydın kıslarrrr
2 gndür giremiorum evde yatıyordum.öle bi korku atlattıkki kıslar çok şükür şimdi iyiyiz.evelsi gün tetanoz aşısının 2.sini oldum işe geliodum.dolmuşdan indim biraz yürüdüm inanılmaz başım döndü.öle bi yere kapaklandımki yüz üstü.göbeğim vurmasın die sol dizimi büktüm ama yinede karnımın üstüne kapaklandım.bişey oldu bebeğime die nasıl korktum anlatamam.hemen kayınvaldemi aradım bişey olurmu die eşime sölemeye korktum.onlarda hemen geldiler doktora gittik acil.çok şükür bebeğimin kalp seslerini duyduk ama duyana kadar ağlamaktan bende hal kalmadı tabi.ayağım hiç birimizin aklına bile gelmedi.akşamı o dizim öle bi şişti morardıki ağrıdan duramadım ne basabiliom ne bükebiliom.dün ortepediye gittim aşırı derecede diz bağlarım zedelenmiş hamile olunca ilaçta jel kremde veremedi sadece minoset ağrı kesici içebiliyorm 3 tane.çok şükür bebeğime bişey olmadı benim dizim nasıl olsa iyileşir.baş dönmelerim oluo arada.kıslr dikkat edin sonradanda yaşanabiliniomuş dönme ve bulantılarALLAHIM bebeklerimizi korusun sağsalim bi doğursaydık..
koca göbek geldi açılınnn:)Eki Görüntüle 598890
günaydın kıslarrrr
ay ay ay hamilelikte ne yakışırmışmaşallah annesinede bebişlerede bu arada çatlak kremi olarak ne kullanıyosunuz bendaha almadım ama yanlardan 2 cm çatlaklar başladı.... aynısınız kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?