Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

baharim bu cok güzel bi haber darisi isteyen tüm arkadaslara bu topikte hic kimse bebissiz kalmicak insallah....
kızlar gebelik şeker yüklemesi sonucunda açlık şekerim normal tokluk şekerim yüksek çıktı. daha daktıra söylemedim. sanırım bana diyetisyen yolu gözüküyor. çok canım sıkıldı
canim gecmis olsun bende yaptirdim benimki temiz cikti ben bir süredir kansizlikla ugrasiyordum oda gecti sayilir ilac aliyorum ama hala. sende kurtulursun yakinda merak etme o istediyin bütün tatlilari rahatlikla yiyeceksin ruveydacigim simdilik yediklerine dikkat et...
Idrar yolu enfeksiyonuna dikkat et canim ilaclarini ihmal etme bende atlatim cok sükür benimki ilk dönemlerdeyi.
Ahum sanada gecmis olsun tatlim ama senin beslenmeni biliyorum zaten dikkat ediyorsun anlatmistin yinede herseye dikkat etmek lazim bebisler icin dimi...
hepinizi öpüyorum.....

canım kanbar siteye giremiyor değil onun cezası sadece 3-4 günlüktü sonra kalkmıştı cezası...
daha sonra girdi foruma kaç kere bende merak ediyordum bazen profiline bakıyordum...
en son 10 ekimde girmiş foruma...
cicinin söylediğine göre iyimiş inş seninde dediğin gibi güzel haberlerle döner...

bende iyim canim sigarayi biraktim,yeni tup bebek tedavisine basladik,bir hafta oldu igne kullaniyorumdaha,insallah hepimiz aliriz bebeislerimisi kucagimiza

canım ne iyi yapmışsın hem senin için hem bebeişin için
tedavinde hayırlı olsun inş bu denemende kavuşursun bebişine

oyacığım nasılsın canım
canim yazmissin ben görmedim iyi sayilirim yanliz bu aralar asagida agrilarim var oturdugum yerden kalkamama gibi bi sorunum var sonuna kadar daha kötüye gidermi diye düsünmüyor degilim doktor kilo almamaya özen göster dedi ama rabbim baska dert vermesin...ufaktan bir seyler almaya basladim. badana yaptiricam daha sonrada dolap yatak gibi esyalara bakicam bu gidisle yürüyemem diye sona birakamicam... sen naptin bebisin eksiklerini...

anim sende hamissin galib insallah sende bebeyini saglikla kucagina alirsin....bu ay sonu olur tahminen opu ve transfer isllah hayirlisi olsun hakkimizda hepimiz icin

canım ne iyi yapmışsın hem senin için hem bebeişin için
tedavinde hayırlı olsun inş bu denemende kavuşursun bebişine

insallah baharcim...bu sefer herseyi yaptim nerdeyse sigarayi biraktim ignenin dozaji da yukselecek cok yumurta icin corek otu bak vitaminlar incir findik fistikha bire yiyoruz,,anliycan bu ay biraz masrafli olduk..bebisim gelsinde insallah hayirlisiyla......

canım artık yavaş yavaş almak gerek. ben geçen gün tulum badi zıbın aldım bir kaç parça o kadar. 0-3 ay için olanları fazla almamak gerek bebek çabuk büyüyormuş. diğer aylar için de erken sonra bakarız. sen de fazla ağırlaşmadan en temel ihtiyaçlarını al. bol bol dinlen. kilo almamak elde değil. bebişler bundan sonra kilo alacağı için bundan sonra en az 5 kilo daha alınır.

canım çok sevindim öğretmen arkadaşımız adına müthiş bir haber darısı senin ve listede bekleyen tüm arkadaşların başına
kızlar gebelik şeker yüklemesi sonucunda açlık şekerim normal tokluk şekerim yüksek çıktı. daha daktıra söylemedim. sanırım bana diyetisyen yolu gözüküyor. çok canım sıkıldı
kızlar geçmiş olsun canınızı sıkmayın hamilelikte olabilen şeyler bunlar dr un önerilerine uyun yeter.benim de tsh kala ilaç kullanmama rağmen normale düşmüyor dozu artırıyoruz şu an 6 larda,4 ün altında olması lazım rabbim bebeklerimizi korusun inşallah.
inşallah canım hem okul çağı gelmiş olur aynı mobilyadan da sıkılma derdimiz olmaz.kızıma hafta sonu 10 lu hastane çıkışı aldım internetten de 2 onlu 4 beşli zıbın takımı siparişi kundak battaniye bornoz seti siparişi verdim gelince buraya yüklerim inşallah.

bizde taşınmayı düşünüyoruz. şimdilik kızımı yanımıza alacağız. artık taşındıktan sonra kızımda biraz toparlanınca odasını alırız.
inşallah canım ben gitti gidiyor da 2 crest 70/110 oyun parkını beğendim beyaz içinde pembeleri olan onu düşünüyorum.230 tl yatak hediyeli

denizfenerim senin bebe kaç gr oldu...biz aynı gün transfer olduk ya doktor bana seninkiler tek bebek gibi gelişiyor diyor merak ediyorum:)

günaydın kıslarrrr

2 gndür giremiorum evde yatıyordum.öle bi korku atlattıkki kıslar çok şükür şimdi iyiyiz.evelsi gün tetanoz aşısının 2.sini oldum işe geliodum.dolmuşdan indim biraz yürüdüm inanılmaz başım döndü.öle bi yere kapaklandımki yüz üstü.göbeğim vurmasın die sol dizimi büktüm ama yinede karnımın üstüne kapaklandım.bişey oldu bebeğime die nasıl korktum anlatamam.hemen kayınvaldemi aradım bişey olurmu die eşime sölemeye korktum.onlarda hemen geldiler doktora gittik acil.çok şükür bebeğimin kalp seslerini duyduk ama duyana kadar ağlamaktan bende hal kalmadı tabi.ayağım hiç birimizin aklına bile gelmedi.akşamı o dizim öle bi şişti morardıki ağrıdan duramadım ne basabiliom ne bükebiliom.dün ortepediye gittim aşırı derecede diz bağlarım zedelenmiş hamile olunca ilaçta jel kremde veremedi sadece minoset ağrı kesici içebiliyorm 3 tane.çok şükür bebeğime bişey olmadı benim dizim nasıl olsa iyileşir.baş dönmelerim oluo arada.kıslr dikkat edin sonradanda yaşanabiliniomuş dönme ve bulantılarALLAHIM bebeklerimizi korusun sağsalim bi doğursaydık..

Çokkk çok geçmiş olsunn canımm.:26:
Allah korumuşş bebişine bişey olmamaışş çok şükürr.
o anki olayın sıcaklığıyla bacağnın hissetmedin sonradan çıktı ağrısı demek
inşallah bacağında düzelir bi an önceee :26:
Allahım senide bebişinide korusunn cnmm..

çokkk geçmiş olsun canım ya Rabbim korumus bebişini.bacağın da tez zamanda iyileşir inşallah.dikkat et kendine

ah canım kıyamam çok geçmişolsun.sende bebğinde iyisiniz çok şükür dizinde çok çabuk iyileşir umarım.hepimiza ders olsun kızlar daha dikkat..

ay ay ay hamilelikte ne yakışırmışmaşallah annesinede bebişlerede bu arada çatlak kremi olarak ne kullanıyosunuz bendaha almadım ama yanlardan 2 cm çatlaklar başladı....aynısınız kız

çatlak kremi licerac aldım ben ama kremler pahalı.2günde 1 sürüyorum bu göbeğe çabukbitiyor kremler.ben zeytinyağı ve bebeyağıda sürüyorum .15kg aldım henüz görünmüyor çatlak ama belki doüumdan sonra belli olur tabi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…