Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

geçmiş olsun canım dikkat et kendine evet o baş dönmelerini bende yaşıyom o yüzden yanımda kimse olmadan dışarı çıkmıyom dr sormuştum normal dedi bu aralar zaten biyere çıkmıyorum malum kar var kendimize dikkat edelim anneler

maşallah, bebeklerede annelerinede.
benim tek olmasına rağmen senin göbeğine yakınım :)

çok geçmiş olsun canım, allah korumuş.
maalesef bu havalarda bile evden çıkıp işe gelmek zorundayız. her an yanımıza birinide bulamıyoruz. allaha emanet gidip geliyoruz.

hoş geldin kanbar,
önceki gün kulaklarını çınlattık uzun süredir görünmüyorsun diye. nasılsın? umarım herşey yolundadır.

İyiyim okudum okudum canım...
Ben de kulaklarım çınlayınca geldim zaten ... :)
çok şükür hayat iyi ,güzel,herşey yolunda...

slm arkadaşlar acıbadem hastanesi ücretsiz tüp bebek yapıyormuş bi arkadaştan duydum ve verdiklaeri numrayı aradım akşam ismimi aldılat tc mi aldılar ne güzel seevinmiştim en sonunda demezmi hiç sağlık güvenceniz olmayacak meğerse sadece yeşil kartlılara yapıyolarmış.ama talep çok olursa herkes için değerlendireceklermiş sizde arayın talep artsın arkadaşlar 144 tel. numarası

canım çook geçmiş olsun. Allah cümlemizin bebişlerini korusun inşallah. hemen bir sadaka ver az ya da çok farketmez

canım karar verdinmi nerde yapıcaksın dogumunu

evet canım ben istanbuldayım şimdi.memorialda oldum tedavi zaten doğumda orda olucak.atdoktorum doğum için 36 haftayı hedefliyor ama 27.haftadan sonra hastaneye yakın ol dedi.tek bebeklere göre biraz daha fazla erken doğum riski var tabi bizde. evimden ayrı bi 2 ay geçiricem ama hayırlısı olsun bebklerimle dönücem inşallah evime...ee 29 ada girdik artık 1 kg da geçti bebrekler bakalım yarınakşam 6da kontrolümüz var yazarım gene son durumlarını.

ay ay ay hamilelikte ne yakışırmışmaşallah annesinede bebişlerede bu arada çatlak kremi olarak ne kullanıyosunuz bendaha almadım ama yanlardan 2 cm çatlaklar başladı....aynısınız kız

bende lierac kullanıyorum canım sürmeyi ihmal ettiğim yerlerde az az çatlaklar oldu sonra nereyi bulursam sürüyorum artık ben netten alıyorum daha uyguna geliyor.

merhaba kızlar ben girmeyeli neler değişmiş bööle mersinn canım çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın hil-bur çok güzel göbüşün ben tek bebeğimle 12 kilo aldım yatmaktan ama olsun bunların hepsine değer Rabbim en hayırlı zamanda diğer arkadaşlarımıza da nasip eder inşallah

Canım çokk çok geçmiş olsun, Allah şifa versin bir dahada göstermesin inşallah.. bende böyle üzüntüler yaşamamak için hiç dışarı çıkmıyorum hep gelenlerim oluyor bütün alışverişleri eşimden istiyorum Allahın izniyle bi yaz gelse rahatlasak

denizfenerim senin bebe kaç gr oldu...biz aynı gün transfer olduk ya doktor bana seninkiler tek bebek gibi gelişiyor diyor merak ediyorum:)
canım randevumuz yarın öğrenince yazarım inşallah.
masallah cok tatlı olmuş göbişin,
çok geçmiş olsun canım okurken gözlerim doldu Allah bebeklerimizi korusun dikkat et kendine Allah şifa versin,

canım benim yazını gördüğüme senden bir haber geldiğine çok sevindim nasılsın iyimisin ? iyi olmanı canı gönülden istiyorum..

slm kızlar nasılsınız nasıl bebişler...bugün kızımla 4 boyutlu utrasyona girdik..çok güzel geçti maşallahımız var..

selam kızlar bugün kontrolümüz vardı .derin 1178 gr deniz 1188 gr olmuş...çok sağlıklılar dedi doktor maşşallahh.ciğer geliştirici iğnemizide aldık yarın vurulucaz..

çok geçmiş olsun canımmm allah korumuş sizii

allah bütün bebeklerimizi hamileleri korusun inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…