selam kızlar,oy oy maşallah herkes kontrole gitmiş bugün,biz de gittik çok şükür herşey yolunda,canım kızım ağzını açtı bol bol,dilini dışarı çıkardı ve her zaman yaptığı gibi bu kadar yeter deyip elini kocaman açıp yüzünü kapattı,hil-bur kilosunu sormuştun ya1410 gr 40 cm maşallah.doktor magnezyuma da başlattı mide ağrılarım için gaviscon verdi elevit coraspin ve demir hapına devam.32.haftanın başında coraspini bırakacakmışım sonraki kontrolümüz 1 ay sonra inşallah.günde yarımşar saatten 3 kez yürüyordum,fazla,artık dikkat et bir kez yarım saat yeter dişini sık dedi.13 kilo aldım.erken doğum olmaması için.bebeğin hareketleri günde 10 un altında olursa acil bana gel dedi(Allah korusun)kızım kıpır kıpır çok şükür,rabbim bebeklerimizi korusun.
koca göbek geldi açılınnn:)Eki Görüntüle 598890
bahar nasılsın canım.kaçak kaçak bu saatlerdemi takılıyon kuzum...
selam kızlar bugün kontrolümüz vardı .derin 1178 gr deniz 1188 gr olmuş...çok sağlıklılar dedi doktor maşşallahh.ciğer geliştirici iğnemizide aldık yarın vurulucaz..
günaydın kıslarrrr
2 gndür giremiorum evde yatıyordum.öle bi korku atlattıkki kıslar çok şükür şimdi iyiyiz.evelsi gün tetanoz aşısının 2.sini oldum işe geliodum.dolmuşdan indim biraz yürüdüm inanılmaz başım döndü.öle bi yere kapaklandımki yüz üstü.göbeğim vurmasın die sol dizimi büktüm ama yinede karnımın üstüne kapaklandım.bişey oldu bebeğime die nasıl korktum anlatamam.hemen kayınvaldemi aradım bişey olurmu die eşime sölemeye korktum.onlarda hemen geldiler doktora gittik acil.çok şükür bebeğimin kalp seslerini duyduk ama duyana kadar ağlamaktan bende hal kalmadı tabi.ayağım hiç birimizin aklına bile gelmedi.akşamı o dizim öle bi şişti morardıki ağrıdan duramadım ne basabiliom ne bükebiliom.dün ortepediye gittim aşırı derecede diz bağlarım zedelenmiş hamile olunca ilaçta jel kremde veremedi sadece minoset ağrı kesici içebiliyorm 3 tane.çok şükür bebeğime bişey olmadı benim dizim nasıl olsa iyileşir.baş dönmelerim oluo arada.kıslr dikkat edin sonradanda yaşanabiliniomuş dönme ve bulantılarALLAHIM bebeklerimizi korusun sağsalim bi doğursaydık..
bebişlerimizin hepsine maşallah canım seninkiler geyet iyiler haftalarıyla uyumlular anneleri iyi bakıyor demek ki,sen erken doğum olmaması için kendine dikkat et yeter inşallah nur topu gibi doğacaklar kızımın hastane arkadaşlarımaşallah kızımıza...e benim kuzularda fena değil o zaman 2 tanelerya insan küçük kalcaklar diye tedirginoluyor...maşallah kuzularımıza hepimizin..
iyi olmaya çalışıyorum canım...
geçen perşembeden beri çok kötü hastayım sesim bile çıkmıyor fısıltı halinde anca çıkıyor...
allahtan stajerlerim var da idare ediyorum rapor almak istemedim belki sonra kullanmam gerekir diye...
okuldan gelir gelmez yatıyorum 2-3 saat uyuyup anca kendime geliyorum...
geceleride zor uyuyorum tabi yatmadan önce bazen bakıyorum sanırım ozaman yakaladın beni
yazını bile şimdi gördüm..
baharcım çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin.
arkadaşlar bişey soracağım dr hep sol yanına yat dedi ben de yatıyorum ama gece sık sık uyanıyorum sol yanım basen tarafım çok acıyor sürekli o tarafa yattığım için sızlıyor,bebişin kafası da sağ tarafta sağa yatınca da vicdan azabı duyuyorum,sırt üstü yatınca da nefes alamıyorum yani uyku bana işkence,siz nasıl yatıyorsunuz ağrı olmaması için neler yapıyorsunuz?
canim kuzularina masallah nasilda büyümüsler bir kac haftada nasilda fark ediyor büyümelleri saglikla kucagina al insallah.....selam kızlar bugün kontrolümüz vardı .derin 1178 gr deniz 1188 gr olmuş...çok sağlıklılar dedi doktor maşşallahh.ciğer geliştirici iğnemizide aldık yarın vurulucaz..
mersincim öncelikle gecmis olsun...kizinda büyümüs kilosu boyu herseyi cok iyi sende cok kilo almamissin bu cok iyi..12 13 kilo alanlar var...merhaba canm arkadaşlarımmm
geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim..allahım kimselere göstermesin.çok şükür iyiyiz bebeğimle.sadece dizimi bükemiyorum oda geçer zamanla.bugün kontrolümüz vardı kızcem 1200 gr olmuş teyzeleri boyuda 38 cm maşşlh.bende toplamda 8 kilo almışım.herşeyi yasakladı doktorum.şeker hamur işi kızartma bundan sonrasında daha çok kilo alınıomuş kilolu başladığım için herşey yasak bakalım.aynı bana benziyormuş.annesinin kuzusu.Allahım hepimizi ve kuzucuklarımızı kazadanbeladan esirgesin.benden son haberler böle kıslarrrr hepinizi öpüyorum
denizfeneri herseyin yolunda gitmesi cok güzel seninde kizina bebislerimizi rabbim nazarlardan korusun cok iyi gelisiyorlar...bakalim bizimki ne alemde olucak daha konta varselam kızlar,oy oy maşallah herkes kontrole gitmiş bugün,biz de gittik çok şükür herşey yolunda,canım kızım ağzını açtı bol bol,dilini dışarı çıkardı ve her zaman yaptığı gibi bu kadar yeter deyip elini kocaman açıp yüzünü kapattı,hil-bur kilosunu sormuştun ya1410 gr 40 cm maşallah.doktor magnezyuma da başlattı mide ağrılarım için gaviscon verdi elevit coraspin ve demir hapına devam.32.haftanın başında coraspini bırakacakmışım sonraki kontrolümüz 1 ay sonra inşallah.günde yarımşar saatten 3 kez yürüyordum,fazla,artık dikkat et bir kez yarım saat yeter dişini sık dedi.13 kilo aldım.erken doğum olmaması için.bebeğin hareketleri günde 10 un altında olursa acil bana gel dedi(Allah korusun)kızım kıpır kıpır çok şükür,rabbim bebeklerimizi korusun.
iyi olmaya çalışıyorum canım...
geçen perşembeden beri çok kötü hastayım sesim bile çıkmıyor fısıltı halinde anca çıkıyor...
allahtan stajerlerim var da idare ediyorum rapor almak istemedim belki sonra kullanmam gerekir diye...
okuldan gelir gelmez yatıyorum 2-3 saat uyuyup anca kendime geliyorum...
geceleride zor uyuyorum tabi yatmadan önce bazen bakıyorum sanırım ozaman yakaladın beni
yazını bile şimdi gördüm...
maşallah kuzularına canım
canım çok geçmiş olsun allah korumuş sizi...
inş bian evvel geçer dizindeki ağrılarda...
bebişin iyi ya en önemli olan o değil mi ??
rabbim hepinizi korusun canım...
baharım bu arada eşinin sağlığını soruyoz hep ama ne yaptınız iş bulabildimi? ara tatil yaklaştı donduriklerden almaya gitme ihtimalin varmı?
bizimde cumartesi kontrol vardı 2 düzey ultrason salı gününe kaldı tosbamı salı günü yine görcem iple çekiyorum şubat 16 da şeker testimiz var hakkımızda hayırlısı[/QUOTE
arkadaslar herkese coook uzun aradan sonra merhaba ben bu basligi goremeyince kapandi sanmistim... bilgisayarda pek iyi degilim...bende ikiz kiz larimi bekliyorum. benimde aclik sekerim normalde tokluk 157cikti haftaya 100 gr la yapalim.tekrar sen diyet yap dedi ama zaten azi
cik az yiyorum... 5 kilo almisim sadece... size kavustugums coook sevindim....
bizimde cumartesi kontrol vardı 2 düzey ultrason salı gününe kaldı tosbamı salı günü yine görcem iple çekiyorum şubat 16 da şeker testimiz var hakkımızda hayırlısı[/QUOTE
arkadaslar herkese coook uzun aradan sonra merhaba ben bu basligi goremeyince kapandi sanmistim... bilgisayarda pek iyi degilim...bende ikiz kiz larimi bekliyorum. benimde aclik sekerim normalde tokluk 157cikti haftaya 100 gr la yapalim.tekrar sen diyet yap dedi ama zaten azi
pimpirik merhaba canım,2013ikiz anneleri topiğimiz var orayada gel.birsürü deneyimli ikiz annesi var.doğumlarda başladı buara ,alışverişlerde.ilgini çekebilir canım.
az yemenle değil ilgisi şekerin canım,mesela kesinlikle pilav yeme toz şeker yemekle hiç farkı yok,yatmadan en az 3-4 saat önceye meyveni yoksa direk şeker alırsın.hamur işi ve ekmeğede dikat et canım ...çok yüksek değil ama yinede tekrarlat testi...ikiz gebelik zor canım.ben 29.haftamdayım tam 17kg aldım:) dün gece bi uyandım göbeğim resmen huni şeklinde ,,,,ne hale geliyor anlatamam.geceuykusu yok resmen gündüz ne uyursam .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?