Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

merhaba canm arkadaşlarımmm

geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim..allahım kimselere göstermesin.çok şükür iyiyiz bebeğimle.sadece dizimi bükemiyorum oda geçer zamanla.bugün kontrolümüz vardı kızcem 1200 gr olmuş teyzeleri boyuda 38 cm maşşlh.bende toplamda 8 kilo almışım.herşeyi yasakladı doktorum.şeker hamur işi kızartma bundan sonrasında daha çok kilo alınıomuş kilolu başladığım için herşey yasak bakalım.aynı bana benziyormuş.annesinin kuzusu.Allahım hepimizi ve kuzucuklarımızı kazadanbeladan esirgesin.benden son haberler böle kıslarrrr hepinizi öpüyorum

selam kızlar,oy oy maşallah herkes kontrole gitmiş bugün,biz de gittik çok şükür herşey yolunda,canım kızım ağzını açtı bol bol,dilini dışarı çıkardı ve her zaman yaptığı gibi bu kadar yeter deyip elini kocaman açıp yüzünü kapattı,hil-bur kilosunu sormuştun ya 1410 gr 40 cm maşallah.doktor magnezyuma da başlattı mide ağrılarım için gaviscon verdi elevit coraspin ve demir hapına devam.32.haftanın başında coraspini bırakacakmışım sonraki kontrolümüz 1 ay sonra inşallah.günde yarımşar saatten 3 kez yürüyordum,fazla,artık dikkat et bir kez yarım saat yeter dişini sık dedi.13 kilo aldım.erken doğum olmaması için.bebeğin hareketleri günde 10 un altında olursa acil bana gel dedi(Allah korusun)kızım kıpır kıpır çok şükür,rabbim bebeklerimizi korusun.

maşallah kızımıza...e benim kuzularda fena değil o zaman 2 tanelerya insan küçük kalcaklar diye tedirginoluyor...maşallah kuzularımıza hepimizin..

canımmmmmmmmm ne tatlı olmuşsun sen yaaaaa
maşallah sana da bebişlerine de

bahar nasılsın canım.kaçak kaçak bu saatlerdemi takılıyon kuzum...

iyi olmaya çalışıyorum canım...
geçen perşembeden beri çok kötü hastayım sesim bile çıkmıyor fısıltı halinde anca çıkıyor...
allahtan stajerlerim var da idare ediyorum rapor almak istemedim belki sonra kullanmam gerekir diye...
okuldan gelir gelmez yatıyorum 2-3 saat uyuyup anca kendime geliyorum...
geceleride zor uyuyorum tabi yatmadan önce bazen bakıyorum sanırım ozaman yakaladın beni
yazını bile şimdi gördüm...

selam kızlar bugün kontrolümüz vardı .derin 1178 gr deniz 1188 gr olmuş...çok sağlıklılar dedi doktor maşşallahh.ciğer geliştirici iğnemizide aldık yarın vurulucaz..

maşallah kuzularına canım

canım çok geçmiş olsun allah korumuş sizi...
inş bian evvel geçer dizindeki ağrılarda...
bebişin iyi ya en önemli olan o değil mi ??
rabbim hepinizi korusun canım...

maşallah kızımıza...e benim kuzularda fena değil o zaman 2 tanelerya insan küçük kalcaklar diye tedirginoluyor...maşallah kuzularımıza hepimizin..
bebişlerimizin hepsine maşallah canım seninkiler geyet iyiler haftalarıyla uyumlular anneleri iyi bakıyor demek ki,sen erken doğum olmaması için kendine dikkat et yeter inşallah nur topu gibi doğacaklar kızımın hastane arkadaşları

selam kızlar bugün kontrolümüz vardı .derin 1178 gr deniz 1188 gr olmuş...çok sağlıklılar dedi doktor maşşallahh.ciğer geliştirici iğnemizide aldık yarın vurulucaz..
canim kuzularina masallah nasilda büyümüsler bir kac haftada nasilda fark ediyor büyümelleri saglikla kucagina al insallah.....
mersincim öncelikle gecmis olsun...kizinda büyümüs kilosu boyu herseyi cok iyi sende cok kilo almamissin bu cok iyi..12 13 kilo alanlar var...

denizfeneri herseyin yolunda gitmesi cok güzel seninde kizina bebislerimizi rabbim nazarlardan korusun cok iyi gelisiyorlar...bakalim bizimki ne alemde olucak daha konta var

Baharim gecmis olsun tatlim kendine dikkat et öpüyorum seni...

Son düzenleme:
canım çok geçmiş olsun allah korumuş sizi...
inş bian evvel geçer dizindeki ağrılarda...
bebişin iyi ya en önemli olan o değil mi ??
rabbim hepinizi korusun canım...

baharım bu arada eşinin sağlığını soruyoz hep ama ne yaptınız iş bulabildimi? ara tatil yaklaştı donduriklerden almaya gitme ihtimalin varmı?

baharım bu arada eşinin sağlığını soruyoz hep ama ne yaptınız iş bulabildimi? ara tatil yaklaştı donduriklerden almaya gitme ihtimalin varmı?

canım neyazıkki eşim hala iş bulamadı kısmatimiz kapandı resmen
hiç tahmin etmiyorduk böyle olacağını...
hakkımızda hayırlısı artık...
bu durumda tedavi olma durumumuzda hiç yok zaten...
bakalım inş hayırlısıyla bi işe girerse yaza deneyebilcez ancak...

bizimde cumartesi kontrol vardı 2 düzey ultrason salı gününe kaldı tosbamı salı günü yine görcem iple çekiyorum şubat 16 da şeker testimiz var hakkımızda hayırlısı

Selam kızlar arada girip bakıyorum.kızımla durumumuz gayet iyi.allahıma şükürler olsun.bu ara biraz halim yok sadece o da olacak artık
umarım herkes iyidir.

bunlar da kızımın ilk cicileriiii....

Eklentiler

• $2013-01-14 13.35.59.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 22
bunlar da diğerleriii

Eklentiler

• $2013-01-14 13.20.20.webp
    16 KB · Görüntüleme: 26
genelde ekru pembe beyaz oldu

Eklentiler

• $2013-01-14 13.26.54.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 18
inşallah sağlıkla güzel günlerde giyer.

Eklentiler

• $2013-01-14 13.23.36.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 26
gaye bebe yi de çok beğendim

Eklentiler

• $2013-01-14 13.30.52.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 18
bu da gaye bebe

Eklentiler

• $2013-01-14 13.32.40.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 22
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…