Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

rica ederim canım saol inş kavuşurum bebişime
canım benim eşimdeki sorun nedeniyle biz eme hocayı istiyorduk...
emre hoca umutta da fulyada da çalışıyor...
ama biz umutu tercih ettik çünkü herkes çok memnun...
bende ulun hocayı istiyordum zaten onun için orayı seçtik...
canım umut tüp bebek de her şey dahil paket fiyatı 5850 tl...
tüp bebek raporuda geçerli ben rapor aldım...
merkeze işlem ücreti sadece 2000 tl verilecek, ilaçlarımda 705 tl tuttu...
bizde balıkesirde gidicez istanbula...
umut tüp bebeğe çok yakın 100 m mesafede öğretmen evi var ben orada kalıcam...
mustafa bahçeciyle görüşmedik gerek görmedim...
oradaki drlar işlerinde oldukça başarılılar zaten...

supersın baharcım cnm cok saol

rica ederim tatlım...

Son düzenleme:
cnm benım ıcımı okudun sankı sende benım valla hıc ugrasmak cevap bıle vermek ıstemıyorum..ıns hepımızın tutar da hayırlısıyla..belkı orda karsılasrız bıle:)))

inşallah canım aynı şeyleri yaşayanlardan başkası anlayamıyor bizi burda paylaştıkça iyi geliyor ...

kizlarrrrrrr ben gittim geldim.rahim filmim de temiz cikti cok sukur.pazartesi bende basliyorum tedavime. insss

slm canım hoşgeldin
eee okadar kalabalığız ki sayfaların ilerlememesi mümkün değil
bende devam ediyorum temizliğe...
az kaldı inş bitirip beklemeye geçicez kırmızıları...

hoşbulduk cnm bu kalabalıgın hepsi hamiş olucak inşallah en yakın zamanda liste hepimize ugurlu gelicek
cnm benim dip köşe temizlik nerdeyse 1,5 ay sürdü temizlik işim bitti ama yinede evin işi bitmiyoki yaz heryer toz oluyo yine bu hafta tekrardan bi girişcem transferden sonra gözüme batan yer kalmasın :) inşallah hamiş kalırızda 9 ay pek ugraşamayız bu işlerle

iyi akşamlar kızlar....çarşamba çatlatma iğnemi yapacağim, perşembe yumiciklerim toplanıyor, inşallah herşey çoo k güzel olacak.
yumurtaları toplanacak olan arkadaşlar ve transferi olacak arkadaşlar HERŞEY ÇOOK GÜZEL OLACAK. önce buna inanalım. sonra hepimiz için dua edelim. hepiniz dualarımdasınız. sizi seviyorum. sevgiyle ve umutla kalın... hoşçakal

selammm güzel nisan ve mayıs anneleri....

baharcım sana bişey sorucam, sen haftaya başlıyorsun ya ilaç yazdırmak için gittiğinde bir ön görüşme yaptın di mi? şimdi adet olunca gidiceksin ve muayene edip mi başlayacak yoksa sana adetin 2. günü şu saat iğneni ol sonra şu gün gel diye çoktan dediler mi? ay biraz karışık mı oldu ne

Herkese iyi geceler....ben geldiimmmm...bebişlerimide aldım taa İstanbuldan geldim..çok özlemişler annelerini

Transferim rahat geçti çok şükürde,şu sıkışık olma durumu olmasaydı....tutabilmek için karnıma sancılar girdi,patlayacağım zannettim bide en kötüsü bi kazaya kurban olmasın doktor die dua ettim:) ağladım kendimi sıktım bide çok korktum canım yanacak die ama doktor bak embriyonu gör ekrandan dedi...anlamadım bile transferin nasıl olduunu...Transferi olacaklara tecrübeli birinden nacizane bir tavsiyeben korktğum için kimse yaşamasın istiyorum.... Hiiiiiççç korkmayın ve rahat olun ve öle su içmeyi abartmayın...ben 0.5 lt suyla patlama noktasına geldim, artık eşime ben lavaboya gidiyorum ertelesinler diyecek duruma geldim yani:)

Rabbim hayırlısıyla bebişlerimin bana tutunmasını nasib eder inş. ve hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı o günleri görmeyi nasip etsin...ondan sonrada onları/onu hayırlı bir evlat olarak yetiştirmeyi nasib etsin..amin...Rabbim bu dualarımı burdaki bütün arkadaşlarım içinde kabul et....hiçbirimizin elini boş çevirme ...amin....

Bu arada yeni katılanlar hoşgeldiniz gözümden kaçtı sanmayın:) dualarım sizin içinde geçerli..tümmm anne olmak isteyenler için.....

ama ama niye sadece yumurtaları toplanacaklarla transferi olacaklara güzel olucak ki bizim başımız kel mi ki (adetini bekleyenler ve iğnesini olanlar dayanışma derneği sözcüsü )

canım gözün aydınnnnnnnn minik yiğenlerimizi de alıp dönmüşsünüz
inş yerleri hoşlarına giderde 9 ay keyifli bi süreç geçirirler
rabbim onlarrı sana bağışlasın canım çok sevindim senin adına
inş 12 gün sonra mutlu haberi alıp coşarız burada
inş bende hayırlısıyla gelebilirim o aşamalara...
darısı hepimizin başına inş...
bu arada drun kazaya kurban gitmemesine sevindim

benim de ilk denememde bu sıkışma olayı canıma okumuştu. edirne den sabah yola çıktık.yolda içmeye başladım istanbul a 2 saate zor dayandım hastanede kendim tuvalete zor attım. sonra mesanem boşaldı diye yine içtim, transfer anı resmen eziyetti. en fazla 1lt su için arkadaşlar. beklerken de biraz yürüyün o da sıkışmanızı sağlıyorr...transferden sonra 1 saat dinlendim dinlenmedi, tekrar yola düştük eve geldik. acaba ilki bu yol yüzünden mi tutmadı dedik, ikincisinde ilk geceyi otelde geçirdik yatıp dinlendim.inş bu kez olur çok umutluyuz, ikizlerimiz ne yapıyor acaba merak ediyoruz, acaba yaşıyorlar mı tutundular mı?benim 1 tüpüm tıkalı, yumurta üretiminde sorun olmuor ama kapalı tüplerde su birikmesi olurmuş ve bu su embriyolara zarar verirmiş o nedenle tutmazmış diye okudum :-( allahım herkesin dualarını kabul etsin
sizinle olmak bana çok ii geldi moralim düzeldi umutla doldum ii ki varsınız

ne güzel zoru gitmiş şimdi geriye doğru 12 gün sayma kalmış sadece
hayırlı olsun autumn, Allah tamamına erdirsin ve sağlıklı sıhatli kucağına almak nasip olsun...

o idrara sıkışma işini ben aşılamadan biliyorum Allahım sırf o kısım için herşeyden vazgeçmeye razı olucaktım nerdeyse nasıl bir eziyettir o ama dediğin gibi bir iki tecrübeden sonra kaç dakkikada mesanenin dolduğunu ne kadar su içmenin yettiğini falan hesaplayabiliyor insan, ben 2 aşılamadaki tecrübemle 3. aşılamaya çook rahat girmiştim.
neysem darısı tüpn başına

inşallah dualarımız hep onlar için..

arkadaşım hayırlı uğurlu olsun.sımsıkı tutunsunlar sana inşallah .rabbim hepimizin kucaklarını bebişlerlmizle doldursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…