tesekkur ederım bahar ınsallah senın kı tutar da bıze destek olursun..cnm ayıp olmazsa fıyatlar konusunda bıraz bılgı verır mısın ben ıstanbul dısında yım oraya gıttıgımde kalacak yer de ayarlamam lazım nerde kalabılırım ogretmen evı yakın mı hıc bılmıyorum sen arastrdn mı cnm ?? umut yada fulya senın umut u tercıh etmenın sebebı neydı,??? bır de cok soruyorum kus bakma ama mustafa bahcecıye gorundun mu ılk once??
supersın baharcım cnm cok saol
cnm benım ıcımı okudun sankı sende benım valla hıc ugrasmak cevap bıle vermek ıstemıyorum..ıns hepımızın tutar da hayırlısıyla..belkı orda karsılasrız bıle:)))
rica ederim canım saol inş kavuşurum bebişime
canım benim eşimdeki sorun nedeniyle biz eme hocayı istiyorduk...
emre hoca umutta da fulyada da çalışıyor...
ama biz umutu tercih ettik çünkü herkes çok memnun...
bende ulun hocayı istiyordum zaten onun için orayı seçtik...
canım umut tüp bebek de her şey dahil paket fiyatı 5850 tl...
tüp bebek raporuda geçerli ben rapor aldım...
merkeze işlem ücreti sadece 2000 tl verilecek, ilaçlarımda 705 tl tuttu...
bizde balıkesirde gidicez istanbula...
umut tüp bebeğe çok yakın 100 m mesafede öğretmen evi var ben orada kalıcam...
mustafa bahçeciyle görüşmedik gerek görmedim...
oradaki drlar işlerinde oldukça başarılılar zaten...
cnm cok tesekkurler bılgıler ıcın..ıns hepımızın saglıklı bebıslerı kısa zamanda gelir..
kizlarrrrrrr ben gittim geldim.rahim filmim de temiz cikti cok sukur.pazartesi bende basliyorum tedavime. insss
cnm nerde yaptırdın memnun kaldın mı gıttıgın yerden ben bahcecı dusunuyorum ???
slm canım hoşgeldin
eee okadar kalabalığız ki sayfaların ilerlememesi mümkün değil
bende devam ediyorum temizliğe...
az kaldı inş bitirip beklemeye geçicez kırmızıları...
gözün aydın canım tedavinde hayırlı olsun şimdiden
selam bende 2 gün önce 2.tüpbebek tedavime başladım.aranıza katılmak isterim.bu ilk mesajım olacak becerebilirsem :) herkese sevgiler..
kizlarrrrrrr ben gittim geldim.rahim filmim de temiz cikti cok sukur.pazartesi bende basliyorum tedavime. insss
iyi akşamlar kızlar....çarşamba çatlatma iğnemi yapacağim, perşembe yumiciklerim toplanıyor, inşallah herşey çoo k güzel olacak.
yumurtaları toplanacak olan arkadaşlar ve transferi olacak arkadaşlar HERŞEY ÇOOK GÜZEL OLACAK.önce buna inanalım. sonra hepimiz için dua edelim. hepiniz dualarımdasınız. sizi seviyorum. sevgiyle ve umutla kalın... hoşçakal
Herkese iyi geceler....ben geldiimmmm...bebişlerimide aldım taa İstanbuldan geldim..çok özlemişler annelerini
Transferim rahat geçti çok şükürde,şu sıkışık olma durumu olmasaydı....tutabilmek için karnıma sancılar girdi,patlayacağım zannettim bide en kötüsü bi kazaya kurban olmasın doktor die dua ettim:) ağladım kendimi sıktım bide çok korktum canım yanacak die ama doktor bak embriyonu gör ekrandan dedi...anlamadım bile transferin nasıl olduunu...Transferi olacaklara tecrübeli birinden nacizane bir tavsiyeben korktğum için kimse yaşamasın istiyorum.... Hiiiiiççç korkmayın ve rahat olun ve öle su içmeyi abartmayın...ben 0.5 lt suyla patlama noktasına geldim, artık eşime ben lavaboya gidiyorum ertelesinler diyecek duruma geldim yani:)
Rabbim hayırlısıyla bebişlerimin bana tutunmasını nasib eder inş. ve hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı o günleri görmeyi nasip etsin...ondan sonrada onları/onu hayırlı bir evlat olarak yetiştirmeyi nasib etsin..amin...Rabbim bu dualarımı burdaki bütün arkadaşlarım içinde kabul et....hiçbirimizin elini boş çevirme ...amin....
Bu arada yeni katılanlar hoşgeldiniz gözümden kaçtı sanmayın:) dualarım sizin içinde geçerli..tümmm anne olmak isteyenler için.....
Herkese iyi geceler....ben geldiimmmm...bebişlerimide aldım taa İstanbuldan geldim..çok özlemişler annelerini
Transferim rahat geçti çok şükürde,şu sıkışık olma durumu olmasaydı....tutabilmek için karnıma sancılar girdi,patlayacağım zannettim bide en kötüsü bi kazaya kurban olmasın doktor die dua ettim:) ağladım kendimi sıktım bide çok korktum canım yanacak die ama doktor bak embriyonu gör ekrandan dedi...anlamadım bile transferin nasıl olduunu...Transferi olacaklara tecrübeli birinden nacizane bir tavsiyeben korktğum için kimse yaşamasın istiyorum.... Hiiiiiççç korkmayın ve rahat olun ve öle su içmeyi abartmayın...ben 0.5 lt suyla patlama noktasına geldim, artık eşime ben lavaboya gidiyorum ertelesinler diyecek duruma geldim yani:)
Rabbim hayırlısıyla bebişlerimin bana tutunmasını nasib eder inş. ve hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı o günleri görmeyi nasip etsin...ondan sonrada onları/onu hayırlı bir evlat olarak yetiştirmeyi nasib etsin..amin...Rabbim bu dualarımı burdaki bütün arkadaşlarım içinde kabul et....hiçbirimizin elini boş çevirme ...amin....
Bu arada yeni katılanlar hoşgeldiniz gözümden kaçtı sanmayın:) dualarım sizin içinde geçerli..tümmm anne olmak isteyenler için.....
merhaba canım...benimde 4 temmuzda transferim yapıldı.kasık ağrılarım var benim de aynı sekilde...hemsire kullandığım ilaçlardan dolayı olabileceğini söylemişti zaten o yüzden ağrı ve batmalara kafayı takmıyorum...hakkımızda hayırlısı tatlım...inşallah artık kavusuruz meleklerimize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?