herkese iyi geceler ve merhabalar...ben 35+2 de dogum dedigi icin dr dogum heyecanini yadamaya ve korkmaya basladim...benim.kismetse ikiz kizim olacakti hatielarsaniz.....9 gun sonra dogum diyo dr...tup bebek diye mi riske atmayip erken aliyo sorsmadim ...esim buna karismayacaksin.ne zan derse o zaman doguma gireceksin dedi...bitaz korkuyorum cunku benim jani hamileligin getirdigo yorgunluk dalan gibi sikintilarim oluyo baska sikintim yok..nu arada bebislerin kilosu 2500 civarinda...kilosu iyi dedi....
dogum yapan arkafaslar hayirli olsun tekrar...sag salim bizimde kucsgimiza almamiz icin dua edin....bekleyen canim arkadaslsr tez zamanda , jayirli zamanda kavusmak dilegiyle.....
Çok uzun zaman oldu yazamadım size,ama arada takip ettim okudum bir iki dakikalığınada olsa...internetimi iptal etmiştim hala almadım yenisini,şu andada başka yerden yazıyorum...Hepinizi çok özledim...doğan bebişlere Rabbim hayırlı uzun ömürler versin inş..,doğmak için sıra bekleyenlere de hayırlı ve sağlıklı doğumlar dilerim...annesinin karnına yerleşmeyi sabırsızlıkla bekleyen bebişleride Rabbim tez vakitte anneleriyle buluştursun hayırlısıyla inşallah...
Kendimden haber de vereyim bu arada,kızımla ben gayet iyiyiz çok şükür,haftaya sezeryanla kavuşacağım meleğime,tam günü belli değil ama çarşamba yada perşembe olur sanırım...miniğim çok tombik olmayacak sanırım 2750 daha..Rabbim sağlıklı ve hayırlı bi evlat olmasını nasip etsin inşallah..benim bebeğiminde diğer tüm bebeklerinde...Heyecandan yerimde duramıyorum bide korkudan:)
Bu arada ismine hala karar veremedik:)
Hepinizi çok sewiyor ve öpüyoruz
canım hayırlı uğurlu olsun elifimiz çok datlı yaw.ALLAHIM korusun onu ve seni.darısı tedavideki ve hamiloşkolarımıza.
kıslar benimde tarihim belli oldu 3.200 olmuş kilomuz boyu 51 cm olmuş mşlh kuzuma.28 martta inşallah doğumumuz.melek nazı mızı 4 gözle beklioz
Eki Görüntüle 657080
işte elif hanım
canlarım güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim Rabbim hamile arkadaşların bebeklerine sağlıkla kavuşmasını çocuk isteyen arkadaşlarımızın da yavrularını kucaklarına almayı nasip etsin,tarifsiz duygular içindeyim,artık üç kişilik bir aileyiz,bebeğime her baktığımda şükrediyorum rabbime,çok mutluyum,bu aralar emzirmeyi öğreniyorum ,kızım da emmeyi,geceleri ıh dese kulağım onda,sürekli kucağıma almak istiyorum...anlatmakla bitmez rabbim herkese yaşatsın,hepinizi öpüyorum,
Baharım iyiyim bende . Mart ayı vergi ayı işler accık yoğun :) Bunun dışında işte buralarda vakit buldukça gezinip sizlere bakıyorum . Zaman hemen geçsin istiyorum tedaviye başlamak için kendimi ayarlamaya çalışıyorum .
Şimdi zaten para olsa bile gitmek için imkanım yok . Kuzenim benimle birlikte kalıyoru ocakta gelmişti . HAzirana kadar yanımızda kalacak . çalıştığım için de haliyle biraz zor oluyor . Yemek temizlik iş güç derken inan vakit nasıl geçiyor anlamıyorum . Haziran gibi gidecek bizde eşimle konuştuk temmuz ya da ağustos ta görüşmeye gideriz diye düşünüyoruz . bu arada sıkı bir diyete girdim sanırım depresyon sıkıntı vs vs inanılmaz kilo aldım .ve tedaviye kadar fazlalıkları da veririm öyle giderim diye düşünüyorum . Tabi bu esnada bitkisel kürlere taktım :) Olur mu olur kısmet :) Belki doğal yolda gelir bebiş :))) İşte böyle canımcım . Sen ne zaman başlayacaksın yeni tedavine ne zaman alacaksın dondurulmuşlarını :) ay insan heyecanlanıyor ya başlamasa bile . şimdi bakıyorum bir bir doğuma gidiyor arkadaşlar ... Bizlerde şimdi bu heyecanı yaşıyor olacaktık ... Kısmet tabi her şeyin hayırlısı olsun . inşl Rabbim yüzümüze bakar bizimde mucizelerimizi verir .
bahar kuzu ne yaptı eşin işe girdimi. benim ki daha bu hafta ancak başladı. inşallah hayırlısı ile daim olur. biran önce dondiriklerinle buluşmanı diliyorum canım. hepinizi çok seviyorum.
Eki Görüntüle 657080
işte elif hanım
canlarım güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim Rabbim hamile arkadaşların bebeklerine sağlıkla kavuşmasını çocuk isteyen arkadaşlarımızın da yavrularını kucaklarına almayı nasip etsin,tarifsiz duygular içindeyim,artık üç kişilik bir aileyiz,bebeğime her baktığımda şükrediyorum rabbime,çok mutluyum,bu aralar emzirmeyi öğreniyorum ,kızım da emmeyi,geceleri ıh dese kulağım onda,sürekli kucağıma almak istiyorum...anlatmakla bitmez rabbim herkese yaşatsın,hepinizi öpüyorum,
Eki Görüntüle 657080
işte elif hanım
masallah canim elifimize ismiyle büyüsün insallah rabbim nazarlardan saklasin sizi...Eki Görüntüle 657080
işte elif hanım
allah kolaylık versin canım...
inş dilediğiniz zamanda hayırlısıyla başlarsınız tedavinize
ooo süper canım kafaya koymuşsun sen verirsin bence
kürleri kullan tabi tatlım allahtan ümit kesilmez maşallah sperm sayınızda artmış
inş tedaviye başlamadan geliverir mucizeniz doğal yoldan
canım eşim iş bulursa bikaç ay içinde başlarız okul falan düşünmem valla alırım bi rapor başlarım...
zaten dondurulmuşlarda çok zaman kaybı olmuyor...
ama işte iş olmayınca bizimde elimiz kolumuz bağlanıyor
arkadaşlar adına okadar mutluyum ki hayallerine kavuşuyorlar negüzel darısı bizlerin başına inş
yok canım giremedi neyazıkki :26:
bu sene tayinimi antalyaya istiycem zaten inş ozamana kadar geçici de olsa bi iş bulur...
eşinin işe başlamasına sevinim canım inş memnun kalırda devam eder hayırlısıyla
canım inan bi iş bulsa yine borç bulup başlıycaz tedaviye...
ama iş bulmadan da daha cesaret edemiyoruz yoksa başedemeyiz...
allah hakkımızda hayırlısını versin...
inan öyle çok istiyorum ki bi mucize olsun bu ay gidip dondiriklerimi alayım ahhh ahhh
bende hepinizi çok seviyorum canım sizlerin güzel haberleriyle keyfim yerine geliyor çok şükür
Eki Görüntüle 657080
işte elif hanım
Çok uzun zaman oldu yazamadım size,ama arada takip ettim okudum bir iki dakikalığınada olsa...internetimi iptal etmiştim hala almadım yenisini,şu andada başka yerden yazıyorum...Hepinizi çok özledim...doğan bebişlere Rabbim hayırlı uzun ömürler versin inş..,doğmak için sıra bekleyenlere de hayırlı ve sağlıklı doğumlar dilerim...annesinin karnına yerleşmeyi sabırsızlıkla bekleyen bebişleride Rabbim tez vakitte anneleriyle buluştursun hayırlısıyla inşallah...
Kendimden haber de vereyim bu arada,kızımla ben gayet iyiyiz çok şükür,haftaya sezeryanla kavuşacağım meleğime,tam günü belli değil ama çarşamba yada perşembe olur sanırım...miniğim çok tombik olmayacak sanırım 2750 daha..Rabbim sağlıklı ve hayırlı bi evlat olmasını nasip etsin inşallah..benim bebeğiminde diğer tüm bebeklerinde...Heyecandan yerimde duramıyorum bide korkudan:)
Bu arada ismine hala karar veremedik:)
Hepinizi çok sewiyor ve öpüyoruz
bebişlerimiz gelmeye başlamış allahım nazarlardan saklasın.ben şu an 37.haftanın içindeyim.ama bi sorun var bebeğim 2 hafta geride.bu durum çok canımı sıktı.birde bebeği besleyen damarda basınç artmış.doktorum takma bunları daha yakın takip edecez anne karnında gelişmiyorsa dışarda gelişir dedi ama.taktım bir kere.allahım korusun hepimizin bebişini
kızlar bugün kontrole gittik ve doktorla doğum tarihini kararlaştırdık. kısmetse 15. 04 .2013 tarihinde sezeryan olacağım. Allah bekleyen herkese yaşatsın bu duyguyu.
bebişlerimiz gelmeye başlamış allahım nazarlardan saklasın.ben şu an 37.haftanın içindeyim.ama bi sorun var bebeğim 2 hafta geride.bu durum çok canımı sıktı.birde bebeği besleyen damarda basınç artmış.doktorum takma bunları daha yakın takip edecez anne karnında gelişmiyorsa dışarda gelişir dedi ama.taktım bir kere.allahım korusun hepimizin bebişini
canım çok az kalmış doğumuna ne heyecanlısındır sen şimdi
Allah sağasalim bebişlerini kucağına almayı nasip etsin inş
Iyi olmanıza sevindim canım
Ohhh bebişler arka arkaya geliyor ne güzel
Sağlıklı doğsunda annesi kilo alır daha
Güzel haberlerini bekliyoruz canım allah yardımcınız olsun
2 hafta sonrada sen kavuşuyorsun bebişine demek
Allah yardımcınız olsun canım dualarımız sizinle
kızlar bugün kontrole gittik ve doktorla doğum tarihini kararlaştırdık. kısmetse 15. 04 .2013 tarihinde sezeryan olacağım. Allah bekleyen herkese yaşatsın bu duyguyu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?