Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

Ah canım Allah razı olsun. topik sayenizde hareketlendi. demek ki bizim eksiğimiz sizmişsiniz. doğumlar yavaş yavaş başladı. insan sona doğru daha çok endişeleniyormuş. inşallah tez zamanda bu duyguları tadarsınız canım benim. dularımız sizinle.

maşallah annesi bebişimiz çok iyi. şekeri diyetle kontrol altına alman çok güzel. ben de dikkat etmeye çalışıyorum ama hamilelikte diyet yapmak çok zorrr. benim bebiş tüy siklet haftasından bir hafta geriydi kilosu. cuma günü ne olcak bilmiyorum. benim karnım o kadar büyümedi.
benim de ellerde ayaklarda şişlikler var ama çok değil. biraz hareket iyi geliyor. bol su iç şişlikler için inşallah kan tahlillerin temiz çıkar canım. az kaldı Allah hayırlısı ile doğurmayı nasip etsin inşallah

bahar kuzu ne yaptı eşin işe girdimi. benim ki daha bu hafta ancak başladı. inşallah hayırlısı ile daim olur. biran önce dondiriklerinle buluşmanı diliyorum canım. hepinizi çok seviyorum.

canım arkadaşım hıc korkma doktora güven demekkı senın mınık sabırsızlanıyor kılosuda gayet yerınde canım demekkı kılo alması durmus bebısın yoksa doktorun hemen doğuma almazdı.sen bebısını dusun rabbım ızın verırse 9 gun sonra kollarında olacak o bıllıur gıbı sesıyle ınletecek ortalığı bıtanem aklım hep sızlerde opuyorum kocaman

bıtanem benım ALLAH sendende razı olsun doğumlarınız başladı hem mınıklerı hemde sızlerı cok merak edıyoruz tabı güzel haberlerınızle neselenıyoruz.gecen gun mınıklerın fotolarını esıme gosterdım ay görsen resmen monıtorle akraba olacaktık ay gıdısını yerım ben senın ay dudıse bak çirkin sey rabbım nazarlardan korusun dıye dıye sevdık vallahı.neyse hersey sırasıyla dımı senınd ehayırlı haberlerını bekliyorum canım opuldun

sen bakma bana tatlım ben azıcık şımarıklık yapayım dedım baktım ortalık ıssız hamıskolar habıre uyuyo azıcık canlansın topık dıye küstüm yazdım.tabıkı benım güzel dostlarım dururmu hemen nıye kustun demelere başladı yerım ben sızı sızlerı cok sevıyorum haaaaaaaa unutmadan sana da az kaldı sayılır kendıne ve yıgenıme ıyı bak olurmu ALLAHA emanet olun gulum

canımm ne güzelll burdasınn ..
sende geldin topik hareketlendi
ne güzel arka arkadaya doğum haberleride alıyoruzzzzzz

Doğum yapan arkadaşlar artık girmezler bebişler yoracak onları :)))
doğuranlar size sesleniyorum buradannnnnnnnnnnnnnnn herkes fotoğraf koysun lütfennnnnnnnnnnnnnnnnn merak ediyorum ben miniklerinizi .
Flazsk şekerim seni geçen memorail topiğinde gördüm sanki sen miydin o :)))

maşallahcanım ömürlü olsun RABBİM uzun sağlık bir ömür nasip etsin.darısı bizlerin başına rabbim sağsağlim bebelerimizi kucağımıza almayı nasip etsin..

Doğrudur canımm ben olabilirimm .
sürekli geziyorum çünküü bütün topikleri ama memorial de yakından takip ediyorum..

canımm ne güzelll burdasınn ..
sende geldin topik hareketlendi
ne güzel arka arkadaya doğum haberleride alıyoruzzzzzz

ben deldım ıste burdayımmmmmmmmm tabıkı bzım tombısler teker teker dogururkrn dururmuyum mınıklerı merak edıyorum.teyzesı yesın onları rabbımın yarattığına bınlerce sukur olsun cok sekerler yaaaaa tabı bebıslerı gordukte hamıskolar neler yasadı doğumları nasıl gectı onlarıda merak edıyorum.en çokta hılburumu tabı 2 tane bıcırıkla ugrasmak cok zor ALLAH yardımcısı olsun.

çok güzel günler bu günler. herkes sırayla doğurmaya başladı. Rabbim hepinize kolaylık versin.

canım allah analı babalı büyütsün çok ama çok sevindim çok şükür sağlıkla almışsın kucağına
darısı başımıza
allah isteyen herkese nasip etsin

kısmet canım belki daha da erken gelebilir sağlıkla gelsin inşallah da
bende şuanda heycan yok gayet sakinim ama doğum sancıları başlayınca nasıl olurum bilmiyorum

işte elif hanım

canlarım güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim Rabbim hamile arkadaşların bebeklerine sağlıkla kavuşmasını çocuk isteyen arkadaşlarımızın da yavrularını kucaklarına almayı nasip etsin,tarifsiz duygular içindeyim,artık üç kişilik bir aileyiz,bebeğime her baktığımda şükrediyorum rabbime,çok mutluyum,bu aralar emzirmeyi öğreniyorum ,kızım da emmeyi,geceleri ıh dese kulağım onda,sürekli kucağıma almak istiyorum...anlatmakla bitmez rabbim herkese yaşatsın,hepinizi öpüyorum,

senn çokk çirkinsinnnnnnnnnn

aman yarabbimm rabbim nazarlardan korusunn senii

ikinizinde iyi olmasına sevindim cnım

şekerim bende takip ediyorum orayı yazın da gitmeyi düşünüyorum sen de düşünüyor musun orayı :))

canım bizim umut tüp bebek eşimden alınan parçalar var..
bu denememide onlarla yapmak istiyorum..
ama eşimde az bi çıkış bile olsa memoriali düşünürdümm gerçektenn
ama inş ona gerek kalmazda bu sefer olur...
sende memorialde denemeyi düşünüyosun bence iyi bi merkez takip ettiğim kadarıylaa..
inşallah seninde bu seferr yüzün gülerr sonuna kadar giden bi hamileliğin olur. ve bebeiğini kucağına alırsınn.
arkadaşlar gibi bide fotosunu koyarsın ohh

oyyyyyy oyy çirkin şeyy seniiiiiiiiiii
maaşallahhhhhhh sanaaaa
Allah bağışlasın cnm güle güle büyüt bebeğini ..

oyş maşallah sübanallah rabbim sana bağışlasın nasılda datlu pis keyfide yerinde küçük hanımın yerim ben onu

Ay canımmmm çokkk tatlı kızın maşallah maşallahhhhhhhh . Allah bağışlasın sağlıkla sıhhatle büyüt inşllllllllllllllllllllllllllllll . Allah uzun ömürler versin sizlere ve bebeğinize .
Duygulandım yaaa çok şeker maşallah . Allahım bizlerede yaşatsın en kısa zamanda bu duyguyu inşlllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…