uykucu hamıskolar:))) ben sızlerı cok ozluyorum evet topık ıssızlasmıs ama dogum haberlerınızle senlenıyoruz.senınde hayırlı haberlerını dort gozle beklıyorum bıtanem bebıse ve kendıne ıyı bak tatlım opuldun
Kızlar sabah sabah destan döktüm size bütün herşeyi uzun uzun yazdım mesajı yayınladım sonra demezmi giriş yapın diye meğer uzun süre yazdığım için tekrar giriş yapmam gerekiyormuş. Neyse şimdi kısaca yazıyım size.
2 gün önce doktor kontrolüm vardı kontrolde doktor bebeğin kafasının büyük olduğunu, karın çevresininde haftasına göre 2 hafta geride olduğunu söyledi. Tabi benimde eşiminde ailemizinde dünya başına yıkıldı. Doktor renkli dopplere girmemi söyledi, dün girdim ve doppleri çeken doktor böyle bi şey olmadığını, bazen cihazların yanlış bilgi verdiğini veya bebeğin hareketlerinden doğru ölçü alınmadığını söyledi içimizi rahatlattı ama çok sinir olduk. Bebeğin kilosu 2.850 gr boyu 51 cm miş. Haftasına göre kilolu dedi, şeker rahatsızlığımdan olabilirmi dedim hayır değil dedi. Sonra ayaklarımda ve ellerimde aşırı şişkinlikler olduğu için 9 kan tahlili,1 idrar tahlili istedi bunların sonuçlarını bugün alıp göstericem kendisine. Ayrıca bebeğimiz ters duruyordu kafası sağ göğsümün altındaydı son kontrolde dönmüş, doğum pozisyonu almış dedi. Şu an 36. haftadayız önümüzdeki haftalarda her an herşey olabilirmiş. Bu arada şeker diyetine doğuma kadar devam edicem, insülün kullanmaya gerek kalmadı.
herkese iyi geceler ve merhabalar...ben 35+2 de dogum dedigi icin dr dogum heyecanini yadamaya ve korkmaya basladim...benim.kismetse ikiz kizim olacakti hatielarsaniz.....9 gun sonra dogum diyo dr...tup bebek diye mi riske atmayip erken aliyo sorsmadim ...esim buna karismayacaksin.ne zan derse o zaman doguma gireceksin dedi...bitaz korkuyorum cunku benim jani hamileligin getirdigo yorgunluk dalan gibi sikintilarim oluyo baska sikintim yok..nu arada bebislerin kilosu 2500 civarinda...kilosu iyi dedi....
dogum yapan arkafaslar hayirli olsun tekrar...sag salim bizimde kucsgimiza almamiz icin dua edin....bekleyen canim arkadaslsr tez zamanda , jayirli zamanda kavusmak dilegiyle.....
Ah canım Allah razı olsun. topik sayenizde hareketlendi. demek ki bizim eksiğimiz sizmişsiniz. doğumlar yavaş yavaş başladı. insan sona doğru daha çok endişeleniyormuş. inşallah tez zamanda bu duyguları tadarsınız canım benim. dularımız sizinle.
maşallah annesi bebişimiz çok iyi. şekeri diyetle kontrol altına alman çok güzel. ben de dikkat etmeye çalışıyorum ama hamilelikte diyet yapmak çok zorrr. benim bebiş tüy siklet haftasından bir hafta geriydi kilosu. cuma günü ne olcak bilmiyorum. benim karnım o kadar büyümedi.
benim de ellerde ayaklarda şişlikler var ama çok değil. biraz hareket iyi geliyor. bol su iç şişlikler için inşallah kan tahlillerin temiz çıkar canım. az kaldı Allah hayırlısı ile doğurmayı nasip etsin inşallah
çok güzel haberler var topikte deniz feneri allah analı babalı büyütsün..h derya seninde güzel haberlerini bekliyoz canımmm....evet arkadaşlarımız biraz dert yanmış bizden teyzeleri bizim suçumuz yok hep bu bebişler yapıyo gece uyutmuyolar sabahta nerede pineklesek diye bakıyoz..elimden geldince takip etmeye çalışıyorum inşallah en kısa zamanda sizinde güzel haberlerinizi alırız
merhaba can dostlarım biz geldiiiik
pazar günü muayenemizde kan akımı normal çıktı ama bu kez de sancım ve açılmam başlamıştı dr hemen sezeryan dedi,apar topar girdik 11.40 ta doğdu bebeğim 2 gün hastanede kaldık bugün çıktık daha,muhteşem bir duygu erken beklemiyorduk ama gayet iyi çok şükür 3 kilo 70 gr 49 cmokadar minik ki rabbim herkese yaşatsın uykusuz geceler başladı dikişlerimin acısına rağmen viz geliyor,sizleri çok seviyorum,en kısa zamanda resmini yüklerim inşallah
Doğum yapan arkadaşlar artık girmezler bebişler yoracak onları :)))
doğuranlar size sesleniyorum buradannnnnnnnnnnnnnnn herkes fotoğraf koysun lütfennnnnnnnnnnnnnnnnn merak ediyorum ben miniklerinizi .
Flazsk şekerim seni geçen memorail topiğinde gördüm sanki sen miydin o :)))
canımm ne güzelll burdasınn ..
sende geldin topik hareketlendi
ne güzel arka arkadaya doğum haberleride alıyoruzzzzzz
mınıgımız bıze 1 nısan sakası yapacak desene hayırlısıyla saglıkla sıhhatle gelsın ınsallah.bıtanem bu guzel habelerle ıcım ıcıme sıgmıyor ınan cok sevınclı ve heyecanlıyım ayy az kaldı neyse senıde heyecanlandırmayım sımdı : )) senı cok sevıyor ve opuyorum canım
Doğrudur canımm ben olabilirimm.
sürekli geziyorum çünküü bütün topikleri ama memorial de yakından takip ediyorum..
Eki Görüntüle 657080
işte elif hanım
canlarım güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim Rabbim hamile arkadaşların bebeklerine sağlıkla kavuşmasını çocuk isteyen arkadaşlarımızın da yavrularını kucaklarına almayı nasip etsin,tarifsiz duygular içindeyim,artık üç kişilik bir aileyiz,bebeğime her baktığımda şükrediyorum rabbime,çok mutluyum,bu aralar emzirmeyi öğreniyorum ,kızım da emmeyi,geceleri ıh dese kulağım onda,sürekli kucağıma almak istiyorum...anlatmakla bitmez rabbim herkese yaşatsın,hepinizi öpüyorum,
şekerim bende takip ediyorum orayı yazın da gitmeyi düşünüyorum sen de düşünüyor musun orayı :))
Eki Görüntüle 657080
işte elif hanım
canlarım güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim Rabbim hamile arkadaşların bebeklerine sağlıkla kavuşmasını çocuk isteyen arkadaşlarımızın da yavrularını kucaklarına almayı nasip etsin,tarifsiz duygular içindeyim,artık üç kişilik bir aileyiz,bebeğime her baktığımda şükrediyorum rabbime,çok mutluyum,bu aralar emzirmeyi öğreniyorum ,kızım da emmeyi,geceleri ıh dese kulağım onda,sürekli kucağıma almak istiyorum...anlatmakla bitmez rabbim herkese yaşatsın,hepinizi öpüyorum,
oyş maşallah sübanallah rabbim sana bağışlasın nasılda datlu pis keyfide yerinde küçük hanımın yerim ben onuEki Görüntüle 657080
işte elif hanım
Eki Görüntüle 657080
işte elif hanım
canım bizim umut tüp bebek eşimden alınan parçalar var..
bu denememide onlarla yapmak istiyorum..
ama eşimde az bi çıkış bile olsa memoriali düşünürdümm gerçektenn
ama inş ona gerek kalmazda bu sefer olur...
sende memorialde denemeyi düşünüyosun bence iyi bi merkez takip ettiğim kadarıylaa..
inşallah seninde bu seferr yüzün gülerr sonuna kadar giden bi hamileliğin olur. ve bebeiğini kucağına alırsınn.
arkadaşlar gibi bide fotosunu koyarsın ohh
Canımcım bende araştırdım birde gerçekten başarı oranı yüksek bir yer . Semra hanıma 12 yıllık hikayemi anlattım . Bana görüşmeye gel dedi ben de dedim şimdi gelsem bile başlayamam . yaz başı gibi gider görüşürüm bir sorun olmaz sa da başlarım diye düşündüm . iyi dileklerin çok teşekkür ederim . Benimde eşimde sperm sayı sorunu vardı ama aylardır çakşır suyu içiyor gerçekten çok faydası oldu . 9 milyondan 60 milyona çıktı . şimdi hafta da iki ya üç kez içiyor . sana ve eşine de tavsiye ederim bunu deneyin mutlaka . inşl güzel haberlerimizi vermek hepimize kısemet olur .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?