Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

( Dikkat Çok Kuvvetli Duadır Okurken Dikkatli Olun )

(Bismillâhirrahmânirrahîm* Ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm* Allahümme innî es'elüke yâ kadîmü* yâ dâimü* yâ ferdü* yâ vitru* yâ ehadü* yâ samedü* yâ hayyü* yâ kayyûmü* yâ zel celâli vel ikram* fein tevellev fekul hasbiyallahü lâ ilahe illâ hüve aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil azîm.*)

İsa (A.S.) bu mübarek duayı okur, ölüleri diriltirdi.

Haceti veya bir dileği olan sabah namazını kıldıktan sonra kıbleye karşı oturur da bu duayı yüz defa okursa dileği gerçekleşir.

Cenabı Hakkın velî kullarından olan Süleyman bin Mukatil Hazretleri şöyle buyurmaktadır: "Kim yukarıdaki duayı sabah namazından sonra yüz kez okuyup Cenabı Haktan dilekte bulunur da Allah onun dileğini verir."

kızlar facede paylaşmışlar bende sizinle paylaşayım istedim.dualrımız kabul olsun inşallah

tatlım bebısımız hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle gelsın ınsallah.bıtanem buarada durumun nasıl mınıgımız annesını uzmuyor umarım : )))))) opuyorum ıkınızıde muckkkk

yok teyzesi üzmüyor minişim ama sonlara doğru iyice ağırlaşıyorsun hantallaşıyorsun uyku uyumak zor vs. ama hepsi güzel zorluklar Allahım size de nasip edecek inşallah.

Ruveyda şaşırdım yaa neden böyle bir karar aldınız ki ? Normal doğum neden olmuyor ?

ben aslında normal istiyordum ama doktorum ( ben hala tüp bebek doktoruma gidiyorum ) normal de bazı tüp bebek yapan hastalarıma normal doğumu tavsiye ediyorum senin durumun farklı ( rezerv azlığı hamile kalma şansımın düşük olmasından dolayı bu bebek kıymetli bir bebek riske atmayalım diye düşündü ) sezeryan dedi. ben de itiraz etmedim. Allah hangi doğum hakkımda hayırlıysa onu nasip etsin inşallah.

insallah bıtanem ben uzunca bır sure dusunmuyorum tabı rabbımın takdırı mormal yoldan gelırsede bal kaymak olur yemede yanında yat hanı : ))guzel haberlerını heyecanla beklıyorum ne zaman gıdıyosun tarıh bellı oldumu tey teylerımızı cekelım.bende bıraz gecmıstekı guzel anılarımızı okudum bak zaman su gıbı akıp gectı bırbırınden guzel annelerımız evlatlarına teker teker kavustular ,kavusacaklar...sende bebısını kucagına alacaksın ne uyku ne yorgunluk hıc bır sey gozune gorukmuycek kokusunu bır ıcıne cektınmı dunyalar senın olacak ınsallah.allaha emanet olun yıgenımı kocaman opuyorum tabı guzeller guzelı annesınıde : )

Gamzelım nerelerdesın kız hamısko uykular erken basladı herhalde.sana ozelden msj attım ama msj kutun dolu arada bır ugra ozlenıyosun.kanbardanda haber yok hey nerelerdesın bır ses bır soluk gonderın hu huuuu fıyonkum senıde unutmadım : )))

günaydın kızlar bizde uyandık kahvaltı ettik azcık durumumuzdan bahsedelim..benim oğluş biraz fazla büyümüş 3 hafta önde gidiyomuş şekerim normal..2 farklı dr gittim 2 side çok iri dedi.dünde kendi dr ma gittim aynı şeyi söyledi şekerden şüphelendi ama normalmiş bu arada kilosu 29+6 2kg 33 haftalık görünüyo maşallah yavruma..ben netten araştırmıştım ne faydalı diye günde 2 muz yedim portakal elma sabah gözümü açtığım gibi bunları yedim çünkü kan ilaci içiyodum çay süt gibi şeyler yenmezmiş oyüzden hersabah meyve yedim bi tabak yoğurdumu sütümü eksik etmedim akşamları yatmadan muzlu süt içtim vitamin ilacımı yatarken içtim çünkü uyurken daha çok fayda eder diye duymuştum sol tarafıma yattım plasenta sağ tarfımda olduğu için sola yatmak bebeğin gelişimi için iyiymiş dolaşım daha rahat oluyomuş bunları netten araştıdım uyguladım ve bebişim 600 gr dı 1 ay sonra 2 kg oldu yani düzenli bi şekilde beslendim ilaçlarımı kullandım sigara içmiyorum çay günde bi bardak oda açık kola filan içmedim yani dikkat ettim kendime muzlu süt çok faydalı kızlar muzlu süt için akşamları yatmadan yoğurt yiyin süt için peynir benden bu kadar...doğum için 15 mayıs sezaryen demişti mayıs başıda olabilir malum önden gidiyo bakalım nisanın ilk haftası tekrar kontrolum var hepinizi öpüyoruz

afıyet olsun bıtanem maşallah bıtanem rabbım ıkınızıde kem gözlerden nazarlardan korusun.kılosu cok güzel bak bılınclı annelık böyle bısey ne faydalı ne faydasız dıkkat etmek sart takdıren şayansın.kocaman opuyorum :))))

Hoş geldin minoşum sefalar getirdin fıstkım kocaman öpüyor teyzen seni

anam yerim ben bunu ne tatlı bir bebek Allah nazardan saklasın maşallah
kızına talibim deniz fenerim. iyi bak gelinime

masallah canim elifimize ismiyle büyüsün insallah rabbim nazarlardan saklasin sizi...

senn çokk çirkinsinnnnnnnnnn

aman yarabbimm rabbim nazarlardan korusunn senii

ikinizinde iyi olmasına sevindim cnım

oyyyyyy oyy çirkin şeyy seniiiiiiiiiii
maaşallahhhhhhh sanaaaa
Allah bağışlasın cnm güle güle büyüt bebeğini ..

oyş maşallah sübanallah rabbim sana bağışlasın nasılda datlu pis keyfide yerinde küçük hanımın yerim ben onu

kızlar çok teşekkür ederim,doğum tarihleri netleşen arkadaşlarımızın gözü aydın,rabbim tüm hamişlerimizin bebişlerine sağ salim kavuşmasını nasip etsin,bebek isteyen tüm arkadaşlarımızı da muratlarına erdirsin.ancak fırsat bulabildim yazmaya,zor ve yoğun bir hafta geçirdik miniğimle,hastaneden çıktıktan 2 gün sonra bebeğim sarılık oldu,hemen o gün fototerapiye aldılar,1 gun yattık hastanede,allahım nasıl korktum nasıl ağladım,herkes normaldir,olur dese de bebeğimi benden almalarına dayanamadım,2,3 saatte bir emzirmeye çağırdılar o zaman kokladım onu,sık sık da süt sağdırdılar,ertesi gün sarılık değeri düştü biraz taburcu olduk,dün tekrar kontrole gittik kan aldılar yine elinin üzerinden,içim parçalandı,annelik ne kadar zormuş,yüreğim pır pır,hep üstüne titriyorum,rabbim beterinden korusun,yavrum yer olmadığı için erken doğan bebeklerin yoğun bakım servisindeydi,onlara da içim parçalandı minicikler,şimdi daha iyiyiz,çok uyuyordu sarılıktan şimdi daha az uyuyor,ağlamasını bile özlemiştik yavrumun,uykudan emmiyor ağlamıyordu,çok şükür daha iyiyiz.hepinizi öpüyorum,

Kızlarrrrrrr çok heyecanlıyım yarın kontrol var. Doktor en son kontrolden sonra haftada bir gel demişti. Yarın ki kontrolde 37. haftanın içinde oluyorum, bundan sonraki her görüşmede önce nst ye bağlanacakmışım sonra herşey normalse evime dönecekmişim değilse doğum gerçekleşecekmiş...çok heyecanlıyım acaba yarın doğum olur mu diye ?

Bugün sabahtan bu yana evdeki son hazırlıkları tamamlıyorum. Herşeyimiz hazır, tek eksiğimiz Emre miz, oğlumuz Rabbim hayırla kavuştur biziiiiiiiiiii aminnnnnnnnn...

geçmiş olsun canım çok şür iyiymiş şimdi bebeğin.

ahu dur daha takviminde 25 günün var. ne doğurması
girmişsin hemen doğurma moduna. ben daha çantamı hazırlamadım. bebişin karyolası 7 nisan da gelecek. sanki doğuma aylar varmış gibi.
ama benim vücutta artık sinyal vermeye başladı. sağ kalçamın üstüne basamıyorum. sürahi hanıma bağladım olayı.
artık sokakta kabadayı gibi yürüyorum. çeklin üleyyyyn Abdullah'ın annesi geliyor.
şunu anladım ki son ay harbiden bir aymış. Allah hepimize kolaylık versin. bekleyenlere hayırlı doğumlar

amanin ahunisa sen girme girme sonra böyle bi haber ver olucak is degil:)) herseyin hayirlisi napalim herhalde bu topikte zamaninda doguracak biri olmayacak yinede allah bilir benim oglan masallah cok aktiv artik yerde kalmadi bende organlarim mahv oldu valla demek ogluslarimiz isimleri beli oldu emre pasa
ruvos bende girdim bu dogurma moduna bacagim cok kötü oldu hemen hemen hergün hastanedeyim dün kendi doktoruma gitim cocuk malesef kilo almaya devam ediyor göye 3900 daha sonra fikrini degistirdi 3500 de olabilir dedi ne diyecegimi sasirdim bu gidisle 38. haftada beni doguma alirlar ve tabi dün doktor beni bacagimdan dolayi hastaneye gönderdi durum vahim sag bacakta kilcal damarlarda catlama vardi ve onlar gitikce iltihapliyor bacagim komle bitik bi vazyete ve ben yürüyemez bi hale geldim ve tabi üstüne bide agirlik gelince daha fena napsan bilemiyorum allahtan badana biti cocugun yatagi hazir yanliz esyalari yerlestiremiyorum dolap 4-5 haftaya gelicek bi tek valizimi hazirliycam okadar eger baska eksiklerde varsa napim artik sonra yaparim agridan hic bisey düsünemez oldum. demek bide Abdullah pasamiz var
bende Allah nasip ederse :119:Asil:119: koymaya karar verdim....

Selam kızlar! yazılarınızı okuyunca bende doğum moduna girdim. herkes ne güzel gün sayar oldu bana daha 6 ay var. Çok şükür ayları sayıyorum. Bana bu duyguyu veren Rabbime şükürler olsun. bugün kontrole gittim yarın 12. haftamız doluyor. Yavrum haftasına göre iyi gelişiyormuş. sıkıntı gözükmüyor dedi doktor. bir kaç test verdi. ikili test dedikleri ense ölçümü olan mı? eğer öyleyse ben yaptırmayı düşünmüyorum.Birde rahimde daralma varmış. onun için bir iğne yazdı. Ayda bir kontrole gitmeyi düşünüyorum. birde bazı testleri yaptırmayı düşünmüyorum. sizce yanlış mı düşünüyorum.

canım bu testler bebekte bir problem olup olmadığı (dovn sendromu vs) ile ilgili tahmini testler. benim doktorum bana şöyle demişti eğer herhangi bir sorun karşısında bebeği aldırmayı düşünüyorsan yaptır yoksa hiç gerek yok demişti. ben hiç birini yaptırmadım. yavrum Allah'a emanet. ben sadece ayrıntılı ultrasona girdim. onu da devlet hastanesinden gün aldığım için şayet gitmezsem bir başkasının hakkına girmiş olurum diye gitmiştim. onda da yapılan muayenede bazı rahatsızlıkların saptamanamayacağı yazıyordu. bana göre çok gereksiz. yine de sen bilirsin
bir de bilgin olsun bu testleri yaptıran ve bebeğiniz özürlü doğacak denilen bir çok insanın bebeği sağlıklı doğdu. etrafımda çok örnek var. bana göre lüzumsuz testler bunlar boşu boşuna evham yapacaksın ( şayet herşeye rağmen aldırmayı düşünmüyorsan ).
Amerikada bu testler yapılmıyor bildiğim kadarıyla

maşallah tosun paşaya canım. sen istemesende bebeğin kilosundan dolayı zorunlu sezeryan olacaksın galiba.
bacağın için de geçmiş olsun. bilirim hareket edememek ne demek. Allah tez zaman da şifanı versin ve bir avaz da kurtarsın inşallah.
oğlumuz da adıyla yaşasın inşallah

amannnnnnnnnnn aman bizim kızlar teker teker sıraya girdiler doğruyorlar . Ay ne güzel ya her şey ne kadar tatlısı ile acısı ile güzel .
Doğum bekleyen arkadaşlarıma Rabbim yardım etsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn . Bizim gibi bebek bekleyen arkadaşlarında bebeklerini ggöndersin inşlllllllllllllllllll bizde burada paylaşalım bunları . Kızlar doğumdan sonra fotoğraf koyun lütfen ben çok seviyorum yerim sizin miniklerinizi heyecanladım bende

Kızlar ben doğum moduna gireli çooook oluyor. Arkadaşımız 2 hafta önce 36. haftada doğum yapınca belki bende öyle olurum diye herşeyi taa 1 ay önceden hazır etmiştim. Yaa hem bebeğim vaktini doldursun, gelişimini tamamlasın istiyorum ve normal doğurmak istiyorum hemde bugün doktor sezeryen yapıyoruz desin ve ben oğlumla kavuşayım istiyorum. :)))))))))))))) neyse ben çıkıyorum randevuya gecikmiyim. Bu arada isimleriniz çok güzelll, benim oğlumun isminide beğendiniz mi ?

canım cevabın için teşekkürler. bende aynen senin gibi düşünüyorum. yani hamileliği olumsuz etkileyecek bir durumu tespit eden bir test varsa yaptırmayı düşünüyorum. yoksa çocuk yok özürlüymüş yok bilmem ne gibi testleri yaptırmak istemiyorum. Allahtan gelen herşeye razıyım. Zor kavuştum Allah göstermesin öle bir durum bile olsa aldırmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…