canlarımmmm arkadaşlarımmmmmmmmmmmm bugün 10.günümmm ben dayanamayıp kan testi
yaptım ve değerimmmmmmmm 160
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
ŞÜKÜRLERRRRRRRRRRRRRRR OLSUN RABBİME BUGÜNLERİDE GÖRDÜMMMMMMMMMMMM.
DARISI TÜM İSTEYENLERE RABBİM NASİP ETSİN...............
ŞİMDİ arkadaşımdayımm eve geçince görüşürüzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
içime doğmuştu emindim bu sefer olduğundan çoook şükür tebrikler canım. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin,,hangisi hayırlıssıysa o olsun 1 veya 2 bebiş farketmez...
selam canlarımmmmmmmmmmm
kusura bakmayın uzun bi süredir giremedim topiğimize
bizim problemler bitmek bilmedi görümcemin evlenmesiyle ilgili olan sorunlar çok yıprattı bizi...
kaçmasının üstünden 1 ay geçmeden hamile olduğu ortaya çıktı
dünde eşini askere gönderdi o dönene kadar bebeği 7-8 aylık olacak...
hakkında hayırlısı olsun inş...
bize gelince nihayet 10 ay sonra eşim çok güzel bi iş buldu
allah nasip ederse yaz tatilinde bende dondirik bebişlerimi alıcam göbüşüme
inş bende flzaskcım gibi sizlere hamiş haberimi verebilirim
sizleri çok seviyorum canlar bundan sonra ayrı kalmak yok hepinizi öpüyorummmmmm
canım hayırlı uğurlu olsun çok sevindimm
teyyy teyy teyyy halay kızlarrr:)bir anne miz daha gelioooooo
tatlım nasıl sevındım ama bu seferden cok ümtlıydım cok sükür rabbı ınsallah dıyer arkadaslarmzın yüzünüde güldürsün amın.canlarımmmm arkadaşlarımmmmmmmmmmmm bugün 10.günümmm ben dayanamayıp kan testi
slm kızlar bizimde yarın kontrol var bi sorun çıkmazsa 15 mayısta yavrum kucağımda beklemek zor dualarınızı eksik etmeyin teyzoşlar
ay nasıl sevindiö Rabbim bu sefer yüzünü güldürdü. Allah tamımına erdirsin inşallah. sıkıntısız bir hamileliğin olur. ay ne güzel yaaa.....
tatlım nasıl sevındım ama bu seferden cok ümtlıydım cok sükür rabbı ınsallah dıyer arkadaslarmzın yüzünüde güldürsün amın.
sanayınecıımhaı ınsallah bebısın dört gözlen bklıyouz saglıklı dogsun
canım rabbim yardımcın olsun,inşallah hayırlısıyla kavuşursun yavrunaslm kızlar bizimde yarın kontrol var bi sorun çıkmazsa 15 mayısta yavrum kucağımda beklemek zor dualarınızı eksik etmeyin teyzoşlar
ah bahar nerdesin,şükür ki güzel haberlerle geldin,eşinin işi hayırlı olsun,yeni tedavin de,mucizeni bekliyoruzselam canlarımmmmmmmmmmm
kusura bakmayın uzun bi süredir giremedim topiğimize
bizim problemler bitmek bilmedi görümcemin evlenmesiyle ilgili olan sorunlar çok yıprattı bizi...
kaçmasının üstünden 1 ay geçmeden hamile olduğu ortaya çıktı
dünde eşini askere gönderdi o dönene kadar bebeği 7-8 aylık olacak...
hakkında hayırlısı olsun inş...
bize gelince nihayet 10 ay sonra eşim çok güzel bi iş buldu
allah nasip ederse yaz tatilinde bende dondirik bebişlerimi alıcam göbüşüme
inş bende flzaskcım gibi sizlere hamiş haberimi verebilirim
sizleri çok seviyorum canlar bundan sonra ayrı kalmak yok hepinizi öpüyorummmmmm
canım bugün sanırım kavuşacaksın kızına,Rabbim yardımcın olsun,gözünaydın olsunmerhaba kızlar,,cumartesi sabah kısmetse ben de kızıma kavuşucam... sağlıcakla gelsinler büyüsünler inş.bakalım neler yaşıycaz...
canım benim tebrikler muhteşem bir haber bu Rabbim kucağına da almayı nasip etsin inşallahcanlarımmmm arkadaşlarımmmmmmmmmmmm bugün 10.günümmm ben dayanamayıp kan testi
kizlaaaaar nerelerdesiniz..
tazeeee annecikler bebisler ne yapiyor
benimkinin gaz problemi var geceleri pek uykusu yok benimse gözümden uyku akiyororkucagada alisti yerine koydugum anda uyaniyor dha yolun basindayiz ama zormus...
sizinkiler neler yapiyor iinsallah iyi huyludurlar))
birde kizlar burada cocuklarin rutin kontroleriyle ilgili detaylari yazalim en azindan birbirimizden bilgiler alalim cocugun gelisimleriyle ilgili kafamizdaki soru isaretlerini gideririz..
ben mesela bir kac gün sütümün yeterli olmadigini düsündüm mama vericektim neredeyse sag olsun bazi kendini bilmeyenlerde bunu kafama soktu sütün az cocuk doymuyor sütünmü eksi nereye ugradigimi sasirdim takmicam diyorum ama bazen olmuyor.
neyseki dün kont vardi dr herseyin iyi oldugunu söyledi kilomuz 4670 olmus boy 55 kafa ölcümü 38 organ kalca hersey iyi cok sükür..
evet kizlar sizlerdende haberleri bekliyorum
bu sayede foruma biraz renk gelir kuzulardan haberer aldikca...
buarda ruveyda ve ahunisa kizlar hani resimler ask olsunnnnnn.........unutum sanmayin pesinizdeyim....
kızlar bizim bebiş çarşamba günü 2 ayını doldurdu 5,5 kg olmuşuz boy 57,5 gelişimi iyi çok şükür,maşallah asile
bizde de aynı sorun var. kucaktan inince sanki tahtından indiriyorum
memeyle yapışık bir hayatımız var. meme ucu yaraları eklenince durumu tahmin etmek zor olmasa gerek
gece uykusu tarihe karıştı. artık oturduğum yerden uyukluyorum
sütün benim az gibi bazı geceler mama takviyesi yapıyorum.
bizim ilk kontrol 12 günlükken oldu. boyu 53 cm kilosu da 2800 gr dı. benim oğlan ince uzun
doktor gelişimi iyi demişti. bakalım ayın 16'nda hem aşı hem kontrolümüz var.
inşallah sağlıkla gelişir kuzularımız
inşallah canım yaza az kaldı çifter çifter alırsın inş. donduriklerini :)eşin de iş bulmuş ne güzel rabbim huzurdan sağlıktan ayırmasın
filizden sonra tablomuzdaki ilk sıra sen olursun da kendini yazarsın
dönüşün muhteşem olsun
ah bahar nerdesin,şükür ki güzel haberlerle geldin,eşinin işi hayırlı olsun,yeni tedavin de,mucizeni bekliyoruz
kızlar bizim bebiş çarşamba günü 2 ayını doldurdu 5,5 kg olmuşuz boy 57,5 gelişimi iyi çok şükür,gece uykumuz iyi ama bazı günler akşama doğru gece 10-12 ye kadar ağlama krizlerimiz oluyor dr. kolik dedi tedavi yok,gaz sancılarımız devam ediyor damlalar fayda etmedi,arada rezene veriyorum,yüzündeki sarılık tam geçmedi dr süt sarılığı 3,5 aya geçer en geç dedi.geceleri hırıltımız vardı dr reflüye bağladı yatağının baş kısmını 45 derece yükselttik,olik tutmadığı zamanlar süper,sabah 10-11 e kadar öğleden sonra 3 ten geceye kadar uyuyor ama kolikli günler babası da ben de artık pes ediyoruz,benimki çok az emiyor,5-10 dakika arası dr. kuvvetli çekiyordur doyuyordur dedi,ben de 2 saati geçirmiyorum uyusa da uyandırıyoru,geceleri 3-4 saati buluyor ama.çok güzel günler,uyuduğu zaman onu özlüyorum,o benim aşkım,rabbim herkese versin inşallah,bu arada 22 mayısta verem ve rota virüs aşımız var.Allah yardımcımız olsun ağlamasına dayanamıyorum,hepinizi öpüyorum,
hilbur hderya,atumn,aumut nerelerdesiniz???????????????????????????????????????????????????????
Kızlarrrmmmmmmmmmrrrrrr 13. gün değerim 747
merhaba arkadaslar masallah tum bebeklerımıze:) falazsk cok sevındım canım gozun aydın...baharım esının ıs bulmasına sevındım allah gonlunuze gore versın herseyı...canlar 18 mayıs cumartesı saat 14 de mevlutumuz var .balıkesırde olması sebebı ıle basta bahar olmak uzere hepınız davetlımızsınız.basımızın ustunde yerınız var:)Eki Görüntüle 708782 Eki Görüntüle 708783
maşallahmaşallah aferim bebişlere teyzeleri onları sevsin inşallah
canım çok sevindim seninle yazışmıştık tedavi öncesi maşallah sana ya darısı bizlere olsun insallah bizede dua et olurmu canım.bizlerde yaşayalım bu güzel duyguyu.bu arada büyük bir ihtimalle ikizlerin olacak insallah.bende çok istiyorum teke de razıyım.rabbim bilir.gönlümden geçen bu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?