evet canım kımsecıkler yok maalesef.sen nasılsın bıtanem doğum hazırlıkları basladımı hadı bakalım hayırlı haberlerını bekliyoruz canım opuldun
kizlaaaaar nerelerdesiniz..
tazeeee annecikler bebisler ne yapiyor
benimkinin gaz problemi var geceleri pek uykusu yok benimse gözümden uyku akiyororkucagada alisti yerine koydugum anda uyaniyor dha yolun basindayiz ama zormus...
sizinkiler neler yapiyor iinsallah iyi huyludurlar))
birde kizlar burada cocuklarin rutin kontroleriyle ilgili detaylari yazalim en azindan birbirimizden bilgiler alalim cocugun gelisimleriyle ilgili kafamizdaki soru isaretlerini gideririz..
ben mesela bir kac gün sütümün yeterli olmadigini düsündüm mama vericektim neredeyse sag olsun bazi kendini bilmeyenlerde bunu kafama soktu sütün az cocuk doymuyor sütünmü eksi nereye ugradigimi sasirdim takmicam diyorum ama bazen olmuyor.
neyseki dün kont vardi dr herseyin iyi oldugunu söyledi kilomuz 4670 olmus boy 55 kafa ölcümü 38 organ kalca hersey iyi cok sükür..
evet kizlar sizlerdende haberleri bekliyorum
bu sayede foruma biraz renk gelir kuzulardan haberer aldikca...
buarda ruveyda ve ahunisa kizlar hani resimler ask olsunnnnnn.........unutum sanmayin pesinizdeyim....
hazırlıklar çok şükür bitti canım bebiş bekliyoz selim paşa 3700 olmuş herelde topiğin en iri bebeği benim olcak dr bu hafta alalım dedi ama ben bekleme taraftarıyım ne kadar dursa okadar iyi ciğerleri daha iyi gelişr 15 mayısı istiyom doğum için hem kayın pederde köyden gelcek hen eşimin işyerindeki izin meselesi 3 gün izin veriyolar bide cumartesi pazar girer 5 gün babayla vakit geçiririz hem bi problem yokmuş suyu kalp atışları normalmiş bi hafta daha dursun dr 4 kiloyu geçer dedi zaten bakalım hayırlısı cumartesi tekrar gitcem sorun yoksa 15 mayısta geliyor paşa....darısı başınıza inşallah tez vakiite güzel haberleriniz bekliyom elimden geldiğince girmeye çalışıyom topiğe ama kimsecikler yokkk
maşallah asile
bizde de aynı sorun var. kucaktan inince sanki tahtından indiriyorum
memeyle yapışık bir hayatımız var. meme ucu yaraları eklenince durumu tahmin etmek zor olmasa gerek
gece uykusu tarihe karıştı. artık oturduğum yerden uyukluyorum
sütün benim az gibi bazı geceler mama takviyesi yapıyorum.
bizim ilk kontrol 12 günlükken oldu. boyu 53 cm kilosu da 2800 gr dı. benim oğlan ince uzun
doktor gelişimi iyi demişti. bakalım ayın 16'nda hem aşı hem kontrolümüz var.
inşallah sağlıkla gelişir kuzularımız
canlarımmmm arkadaşlarımmmmmmmmmmmm bugün 10.günümmm ben dayanamayıp kan testi
yaptım ve değerimmmmmmmm 160
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
ŞÜKÜRLERRRRRRRRRRRRRRR OLSUN RABBİME BUGÜNLERİDE GÖRDÜMMMMMMMMMMMM.
DARISI TÜM İSTEYENLERE RABBİM NASİP ETSİN...............
ŞİMDİ arkadaşımdayımm eve geçince görüşürüzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
şükürler olsun rabbimeeeeeeeeeeee
dünden beri yaşadığım mutluluğun tarifi yokkkkkkkkkk
bitanemmmmmmmmmmmmmmm seviyorummmmmmmm seni ve bebişleriniiiiiiiii
hazırlıklar çok şükür bitti canım bebiş bekliyoz selim paşa 3700 olmuş herelde topiğin en iri bebeği benim olcak dr bu hafta alalım dedi ama ben bekleme taraftarıyım ne kadar dursa okadar iyi ciğerleri daha iyi gelişr 15 mayısı istiyom doğum için hem kayın pederde köyden gelcek hen eşimin işyerindeki izin meselesi 3 gün izin veriyolar bide cumartesi pazar girer 5 gün babayla vakit geçiririz hem bi problem yokmuş suyu kalp atışları normalmiş bi hafta daha dursun dr 4 kiloyu geçer dedi zaten bakalım hayırlısı cumartesi tekrar gitcem sorun yoksa 15 mayısta geliyor paşa....darısı başınıza inşallah tez vakiite güzel haberleriniz bekliyom elimden geldiğince girmeye çalışıyom topiğe ama kimsecikler yokkk[/QU canım benım ıyı olmanıza cok sevındım ıkınızede maşallah.15 mayıs tarıhı gun rabbım ıkınızıde nazarlardan korusun ınsallah doğum haberlerınıde bekliyoruz.cok opuyorum bıtanem ALLAHA emanet olun
merhaba kızlar,,cumartesi sabah kısmetse ben de kızıma kavuşucam... sağlıcakla gelsinler büyüsünler inş.bakalım neler yaşıycaz... [/QUO oy oy kıyamam sıze bır bebısımız daha yolda cok sukur rabbime.canım hayırlısıyla kucağına alırsın ınsallah rabbım bır avazda kurtarsın haberlerını bekliyoruz opuoyrum canım
şükürler olsun rabbimeeeeeeeeeeee
dünden beri yaşadığım mutluluğun tarifi yokkkkkkkkkk
bitanemmmmmmmmmmmmmmm seviyorummmmmmmm seni ve bebişleriniiiiiiiii
Eki Görüntüle 674125
işte benim küçük meleğim teyzelerine poz veriyor...
merhaba kızlar canım kızım hanzademi sağsağlim perşembe günü saat 15:18 kucağıma aldım mütiş bir duygu RABBİM tüm isteyenlere nasip etsin.5 gündür hayatımda her bakışımda rabbime şükürler ediyorum hepimizin yavruları ALLAH EMANET..
herkese iyi geceler biraz gec oldu ama 15gun once ikiz kizlarim 36+3te sezeryamla dogdu..kilolari 2500 civarinda...kuvezde kalmadilar cok sukur....onlar iyide benim sezeryan biraz kanamali ve tajminimden daha agrili oldu...gecti cok sukur....darisi isteuen herkesin basina ...dogym sonrasi dusundugunuzden az seviniyosunuz ama spnra her gecen gun baglilik ve sevgi artiyo...iyi geceler
Kızlar doğurdummmm :)) Allahıma sonsuz şükürler olsun oğlumu kucağıma alabildim. Hamdolsun ikimizde iyiyiz. Doğum hikayeme gelince;
Geçtiğimiz cumartesi bebeğimin doğum tarihiydi ancak doğum kanalına girmediği için doktor pazartesiye kadar bekleyelim pazartesi günü nst de bakarız ona göre karar veririz demişti. Pazartesiye kalmadan cuma günü sabah uyandım gece kanamam olmuş. Tabiki hemen doktora gittik ultrason ve nst kontrollerinden sonra bebek kanala girmemiş rahim açık değil ama kanama olması sebebiyle hastaneye yatışını yapıcam ve suni sancı vererek rahim açılmasını bekleyecem dedi. Öğlen saat 13:00 de sancı serumu verildi akşam saat 19:00 a kadar suni sancıyı çektim ancak ne rahim açıldı nede bebek kanala girdi. Saat: 19:30 de doktorum yaptığı kontrolden sonra bebeğin kakasını yaptığını ve daha fazla bekleyemeyeceğini söylerek 20:00 de beni doğuma aldı ve 20:44 de oğlum kollarımdaydı. Bugün oğlum doğalı tam 3 gün oldu ve son 1 gündür ise çok şükür evimizdeyiz. Bu aralar pek giremeyebilirim çünkü zaman nasıl geçiyor anlamıyorum. Bebek emmek istiyor, kaka yaptı, çiş yaptı uyudu, uyandı derken bi yandan sezaryen acısı pek fırsat bulamadım. Şu anda bebeğim uyuyor gece yarısındayım fırsat bu fırsat haber vereyim dedim. Bu arada 3 gündür 2 saat uykuyla duruyorum. Gelen giden çok oluyor gündüzleride dinlenemiyorum.
Bu arada Rabbimden önce bu topikte tanımış olduğum arkadaşlarıma sonra dünyanın neresinde evlat sahibi olmak isteyen bütün insanlara bu nadide duyguyu ve bu güzel günleri en hayırlısı ve en tezi ile diliyorum...
selam kızlar ben de 15.04.2013 pazartesi günü oğlum Abdullah'ı doğurdum.
sezaryenla doğurduğum için ancak haber verebildim.
çok güzel bir duygu. Allah tez zamanda burda bekleyen tüm
arkadaşlar nasip etsin.
malum çocuk olunca pek sık girilmiyor nete
Eki Görüntüle 689542 Eki Görüntüle 689543
bu da benim minik kızım YAREN NİSA teyzoşları.fotolardan biri doğduğu gün diğeri de 1 aylık fotomuz
kizlar nasilsiniz,flzask,bahar,kanbar ve diger kizlar
kanbari hic goremiyorum nasil aceba?
dogum yapan arkadaslarim gozunuz aydin olsun,ALLAH anneli babali buyutmeyi nasp etsin
bebisler cok tatli temmuz ciceklerii hepside
bahar85, fiyonk makarna
kızlar nerelerdesiniz
merhaba kızlar,,cumartesi sabah kısmetse ben de kızıma kavuşucam... sağlıcakla gelsinler büyüsünler inş.bakalım neler yaşıycaz...
baharım canım arkadaşım sıra sende en kısa zamanda bebıslerı gobuse koy gel.bak daha sırada ben varım hersey sırayla degıl mı.opuyorum bıtanem
64: cok sukur rabbime canım arkadaşım bıze dünyaları verdı sevıncımın tarıfı yok 41 kere maşallah senı cok sevıyorum opyuorum bıtanemm.
maşallah şükürler olsun rabbime allah önce keseyi sonra pıtpıtları sonra da kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?