Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

rabbım hayırlısını nasıp etsın bıtanem tabı gonlumuzden kız gecıyor ALLAH ta bılıyor.bende doğal yoldan hamıle kalmak ıstıyorum bakalım kısmet buara caksır suları mı dersın,kecıboynuzu,ıncır suyu bu ay bıraz uğraştık rabbimden hayırlısı tabı bız ıstemeye devam edıyoruz en sonunda dualarımız karşılığını alırız ınsallah.melegıme ve kendıne ıyı bak annesını opuyor melegımıde kokluyorum annesı o daha cok taze opmeyımmm.guzel haberlerını bekliyorum bıtanem .ALLAHA emanet olun

Günaydınn kızlarrrrrrrrr
Musmutlu haftasonlarıı hepinizeeeeeeeeeeeee
veeeeeeee benimdeeeee Allahın izniyleeeeeee yarın transferimmmmmm olucakkkkkk inşallah.
tedavi dönemimde biraz uzak kalmak istediğim için hemde kendimce nedenlerim olduğundan size gelişmeleri yazamadımm..
ama artık gün geldi..yarınn sabah bebişlerimi almaya gidicem inşallahhh...
inşallah Rabbim bu sefer nasip eder banadaa..
dualarınızı bekliyorum canlarımmmmmmm..:26:

canim okudum hemencik yazmak isdedim nasil sevindim uzak kalmakla iyi yapmissin ama bundan sonraki gelismeleri bizimle paylas tamami... insallah rabbim bu sefer yüzüne güler tatlim insallah bu sefer olucak rahat ol stress yapma..

simdi yine sabirsizlikla bekliyecegimiz haberler olucak hadi hayirlisi:119::119::119::119::119:

tamam canım benimmmm bundan sonraki gelişme en önemlisi olucak onu sizinle mutlaka paylaşıcammmmm
inş güzel haberler verebilirimmmmm
sen nasılsın bebişin nasıllllll

flzaskcım yeniden böyle bir habere çok sevindim, inşallah bu defa Rabbim nasip eder, hayırlı güzel haberlerin olur inşallah..

ay canım ne çok sevindim. belki ikiz olur
inşallah dualarımız seninle

flzaskcım yeniden böyle bir habere çok sevindim, inşallah bu defa Rabbim nasip eder, hayırlı güzel haberlerin olur inşallah..

ay canım ne çok sevindim. belki ikiz olur
inşallah dualarımız seninle

sağolun taze annişlerimizzzzz..
bu sefer herşeyy daha güzel ilerledi çokk şükürrrr
umutluyummmm inş hayırlısıylaaa olurr..
öpüyorumm kuzucukarınızla sizi

canım hayırlısı olsun inşallah rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin tüm dualarım seninle

flsazkım canım arkadaşım ınsallah her sey cok güzel olacak dualarım hep senınle.senı cok sevdıgımı unutma senı böyle gorecegımız günler cok yakındaaa Nazar

bızım topık ıyıce ıssızlastı bu durumu gorupte üzülmemek elde degıl hıc yakışmadı bıze kızlarrr

yoğun bi haftadan sonra tekrar burdayım görümcenin düğün vardı baya kalbalıktı neyse flash rabbim inşallah sanada yaşatır bu duyguyu inşallah pozitif sonuç alırsın sağlılıklada kucağına alırsın inşallah dualarım sizlerle sizinde güzel haberlerinizi bekliyoz ama umudunuzuda kaybetmeyin benim doğumda 5 ila 10 mayı arsı olcakmış dr demesi sezaryan bakalım haftaya kavuşurum inşallah yavruma darısı hepinizin başına rabbim kimseyi boş çevirmez inşallah

canım benim Allah hayırlı eylesin,okuyunca tüylerim diken diken oldu,çok sevindim inşallah bu kez kavusursun yavrularına

canım ,prensesin hayırlı olsun,Allah yar ve yardımcın olsun

kız cımcıme sen neler yapıyosun melgımız nasıl.hıc selam sepette yokk darılıyorum amaaaaa.allaha emanet olun bıtanem
olurmu öyle şey ...

Ben alarji oldum onla ugraşıyorum onun yüzünden doktor bebegi almayısı gerektigini söyledi 13 mayısta rabbim izin verirse paşa geliyor =)) 37+3 olucaz o gün

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

inankiii nasıll mutlu oldumm biliyomusunn canım benim yaa bu sefer herşey çok güzel olucakk canım benim şimdi gördüm ya erken olsa arardım şimdi rahatsıs etmiyeyim bu saatte ama inan çok sevindim

canım cok gecmıs olsun ınsallah sımdı ıyısınızdır.yakında paşamız geliyor oley rabbım ıkınızıde korusun opuldun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…