- 30 Temmuz 2012
- 752
- 607
- 123
- 44
canimmm benimde icime hep kiz doguyor biliyomusun,hayirlisi ALLAH tan,
inSALLAH bebis kendiliginden gelir canim,hep dualaridasin bitanemm,ALLAH gonlunun muradini versin hayirli bir sekilde insALLAH,
dualrin icinde ALLAH razi olsun canim,tabiki haber veririm,yigeninde senin yanaklarindan opuyor
anammm çokk güzelll maşallahhhh rabbim nazarlardan saklasınn
canim okudum hemencik yazmak isdedim nasil sevindim uzak kalmakla iyi yapmissin ama bundan sonraki gelismeleri bizimle paylas tamami... insallah rabbim bu sefer yüzüne güler tatlim insallah bu sefer olucak rahat ol stress yapma..Günaydınn kızlarrrrrrrrr
Musmutlu haftasonlarıı hepinizeeeeeeeeeeeee
veeeeeeee benimdeeeee Allahın izniyleeeeeee yarın transferimmmmmm olucakkkkkk inşallah.
tedavi dönemimde biraz uzak kalmak istediğim için hemde kendimce nedenlerim olduğundan size gelişmeleri yazamadımm..
ama artık gün geldi..yarınn sabah bebişlerimi almaya gidicem inşallahhh...
inşallah Rabbim bu sefer nasip eder banadaa..
dualarınızı bekliyorum canlarımmmmmmm..:26:
canim okudum hemencik yazmak isdedim nasil sevindim uzak kalmakla iyi yapmissin ama bundan sonraki gelismeleri bizimle paylas tamami... insallah rabbim bu sefer yüzüne güler tatlim insallah bu sefer olucak rahat ol stress yapma..
simdi yine sabirsizlikla bekliyecegimiz haberler olucak hadi hayirlisi:119::119::119::119::119:
Günaydınn kızlarrrrrrrrr
veeeeeeee benimdeeeee Allahın izniyleeeeeee yarın transferimmmmmm olucakkkkkk inşallah.
tedavi dönemimde biraz uzak kalmak istediğim için hemde kendimce nedenlerim olduğundan size gelişmeleri yazamadımm..
Günaydınn kızlarrrrrrrrr
flzaskcım yeniden böyle bir habere çok sevindim, inşallah bu defa Rabbim nasip eder, hayırlı güzel haberlerin olur inşallah..
ay canım ne çok sevindim. belki ikiz olur
inşallah dualarımız seninle
Günaydınn kızlarrrrrrrrr
canım benim Allah hayırlı eylesin,okuyunca tüylerim diken diken oldu,çok sevindim inşallah bu kez kavusursun yavrularınaGünaydınn kızlarrrrrrrrr
Allahım ne tatlı yavruşlarınız. Rabbim eksikliklerini göstermesin. Olmayan arkadaşlarıma da tez zamanda versin inşallah. Benim yavruşum da kız olacak inşallah. Rabbim gönlüme göre verdi :) Ayrıntılı utrason çektirdik doktor Cd verdi. hergün videosunu izleyip duruyoruz eşimle. çok güzel bir duygu. İçerde yaptığı hareketleri bir görseniz kıpır kıpır. Dua edin benimle birlikte şuan hamile olan tüm arkadaşlarım sağ salim bebeklerini kucaklarına alsınlar inşallah. Tablomuza kız diye eklerseniz sevinirim
hani kimsecikler yokmu kaç kişiydik şimdi hiç kimse yokmu
olurmu öyle şey ...kız cımcıme sen neler yapıyosun melgımız nasıl.hıc selam sepette yokk darılıyorum amaaaaa.allaha emanet olun bıtanem
günaydınn kızlarrrrrrrrr
Veeeeeeee benimdeeeee allahın izniyleeeeeee yarın transferimmmmmm olucakkkkkk inşallah.
Tedavi dönemimde biraz uzak kalmak istediğim için hemde kendimce nedenlerim olduğundan size gelişmeleri yazamadımm..
Ama artık gün geldi..yarınn sabah bebişlerimi almaya gidicem inşallahhh...
Inşallah rabbim bu sefer nasip eder banadaa..
Dualarınızı bekliyorum canlarımmmmmmm..:26:
olurmu öyle şey ...
Ben alarji oldum onla ugraşıyorum onun yüzünden doktor bebegi almayısı gerektigini söyledi 13 mayısta rabbim izin verirse paşa geliyor =)) 37+3 olucaz o gün
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
inankiii nasıll mutlu oldumm biliyomusunn canım benim yaa bu sefer herşey çok güzel olucakk canım benim şimdi gördüm ya erken olsa arardım şimdi rahatsıs etmiyeyim bu saatte ama inan çok sevindim
ben gelincede kimse olmuyorkizlar nerelerdesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?