ruvosum kulagimizimi cinlatin sen oy kiyamam geldim....hu hu arkadaşlar nerdesiniz. bebişler nasıllar. hiç ses yok yahu ben de sormasam.
benim paşayla takla tukla yaşıyoruz.
Ruvoşcum uzun zamandır sayfamıza uğrayamıyordum. Bugün hissetmiş olmalıyım ki bir bakayım dedim ve senin yazdığını gördüm. Aynen bende senin gibi takla tukla oğlumla yaşamaya çalışıyorum, her geçen gün oğluma ve onunla yaşamaya biraz daha alışıyorum ve ona olan sevgim bir ip yumağı gibi günden güne büyüyor. Sanki ondan önceki hayatım hiç yokmuş gibi. Başlarda bunalıma girmiştim eski hayatıma hiç dönemeyeceğimi zannediyordum ve çok yoruluyordum, artık bebeğimin ne zaman neler yapabileceğini az çok biliyorum ve onu daha iyi tanıyorum bu da onunla ilgilenmemin daha kolay olmasını sağlıyor ilk günlere göre daha az telaşlı ve heyecanlıyım, ufak ufak tecrübeleniyorum sanırım buda daha rahat olmamı sağlıyor.
vallahi kizlar aynen size katiliyorum bende bizim pasaya cok alistim onzus dünyam yok gibi meyer cocuk ne güzel seymis rabbim isteyen herkese versin insallah....bizimkide memeden inmiyor ne yaziki bazan memede süt bile olmuyor o kadarki yapisik haldeyiz arada takviyede yapiyorum sizinki yetiyordur insallah..bizimki uyuku düzeni yapmisti ama ne olduysa asidan sonra bi huy deyistirdi yine..bakalim insallah düzene girer yine ugrasiyorrum sizi kocaman öpüyoruz teyzoslar asilimle.....evet ahum ilk zamanlar ben de öyle hissediyordum. biz bebeğe bebekler de artık dünyada yaşamaya alıştılar.
benim sıpa pek bi nazlı teyzesi. ona oyun halısı aldım bazen içine koyuyorum oynasın diye. o sırada evi yüzeysel olarak süpüreyim dedim birde baktım ki benimki dudak büzüp ağlıyor. sürekli kucak meme ile günü bitiriyoruz. akşam uykuya dalmamız uzun sürüyor ben de bitiyorum o ara. beyefendi gece kuşu sabah yatar. sevgi konusunda ben de senin gibiyim günden güne artan sevgi yumağı.
arayı fazla açma ha
masallah size canim benim Rabbim tamamini erdirsin insallah ay nasil seviniyorum böyle güzel seyler okuyunca Insallah baharimizin kardelenimizde böyle güzel haberlerini aliriz......amin.........iyi gidiyo cnm çok şükürrrr...bi sıkıntık yok...
ALLAHIM bugünleride gösterdi. zaman nasıl geçiyo sanki tedaviye yeni başaldığım günler geliyo gözümün önüne şimdi
bebeişim 3 aylıkk oldu..
AMİNNNNN cnmm .isteyen tüm arkadaşlarımıda nasip etsin.bende sağ sağlim alırım inş kucağıma..
dinleniyorumm valla akşama kadar evde yatıyorum yata yata büyütcem çoçuğu
bide hastane konusu şimdiden düşünüyorum sen medikal parka gitmiştin.orayı bende araştırıcam bakalım bana uyrsa giderim belki..
şimdide umuta 225 muayane parası veriyorum..doğum fiyatları zaten uçukk hastanelerin ..bakalım o günlere bi gelelim ..hallederiz.artık.
Abdullahınla ne güzel geçiyodur günlerrrrrrr.seni yürüyen meme olarak görüyo haaaa cnm benimmm
ne demek tatlim benim allah o günleri bi göstersin ben topikten cikmam insallah o güzel haberide vericen sen bize flzaski gördün bize süpriz yapti sendende bi süpriz bekiliyoruz insallah bebisimleyanı hamıs olsak kimseye duyuramıycaz kız cadı nerelerdeydınnn
evet geldim uzun zaman oldu giremedim ama iykide girmisim sizi gördüm mutlu oldum canim bazen sizi görmediyim halde ruyalarima giriyosunuz uyaninca gülüyorum cok tuaf ne iyi olurdu görüse bilseydik insallah birgün o da olurkardelennnnnn cnm bakkkkkkk oya gelmişşşşşşşşşşş
ruvosum kulagimizimi cinlatin sen oy kiyamam geldim....
vallahi kizlar aynen size katiliyorum bende bizim pasaya cok alistim onzus dünyam yok gibi meyer cocuk ne güzel seymis rabbim isteyen herkese versin insallah....bizimkide memeden inmiyor ne yaziki bazan memede süt bile olmuyor o kadarki yapisik haldeyiz arada takviyede yapiyorum sizinki yetiyordur insallah..bizimki uyuku düzeni yapmisti ama ne olduysa asidan sonra bi huy deyistirdi yine..bakalim insallah düzene girer yine ugrasiyorrum sizi kocaman öpüyoruz teyzoslar asilimle.....
canım çok geçmiş olsun Allah tan acil şifalar diliyorum tez zamanda tez vakitte hem bebişine hemde eşin sağlığına kavuşur.herşey insanlar için.önemli olan kafaya takmamak aşılmayacak engel yok.bende 24 de transfer oldum umutla sonucumu bekliyorum hayırlısı olsun.selam canlar nasılsınızben iyiyim çok şükür yeni geldim okuldan...
eşim bugün izmire gitti druyla görüşmek için...
druyla görüşmüş ablası ve erkek kardeşiyle uyumluluk sağlanamamış...
ablası ve erkek kardeşinin birbiriyle uyumluluğu var ancak eşimle yokmuş...
zaten seçenekler vardı onlardan bahsetmiş dru...
şuanda eşimin o lenf nodülü dışında hastalığa dair hiç bi belirtisi olmadığı için dru kemoterapi başlatmayacakmış...
1 ay bekleyecek sonra tomografi yaptırıp druna gidecekmiş lenf nodülünde bi değişiklik var mı diye bakılacakmış...
sonrasında amerikadan getirilecek ilacı kullanacakmış...
eşim tüp bebek tedavisi olacağımızdan bahsetmiş dr çok memnun olmuş kendi çocuğunun olma durumunu duyduğu için...
ayrıca kız kardeşi doğumdan sonra onunlada uyumluluk testi yapılacakmış...
ilik nakli içinde daha çok şansın var diye dr da sevinmiş eşimde...
eşimin en son patoloji raporunda hastalığını ifade eden "C30" diye bi ibare olması gerekiyormuş ama raporda bu ifade yokmuş...
bu ibarenin geçmesi gerekirmiş bu ilacı getirtebilmek için bakalım elimizden geleni yaparız demiş dru...
işte böyle canlar uyumluluk sağlanamadı kemoterapi görmeyecek sadece getirtebilirsek amerikadan gelecek ilacı kullanacak...
bu süreçte allah nasip ederse bebişimize kavuşabilirsek ilaç tedavisi bitmeden (18 ay kullanılacakmış ilaç) bebişimiz doğmuş olacak
kardeşi doğumunu gerçekleştirince onunlada test yapılacak çok şükür önümüzde bi çok seçenek var...
şimdiden kemoterapi almamasına da sevindim açıkcası...
hastalığının tekrarlayıp tekrarlamadığı belli değilken o ağır tedaviyi görmeyecek en azından...
belki bu süreçte lenf nodülü tamamen yok olacak nakile bile gerek kalmayacak...
dualarım hep eşim için en hayırlısı olması yönündeydi demek ki böylesi hayırlı onun için...
sonunda güzel şeylerin bizi beklediğine inanıyorum...
tedavimize de başlıycaz hayırlısıyla rabbim bebişlerimizi nasip eder hem evlatlarımıza kavuşuruz hem eşime şifa olurlar inş
canım çok geçmiş olsun Allah tan acil şifalar diliyorum tez zamanda tez vakitte hem bebişine hemde eşin sağlığına kavuşur.herşey insanlar için.önemli olan kafaya takmamak aşılmayacak engel yok.bende 24 de transfer oldum umutla sonucumu bekliyorum hayırlısı olsun.
yavrum duyduklarım doğrumu adetin 7 gün geçiktimi
inşallah güzel haberlerini alırız
ne demek tatlim benim allah o günleri bi göstersin ben topikten cikmam insallah o güzel haberide vericen sen bize flzaski gördün bize süpriz yapti sendende bi süpriz bekiliyoruz insallah bebisimleseni
evet geldim uzun zaman oldu giremedim ama iykide girmisim sizi gördüm mutlu oldum canim bazen sizi görmediyim halde ruyalarima giriyosunuz uyaninca gülüyorum cok tuaf ne iyi olurdu görüse bilseydik insallah birgün o da olur
canım çok geçmiş olsun Allah tan acil şifalar diliyorum tez zamanda tez vakitte hem bebişine hemde eşin sağlığına kavuşur.herşey insanlar için.önemli olan kafaya takmamak aşılmayacak engel yok.bende 24 de transfer oldum umutla sonucumu bekliyorum hayırlısı olsun.
Hayırlı olsun cnm transferin ..tedaviye başladığını biliyodum merak ediyodum seni.
inşallah hayırlısıyla sonucun pozitif olur.:26:
canim ben pompa aldimda bi ise yaramadi gece gündüz benimki tüketiyo pompaya süt kalmiyo:))))canım uyku düzeni tam oturmadı. bazen çok iyi diyorum bazen ise tam tersi.
memeden inmeme olayına katılıyorum. sürekli emdiği için süt birikmiyor.
ben de pompa aldım. gece bazen emmediğinde sağıyorum ertesi günü veriyorum.
malesef bazen mama da alıyor. bol su iç. ve uyu uyku biraz etkiliyor süt üretimini.
sana söylüyorum ama gündüz ben uyuyamıyorum o yüzden öğleden sonra takviyeli
gidiyoruz.
bizimde 24 haziran da verem aşımız vardı. aşıdan sonra bizim paşa yatağımıza kuruldu valla
kardelencigim benim icime senin hamis oldugun doluyor ya insallah...güzel haberler ver bize tey teylere baslayalim:119::119.kuzum olursa benım ıcınde mucıze olacak bebıs bır gelsınnnn buraları ınletırız ınsallah.gelmesede farketmez hayırsıyla gelsın bebısım, vaktı saatıyle ,sağlıkla sıhhetle tesrıf etsın.ben sıze ıyı kotu haber verırım bıtanem yıgenıme ıyı bak olurmu opuldun canımmm
Bende iyiyim cnm sağolll..
baharcım su anda ezanlar okunuyor ve senin yazını okuyunca cok duygulandım RABBİM EZANLAR HÜRMETİNE tez vakitte bebişlerinize size kavuştursun eşine sağlık sıhhat diliyorum bugün benim doğum günüm geçen sene bu zamanlar tüp bebeğe başlamıştık ve umudum yoktu ve RABBİM kızımız bana verdi şimdi 3 aylık oldu bile işallah sende seneye bu zamanlar bebişlerinle burda olursun.RABBİMİN kudreti sonsuz 26 yaşımda yanlızdım ve 27 yaşımda canım kızım yanımda 1 senede insanın hayatında çokk seyler değişiyormuş rabbim tez vakitte eşine sağlık sıhhat ve bebişlerinizi nasip etsin..AMİNNN
Bende iyiyim cnm sağolll..
canımmmm benimmmmmmm yazını görünce nasıl sevindim anlatamam
çok saol canım aminnnnnn inşşş rabbim nasip eder en kısa zamanda o günleri görmeyi
demek sende 2. bebiş için tedaviye başladın ha gözün aydın canımmmmmmm
inş ilk bebişinde olduğu gibi bu bebişinde sıkıca tutunur güzel kızına onun kadar güzel bi kardeş olarak dünyaya gelir
çok sevindim senin adına canımmmm inş güzel haberini verirsin bize
arıycam seni biraz sonra dualarım seninle canım benim
oy melegım benım cok cok gecmıs olsun ınsallah bebısın annesının gobusune konacak babasına sıfa olacak.sana ve esıne duaya başlasak nasıl olur herkes elınden geldıgınce bırseyler okur dıger topıklerdende yardım alırız olmazmı.sen bızım kıymetlımızsın senı cok sevıyoruz bıtanem moralını hep yüksek tut rabbımın ıstegıyle hersey güzel olacak.ALLAHA emanet ol kuzum
flazsk huhuuuuuuuuuuuuuu.baharımmmmmmmmmmm.kızlarrrrrrrrrrrr nereleredesınz özledımmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?