Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

hu hu arkadaşlar nerdesiniz. bebişler nasıllar. hiç ses yok yahu ben de sormasam.
benim paşayla takla tukla yaşıyoruz.

takla tuklada ne kız ayy alemsın doğrusu guldurdun benı sen cok yasa.pasan güreşe başlamış desene ısın var tatlım.sen neler yapıyosun hergun gırıyorum kımse bısey yazmıyor ıssıız burası.bebısı ve senı opuyorum bana dua et mamam ALLAHA emanet ol kuzucum

flazsk huhuuuuuuuuuuuuuu.baharımmmmmmmmmmm.kızlarrrrrrrrrrrr nereleredesınz özledımmmmmmmmmmm

Ruvoşcum uzun zamandır sayfamıza uğrayamıyordum. Bugün hissetmiş olmalıyım ki bir bakayım dedim ve senin yazdığını gördüm. Aynen bende senin gibi takla tukla oğlumla yaşamaya çalışıyorum, her geçen gün oğluma ve onunla yaşamaya biraz daha alışıyorum ve ona olan sevgim bir ip yumağı gibi günden güne büyüyor. Sanki ondan önceki hayatım hiç yokmuş gibi. Başlarda bunalıma girmiştim eski hayatıma hiç dönemeyeceğimi zannediyordum ve çok yoruluyordum, artık bebeğimin ne zaman neler yapabileceğini az çok biliyorum ve onu daha iyi tanıyorum bu da onunla ilgilenmemin daha kolay olmasını sağlıyor ilk günlere göre daha az telaşlı ve heyecanlıyım, ufak ufak tecrübeleniyorum sanırım buda daha rahat olmamı sağlıyor.

evet ahum ilk zamanlar ben de öyle hissediyordum. biz bebeğe bebekler de artık dünyada yaşamaya alıştılar.
benim sıpa pek bi nazlı teyzesi. ona oyun halısı aldım bazen içine koyuyorum oynasın diye. o sırada evi yüzeysel olarak süpüreyim dedim birde baktım ki benimki dudak büzüp ağlıyor. sürekli kucak meme ile günü bitiriyoruz. akşam uykuya dalmamız uzun sürüyor ben de bitiyorum o ara. beyefendi gece kuşu sabah yatar. sevgi konusunda ben de senin gibiyim günden güne artan sevgi yumağı.
arayı fazla açma ha

güreşe başladı teyzesi yakında kırkpınar güreşlerine göndereceğim
kardelenim bütün gece ve gündüzümüz bebişin bakımıyla geçiyor. artık birbirimize iyice alıştık.
benim ki beni yürüyen meme olarak görüyor.
burası baya ıssızlaştı. arada sırada yazanlar var ama akıcı bir sohbet ortamı yok artık.
dua işine gelince oğlumu severken Allah'ıma bu duyguları size de tattırsın diye dua ediyorum.
sen de elini çabuk tut. donduriklerin varmış bekletme kuzucukları.

filiz hamilelik nasıl gidiyor. ilk 3 ayı tamamlamışsın.
Allah hayırlısı ile kucağına almayı da nasip etsin.
hamişliğin tadını çıkar. bol bol dinlen.

filiz hamilelik nasıl gidiyor. ilk 3 ayı tamamlamışsın.
Allah hayırlısı ile kucağına almayı da nasip etsin.
hamişliğin tadını çıkar. bol bol dinlen.

iyi gidiyo cnm çok şükürrrr...bi sıkıntık yok...
ALLAHIM bugünleride gösterdi. zaman nasıl geçiyo sanki tedaviye yeni başaldığım günler geliyo gözümün önüne şimdi
bebeişim 3 aylıkk oldu..
AMİNNNNN cnmm .isteyen tüm arkadaşlarımıda nasip etsin.bende sağ sağlim alırım inş kucağıma..
dinleniyorumm valla akşama kadar evde yatıyorum yata yata büyütcem çoçuğu
bide hastane konusu şimdiden düşünüyorum sen medikal parka gitmiştin.orayı bende araştırıcam bakalım bana uyrsa giderim belki..
şimdide umuta 225 muayane parası veriyorum..doğum fiyatları zaten uçukk hastanelerin ..bakalım o günlere bi gelelim ..hallederiz.artık.
Abdullahınla ne güzel geçiyodur günlerrrrrrr.seni yürüyen meme olarak görüyo haaaa cnm benimmm

ayy kuzum benım yaa. yürüyen meme annemde senın gıbıydı ınankı göğsüne bır kumaş yardımıyla kardesımı bağlayıp yemek felan yapıyormuş yanı bızım kardeş emerken bızım anne temızlıktı yemektı boşuna demiyorlar annelerın hakkı ödenmez dıye.bebısın gurese başlamış masallahh sımdı sana altınıda temızletmıyordur ayakları ellerı kıpır kıpır oyyy yerım ben onu.duaların ıcın cok sagol kuzum buraları unutmayın sık sık gırın yanı güzel bır haber vermeye kalksak kımseyı bulamıycaz ALLAHA emanet olun

ya kızlar ne olur sayfamızı bırakmıyalım sahıp çıkalım yanı 1400 lerde olması azıcık benı uzdu.hadı kızlar canlandıralımmmmmm aloooo uyumayın hamıslerımız bıle arada sırada uğrayıp hal hatır soruyorlar azıcık utanın 52:

canım senin kırmızlardan haber varmııı gelen gidenn .yani..

canım senin kırmızlardan haber varmııı gelen gidenn .yani..

yok gulum ne gelen var ne gıden 7.gunumdeyım.dun gece azıcık bulantım vardı.ruyamadada hamıleydım annem babamdan utanıyordum hayır olsun.bıtanem ne gogus ağrım nede kasık ağrım var belımde ağrımıyor sadece gelıp gıden bulantılar ve dun esımın sozlerını yanlış anlayıp ağlama krızıne gırdım .cok garıp hıc böyle gecıkmezdı kürtajdan sonra bıle bu kadar gecıkmemıstı salı gunu doktora gıdecem.esımde hamıle muamelesı yapıp duruyor yaa komıgıme gıdıyor cok utanıyorum

canım ya baksana 7 gün olmuş belki geç döllenmedir.inşallah öyledir..git mutlaka doktora muayene ol bakalım..
o kadar heyecanlanıyorumkii senin içinnnn salı günü güzel haberri verirsinnnnnnn inşaallah

canım ya baksana 7 gün olmuş belki geç döllenmedir.inşallah öyledir..git mutlaka doktora muayene ol bakalım..
o kadar heyecanlanıyorumkii senin içinnnn salı günü güzel haberri verirsinnnnnnn inşaallah

oyyyy kuzucummmm benım ınsallah hamısımdır ama kotuyede hazırlıyorum kendımı rabbım hakkımda hayırlısını versın.sen bana dua et bebemmmmmm yıgenımıde ıyı besle bak bıryerde okudum hamılelıkte kıvı ve cevız yemek cok ıyıymıssss ıkınızıde kocaman opuyorummmmm.ama yıgenımı daha cokkkkkk

inşallah cnmmm benimmmmm...aminnn...hep dua ediyorummm bitanemmm..senin baharımın ve diğer arkdaşlarımında hamile haberini almayı çok istiyorum.bak sen hamiş olsan baharda hamiş olsa topik bi canlanırkiiiiii
cevizi yiyiorumm teyzesi. ama kivi hiç yemedim hamilelikten sonra.bide yaza gelmesi çok iyi oldu bir sürü yaz meyvesi var
onları tüketiyorumm
bende öpüyorummmmm canımmmmmmmmm

ohhhh afıyet olsun yıgenıme yarasınnnnn.ben topıktekı butun kızların hamıs olmasını cok ıstıyorum ınankı lıstemız bır dolsun cerceveletıp duvarıma asacam sızlerı o kadar cok sevıyorummmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…