- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
cnm senin bebek işi ne oldu temmuzda mı deneyeceksin?
saol bitanemmmmm inş öyle olur eşimde bende çok heyecanlıyız zaman hemen geçsin sonu güzel olsun istiyoruzzzzz
canım allah razı olsun çok güzel bi öneri inan benimde aklımda dua konusu...
çünkü artık ben sadece anne olmak için değil eşime bebişimin şifa getirmesi içinde mücadele edicem
rabbim iki taraftanda güdürür yüzümüzü inş
onun için gerçekten duaya çok ihtiyacım var...
canım ramazana girelim hayırlısıyla sonra başlarız inş dualarımız kabul olur
sizde benim için çok değerlisiniz bitanemmmmmm
bende hepinizi çok seviyorum o tabloya baktıkça içim neşeyle kaplanıyor
inş kısa bi zaman sonra sende bende kalan arkadaşlarımızdaolarak eklenicez tablomuza
moralim yerinde canım güzel şeyler olacak allahın izniyle inanıyorum buna canı gönülden
canımmmmmm bende özledim sizi ama giremedim bikaçgündür biraz rahatsızdım artık fırsat buldukça burdayımmm
güzel haberinibekliyorum ona göreeeeee
canim ben pompa aldimda bi ise yaramadi gece gündüz benimki tüketiyo pompaya süt kalmiyo:))))
ben mamayi yatmadan önce ve öylen veriyorum yani iki kez bu sayede uyku düzenimizde iyi oldu sende bu sekil dene pasa aralari aglarsa rezene bebek cayi ver gerci bizimki cayi pek sevmiyo.
gecmıs olsun baharım senın neyın var ne olur kendıne ıyı bak.bende yıne test yaptırdım negatıf doktor muayene ettı kese falan yok gec döllenme olabılır dedı adet sokturucu vermedı beklıyelım dedı 12 gun daha bekliyoruz bakalım.kıst falan yokmuş cok sukur adetın gelecegıde yok kısmet artık kuzum.kayınvalıdeler geliyor fırsat buldukça yazarım gulum benı unutmayın güzel haberlerını bekliyorum bıtanem opuldun
Resmen şu anda şok şok şoklardayım.... Yazıyı okuyunca inanamadım...annem ve ablam yanımdalar şimdi senden bahsettim ve hamile olduğunu söyledim annem göz yaşlarını tutamadı sevinçten ağladı kadın. Canım arkadaşım benim o kadar sevindikki senin ve eşinin adına baya bildiğin senin sevincini bayram ettik burada. Allahım sağlıcakla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin inşallah. En son konuşmamızda Mevlam neyler, neylerse güzel eyler demiştik. Size bu sıkıntılı günlerde harika bir ikramda bulundu Rabbimiz. Darısı kardelenin ve isteyenlerin başına olsun.
Bu arada oya ve ruveydaya cevap verecektim en son senin mesajı okuyunca kafamı toparlayıp onlara yazamadım.
şükürler olsun 1 sene sonra kendimi deolarak ekledim tablomuza
baharrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr cok sevındımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sımdı gordummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım inan yazını okuyunca ağladım bende...
allah hepinizden razı olsun negüzel hepinizin duasını almış oldum
canım bu bizim için gerçekten mucize...
rabbim eşimin haberinde sonra nasip etti bu meleği bize
inş herşey daha da güzel olacak bundan sonra darısı kalanların başına
canlar biliyorsunuz adet olmayı bekliyordum histeroskopi için gelecek ayda 2. tüp bebek tedavimize başlayacaktım…
adetim geçen ay 67. gün adet söktürücü kullanarak geldiği için bu ayda gecikir diye düşünüyordum…
tedavim eylüle kalmasın okul zamanı sorun oluyor diye geçen pazartesi drum ulun hocayı aradım…
en son 1 haziranda adet olmuştum o gün 24. günümdü…
adet söktürücü kullanabilir miyim diye sordum drumda 6 gün bekle 30. günde de gelmezse o gün başlarsın tarlusala dedi…
bende dru dinlemedim nasıl olsa gene geç gelicek diye ertesi gün başladım ilaca iyice geç kalmayayım tedavi için diye…
ilacım bitti her zaman ilaç bittikten 4 gün sonra adet olurdum bu defa olmadım…
dün 5. günümdü hala tık yok nette araştırınca adet söktürücü kullanıp adet olmayanların biçoğunun hamiş olduğunu öğrendiğini okudum…
bende eşime akşam bi idrar testi aldırdım öylesine hiç ihtimal vermiyorum ama
sabah yaptım ve 2. çizgi çok belirgin çıktı
hemen hastaneye gidip kan testi yaptırdım veeeeeeeee hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm
değerimmmmmmmmmm 1696
şükürler olsun rabbimeeeeeeeeee bu günleri görmek nasip oldu hem de doğal yoldannnnnnnn
benim gibi adet söktürücü kullanıp sonradan hamile olduğunu öğrenen çok var forumda okudum hepsini...
çok şükür bi zararı olmuyormuş bebişe drları öyle söylemiş doğum yapanlarda aynısını söylüyor…
inş benim meleğimde iyidirrrrrrr
inanamıyorum yaaaaa ben hamileyimmmmmmmmm
rabbim dileyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inş
Baharrrrim canim benim nasil sevindim okudugumda cok sükür Allahimacanlar biliyorsunuz adet olmayı bekliyordum histeroskopi için gelecek ayda 2. tüp bebek tedavimize başlayacaktım
adetim geçen ay 67. gün adet söktürücü kullanarak geldiği için bu ayda gecikir diye düşünüyordum
tedavim eylüle kalmasın okul zamanı sorun oluyor diye geçen pazartesi drum ulun hocayı aradım
en son 1 haziranda adet olmuştum o gün 24. günümdü
adet söktürücü kullanabilir miyim diye sordum drumda 6 gün bekle 30. günde de gelmezse o gün başlarsın tarlusala dedi
bende dru dinlemedim nasıl olsa gene geç gelicek diye ertesi gün başladım ilaca iyice geç kalmayayım tedavi için diye
ilacım bitti her zaman ilaç bittikten 4 gün sonra adet olurdum bu defa olmadım
dün 5. günümdü hala tık yok nette araştırınca adet söktürücü kullanıp adet olmayanların biçoğunun hamiş olduğunu öğrendiğini okudum
bende eşime akşam bi idrar testi aldırdım öylesine hiç ihtimal vermiyorum ama
sabah yaptım ve 2. çizgi çok belirgin çıktı
hemen hastaneye gidip kan testi yaptırdım veeeeeeeee hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm
değerimmmmmmmmmm 1696
şükürler olsun rabbimeeeeeeeeee bu günleri görmek nasip oldu hem de doğal yoldannnnnnnn
benim gibi adet söktürücü kullanıp sonradan hamile olduğunu öğrenen çok var forumda okudum hepsini...
çok şükür bi zararı olmuyormuş bebişe drları öyle söylemiş doğum yapanlarda aynısını söylüyor
inş benim meleğimde iyidirrrrrrr
inanamıyorum yaaaaa ben hamileyimmmmmmmmm
rabbim dileyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inş
ruveydam ben bi yerde okumustum bebekler herseyin düzenli ve rutin hale gelmesini severlermis uyku gibi yemek gibi bunun disina ciktiklari zaman sersemliyor bizimki mesela öyle bir sekilde uyku düzeni koyduk iyi kötü gidiyoruz ama is memeye gelince beceremedim eminimki sende benim durumdasin saat basi bazen yarim saate bi meme istiyo iskence gibi bu seferde ne oluyor doymuyorlar ne yaziki biz sütümüz yetmiyo saniyoruz ama aslinda öyle degil biz yada daha dogrusu ben pek beceremdim verebilmeyi bu yüzden dediyim gibi günde iki kez gece yatmadan önce ve öylen 120cc veriyorum benimkinin markasi milupa bu mamanin cok doyurucu oldugunu biliyorum kendi yiyenlerimden gece ve öylen doyuyor ve iyi uyuyor dene bi istersen bide memenin süt yapmasi icin tek tavsiyem sana steel tea cok iyi günde iki üc bardak ic inan ben bu olmasaydi bitmistim sanirim:))))canım hiç bir pompa bebek kadar iyi çekemiyor memeden sütü. ben mamayı doğduğundan beri veriyordum. hala da arada veriyorum.
pompayı sütüm çoğalsın diye almıştım ama pek işe yaramadı. sütüm çoğalsın diye neler yapmadım neler ama nafile. adım hıdır elimden gelen budur olduk
maya mı içmedim, humananın çayı ( hala içiyorum ) aktardan yaptırdığım karışımlar, bal şerbeti, çörek otu yağı, yoğurt hergün, su desen kaç bardak içtiğimin haddi hesabı yok. buna rağmen bir çocuğu tam doyuramadım. mama da çocukta kabızlık yapınca mecburen geceleri fırsat kollayıp sağıyorum memişi. geriye kalanı da uykulu olduğu için anlayamıyor sıpa. yoksa süt yok diye yaygarayı basar
sen hangi marka mama kullanıyorsun ? ve kaç cc veriyorsun ?
rezene çayı demişsin benim ki içmiyor onun yerine ben içiyorum pekte güzel gaz çıkartıyor
bir gün verdim biberonla içiyor gibiydi. meğer ağzının diğer tarafından dışarı veriyomuş.
bende oh ne güzel içiyor diyordum
valla işim var Abdullah ile beni şimdiden uyutuyor uyanık sıpa
ruveydam ben bi yerde okumustum bebekler herseyin düzenli ve rutin hale gelmesini severlermis uyku gibi yemek gibi bunun disina ciktiklari zaman sersemliyor bizimki mesela öyle bir sekilde uyku düzeni koyduk iyi kötü gidiyoruz ama is memeye gelince beceremedim eminimki sende benim durumdasin saat basi bazen yarim saate bi meme istiyo iskence gibi bu seferde ne oluyor doymuyorlar ne yaziki biz sütümüz yetmiyo saniyoruz ama aslinda öyle degil biz yada daha dogrusu ben pek beceremdim verebilmeyi bu yüzden dediyim gibi günde iki kez gece yatmadan önce ve öylen 120cc veriyorum benimkinin markasi milupa bu mamanin cok doyurucu oldugunu biliyorum kendi yiyenlerimden gece ve öylen doyuyor ve iyi uyuyor dene bi istersen bide memenin süt yapmasi icin tek tavsiyem sana steel tea cok iyi günde iki üc bardak ic inan ben bu olmasaydi bitmistim sanirim:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?