Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

iyi geceler canım allah yardımcın olsun...
inş herşey yolunda gider kaliteli yumoşların toplanır ve kaliteli embriyolar olurlar
dualarım seninle tatlım inş herşey dilediğiniz gibi olur...
Gunaydinlaaaaar,allah razi olsun canim,siz moral veren arkadaslarim oldukca daha mutlu oluyoruz,insallah
diledigimiz gibi olur hersey senin baslamana da az kaldi hayirlisi insallah.
amin canim nedense bu kez cok umutluyum doktor cok umutlu konustu insallah oyle olur.ben de
bugun saat 10 da 2.kattayim sonra derin bir uyku,bebislerimi emanet edicem.
senin toplama ne zaman?senin icin de hayirlisi olsun canim.
Canim heyecanla sonucunu bekliyoruz insallah guzel haberlerini verirsin allah yardimcin olsun dualarim seninle.
bu arada topiğimizde ki yoğun öğretmen sayısına bakarsak, gelecek yıl eğitim öğretim hayatı epey bir darbe alacak
Eee napalim biraz da biz dinlenelim yavrularimizi buyuterek degil mi amahayirlisiyla olsun da calismamaya raziyim ben 8yil araliksiz calistik bebek vesilesiyle ara vermek isterim.

beni de ekler misiniz?kanbar-pınar...43-9 yıl-sebebi belirsiz interfilite-1 kez denedim-2.kez deneyeceğim-ilk denemem bahçecide idi.2.denemem de bahçeci de,bir ihtimal umut tüp bebek te olabilir.temmuzda tedaviye başlayacağım...

Ya kabız olursam diye kormaya başladım ya ben
Ne yesem kızlar acil yardım kayısı yiyorum bol su içiyorum form çay içsem olurmu?
o yoğurtan alsam 2 - 3 kutu yesem anammmmm napcam ben

balıkesirde oturanmı var aranızda bende balıkesirdeyim..

günaydın canlarrrrrrrr
güzel bi gün olması dileğiyle
nasılsınız bugün ??

Son düzenleme:
günaydın canlarrrrrrrr
güzel bi gün olması dileğiyle
nasılsınız bugün ??

Ne yesem kızlar acil yardım kayısı yiyorum bol su içiyorum form çay içsem olurmu?

Kim demiş yarınki transferden dolayı galiba heyecan yaptığımı hmmmmm

canım ben kayısıdan bile çok korkuyorum,o yoğurtlardanda ,o söktürücü etki diyolarta maydanoz için falan bunların etskisi öle olmaz değilmi.yoksa ben inanılmaz gaz problemi olan biriyim.süt bile içmiyorum düşünün ama çekiniyorum kayısıdan bile.

günaydın canım sen neşeni kaybetme inş hayırlısıyla hamiş haberini alırız
ayyy ne güzel olur ya 2. hamişimizde sen olurrsun

Gunaydinlaaaaar,allah razi olsun canim,siz moral veren arkadaslarim oldukca daha mutlu oluyoruz,insallah
diledigimiz gibi olur hersey senin baslamana da az kaldi hayirlisi insallah.

amin inş her şey gönlümüzden geçtiği gibi olur canım
evet az kaldı inş hayırlısıyla başlayabilirim...
heyecan dorukta anlayacağın

günaydın canım sen neşeni kaybetme inş hayırlısıyla hamiş haberini alırız
ayyy ne güzel olur ya 2. hamişimizde sen olurrsun

bahar gunaydın cnm ya sana bır sey soracam cnm benım esımın gecen sene morfoloji %9 du bu ay yaptırdık %0 cıktı napacagımı bılemedım ..dr bıze bosuna asılama yaptı..((

dur dur panik yapma, bence form çayı içme kesinlikle yoğurdun faydası olur bide benim için en bomba şeyler taze fındık şu yeşillerden üzerine su bide tabi ki incir ama o da yeni yeni çıkıyo

canım yaaa herkes kayısı yiyip bol su içiyor...
bunun dışında ne yapılmalı yada neyin sakıncası olur bilemiyorum ki :44:
ayıca bana o yoğurtları yemek pek doğru gelmiyor...
druna bi danışsan tatlım...

bahar gunaydın cnm ya sana bır sey soracam cnm benım esımın gecen sene morfoloji %9 du bu ay yaptırdık %0 cıktı napacagımı bılemedım ..dr bıze bosuna asılama yaptı..((

günaydın canım hadi yaaa peki aşılama yapılmadan önce tüm testleriniz yapılmadı mı drun gömedi mi bu sonucu ??

bu morfolojinin tüp ebbekte bir etkisi var mı? bizimde %1 %0 çıkıyor, eşim kan sulandırıcı kullandığı için e vitamini ve içinde e vitamini olan şeyleri içemiyor nasıl yükselir bu meret? bide halihazırda yükselmesi gerekir mi? bu sorular bahara gelsin :)

günaydın canım hadi yaaa peki aşılama yapılmadan önce tüm testleriniz yapılmadı mı drun gömedi mi bu sonucu ??

cnm gormez olur mu ..ama bıze hıc bır sey soylemedıler.okadar sınrıım bozuldu ki dün ,esıme de bahsettım adam da sok oldu..moraller gıttı..bugun yarın dr la gıdıp kavga edecek dıye korkuyorum ama yapacak bır sey yok keske asılama fln yapmasaydm

cnm bıseyler ogrenırsek haberleselım ok..bana bır de % 0 ile asılama yaptılar dusun((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…