- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
amanın aman amannnn:) kardeşşşşş gelio abdullaahaaaa
Sağolasın canım seni duyunca çok sevindim. Benim 5+3 bugün yeni öğrendim. Tam bundan 2 yıl önce aynı bugünkü gün tedaviye başlamıştım
Uzun bi aradan sonra... Bir cogunuz bebisini kucagina almis bahar flatzk fiyonk makarna daha adini sayamicagim bir cok arkadasim ve yine hamislerimiz var kardelen asel ruveyda senin hamileligine gözlerime inanamadim yazini okurken hemen yazmak istedim nasil mutlu oldum can arkadaslarim :119::119::119:
Bevislerinizi güle güle büyütün hamislerimiz salikla kucaginiza alirsiniz insallah sizleri seviyorum ve öpüyorum....
hosgeldın oyacımmıyı dıleklerın ıcın cok teşekkürler 2 yıl sonra böyle güzel haber vermekte varmış kaderde cok sukur rabbime canım senın minnoş nasıl büyümüştür maşallah azıcık resım koyunda bakalım.bızlerde senı sevıyoruz tatlımm .bulantılarımdan fırsat buldukça topıge ugruycagım opuyorum
senınkı daha minikmiş tatlımbenımkı 8 haftaya gırdı cok sukur ahh ahhh bende dondırıklerı düşünüyordum rabbım mucızesını verdı şükür abdullahımıza kardeş geliyor ne güzel keseyı gordunmu tatlım randevun ne zaman
evet canım kısmetse Abdullah'a kardeş geliyor. artık sıkılmayacak oğlum beraber oynayacaklar inşallah. bugün seni düşündüm sanki senin de olacak yeni bir bebiş öyle hissediyorum
canim ya senin adina cok sevindim cok büyük bi süpriz ne sevinmişsindir, allah sevinclerinizi dayim etsin bende ogluşuma bi kardeş isterdim benimki biraz zor gözüküyor! Zaten cok zor bi hamilelik gecirdim şeker igne sag bacagim cok şişiyodu baya hastanelerde kaldim normal dogum derken atlatık yınede allah beterinden saklasin herkesi..ruvoş sik sik bebişnden haber bekliyoruz ona göre öpüyorum...çok teşekkürler oyacağım ben de hepinizi özledim. valla bu hamilelik süpriz oldu benim için. adet olmayınca acaba menapoa mı girdim dedim yani. ben en çok ta bu topikte ilk defa anne olacaklar adına daha çok seviniyorum.
sizlerden de yeni hamleler bekliyorum
selam tatlim.. Bilmezmiyim zaman su gibi akip gecitor bizimki tam bi afacan oldu cıktıMerhaba oya..evt çok şükür mucizeme kavuştum zaman nasıl hızlı geçiyo kızımla dolu doluuuu
ne güzel yeni hamişlerimizde var.....
darısı diğer isteyenlerin başına..
öpüyorummmmmm seni ve tatlı oğluşunuuuu
hos gördük kardelenim cok güzel haberleri okuduk bi okadarda sevindik rabbim saglicakla kucagina almayi da nasip etsin benim minosda büyüyo teyzesi 15 aylik oldu yaramazmi yaramaz pesinde kosturuyo valla sükürhosgeldın oyacımmıyı dıleklerın ıcın cok teşekkürler 2 yıl sonra böyle güzel haber vermekte varmış kaderde cok sukur rabbime canım senın minnoş nasıl büyümüştür maşallah azıcık resım koyunda bakalım.bızlerde senı sevıyoruz tatlımm .bulantılarımdan fırsat buldukça topıge ugruycagım opuyorum
baharcım gözün aydın
Allah analı babalı büyütsün
eşindene çok geçmiş olsun canım, herşeyin düzene girmesine çok sevindim.
yazıdan o kadar etkilendim ki okurken tüylerim diken diken oldu rabbim mutluluğunuzu hiç bozmasın
Uzun bi aradan sonra... Bir cogunuz bebisini kucagina almis bahar flatzk fiyonk makarna daha adini sayamicagim bir cok arkadasim ve yine hamislerimiz var kardelen asel ruveyda senin hamileligine gözlerime inanamadim yazini okurken hemen yazmak istedim nasil mutlu oldum can arkadaslarim :119::119::119:
Bevislerinizi güle güle büyütün hamislerimiz salikla kucaginiza alirsiniz insallah sizleri seviyorum ve öpüyorum....
Kizlar size mutlu haberler vereyim derken 4 tane yakından takip ettiğim arkadaşımın yavrularina kavustuklarini okudum. Ben de inanıyorum ki tablomuzdaki tüm anne adayları bir gün o duyguyu tadacaklar. Nur hanımın hastaları çoğalıyor git gide sanırım bu topik sayesinde :) kendimi yeniden hatirlatmak icin uzun bir aciklama bekliyor sizi :) temmuz 2012 de negatifi görenlerden biri olarak pes etmeyip 2 ay sonra tekrar denemeye karar vermistik eşimle. Eylül 2012 de tedavi için Türkiye'ye geri geldim. Nur hanimla Tedaviye başlamayı düşünürken tetkikler için adetimin bitmesini bekliyorduk. 21 gün olmuş kanamam devam ediyordu. Nur hanim suphelenmis olacak ki birde hamilelik testi yapalim dedi.test sonucunda hamile olduğumu öğrendim. Ogunku ruh halimi anlatmaya kelimelerim yetmez. Aglasam mı sevinsem mi bilemedim. Bir tarafta 3 yıl sonra ilk defa pozitif gördüğüm hamilelik testi diğer tarafta ise 21 gün dur devam eden kanama. Sonuç olarak doktorum kimyasal gebelik dedi ve kanamanın bitip betahcg hormonunun düşüşünu takip etti. Tedavide 2 ay sonraya ertelendi. Ben Moskova'ya umutlarım kırık bir şekilde geri döndüm. Aralık ayında tedaviye tekrar basladik. Ocak 14 de 2 adet embriyoyu Şişli Memorial Hastanesi nde bir başıma transfer edildi. Eşim islerinden dolayı geri donmek zorundaydi. O gün hayatımın en mutlu günüydü ama bir o kadarda yanlizdim. Odamda tek başıma transfer için hazırladım. Beni hasta bakıcı alıp tekerlekli sandalye ile transfer salonuna getirdi. Salonda benim gibi bekleyen 5 6 kişi daha vardı. Onlarla muhabbet ettik. Yanlizligimi bir nebzede olsa unutturdular. Sonrasında transferimi başka bir doktor yapacakken nur hanım benim transferimi yapmak istemiş. Çok mutlu oldum. Bütün işlemlerimde kendi doktorum bulunuyordu. Bu sirada oda tüp bebek yöntemiyle hamileydi. Nur hanımı bu kadar samimi yapanda bu olsa gerekti kader arkadasiydik. Transfer sonrası odamda yine yanlız dinlendikten sonra bir taksiye binip evin yolunu tuttum. Ogunku yanlizligimi hiç unutamiyorum. Ogün buna rağmen çok mutluydum hickimse yokken kızım var vardı yanımda. Hep bu duyguya sarılıp umutla bekledim test sonucunu. 10 gün sonra bir kanamayla korkup test yaptırdım. Sonuç pozitifti. Ailem telefonlada olsa hep yanimdaydi. 4 ay sonrada kız olduğunu öğrenince dünyalar benim olmustu. Hep ilk cocugumun kız olmasını istemiştim Rabbim bu arzumu yerine getirdi çok şükür. 27 eylül 2013 de 12 saat sancidan sonra 4kilo 100 gram 51 cm olarak kızımı kucağıma alamadan solunum sikintisindan dolayı baska bir hastaneye sevk edildi. O geceyi yavrumdan uzak gecirdim. Beni dikislerimden dolayi sabah taburcu ettiler. Yavrumu ancak 16 saat sonra gorebildim. 4 gün hastanede kaldiktan sonra ancak anneannemizin evine gelebildik. Sezeryan mi normal dogum mu derken benim inadım sonucunda normzl dogumla Yavrumu dünyaya getirdim. Doktorlar hemşirelerin fircalarina ragmen inandım kizima ve kendime ve normal doğumu başardık birlikte. Doktor beni kahraman anne olarak ilan etti. Hemsirelerde deli :) ben normal doğum yapabilirmiyim diye sordum 2 doktorda çatın musait yapabilirsin dediler ama yinede risk etmeyelim diye uyardilar. Sanırım sorumluluk almak istemediler. Ben israr edince onlarda ustelemediler. Sancim 12 saat sursede onların ifadesi ile kolay bir doğum oldu. Doğum anı gercektende müthiş bir seymis. Anlatılacak o kadar çok şey var ki. Bunca zahmete sikintiya acıya sürece maddiyata değer miydi sorusuna inci mi kucağıma alıp doyasıya sıkıp tüm hücrelerimle evet değer diyorum. Siz önce Allaha sonra kendinize inanın yeter ki imkansız görünen herseyin nasıl da oluverdigini görürsünüz. Bu arada baharcigim kizimin adını listemize eklersen sevinirim. Hümeyra inci.
Eki Görüntüle 1115999 işte benim kızım teyzeleri
selam kızlar çok uzun zaman oldu görüşemedik biliyorum sizleri çok ihmal ettim ama hep aklımdaydınız ara sıra gızlıce gırıp sızlerı takıp ettım güzel haberlere sevındım kötü haberler ıse canımı yaktı .maşallah miniklerimiz büyümüşler rabbım sızlere ve bebıslerınıze uzun ömürler nasip etsin inşallah.gelelim bana bu hayırlı ayda güzel haberlerle geldim çok şükür rabbime umudumuzu kestiğimiz bir zamanda miniğimin göbüşte olduğunu ögrendım inanılmaz bır haberdı kızlar Allahtan dılegım normal hamıle kalmaktı ve şükürler olsunkı mınıgım kendılıgınden geldı 'kün fe yekun' rabbım ol dedı ve oldu:2: melegım daha 7 haftalık teyzelerı 2 kalp atışı duyduk şükür 22 temmuz da tekrar randevumuz var dualarınızı eksik etmeyin okadar cok şey yazmak ıstıyorumkı ama kelımeler kıfayetsız kalıyor canlarım sizlerı ve mınıklerımı opuyorum.rabbım herkese hayırlı bır zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhh amin dualarım sizlerle kızlar hepinizi coooook seviyorum Allaha emanet olun
Selam kızlar nasılsınız. Uzun süredir yazamadım. Kardelen tebrik ederim canım sağlıkla al kucağına inşallah. Benimde size bir bomba haberim var. Kızlar 2.bebegime hamileyim. Menapoza gireceğim derken bebis im doğal yoldan geldi.
cok sükür baharim kavustuk bebislerimize. Dileyen herkeze versin rabbim insallah..bende iyim canim oglusumu büyütüyorum kuzuma bir kardes cok isterdim zor gözüküyor.
Esin nasil oldu bahar insallah cok daha iyidir...seni ve oglusunu öpüyoruz büyük askimla
Rabbim esine saglikli uzun ömür versin esin cok daha iyi olucak insallah..yok baharim ben hamilelikten korkmuyorumda benim esimle problemlerim var o yüzden olmaz diyorumamin canım rabbim tüm bekleyenlere nasip etsin inş
inş sana da nasip olur 2. canım...
Allahtan umut kesilmez hem her hamilelik birbiriyle aynı olmuyor ki inş 2. çok daha rahat geçer...
eşim iyi canım doğumdan sonra 2 hafta kemoterapi aldı bayramdan sonra 2. kürü alacak...
şimdilik ilik nakline gerek yok dedi dr bi süre kemoterapi devam edicek duruma göre karar verecekler...
bizde sizi öpüyoruz teyzesi
inşallahhhhne güzell beraber oynarlar..kardeşiyle
yaa benimde olacak diyosun cnm keşke kendiliğinden olsa çok isterim Allah büyük belkide olur.
bizde seneye eylül gibi nasip olursa başlıycaz tekrardan tedaviye ama tabi bisürü tedavi parası filan..
sağlık olsun bi daha denerim kızımın kardeşin olsun istiyorum olursa olur olmazsa Allah kızımıa uzun sağlıklı bi ömür versin.:26::26::26:
selam tatlim.. Bilmezmiyim zaman su gibi akip gecitor bizimki tam bi afacan oldu cıktı)) gecenlerde mutfaga girip benim dolpin bi kismini sökmüş nasil becerdi anlamadim )) ama olsun onun cani sag olsun o benim herseyim kurban olurum ona ben....kuzunu ve seni öpüyoruz oglusumla..
Rabbim esine saglikli uzun ömür versin esin cok daha iyi olucak insallah..yok baharim ben hamilelikten korkmuyorumda benim esimle problemlerim var o yüzden olmaz diyorumama olsun her seyde bir hayir vardir rabbim herkese her seyin hayirlisini (esinde, evladinda)nasip etsin...(önce saglik)
sagol iyi dileklerin icin baharim ruveydaninda problemleri varmis bende az evel okudum ama benim problem cok daha farkli cok öncelere dayaniyor hic bir degisiklik olmadi cocuktan sonra hersey daha kötüye giti malesef cok tor bir lohusalik yasadim üzerimden atamadimda hala sma rabbim sabrini veriyor herseyin herseyin hayırlisi ama burda yeni bebişler geldıkce ben mutlu oluyorum isteyen herkeze versin rabbim cok güzel bir duygu....ne boş bir hayat önceki hayat diyor ınsan..amin canım allah razı olsun...
anladım canım inş aranızdaki tüm problemler çözülür ve sonrasında Rüveydalardaki gibi aranızdaki bağı tekrar kuvvetlendirecek bi bebiş daha girer hayatınıza
hakkınızda hayırlısı olsun canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?