afiyet bal şeker olsun dolu dolu yumurtalar olsun dr.öle bişey sölesin bak hadi ordan sen anlamıyosun bu işten dicem
hepinizin tedavisi hayırlı olsun bol yumurtalı mis kokulu bebeklerle sonuçlansın
bende bu sefer fitil kullanmak istemiyorum ama bakalım onlar ne verecekCanim benim allah razi olsun ne guzel yazmissin ne guzel dilekler
amin diyorum,valla ne yapayim dusunmemek icin film izliyorum ben de
agrilar dusunduruyor beni yatmak iyi geliyor daha cok.nedense oncekiler gibi heyecanli degilim
onceden opu dan sonra gun gecmezdi simdi arada aklima geliyorlar dua ediyorum
Dun alisilmiyor demistim bu kismina alismisim galiba her sey olacagina variyor rabbim bize acisin
artik baska bir sey diyemiyorum.
Ben ilaclara cok tepki verdigim icin en dusuk doz verildi hep
ohss riski vardi yani birde e2 tavan yapiyor ondan.progestan igne malesef.ankarada da fitil
Vermislerdi 4 tedavidede memorialde ikidir igne veriyorlar.birde fitil geri geliyor
igne ile daha iyi aliyor vucut.senin durumuna gore de ilaclarin ayarlanir merak etme
coraspin de kan sulandirici degilmi ben de yarin basliycam iste.
bende hiç duymadım bunu:44:şuanda bir sıkıntı yaşamıyorum zaten iğnelerden dolayı bebişim için bütün acılara razıyım ben yeterki gelsinlerMemorial anneleri,ben o iğneleri bebk enjektörü ile yaptırsım,siyah uçlu enjektör deniyor,ama doktorunuza sorun önce.çok zayıf olduğum için ilaç dağılımında sorun yaşamadık ve inanın hiç acımadı.normal enjektörler çok kalın uçlu olduğu için çok zor oluyor benim için.bu arada transferim cumartesi olucak ayın 14 de.sizin ne zaman?
Demek bi benim böyle patlamaya hazır bomba gibi ortada gezineno zaman bende bi anormallik mi var acaba?
Ya boşver canım sen öyle kendini bilmezleri onlar sadece para için mesleklerini yapan insanlar demek insan halinden anlayanlar değil...benimde opu işlemim sırasında ameliyathaneye girdim şok oldum zaten ömrümde ilk defa ameliyathane görmüşüm bide bi dünya insan belden aşağısı açık artı üst tarafıda açtılar nabız bişileri takmak için benim psikolojim alt üst masada daha doktorun gelmesine zaman var, ayaklarını kasıyorsun biz nasıl yapıcaz işlemi die kızdı banabide üstümdeki örtüyü alacakmısınız dedim, ya ne sanıyorsun nasıl yapacağız işlemi dedi.ama benim üst tarafımda ne işlemi yapacaksınız be mübarek insan.ben o andan sonra daha fazla titremeye başladım ne yaşadığımı bi ben bilirim...bide üstüne üstlük hamileydi kendileri...ama hastaneyle bi işim bitsin en sonunda doktora tek tek anlatacağım bunları....bide psikolog var evlere şenlik..sadece süslensin hastane içinde gezsin, laylaylom ona göre herşey..geldi bana bildiğim şeyleri yineledi gitti hiiiiiç bi faydası olmadı....ama diğerleri için aynı şeyi söyleyemem insan olan hemşireler de vardı,embriyoloğum deseniz insana ümit veriyor şakacı,hele sekreterler hepsi birbirinden şeker...Rabbim herkese yaptığının karşılığını versin inşallah....
cnm ya gnc nin vitaminlerini çok duydum bende.arkadaşımın eşide kullanıyor onlarda sperm azlıgı vardı benim tedavi ğördüğüm merkezde tedavi ğörüyo onlarda eşine ıms yapıyorlarmış daha önce son denemesinde embriyolog ne kullandınız demiş gnc demiş onlarda ii gelmiş eşine bu defa ıms yapmaya gerek kalmadı filan demiş.benim eşimin spermleri drun dediğine göre çok iimiş kullanmadık biz.
çok sağol rabbim sağlıkla bebegine kavuştursun ben çalışıyorum o işlerimi toparlayıp izin alacağım artık iş yerinde stres çekilmez bekleyemem kafan karışır işleride karıştırırım sonra benim işim finans birdee rabbim yardımcımız olsun tüm isteyenleri evlat sahibi etsin aminn
Nereye gidiyosun tedavi için?
Ben hiç kistle tedavi duymadım canım, diğer kisti olan arkadaşlar bilgi versinler. Dr başlayoruz dediğine göre problem olmamalı.
bende bankacıyım ama tranferden sonra hemen çalışıcam evdeki stres daha fazla olur diyorum..burda gergin bi müşteri gelince arkadaşlar hemen müdahale ediyor ama evde kendi içimdeki düşmanı kimse susturamıyor.
günaydın kızlaarr nasılsınız bakalımmm????
transferimin 7.günü ve stresim basladı artık düne kadar iyiydim aslında.merkezdeki hemsirem aradı nasıl olduğumu sormak için ardından hiç belirtin varmı diye sordu
bende keskin kasık ağrılarım dısında bir sey olmadığı söyledim (ki düne kadar kendimle savasıyordum belirti aramamak için ) o da hımmmm neyse hayırlısı olmazsa da üzülme çok fazla tamammı dedi ben şoookkkkkkkkne olmasını bekliyordu acaba o an aklıma bile gelmedi sormak...
kafamı iyice karıstırdı beni allak bullakk etti anlayacağınız pozitif olmak için direniyorum sabahtan beri...
kızlar malesef ağlamak da çare olmuyor,3 yumurta haberini aldığım andan itibaren dünyam başıma yıkıldı.4 gündür ağlamaktan gözlerim şişti,başıma ağrılar girdi,eşime de hissettirmemeye çalışıyorum ama onun yanında da süzülüyor yaşlarım kendimi tutamıyorum,ağlasam da yırtınsam da içimdeki sıkıntıyı korkumu atamıyorum bir türlü en iyisi ağlamayın kendinize zarar vermekten başka bir işe yaramıyor açıkcası(tecrübeyle sabit).
rabbim hiçbirimizin emeklerini,uğraşlarını,maddi-manevi sıkıntılarımızı boşa çıkarmasın ve hepimizin evine birer,ikişer altın neşe topları versin ,hepimize ana-baba olma duygusunu tattırsın inş.AMİN..
bu arada yarınki opu sonucundan çok korkuyorum ,sabahı nasıl edeceğim bilmiyorum,üzüntüden korkudan mideme ağrılar giriyor,reflüm azdı iyice.
neyse ya sizi de daha fazla sıkmayayım siz yine de bana bakmayın pozitif olmaya çalışın ben iyice hassaslaştım sanırım...
öpüldünüzzzzz
bu kist ne kisti çok önemli arkadaşım .hangi merkez orası ne merkezler duyuyoruz unutmayın.kistle tedaviş başlamaz genelde.bu yüzden bunları buraya yazıyoruz ,iyice araştırın başka yerlerede sorun .içine sinmeden başlama sonra daha çok üzülürsün.allah yardımcın olsun.
ben de bankacıyım bugün transferimin 10. günü, 10 günlük rapor almıştım. yarın işte olmam lazımdı, müdürüm aradı, istersen gelme yarın da dinlen, cuma da dinlen dedi. allah razı olsun o kadar sevindim ki anlatamam, bankanın en yoğun günleri şubedeki arkadaşlar çok anlayışlı davranıyorlar.. ama bu ii gelişmeye rağmen çok gerginim sabah mide bulantısıyla uyandım. adet olduğumda midem bulanır,soğuk soğuk terlerim, accayip sancım vardı, ilk denememde adet olmuştum yine adet olacağım diye çok korkuyorum. hala ince ince devam ediyor. annem kafanı takma başka şeylerle ilgilen biraz diyor ama neyle ilgilensem sürekli bunu düşünüyorum. hil bur işe gitmek ii bence kafan dağılıyor gün nasıl geçer anlamazzsın stres yapmazsın ama kendini sakın yorma, bi yerlere eğilip uzanma..allah ım hepimize hayırlısını nasip etsin
canlarım,kader arkadaşlarım bugün rabbimin izniyle 5 yumurtam toplandı.yarın boş mu-dolu mu,kaliteli mi,döllendimi diye bilgi verecekler.korkudan kaç gündür zırlayan ben bugün ağrılarımdan başka birşey düşünemez olduım .çok sancım var.allahım çektiğimiz şu acıların mükafatını sağlıklı-sıhhatli,hayırlı,imanlı bebişler olarak versin inş.AMİİNNN
canlarım,kader arkadaşlarım bugün rabbimin izniyle 5 yumurtam toplandı.yarın boş mu-dolu mu,kaliteli mi,döllendimi diye bilgi verecekler.korkudan kaç gündür zırlayan ben bugün ağrılarımdan başka birşey düşünemez olduım .çok sancım var.allahım çektiğimiz şu acıların mükafatını sağlıklı-sıhhatli,hayırlı,imanlı bebişler olarak versin
inş.AMİİNNN
geçmiş olsun cnm yarın embriyolarının güzel haberlerini alırsın inşallah .
sag saglim hayırlı evlatlar olsunlar inşallah güzelim.
canlarım,kader arkadaşlarım bugün rabbimin izniyle 5 yumurtam toplandı.yarın boş mu-dolu mu,kaliteli mi,döllendimi diye bilgi verecekler.korkudan kaç gündür zırlayan ben bugün ağrılarımdan başka birşey düşünemez olduım .çok sancım var.allahım çektiğimiz şu acıların mükafatını sağlıklı-sıhhatli,hayırlı,imanlı bebişler olarak versin inş.AMİİNNN
ben de çok kızdım gerçekten!ne psikolojide olduğumuzu anlamıyorlar mı bu insanlar!!!! en ufak şeylerden etkileniyoruz uçurumların dibinden göklere çıkabiliyoruz... eşim kaç gündür beni nasıl eğleyeceğini şaşırdı.sancım arttıkça moralim bozuluyor adet günüm yaklaşıyor test günüm c.tesi, korkuroum ama sizden güç alıyorum...
sen canını sıkma sakın h_derya cım. geçen gün sen bana söylemiştin kasık ağrılarına takılmıyorum ben die..senin söylediklerinle tutunuyorum ben kaç gündür.. hep beraber kenetlenelim sımsıkı. yalnız değiliz... hamişler gelecek....))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?