Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

afiyet bal şeker olsun dolu dolu yumurtalar olsun dr.öle bişey sölesin bak hadi ordan sen anlamıyosun bu işten dicem
hepinizin tedavisi hayırlı olsun bol yumurtalı mis kokulu bebeklerle sonuçlansın

cnm bu defa artık şahin bey ne dicek hiç bilmiyorum.
amin cnm allah hepimize sag saglim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah tez zamanda.

bende bu sefer fitil kullanmak istemiyorum ama bakalım onlar ne verecek
coraspirin kan sulandırıcı canım ilkinde bende onu kullanmıştımmm
yumoşların durumu da gayet iyi bence sayıya takılma önemli olan kaliteli 1-2 yumoşun olup sana sıkı sıkı tutunması inşallah oda gerçekleşecek
bende hiç duymadım bunu:44:şuanda bir sıkıntı yaşamıyorum zaten iğnelerden dolayı bebişim için bütün acılara razıyım ben yeterki gelsinler
şimdiden hayırlı olsun canımmm sımsıkı tutunsun sana inşallahhh
ben ilaçları kullanmaya devam ediyorum bugün yine kontrolüm vardı
nur hn şöyle bir şey söyle çok sayıda yumoş varmış ama ilaç hepsine aynı etkiyi yapıp büyümüyormuş 4-5 tane iyi görünen yumoşun var dedi gerisi biraz yavaş ilerliyormuş...ilaçlar içinde öğleden sonra arayıp haber verecekler sanırım cuma günü durum netleşir benim için de
Demek bi benim böyle patlamaya hazır bomba gibi ortada gezinen o zaman bende bi anormallik mi var acaba?

bence gayet normal bi durum canım bu benim ilk denememde olmuştu ilaçların etkisi sanırımmmm sal gitsin tutma içindeee

transferi gerçekleşen arkadaşlarım bebekleriniz sımsıkı tutunsun sizlere inşallahhh güzel haberlerinizi paylaşın bizimle umut olun hepimize

Hangi hastane acaba orası yaa çok sinir oldum.ben hiç böle şeyler duymadım ya..ameliyathaneye ilk girişimdi tirtir titriyordum,resmen sakinleştirdiler sakin olun,,iyi uçuşlar inişte görüşürüz falan espriler..herkes tanıttı kendini tek tek neden orasının o kadar kalabalık olduğunu anlatılar ne bilim senin sölediklerin inanılmaz geldi şimdi bana.

canım sperm sayısı gayet iyi ama hareketlilik düşükmüş o nedenle kullandı birde bal ve üzüm çekirdeği karışımı kullandı rabbim yardımcımız olsun

bende bankacıyım ama tranferden sonra hemen çalışıcam evdeki stres daha fazla olur diyorum..burda gergin bi müşteri gelince arkadaşlar hemen müdahale ediyor ama evde kendi içimdeki düşmanı kimse susturamıyor.

Nereye gidiyosun tedavi için?
Ben hiç kistle tedavi duymadım canım, diğer kisti olan arkadaşlar bilgi versinler. Dr başlayoruz dediğine göre problem olmamalı.

bu kist ne kisti çok önemli arkadaşım .hangi merkez orası ne merkezler duyuyoruz unutmayın.kistle tedaviş başlamaz genelde.bu yüzden bunları buraya yazıyoruz ,iyice araştırın başka yerlerede sorun .içine sinmeden başlama sonra daha çok üzülürsün.allah yardımcın olsun.

ben de bankacıyım bugün transferimin 10. günü, 10 günlük rapor almıştım. yarın işte olmam lazımdı, müdürüm aradı, istersen gelme yarın da dinlen, cuma da dinlen dedi. allah razı olsun o kadar sevindim ki anlatamam, bankanın en yoğun günleri şubedeki arkadaşlar çok anlayışlı davranıyorlar.. ama bu ii gelişmeye rağmen çok gerginim sabah mide bulantısıyla uyandım. adet olduğumda midem bulanır,soğuk soğuk terlerim, accayip sancım vardı, ilk denememde adet olmuştum yine adet olacağım diye çok korkuyorum. hala ince ince devam ediyor. annem kafanı takma başka şeylerle ilgilen biraz diyor ama neyle ilgilensem sürekli bunu düşünüyorum. hil bur işe gitmek ii bence kafan dağılıyor gün nasıl geçer anlamazzsın stres yapmazsın ama kendini sakın yorma, bi yerlere eğilip uzanma..allah ım hepimize hayırlısını nasip etsin

ben de çok kızdım gerçekten! ne psikolojide olduğumuzu anlamıyorlar mı bu insanlar!!!! en ufak şeylerden etkileniyoruz uçurumların dibinden göklere çıkabiliyoruz... eşim kaç gündür beni nasıl eğleyeceğini şaşırdı.sancım arttıkça moralim bozuluyor adet günüm yaklaşıyor test günüm c.tesi, korkuroum ama sizden güç alıyorum...
sen canını sıkma sakın h_derya cım. geçen gün sen bana söylemiştin kasık ağrılarına takılmıyorum ben die..senin söylediklerinle tutunuyorum ben kaç gündür.. hep beraber kenetlenelim sımsıkı. yalnız değiliz... hamişler gelecek.... ))

canım üzme kendini, önemli olan kalitesi. çok fazla yumurta olduğundada başka sorunlar çıkıyor.

bendede basit kist vardı. yeri itibari ile sorun olmaz demişlerdi ama bugün ilk iğnemi oldum. doktor içimiz rahat etsin dedi. iğneleri kullanmaya başlamadan önce kisti aldı.

kendimi yormadan çalışıcam işte napalım içimizdeki gerginliği hiç biryer dindirmezki zaten..ilk denemede 1 hafta yattımda ne oldu...kısmetse olacak işte..sende stres yapma .bebeğini doğmadan özleyen şanslı anneleriz bizler.ben onu özlemeye alıştığımı bile düşünüyorum bazen.sende özle ki sana gelsin..

canlarım,kader arkadaşlarım bugün rabbimin izniyle 5 yumurtam toplandı.yarın boş mu-dolu mu,kaliteli mi,döllendimi diye bilgi verecekler.korkudan kaç gündür zırlayan ben bugün ağrılarımdan başka birşey düşünemez olduım .çok sancım var.allahım çektiğimiz şu acıların mükafatını sağlıklı-sıhhatli,hayırlı,imanlı bebişler olarak versin inş.AMİİNNN

cnm bak 3 diyodun 5 yumurta çıkmış yine.geçmiş olsun cnm inşallah yarın embriyolarının güzel haberlerini alırsın sana sımsıkı tutunurlar .
allah sag saglim hayırlı evlatlar nasip etsi.

geçmiş olsun cnm yarın embriyolarının güzel haberlerini alırsın inşallah .
sag saglim hayırlı evlatlar olsunlar inşallah güzelim.

Demek bebeklerin sana kavuşacakları günü bekliyor, ne güzel, boş ver çektinlerini bebeğini taşıyacağını onu hissedceğini, ve kucağına aldığın günleri hayal et. Ben hep öle yapıyorum, transfer sırasındada içinden konuş hep bebeğinle, hoşgeldin annenin sıcacık rahmine de, sana kavuşmak hayatımın tek isteği de. Seni duyacak ve sıkıca tutunacaktır. ben anca bebeğimin yüzünü düşünerek dyanabiliyorum. Allah kolaylık versin.

canım bak boşuna üzülmüşsün okadar negüzel 5 yumurtan toplanmış
inş beşide dolu ve kalitelidir de güzelce döllenirler
hadi bakalım sona doğru yaklaştın rabbim inş hamiş haberini vermeyide nasip eder

cnm inş herşey yolunda gider inş 5 birden döllenir rabbim yardımcımız olsun

canım benimmm çok geçmiş olsunnn.inşallh hepsi döllenir bebşlerin.bak 3 die üzülüodun şimdi 5 ide döllenir Allahın izniyle.anneleriyle buluşacak günü bekliolar bak.kenddine dikkat et güzel haberlerini bekliyoruz canım

çok sevindim gerçekten canım hayırlı olsun inş devamı da gelecek, moralini yüksek tut, bundan sonrası güzel geçsin sonu güzel olsun

sancııı yoookkkkk sildiikk kafamıızzddaaannnnçok haklısın canımm toparladım kendimi biraz arkadasa gittik kafam dağıldı en azından....hayırlısıyla bebişlerimize kavusucaz canımmmmm çookk teşekkürrlleerrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…