canlarım,kader arkadaşlarım bugün rabbimin izniyle 5 yumurtam toplandı.yarın boş mu-dolu mu,kaliteli mi,döllendimi diye bilgi verecekler.korkudan kaç gündür zırlayan ben bugün ağrılarımdan başka birşey düşünemez olduım .çok sancım var.allahım çektiğimiz şu acıların mükafatını sağlıklı-sıhhatli,hayırlı,imanlı bebişler olarak versin inş.AMİİNNN
canlarım,kader arkadaşlarım bugün rabbimin izniyle 5 yumurtam toplandı.yarın boş mu-dolu mu,kaliteli mi,döllendimi diye bilgi verecekler.korkudan kaç gündür zırlayan ben bugün ağrılarımdan başka birşey düşünemez olduım .çok sancım var.allahım çektiğimiz şu acıların mükafatını sağlıklı-sıhhatli,hayırlı,imanlı bebişler olarak versin inş.AMİİNNN
canım ben umut tüp bebekte ulun hocayla başlıyorum ilk tedavime...
bende çok araştırdım...
merkezden ve ulun hocadan herkes çok memnun...
çok sıcak ve ilgili bi dr...
başarı oranlarıda çok yüksek...
inş sende sizin için en hayırlı merkezde başlarsınız tedavinize
Ben bu Temmuz 2012 'de tüp bebeğe başlayacaklar topiğini okuduğumdan beri kendimi daha iyi hissediyorum. Moralim çok düzeldi.
Sanki tek başımayım zannederken, o tabloya yeni isimler eklendikçe yalnızlığım azalıyor. Çok mutlu oluyorum.. Benim gibi Umut Tüp Bebek'te birçok kişi olacak temmuz ayında..
Belki orada kimimiz karşılacağız, birbirimizi tanımadan rastlaşacağız.. Bu bile bana bir destek ve güç veriyor..
İçim sevinç dolu, ben de rüyamda hamilelikten dolayı ayaklarımın şiştiğini görüyorum ama o kadar şişmiş ki balon gibi olmuş gibi gördüm dün. Allah hayır etsin.. Önümüzdeki güzel Ramazan ayında bize güzel haberler nasip olsun..
Bir an önce kırmızılar gelsin, tedavim başlasınnn...
Çok teşekkür ederim,bu durumda ben de umut tüp bebek merkezi ve Ulun Uluğ'da devam edeceğim....çok çok teşekkürler verdiğin bilgiye arkadaşım..
Canım benim,inşallah ikimiz de hayırlısıyla hamile kalırız...inşallah yavrularımızı kucağımıza alır,doya doya koklarız....15'ine doğru adet olacağım,her an bekliyorum.,2.günü ulun uluğ da başlayacağım..muhtemelen haftaya p.tesi gibi olur canım benim de..inşallah tanışırız seninle çok isterim..rica ederim canım hakkında hayırlısı olsun
inş merkezde ulun hocada vesile olur bebişine kavuşursun
canım sen nezaman başlayacaksın tedaviye belki aynı zamana denk geliriz...
benim bu hafta sonunda kırmızıların gelmesi gerekiyor öyle olursa pazartesiye başlarım hayırlısıyla
Canım benim,inşallah ikimiz de hayırlısıyla hamile kalırız...inşallah yavrularımızı kucağımıza alır,doya doya koklarız....15'ine doğru adet olacağım,her an bekliyorum.,2.günü ulun uluğ da başlayacağım..muhtemelen haftaya p.tesi gibi olur canım benim de..inşallah tanışırız seninle çok isterim..
canım negüzel yaa inş bi benim adetim gezikmezse aynı zamanda başlıycaz tedaviye birbirimize destek oluruz
çok sevindim gerçekten...
inş sonuda güzel olur canım
inşallah sen çok gençsin daha,26 yaşındasın , senin kesin tutar,sakın kafana takma...ben 42 yaşımdayım,ama evlenir evlenmez hamile kalmıştım doğal yollarla 8 yıl önce,sağlık probblemim sebebiyle doktorlar almak zorunda kaldı...sonra bir daha olmadı..ama sebebi belirsiz intertifilite ,eşimde de ben de de birşey yok..ve çok umutluyum..olacağına inanıyorum....içime öyle doğuyor...rüyamda da gördüm..Allah'ım inşallah hayırlısıyla herzamanki gibi rüyam çıkar....inşallah ikimiz de umutta umutlarımıza ve yavrularımıza kavuşur,sevinçten beraber ağlarız seninle...
Bir de ben ilk denememi Bahçecide yaptırmıştım,ama istediğim doktorda tedavimi yaptıramamıştım,ve doktorumu baştan itibaren istememiştim ve tutmadı...baştan da biliyordum zaten..doktorum küpeli,uzun saçlı şaklabanın tekiydi...hiç ısınamadım..o yüzden ikincisinde hislerimle hareket ederek Avrupa yakasında oturmama rağmen ..işim ataköy,evim bahçelievlerde...umut ulun uluğa ısındı içim ve onda ikinci denememe karar verdim.sabah beşte uyanıp bahçelievlerde evimden yola çıkacağım,tedavimi yaptırım ataköydeki bankadı görevimin başına geçeceğim ve telafi etmek için,hergün mesai yapacağım....ben çok mutluyum ama,çok umutluyum,,,,bebeğimi kucağıma almak için bunların hepsine seve seve katlanırım....
canım çok teşekkürler inş dediğin gibi ilk denememde hamiş olurum
ama gerçekten herşey nasip meselesi...
son zamanlarda diğer topiğimde okadar çok tedavisi olan arkadaşımız oldu ki...
yaşı genç ilk denemesi olan arkadaşların olmadı 2. 3. denemesi olan diğer arkadaşlarımızın oldu...
inş nasibimizde vardır da bu tedavimizde muradımıza ereriz
canım negüzel sizde bi sebep yokmuş inş tüm engelleri bu tedavide aşıp bebişinize doğru hızlı adımlarla ilerlersiniz...
nisanda bebişinikucağına alman dileğiyle
Hiç kafana takma..sadece şunu düşün: sen ve biricik eşinin karışımı,sizin parçanız,sizin canınız,aşkınızın meyvesi,biricik evladınızın kokusunu o bebek kokusunu,o mis kokuyu hayal et..o minnacık ellerini,o küçücük ayaklarını öptüğün günü hayal et,sıkı sıkı sarıldığını hayal et,ve bir ömür bağlandığını hayal et o küçüçük dünya tatlısına..istatistikleri unut....tamamaen inan ve hayal et,olduğunu hayal et cenım benim,,inan ki olacak....
Herkese merhaba,,kısmetse ben de temmuzda tedaviye başlayacağm.. umut tüp bebekte..cumartesi veya pazartesi başlarım büyük ihtimal,kırmızılar bir gelsin...sperm azlığı sorunu var,,ilk deneme olacak inş son olur... hepimiz bebişlerimize kavuşuruz inş
merhaba canım tedavin hayırlı olsun şimdiden...
bizde aynı tarihlerde umutta tedaviye başlıycaz kanbarla...
sende dahil oldun negüzel
nş ilk denemende mis kokuluna kavuşursun
iyi geceler kızlar,dün transferim oldu 23 temmuz test tarihim çok heyecaanlıyımm nasıl geçecek bu günler inşaallah güzel haberler alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?