Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

aminnn canım inşallah hayırlısıyla sağlıklı embriyolar oluşur sonrasındada göbişinde yavruna dönüşür bitanem.....

iyi geceler kızlar,dün transferim oldu 23 temmuz test tarihim çok heyecaanlıyımm nasıl geçecek bu günler inşaallah güzel haberler alırız

hayırlı olsun canım inşallah kavuşursun,kavuşuruz yavrularımıza..tedaviyi beklemek en kolay süreç bu 12 gün varya insanın ömründen ömür alıyo sanki gün deil mübarek asır vallahi ama inşallah sonu çok güzel olacak çok mutlu oluruz cümlemiz dilerim Rabbimden.. vakti saati hayırlısı doğru zamandır inşallah bizim için şimdidir umarım

ne güzel bak 5 yumurtan olmuş çok şükür yarın da güzel çıkacak hem 3 bekliyordun 5 olmuş

günaydın canım inşallah hepsi doludur rabbim sağlıklı bebekler versin tüm isteyenlere allah yardımcın olsun gelişmelerden haberdar et :)

hoşgelsin inşallah ilk denemende yavruna kavuşursun

iyi geceler kızlar,dün transferim oldu 23 temmuz test tarihim çok heyecaanlıyımm nasıl geçecek bu günler inşaallah güzel haberler alırız

canım hayırlı olsun transferin gobişin bebeklerle dolsun hayırlı sağlıklı evlat versin rabbim

İşte budur,en kısa zamanda umut tüp bebekte de tanışır ve birbirimize müjdelerimizi verir,sevinç çığlıklarıyla bebeğimizi kucağımıza alırız Allah'ın hayırlısıyla , hiç şüphen olmasın canım....düşünsene ,kimbilir ne tatlı,pembiş yanaklı,yumuş yumoş, mis kokulu olacaklar....hadi bismillahirrahmanirrahim,,,,Allah nasip etsin...

günaydın canım, dün tedaviye başlamıştım, hastanede sinirlerim boşaldı, ağlaya ağlaya çıktım. işe gidene kadarda hiç susmadım. minibüste, metrobüste ağlaya ağlaya yol gittim. neyse bugün daha toparladım kendimi ve dünün aksine bir huzur var içimde.
inşallah seninde güzel haberlerini alırız, biz teyzelere daha çok moral olur. inşallah hepsi döllenir, kaliteleri iyi olur. sağlıkla bebeklerine kavuşursun.
dinlenmeye çalış canı. bebeklerini düşün. inşallah hafta sonu göbüşünde olacak bebeklerin. bu hafta sonu hamilesin. onu düşün canım.

[QUOT=meyda;25469449]iyi geceler kızlar,dün transferim oldu 23 temmuz test tarihim çok heyecaanlıyımm nasıl geçecek bu günler inşaallah güzel haberler alırız[/QUOTE]

hayırlı olsun canım. 23 temmuzda burada bebiş halayı için elimzide mendillerle bekliyor olacağız. ozaman kadar bol bol dinlen. bu sürede sana yardımcı olabilecek biri var mı etrafında.

Son düzenleme:
gunaydin arkadaslar, nasilsiniz?
transferi gerceklesmis olan arkadaslar nasilsiniz neler yapiyorsunuz nasil geciyor gunleriniz?

benim doktorum surekli yatarsan omurilikde sikisma olur oda agriya ve kasilmalara yol acar. bundanda en fazla anarahmi etkilenir sakin surekli yatma sadece dikkat et agir hareket et is yapma sakin agir kaldirma bunlarin disinda gunluk hayatinda neler yapiyorsan onlari yine yap dedi.
ben oyuzden hic surekli yatmadim ama burda 10 gun yatanlari duyunca icimde biraz huzursuz oluyor acaba yatsamiydim ilk 2-3 gun diye.
birde ben transferden sonra 40 dakika kadar anca yattim hemen kaldirdilar. ve ben son oldugum icin bukadar yattim benden once transferi olan arkadaslari 30 dakka bile yatirmadilar. siz ne kadar yattiniz transferden sonra?

Günaydın canımm....
Beni 2 saat yatırdılar bide tuvaletime sıkışık oldğm için sonda taktılar(ayyy Rabbim kimseyi kullanmaya mecbur bırakmasın),ama sondayı daha transfer odasında takıp öle yatırdılar tuv. kalkmayayım die..banada günlük hareketlerine devam et, ağış iş ve spor yapma sadece dediler ama benim kasıklarımda ağrım olunca ben korktum yattım ama öle sürekli deil arada dolandım ama bişey yapmamaya gayret ettim..Rabbim inşallah sonunda yüzümüzü güldürür..İnşallah hayırlısıyla bizden ayrılmaz bebeklerimiz..aminnn....

günaydınnn nisan pambuklarımızın güzel anneleri, güzide insanlar....
bu sıcak yapış yapış istanbul sabahında kendimi seneye bu zaman bebiş 2-3 aylık olacak onunla tatile gitsek mi yoksa gitmesek mi diye hesap yaparken yakaladım
Allah'ım seneye yaz tek derdimiz bu olsun inşallahhh aminn...

cnm günaydın öncelikle,bu benim malum 3. denemem olucak böyle bişeyde tecrübeli olacagımda aklıma gelmezdi dogrusu ama kısmet tabi işte.
cnm 2 denememde yumurta toplamadan sonra 3 saat kadar merkezde yatırdılar transferden sonrada 2,5 -3 saat kadar yatırdılar.kendin istediğin kadar yatabiliyosun bu arada.oradaki hasta bakıcı kadın yatagın ayak ucu tarafını havaya kaldırıyo öyle yat diyo.transfer yapılan ameliyathanedede transferi yaptıktan sonra ayaklarını yukarı kaldırtıp 10 dk kadar öyle bekletiyolar. oadan çıkıp eve geldikten sonra o günü yatarak geçirdim hep sonraki günlerde ilk denememde 12 gün boyunca evden çıkmadım kıştı zaten hatta duş bile almadım yatak odasında oturma odasında yatarak geçirmiştim.2 . denememde ilk günü yine yatarak geçirdim 3 gün sadece evde gezindim ,ama yemek kahvaltı veya herhangi bi iş yapmadım 4. günü duş almıştım 8. günü sabahı idrar testi yapmıştım evde hafif çizgiyi görünce kan testine gittim ama kan testim negatifti daha sonra hiç ümitli beklemeden 8. ğünden sonra yine iş yapmadım ama normal hayatıma geri dönmüştüm.bayada aklımda kalmış yanlız:) cnm allah vercekse herşekilde vercek zaten .hasta bakıcı kadın anlatmıştı hastanede bi kadın transferden sonra hiç yatmamış işe gitmem lazım diye 10 dk yatıramamışlar kadını kadın çıkmış gitmiş demişler bu kadın bu koşturmayla bu embriyo zor tutar ama tutmuş.biz biraz pinpirikleniyoz aslında benim dr da biz embriyoyu rahme yapıştırıcıyla yapıştırıyoruz ve saglamlaştırıyoruz diyo emriyonun yerini sevip gömülmesi lazım yani transfere kadar herşey belli ama transferden sonra embriyoya içerde ne oluyor bizim vücudumuza ayak uydurmaya çalışırken orası muallahkta tabi allah tutunmasına izin verirse oluyo.

canım gözün aydınnnnnnnnn çok sevindim
inş bebişin sımsıkı tutunur sana ve asla seni bırakmaz
inş 12 gün sonra hamiş haberini de alır coşarız burada

teşekkür ederim canımmm inş annelerinin karnını severler sıkı sıkı tutunurlar..doktor embriyo bebeşin fotosunuda verdi çokk duygulandım inş ultrason görüntülerinede bakarım

benimde transferim gerceklesti hemsire burda simdi yatagina seni almadan idrarini yap altinda surgu var dedi. ben okadar sikisik olmama ragmen yapamadim karnim agriyordu ama buna ramen yapamadim banada sonda takdilar ama ben hic bir sey hissetmedim sadece rahatladim. odalar dolu oldugu icin beni ameliyat odasinda transferi yaptiklari yerde yatirdilar. hic yerimden oynatmadilar yani. o yonden sanirim biraz sansliydim. birazdaha uzun yata bilseydim biraz daha icim rahat ederdi. ya aslinda bunlarin hepsi bos ama insan yinede tedirgin oluyor iste .rabbime emanet rabbim korusun insallah.
canim seninki kacinci gun embriyosuydu?
benimki 5. gundu ayin 21. test tarihim ama normalde adet tarihim ayin 18-19u bakarsin dayanamayip erken yaptiririm testi :)

Günaydın fiyonkum makarnam:)
Sen hep bizimle ol tamamm mı hiç bırakma bizi bebeğim oldu die:) nasılsa yeni başlık açacağız ya nisan anneleri die orda da ol neşe kaynağım:) yazdıkların çok hoşuma gidiyor,bana moral oluyorsun okudukça . Rabbim içindeki tümmmm dilekleri hayırlısıyla nasib etsin sana ...tabi bizede inşallah...aminnn...

teşekkür ederim canımmm inş annelerinin karnını severler sıkı sıkı tutunurlar..doktor embriyo bebeşin fotosunuda verdi çokk duygulandım inş ultrason görüntülerinede bakarım

aminnn...
biz bir bakımada şanslı insanlarız, bebişimizin bizimle olmaya başladığı ilk anı bile biliyoruz (acaba bu burcunu etkiler mi :44: ) hatta kısmetse ben doğum günü yerine o günü kutlamayı istiyorum

Benim 3. gündü..ilk testi 19unda sonrada 2 gün sonra tekrarla dediler...Rabbim hayırlı ve bizi çooooooook mutlu edecek sonuçlar almayı nasib etsin inşallahhh hepimize..aminnn..

canım bana tansferden sonra 1 saat başımı kaldırmadan yastık koymadan yatmamı istediler..merkezde toplam 2 saat yattım doktorum 4 gün yat ihtiyacın dışında kalkma dedi sonra yavaş yavaş işlerini yap ağır kaldırma dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…