canlarım,kader arkadaşlarım bugün rabbimin izniyle 5 yumurtam toplandı.yarın boş mu-dolu mu,kaliteli mi,döllendimi diye bilgi verecekler.korkudan kaç gündür zırlayan ben bugün ağrılarımdan başka birşey düşünemez olduım .çok sancım var.allahım çektiğimiz şu acıların mükafatını sağlıklı-sıhhatli,hayırlı,imanlı bebişler olarak versin inş.AMİİNNN
iyi geceler kızlar,dün transferim oldu 23 temmuz test tarihim çok heyecaanlıyımm nasıl geçecek bu günler inşaallah güzel haberler alırız
canlarım,kader arkadaşlarım bugün rabbimin izniyle 5 yumurtam toplandı.yarın boş mu-dolu mu,kaliteli mi,döllendimi diye bilgi verecekler.korkudan kaç gündür zırlayan ben bugün ağrılarımdan başka birşey düşünemez olduım .çok sancım var.allahım çektiğimiz şu acıların mükafatını sağlıklı-sıhhatli,hayırlı,imanlı bebişler olarak versin inş.AMİİNNN
iyi geceler kızlar,dün transferim oldu 23 temmuz test tarihim çok heyecaanlıyımm nasıl geçecek bu günler inşaallah güzel haberler alırız
Herkese merhaba,,kısmetse ben de temmuzda tedaviye başlayacağm.. umut tüp bebekte..cumartesi veya pazartesi başlarım büyük ihtimal,kırmızılar bir gelsin...sperm azlığı sorunu var,,ilk deneme olacak inş son olur... hepimiz bebişlerimize kavuşuruz inş
canım ben kendi adıma çok umutluyum zaten allahın izniyle ilkindeolacağmı hissediyorum
inş rabbimde nasip eder içimden geçtiği gibi olur diyorum...
1 senedir temmmuz gelsede tedavime başlasam diye hayal kuruyorum...
içimde en ufak bi korku stres yok öyle hazırım ki tedaviye inş herşey çok güzel olacakkkkkkkkk
gunaydin arkadaslar, nasilsiniz?
transferi gerceklesmis olan arkadaslar nasilsiniz neler yapiyorsunuz nasil geciyor gunleriniz?
benim doktorum surekli yatarsan omurilikde sikisma olur oda agriya ve kasilmalara yol acar. bundanda en fazla anarahmi etkilenir sakin surekli yatma sadece dikkat et agir hareket et is yapma sakin agir kaldirma bunlarin disinda gunluk hayatinda neler yapiyorsan onlari yine yap dedi.
ben oyuzden hic surekli yatmadim ama burda 10 gun yatanlari duyunca icimde biraz huzursuz oluyor acaba yatsamiydim ilk 2-3 gun diye.
birde ben transferden sonra 40 dakika kadar anca yattim hemen kaldirdilar. ve ben son oldugum icin bukadar yattim benden once transferi olan arkadaslari 30 dakka bile yatirmadilar. siz ne kadar yattiniz transferden sonra?
canım gözün aydınnnnnnnnn çok sevindim
inş bebişin sımsıkı tutunur sana ve asla seni bırakmaz
inş 12 gün sonra hamişhaberini de alır coşarız burada
Günaydın canımm....
Beni 2 saat yatırdılar bide tuvaletime sıkışık oldğm için sonda taktılar(ayyy Rabbim kimseyi kullanmaya mecbur bırakmasın),ama sondayı daha transfer odasında takıp öle yatırdılar tuv. kalkmayayım die..banada günlük hareketlerine devam et, ağış iş ve spor yapma sadece dediler ama benim kasıklarımda ağrım olunca ben korktum yattım ama öle sürekli deil arada dolandım ama bişey yapmamaya gayret ettim..Rabbim inşallah sonunda yüzümüzü güldürür..İnşallah hayırlısıyla bizden ayrılmaz bebeklerimiz..aminnn....
günaydınnn nisan pambuklarımızın güzel anneleri, güzide insanlar....
bu sıcak yapış yapış istanbul sabahında kendimi seneye bu zaman bebiş 2-3 aylık olacak onunla tatile gitsek mi yoksa gitmesek mi diye hesap yaparken yakaladım
Allah'ım seneye yaz tek derdimiz bu olsun inşallahhh aminn...
teşekkür ederim canımmm inş annelerinin karnını severler sıkı sıkı tutunurlar..doktor embriyo bebeşin fotosunuda verdi çokk duygulandım inş ultrason görüntülerinede bakarım
benimde transferim gerceklesti hemsire burda simdi yatagina seni almadan idrarini yap altinda surgu var dedi. ben okadar sikisik olmama ragmen yapamadim karnim agriyordu ama buna ramen yapamadim banada sonda takdilar ama ben hic bir sey hissetmedim sadece rahatladim. odalar dolu oldugu icin beni ameliyat odasinda transferi yaptiklari yerde yatirdilar. hic yerimden oynatmadilar yani. o yonden sanirim biraz sansliydim. birazdaha uzun yata bilseydim biraz daha icim rahat ederdi. ya aslinda bunlarin hepsi bos ama insan yinede tedirgin oluyor iste .rabbime emanet rabbim korusun insallah.
canim seninki kacinci gun embriyosuydu?
benimki 5. gundu ayin 21. test tarihim ama normalde adet tarihim ayin 18-19u bakarsin dayanamayip erken yaptiririm testi :)
gunaydin arkadaslar, nasilsiniz?
transferi gerceklesmis olan arkadaslar nasilsiniz neler yapiyorsunuz nasil geciyor gunleriniz?
benim doktorum surekli yatarsan omurilikde sikisma olur oda agriya ve kasilmalara yol acar. bundanda en fazla anarahmi etkilenir sakin surekli yatma sadece dikkat et agir hareket et is yapma sakin agir kaldirma bunlarin disinda gunluk hayatinda neler yapiyorsan onlari yine yap dedi.
ben oyuzden hic surekli yatmadim ama burda 10 gun yatanlari duyunca icimde biraz huzursuz oluyor acaba yatsamiydim ilk 2-3 gun diye.
birde ben transferden sonra 40 dakika kadar anca yattim hemen kaldirdilar. ve ben son oldugum icin bukadar yattim benden once transferi olan arkadaslari 30 dakka bile yatirmadilar. siz ne kadar yattiniz transferden sonra?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?