hmm anladım canım ya sağol telefonla görüştüm zaten doktorum burdan yönlendirdi hsg mi oluyor rahim filmi sende ona bile gerek yok dedi bizde de eşimden dolayı gidiyoruz benim yumurtlamam ve adetlerim düzenlidir bakalım cumartesi günü ilk görüşmeye gidecez sonra sanırım dediğin gibi bize de adet de gel diyecekler yani öyle umut ediyorum :)
Merhabalr,
Bende ilk tup bebek tedavisine bu ay basladim.Hem benim yumurta ve hemde esimin sperm sayisi cok az oldugu icin embriyo bankasi tedavisi onerildi. Bugun yumurta toplanildi sadece 2 tane olmasina ragmen, ya hic olmasaydi diye inanin sevindim. Tabi tedavi bekleyisleri hic bitmeyecek simdi insallah yarin dollenme basladi haberini bekliyorum (ne olur sizde dua edin benim icin), sonra dollenme devam etsin,trasferden sonra pozitif sonucu olsun, kalp atisini duyayim, hamilelik .. vs devam eder..oyle devam edecek.. Bu arada bu surecte benim tek yapabilecegim sey umudumu kaybetmeden pozitif olup beklemek. Allahim sen buyuksun insallah isteyen herkese tez zamanda hayirli evlatlar versin.
Haftalardir burda yazilanlari okudum iyi haberlere inanin sanki kendiminmis gibi sevindim, kotulerede uzuldum. Bugunde ilk defa yazmak nasip oldu ,Umarim bu bekleyiste birbirimize destek olucaz ve sevinclerimizi hep beraber paylasicaz.
Allah hepimizin yardimcisi olsun Insallah. Tez zamanda evlatlarimiza kovusmak dilegiyle
Merhabalr,
Bende ilk tup bebek tedavisine bu ay basladim.Hem benim yumurta ve hemde esimin sperm sayisi cok az oldugu icin embriyo bankasi tedavisi onerildi. Bugun yumurta toplanildi sadece 2 tane olmasina ragmen, ya hic olmasaydi diye inanin sevindim. Tabi tedavi bekleyisleri hic bitmeyecek simdi insallah yarin dollenme basladi haberini bekliyorum (ne olur sizde dua edin benim icin), sonra dollenme devam etsin,trasferden sonra pozitif sonucu olsun, kalp atisini duyayim, hamilelik .. vs devam eder..oyle devam edecek.. Bu arada bu surecte benim tek yapabilecegim sey umudumu kaybetmeden pozitif olup beklemek. Allahim sen buyuksun insallah isteyen herkese tez zamanda hayirli evlatlar versin.
Haftalardir burda yazilanlari okudum iyi haberlere inanin sanki kendiminmis gibi sevindim, kotulerede uzuldum. Bugunde ilk defa yazmak nasip oldu ,Umarim bu bekleyiste birbirimize destek olucaz ve sevinclerimizi hep beraber paylasicaz.
Allah hepimizin yardimcisi olsun Insallah. Tez zamanda evlatlarimiza kovusmak dilegiyle
çok geçmiş olsun canım inşallah bebişin tutunacak sana sorun ortadan kalkmış.rahim filminin çok önemi var başka türlü anlaşılmıyo sorun çünkü ilk yaptırmamalarının nedeninide ticarete döktüklerini düşünüyorum nasrettin hocanın işi gibi durum söz konusu ya tutarsa önce sorunun olup olmadığını bilmek lazım tahminlelrle olmuyo bu işkızlar evet bende çektirmedim şimdiki dr çekelim dedi çekildi sorun tüplerde çıktı bana tüpler şişmiş sucuk gibi dedi eğer tüp denersen tutunmayı önler çünkü tüplerden rahme akan bi sıvı varmış buda tutunmayı önlüyormuş yani bende böylebi sorun çıktı normal hamile kalmam imkansızmış amaliyat oldum iki ay önce dinlenmenin ardından temmuzda başlicaz inşallah
kızlar evet bende çektirmedim şimdiki dr çekelim dedi çekildi sorun tüplerde çıktı bana tüpler şişmiş sucuk gibi dedi eğer tüp denersen tutunmayı önler çünkü tüplerden rahme akan bi sıvı varmış buda tutunmayı önlüyormuş yani bende böylebi sorun çıktı normal hamile kalmam imkansızmış amaliyat oldum iki ay önce dinlenmenin ardından temmuzda başlicaz inşallah
inşallah çok çok ve kaliteli kaliteli yumoşlarımız olacak,embriyolarımız da en kaliteli şekilde bölünecek ve en kalitelisi transfer edilecek.
tedavin hayırlı olsun canım biz hep olumlu düşüneceğiz ki sonuç olumlu olsun,transferimiz yapıldıktan sonra elimiz karnımzda bebişimizle konuşacağız,onu ne kadar çok sevdiğimizi,ne kadar çok şevkle ve uzun zamandır beklediğimizi ve bizi bırakmaması gerektiğini anlatacağız ona,tüm duygularımızı paylaşacağız onunla...
ben ilk denememde bunu yapmadım ama bu kez yapacağım ben ona sımsıkı sarılacağım ki bebeğim de bana sımsıkı tutnsun onu ne kadar çok sevdiğimi anlatacağım ki o da beni bırakmasın...
ben manavagttayım 2 yıldır,ailem istanbulda.tatile geldim.merkez araştırıyorum,ama netten okudukça her yer soru işareti benm için kimi memnun kimi ateş püskürüyo:))umut tüp fiyatı nasıl?inşallah hayırlısıyla gebe kalırız...
canım malesef benim tüplerim bağlandı yani sıvının akması tamamen önlendi çok zorbi karar oldu benim için ama zaten 15 yıl oldu olsaydı olurdu dedim ve karar verdim yani bu benim son şansım zaten olmassa tekrar düşünmüyorum inşallah busefer bebişim benimle olurameliyatın sonucunda tekrar muyene oldun mu encan?çünkü amlyt sonrası takibe girmen gerekiyor.inş artık sorunun çözüldüğüne göre hayırlısıyla başlarsın sen de tedavine ve hepimiz pozitifleri sıralarız topiğimizde
üstelik belki transferimiz belki de transfer sonrası bekleyişimiz ramazan ayına tekabül edecek allahım ne güzel bir zaman...sen çok büyüksün ya rabbim dualarımızı geri çevirme...
inşallah hayırlısıyla neticelenir canım yarın ilk güzel haberi alırsın sonrada pozitif haberini bütün içtenliğimle dua ediyorum benimle aynı durumda olan aynı kaderi,aynı acıyı çeken herkese canım Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin cümlemize inşallahhh amin amin amin bu güzel ayların yüzüsuyu hürmetine inşallahh
çok haklısın canım ben hep korkuyla yaklaştım sonucu alana kadar hep ağladım tutmadı diye sonuç pozitifti değerler çok yüksekti ama yine karamsar olacağım ya ya bişe olursa diye diye kaybettim bebişlerimi bu sefer öle karamsar olmak yok önce ben sımsıkı sarılacağım ki bebişlerimde bana sımsıkı tutunsunlar
canım malesef benim tüplerim bağlandı yani sıvının akması tamamen önlendi çok zorbi karar oldu benim için ama zaten 15 yıl oldu olsaydı olurdu dedim ve karar verdim yani bu benim son şansım zaten olmassa tekrar düşünmüyorum inşallah busefer bebişim benimle olur
evet ya çok mutlu olduk bak şu kıza tüpbebek yaptırdığını saklamış bizden ama güzelbi süpriz oldu rabbim tamamına erdirsin inşallahinşallah canımmm allah yardımcın olsun bu arada diğer topikten takip ettiğim kadarıyla sifaa hamileymiş ne kadar sevindim anlatamam darısı hepimizin başınaaa....
arkadaşlar sabah erken kalkmalıyım, hepinize iyi geceler diliyorum
benim de tahminimce hemen başlarsınız.ayyy çok heyecanlandım şimdi,gene kendimi işe mi versem acaba??
canım haddime deil belki ama doktor daha iyi bilir diyeceksin rahim filmi çektirmeden başlama tedaviye anca öle anlaşılıyo rahimdeki ve tüplerdeki sorun diğer türlü görünmüyo sonradan pişman olmaktansa yaptır hemen çok var öle arkadaş çektirmemiş doktor gerek yok diye tutmayınca yada düşükle sonuçlanınca yine aynı doktor çektir diyo sen garantiye al bence bu benim fikrim tabi..sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?