inşallah çok çok ve kaliteli kaliteli yumoşlarımız olacak,embriyolarımız da en kaliteli şekilde bölünecek ve en kalitelisi transfer edilecek.
tedavin hayırlı olsun canım biz hep olumlu düşüneceğiz ki sonuç olumlu olsun,transferimiz yapıldıktan sonra elimiz karnımzda bebişimizle konuşacağız,onu ne kadar çok sevdiğimizi,ne kadar çok şevkle ve uzun zamandır beklediğimizi ve bizi bırakmaması gerektiğini anlatacağız ona,tüm duygularımızı paylaşacağız onunla...
ben ilk denememde bunu yapmadım ama bu kez yapacağım ben ona sımsıkı sarılacağım ki bebeğim de bana sımsıkı tutnsun onu ne kadar çok sevdiğimi anlatacağım ki o da beni bırakmasın...
s-eyancığım daha önce hiç hsg çektirmedin mi?
çektirmediysen ben de aynı kanıdayım aklında soru işareti kalmasın insanın sonra keşke demeyelim...
merhaba canım allah hakkınızda hayırlısını versin
inş bu topikte bize şans getirir...
amiiiiiinnnnn amiiiiiiiiiinnnnn amiiiiiiiinnnnn
bu 3 aylar çok güzel denk geldi arkadaşlar
şu mübarek günlerin hatırına rabbim bizim de yüzümüzü güldürsün inşş
ben manavagttayım 2 yıldır,ailem istanbulda.tatile geldim.merkez araştırıyorum,ama netten okudukça her yer soru işareti benm için kimi memnun kimi ateş püskürüyo:))umut tüp fiyatı nasıl?inşallah hayırlısıyla gebe kalırız...
Selam kızlar;Ben de temmuzun ilk haftası doktora gitmeyi ve hemen başlamayı düşünüyorum.Bahçeci tüp bebek merkezini düşünüyorum.Sizler?
çok saol canım evet çok üzüldüm ağladım ama kısmet RABBİM neylerse güzel eyler hayırlısı böyleymiş inşallah bu sefer buz bebişlerimle yaşarım anneliği ne diyim ki inşallah...senin de ilk tedavin olcakmış inşallah ilk ve son olur canım hemen kavuşursun hayırlısıyla bebişlerine bütün dualarım senle sizinle Allahım bu yolda acı çektirmesin daha fazla dilerim gerçekten çokkkkk zorr
canım merhaba bende temmuz ilk hafta başlicam hayırlısıyla ben antalya tüp bebek merkezinde tedavi olacağım kısmetsebenim 3. denemem hayırlısıyla
Merhabalr,
Bende ilk tup bebek tedavisine bu ay basladim.Hem benim yumurta ve hemde esimin sperm sayisi cok az oldugu icin embriyo bankasi tedavisi onerildi. Bugun yumurta toplanildi sadece 2 tane olmasina ragmen, ya hic olmasaydi diye inanin sevindim. Tabi tedavi bekleyisleri hic bitmeyecek simdi insallah yarin dollenme basladi haberini bekliyorum (ne olur sizde dua edin benim icin), sonra dollenme devam etsin,trasferden sonra pozitif sonucu olsun, kalp atisini duyayim, hamilelik .. vs devam eder..oyle devam edecek.. Bu arada bu surecte benim tek yapabilecegim sey umudumu kaybetmeden pozitif olup beklemek. Allahim sen buyuksun insallah isteyen herkese tez zamanda hayirli evlatlar versin.
Haftalardir burda yazilanlari okudum iyi haberlere inanin sanki kendiminmis gibi sevindim, kotulerede uzuldum. Bugunde ilk defa yazmak nasip oldu ,Umarim bu bekleyiste birbirimize destek olucaz ve sevinclerimizi hep beraber paylasicaz.
Allah hepimizin yardimcisi olsun Insallah. Tez zamanda evlatlarimiza kovusmak dilegiyle
canım her merkez için bu geçerli dediğin gibi...
sonuçta biri memnun kalıyor biri beğenmiyor...
onun için genel yargılara bakmak gerekiyor...
umut tüp bebek merkezinin tüp bebek ücreti 5850 tl...
eğer raporlu tedaviye başlayacaksan merkeze sadece 2000 tl ödüyorsun...
ilaçlarınıda raporlu olduğun için dışarıda 800-850 tl tutuyor yaklaşık...
tabi ilaç üceti herkesin durumuna göre değişiyor...
kimi daha uzun tedavi göüyorr kiminin dozu düşü oluyor falan...
ama merkeze raporluysan 2000 tl veriyorsun...
ben rapor aldım çok uygun olacak bizim için...
Canım rapordan kastın ne? Benim de raporum var Alman hastanesinden 2007 de almıştım.Ancak tüp bebekle hamile kalabilir diye.Ama yaşım 69 doğumluyum ,43 olduğundan banka karşılamıyor.O raporu gösterince mi sadece 2.000 TL İLE uMUT TEDAVİYE BAŞLIYABİLİYOR.CANIM NE OLUR AYDINLAT BENİ.İSTİYORUM AMA ,ASLINDA BAHÇECİ FULYAYA DA BAŞLADIK,AMA ÇOK YÜKSEK FİYAT VERDİLER,KARŞILAYAMIYORUZ.AMA 2.000-3.000 OLURSA KARŞILAYABİLİRİM.NE OLUR HEMEN CEVAP YAZ.
canım rapor sigorta hastanesinden alınıyo ssk karşılıyo heyete giriyosun üniversite hastenesinden de alınıyo ve 2007 de aldığın rapor geçerli olmaz 2 yıl içerisinde uygulanacak rapor verilir benim bildiğim böyle raporunu yenilemelisin canım..özel merkezler rapor veremez dediğim gibi heyete girmen lazım oda anca ssk hastanelerinde
Arkadaşlar merhaba ben de sizler gibi gün sayıyorum 2 temmuz gibi adet olucam, geçen ay doktor bu ay başlayamayız dedi doğum kontrol hapı verdi 6 tane hapım kaldı bakalım bu ay başlayabilcek miyim. her ay başlayanları takip ediyorum burdan kimi zaman duygulanıyorum umutlanıyorum ama kimi zaman da korkuyorum tedaviden ya herşeyden hayırlısı yumcam gözümü sıkacam dişimi sonu güzel çünkü başka da şansım yok bebeğim olabilmesi için herkese bol sanş ve umut dolu günler diliyorum....
Canım rapordan kastın ne? Benim de raporum var Alman hastanesinden 2007 de almıştım.Ancak tüp bebekle hamile kalabilir diye.Ama yaşım 69 doğumluyum ,43 olduğundan banka karşılamıyor.O raporu gösterince mi sadece 2.000 TL İLE uMUT TEDAVİYE BAŞLIYABİLİYOR.CANIM NE OLUR AYDINLAT BENİ.İSTİYORUM AMA ,ASLINDA BAHÇECİ FULYAYA DA BAŞLADIK,AMA ÇOK YÜKSEK FİYAT VERDİLER,KARŞILAYAMIYORUZ.AMA 2.000-3.000 OLURSA KARŞILAYABİLİRİM.NE OLUR HEMEN CEVAP YAZ.
Canım rapordan kastın ne? Benim de raporum var Alman hastanesinden 2007 de almıştım.Ancak tüp bebekle hamile kalabilir diye.Ama yaşım 69 doğumluyum ,43 olduğundan banka karşılamıyor.O raporu gösterince mi sadece 2.000 TL İLE uMUT TEDAVİYE BAŞLIYABİLİYOR.CANIM NE OLUR AYDINLAT BENİ.İSTİYORUM AMA ,ASLINDA BAHÇECİ FULYAYA DA BAŞLADIK,AMA ÇOK YÜKSEK FİYAT VERDİLER,KARŞILAYAMIYORUZ.AMA 2.000-3.000 OLURSA KARŞILAYABİLİRİM.NE OLUR HEMEN CEVAP YAZ.[/QUO
rapor tam teşekküllü ünüversite hastanelerinden çıkarılıyor ve hatırladığım kadarıyla 6 ay ya da 1 yıl geçerli geçerli ouyor ve dediğin gibi ancak tüp bebek tedavisi ile hamile kalabilir diye alınıyor.böylece devlet tedavinin ve ilaç ücretlerinin bir kısmını karşılıyor.bence en yakın üniversite hastanesinden bir kadın doğumcuyla irtibata geç canım.ben geçen sene profun özeline giderek 3 günde çıkartmıştım raporumu.şansını dene allah yardımcın tedavin hayırlı olsun canım
benim bankam kabul ediyor,zaten bizde bir kere alınıyor,40 yaşına kadar 3 tüp bebek denemeyi banka ödüyor.ama yaş sınırı var değilmi ?40 yaşına kadar karşılıyorlar,öyle değil mi canım hala bildiğim kadarıyla?
merhaba canım hoşgeldin inşallah hayırlısıyla neticelenir tedavin kavuşursun cennet kokan yavruna dilerim..Allahın izni ile inşallahh hiç umutsuz olma ve korkma bol bol dua et mübarek aylardayız inşallah cümlemizin duları kabul olur bebişlerimize hayırlısıyla sağlıkla kavuşuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?