Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

Canim sanada cok tesekkur ediyorum. Ilk deneyimin icin uzuldum ama ikincisine pozitif olarak baslayacak olmana cook sevindim. Yakin birzamanda tup bebekle ikizlerine hamile kalan bir arkadasimin bana tavsiyesi bu surec icinde yapabilecegim tekseyin pozitif dusunmek olduguydu. iyi dusunelim iyi olsun insallah.
yakin zamanda pozitif dusunceyle okudugum bir kitaptada ruhun hucreler arasinda yerlestigini ve biz nekadar pozitif olursak hucrelerimizde okadar pozitif calisicagina inaniyolardi..
ben bugun sizden duydugum iki kelimeyle bile mutlu oldum Allah hepinizden razi olsun. Insallah hepimiz yakin zamanda pozitif dusuncelerimizle pozitif sonuclarimizi birbirimizle paylasicaz.
Umarim yarin sizinle guzel haberlerimi paylasicam. Allah hepimiizin yardimcisi olsun. bu surecte sabirlar versin bize

s-eyancığım daha önce hiç hsg çektirmedin mi?
çektirmediysen ben de aynı kanıdayım aklında soru işareti kalmasın insanın sonra keşke demeyelim...

ben doktora daha 3 ay önce bir gitmiştim onuda gebeliği düşünüyorum bir problem var mı diye onda sadece ultasonla baktı smear testini adetli değilken bakalım eşinle gel demişti o şekilde henüz yaptırdım smear testini de doktor rahim filmini de şimdilik gerek yok dedi nasıl olsa gittiğin yerden yaparlar diye

canım her merkez için bu geçerli dediğin gibi...
sonuçta biri memnun kalıyor biri beğenmiyor...
onun için genel yargılara bakmak gerekiyor...
umut tüp bebek merkezinin tüp bebek ücreti 5850 tl...
eğer raporlu tedaviye başlayacaksan merkeze sadece 2000 tl ödüyorsun...
ilaçlarınıda raporlu olduğun için dışarıda 800-850 tl tutuyor yaklaşık...
tabi ilaç üceti herkesin durumuna göre değişiyor...
kimi daha uzun tedavi göüyorr kiminin dozu düşü oluyor falan...
ama merkeze raporluysan 2000 tl veriyorsun...
ben rapor aldım çok uygun olacak bizim için...

Selam kızlar;Ben de temmuzun ilk haftası doktora gitmeyi ve hemen başlamayı düşünüyorum.Bahçeci tüp bebek merkezini düşünüyorum.Sizler?

selam canım hoşgeldin aramıza
canım bende bahçeçi grubuna ait umut tüp bebek merkezinde başlıycam tedaviye...
genel olarak herkes memnun...
inş bende hem memnun ve bebişimle ayrılırım merkezden

inş buz bebişlerin seninle olurlar canım
allah razı olsun canım benim saol güzel dileklerin için

canım merhaba bende temmuz ilk hafta başlicam hayırlısıyla ben antalya tüp bebek merkezinde tedavi olacağım kısmetsebenim 3. denemem hayırlısıyla

canım rabbim mücadelenin karşılığını bebişlerinle verir inş
bu süreçte asla pes etmemek gerekiyor...
bizim bi arkadaşımız 6. denemesinde hamile kaldı şuan ikizlerine
inş sende bu denemende kavuşursun mucizelerine

canım benim inş yumurtaların döllenir
rabbim o 2 embriyoyuda sonuna kadar götürsün kucağına almak nasip olsun inş
ilk güzel haberi senden alırız inş

Canım rapordan kastın ne? Benim de raporum var Alman hastanesinden 2007 de almıştım.Ancak tüp bebekle hamile kalabilir diye.Ama yaşım 69 doğumluyum ,43 olduğundan banka karşılamıyor.O raporu gösterince mi sadece 2.000 TL İLE uMUT TEDAVİYE BAŞLIYABİLİYOR.CANIM NE OLUR AYDINLAT BENİ.İSTİYORUM AMA ,ASLINDA BAHÇECİ FULYAYA DA BAŞLADIK,AMA ÇOK YÜKSEK FİYAT VERDİLER,KARŞILAYAMIYORUZ.AMA 2.000-3.000 OLURSA KARŞILAYABİLİRİM.NE OLUR HEMEN CEVAP YAZ.

Arkadaşlar merhaba ben de sizler gibi gün sayıyorum 2 temmuz gibi adet olucam, geçen ay doktor bu ay başlayamayız dedi doğum kontrol hapı verdi 6 tane hapım kaldı bakalım bu ay başlayabilcek miyim. her ay başlayanları takip ediyorum burdan kimi zaman duygulanıyorum umutlanıyorum ama kimi zaman da korkuyorum tedaviden ya herşeyden hayırlısı yumcam gözümü sıkacam dişimi sonu güzel çünkü başka da şansım yok bebeğim olabilmesi için herkese bol sanş ve umut dolu günler diliyorum....

canım rapor sigorta hastanesinden alınıyo ssk karşılıyo heyete giriyosun üniversite hastenesinden de alınıyo ve 2007 de aldığın rapor geçerli olmaz 2 yıl içerisinde uygulanacak rapor verilir benim bildiğim böyle raporunu yenilemelisin canım..özel merkezler rapor veremez dediğim gibi heyete girmen lazım oda anca ssk hastanelerinde

benim bankam kabul ediyor,zaten bizde bir kere alınıyor,40 yaşına kadar 3 tüp bebek denemeyi banka ödüyor.ama yaş sınırı var değilmi ?40 yaşına kadar karşılıyorlar,öyle değil mi canım hala bildiğim kadarıyla?

merhaba canım hoşgeldin inşallah hayırlısıyla neticelenir tedavin kavuşursun cennet kokan yavruna dilerim..Allahın izni ile inşallahh hiç umutsuz olma ve korkma bol bol dua et mübarek aylardayız inşallah cümlemizin duları kabul olur bebişlerimize hayırlısıyla sağlıkla kavuşuruz

merhaba canım inşallah Allah karşına en umulmadık zamanda fırsatlar çıkarır işlerin su gibi gider, devlet 40 yaşına kadar raporla yardım yapıyor diye biliyorum, ben de rapor alamıyorum sanırım 3 yıl evlilik olayı yüzünden yaşım 33, senin gibi özel sağlık sandığımız var işyerinde öğrendim ki tüp bebekle hamile kalabilir raporunu tek hekimden almam yardım almama yetermiş ne kadar yardım yapıyor bilmiyorum ama ne olsa bu durumda iyidir herhalde. Bu işte maddiyat önemliymiş biz de beş parasız başladık şimdiye kadar 800 tl yi buldu genetik testler ıvır zıvır ilaçlar eşim de bağkurlu ama ödeme yapmadığı için yararlanamıyor hiçbişeyden.
inşallah size de Allah yardım eder gerçekten çok masraflı senede en fazla 1 kere yapabilirim diye düşünüyorum ben de raporsuz, kredi çekme imkanın varsa değerlendir derim Allah kolaylıklar versin inşallah.

Son düzenleme:

canım 40 yaş deilde ssk dan faydalanmak için tüp denemek sayısı var heralde emin deilim ama elindeki raporda yazıyodur muhakkak kaç defa kullanabileceğin canım ya inşallah yine faydalanırsın çok zor çünkü hem maddi hem manevi her yönden zor durum Allahım yardım etsin inşallah arkadaşım

Gerçekten öyle canım derdi veren sabrını da verir diye düşünüyorum çok saol bu güzel dileklerin için inşallah herkes kavuşur bebeğine çok bunalmadan, burda çok mutlu oluyorum güzel haberler alınca o kadar seviniyorum ki, burası da olmasa zaten kimseyle konuşamıyorum burda ağlıyorum burda gülüyorum mucizeleri görüyorum dua etmekten başka çaremiz yok umut her zaman var buna da inanıyorum can çıkmadıkça umudumuz var çok şükür....Allah herkese yardım eder inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…