Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

tabi tatlımmmmmmmm ama ben heyecanla beklemeye devam ediyorum yinede
yaaa zaten tatilden 2 hafta kaybım oldu daha fazla olmasa süper olacak

ben hala tatile ve gezmeye devam ohh karadeniz turu yapıyoruz :) bahar sen adetle iğnelere başlıyacaksın demi neden ben adetten 5 gün önce başlıyorum benimki neden farklı acaba:26::26:

hiç sıkma canını canım ya herşey olacağına varır iyi düşün ne negatifi pozitif olacak :) kaç günün kaldı senin

Bahar85 birşey soracaktım, canım burda yazan özge -hayat aslında özne-hayat değilmiydi benmi yanlış hatırlıyorum... yoksam hafızam bana oyun mu oynuyor:)

canım nekadar dikkatlisin saol sen demesen hala özge olarak kalacaktı dediğin gibi ozne_hayat mış nasıl okuduysam artık

Son düzenleme:

canım deme öyle iyi düşünmeye çalış allahın izniyle herşey dilediğin gibi olacak

ben hala tatile ve gezmeye devam ohh karadeniz turu yapıyoruz :) bahar sen adetle iğnelere başlıyacaksın demi neden ben adetten 5 gün önce başlıyorum benimki neden farklı acaba:26::26:

ohhhhhhhhh sefan olsun canım
evet canım benim ki kısa protokol adetimin 2. günü başlıycam...
demekki seninki uzun potokol onun için adet öncesi başlıyorsun

evet canım tanışırız beraber geçiririz bu süreci çok güzel olur
aminnnnnnnnnnnnn inş gerçekleşir bu hayaller
yaaaaaaaaa düşünmesi hayal etmesi bile çok güzel bebiş kokucak seneye evimiz inş

aminnnnnnnnnnnnnnn dediğin gibi tek derdimiz bu olsun
benim gibi bi deniz aşığı bu sene hiç denize gidemedi...
seneye bebişimle gideriz tatile belki diye hayal kuruyorum bende
allahın izniyle gerçekleşeceğinide hissediyorum

canım inş bian evvel kurtulursun rapor işinden de bu git gellerden de
görüşmek üzere

teşekkür ederim canımmm inş annelerinin karnını severler sıkı sıkı tutunurlar..doktor embriyo bebeşin fotosunuda verdi çokk duygulandım inş ultrason görüntülerinede bakarım

canımmmmmmmm negüzel yaaaa çok garip bi duygu
inş bizlerde görürüz o günleri...
tatlım sevmezler mi yaaaaa annesinin sıcaklığını hissetmişlerdir onlar

canım nekadar dikkatlisin saol sen demesen hala özge olarak kalacaktı dediğin gibi ozne_hayat mış nasıl okuduysam artık 60:

Sorma Başak burcu olmamdan kaynaklanıyor heralde takılıyor istemeden gözüme...hiç gereksiz şeylerde takılabiliyor..mesela; opu işleminden önce psikolog geldi odaya başladı anlatmaya daha odaya girer girmez elbisenin belindeki kemer tam bel hizasında değilde kaymış azcık o çarptı gözüme kadın gidene kadar hep içimden kalkıp düzeltmek geldi.o anlatıyor ben sadece kemeri bi düzeltse die düşünüyorum..hay Allah ım ya sanki banane..ama batıyor işte napim

bende öyle düşünüyorum canım keşke öyle olmasa ama iyi bi haber alsa gelir girer haber verirdi diye düşünüyorum...
canım kesinlikle sana katılıyorum...
biz burda bi yola başkoyduk aynı yolda yan yana devam ediyoruz...
sonuç iyi olsa da kötü olsa da diğer arkadaşların bunu bilmesi gerekiyor...
artık hepimizin birbirimize karşı sorumluluğu var...
onun için benim de ricam tüm süreçte beraber olduğumuz gibi sonucu öğrendiğimizde de beraber olmalıyız

Kızlar benim de geçen gün yazmıştım ama Bahçeci kliniğinde salı günü randevum vardı.Kistlerim olduğundan dolayı şansını %5 arttıralım uzun protokol uygulayalım dedi doktorum.Yani bu ayın 28 inde lucrin ile başlayacağım.Tüp bebek tedavimiz ağustosa sarktı.Ben de bu dönem hazır izindeyken olsun istemiştim ama kısmet değilmiş.Hepimizin hakkında hayırlısı...Minik,güzel kokulularımıza kavuşalım da bir ay öncesi-sonrası farketmiyor artık...İnşallah ben de ilk denememde kavuşurum,lütfen dua edin.Ben de yazdıklarınızı okuyunca duygulanıp,hep içimden dua ediyorum...Öpüyorum..
(Bu arada kisti olup tüp bebek olmaz diyen arkadaşlar,yanılıyorsunuz.Benim gibi kisti olup hamile kalmaya çalışan o kadar insan var ki ve çoğu bebişlerine kavuştu emin olun)

...................................

Son düzenleme:

canım bende başak burcuyum çok dikkatliyimdir aslında...
ama onca kişinin bilgileriyle uğraşırken gözden kaçmış olur okadar

hiç sıkma canını canım ya herşey olacağına varır iyi düşün ne negatifi pozitif olacak :) kaç günün kaldı senin

işallah canım pozitif olur dilerim sonrasında da kucağıma almayı nasip etsin Mevlam ilkinde pozitifi gördüm de kucağa almak nasip olmadı şimdi son ayımda olcaktım doğum için kısmet Rabbim öyle uygun gördü..canım 6 günüm var teste ama zaman geçmiyo bi türlü durdu gıdım gıdım ilerliyo sanki :18::18::18::18::18::18: aynı bu durumdayım tırnak yeme ellerim bitti korkuyom ayaklarıma geçeceğim diye....

ohhhhhhhhh sefan olsun canım
evet canım benim ki kısa protokol adetimin 2. günü başlıycam...
demekki seninki uzun potokol onun için adet öncesi başlıyorsun

uzun olunca noluyor kısa olunca noluyor bana sormadılarki uzun mu kısa mı olsun diye

canım hakkında hayırlısı olsun...
geç olsun güç olmasın demişler...
inş tedavi sürecin beklediğinizden daha da güzel geçer
allah yardımcınız olsun...

oohhhhh bak 12nin de yarısı gitmiş çok şükür az kaldı hem ilkinde de görmüşün bu da öle olacak inşallah hep seninle olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…