- 15 Ocak 2012
- 507
- 421
- 123
tabi tatlımmmmmmmm ama ben heyecanla beklemeye devam ediyorum yinede
yaaa zaten tatilden 2 hafta kaybım oldu daha fazla olmasa süper olacak
kızlar ya bende size özendim gün yaklaştıkça içimdeki ya negatif olursa korkusu şimdi tedaviye başlasaydım dedirttiriyooo zaman olsaydı biraz daha sizinki daha tatlı bekleyiş canlarım ya ama benimki öle deil endişe korku herşey herşey bütün duygular aşure olmuş durumda.....
Bahar85 birşey soracaktım, canım burda yazan özge -hayat aslında özne-hayat değilmiydi benmi yanlış hatırlıyorum... yoksam hafızam bana oyun mu oynuyor:)
kızlar ya bende size özendim gün yaklaştıkça içimdeki ya negatif olursa korkusu şimdi tedaviye başlasaydım dedirttiriyooo zaman olsaydı biraz daha sizinki daha tatlı bekleyiş canlarım ya ama benimki öle deil endişe korku herşey herşey bütün duygular aşure olmuş durumda.....
ben hala tatile ve gezmeye devam ohh karadeniz turu yapıyoruz :) bahar sen adetle iğnelere başlıyacaksın demi neden ben adetten 5 gün önce başlıyorum benimki neden farklı acaba:26::26:
İşte budur,en kısa zamanda umut tüp bebekte de tanışır ve birbirimize müjdelerimizi verir,sevinç çığlıklarıyla bebeğimizi kucağımıza alırız Allah'ın hayırlısıyla , hiç şüphen olmasın canım....düşünsene ,kimbilir ne tatlı,pembiş yanaklı,yumuş yumoş, mis kokulu olacaklar....hadi bismillahirrahmanirrahim,,,,Allah nasip etsin...
günaydınnn nisan pambuklarımızın güzel anneleri, güzide insanlar....
bu sıcak yapış yapış istanbul sabahında kendimi seneye bu zaman bebiş 2-3 aylık olacak onunla tatile gitsek mi yoksa gitmesek mi diye hesap yaparken yakaladım
Allah'ım seneye yaz tek derdimiz bu olsun inşallahhh aminn...
hadi ben gittim kızlar, bugün heyete giriyor raporum (daha kaç heyet dolaşabilir bir rapor bilmiyorum ama, umudum büyükşehir belediyesi otobüs şoförleride toplanıp bir heyet oluşturmadan raporumu almak)
saat 2 de heyet toplanacakmış bende kapıda hazır bekleyecekmişim bişey sorarlarsa diye (ne sorabilirler acep çalışmadım da :44: )
görüşürüz öptüm hepinizi...
teşekkür ederim canımmm inş annelerinin karnını severler sıkı sıkı tutunurlar..doktor embriyo bebeşin fotosunuda verdi çokk duygulandım inş ultrason görüntülerinede bakarım
canım nekadar dikkatlisin saol sen demesen hala özge olarak kalacaktı dediğin gibi ozne_hayat mış nasıl okuduysam artık60:
günaydın kızlar...jotlightın sonucunu bilmiyorum ama sanırım kötü.sizlerden birşey rica edicem.burda bu kadar insan birbirimizin iyi olsa sevinmek için kötü olsa destek için sonucunu heyecanla bekliyoruz.böyle habersiz kalınca bizde destek olamıyoruz.birbirimizi en iyi biz anlarız,kötü de olsa kaçmayalım birbirimizden.habersiz bırakmayalım.tabi bu benim ricam siz ne dersiniz bilmem.
Sorma Başak burcu olmamdan kaynaklanıyor heralde takılıyor istemeden gözüme...hiç gereksiz şeylerde takılabiliyor..mesela; opu işleminden önce psikolog geldi odaya başladı anlatmaya daha odaya girer girmez elbisenin belindeki kemer tam bel hizasında değilde kaymış azcık o çarptı gözümekadın gidene kadar hep içimden kalkıp düzeltmek geldi.o anlatıyor ben sadece kemeri bi düzeltse die düşünüyorum..hay Allah ım ya sanki banane..ama batıyor işte napim
hiç sıkma canını canım ya herşey olacağına varır iyi düşün ne negatifi pozitif olacak :) kaç günün kaldı senin
ohhhhhhhhh sefan olsun canım
evet canım benim ki kısa protokol adetimin 2. günü başlıycam...
demekki seninki uzun potokol onun için adet öncesi başlıyorsun
Kızlar benim de geçen gün yazmıştım ama Bahçeci kliniğinde salı günü randevum vardı.Kistlerim olduğundan dolayı şansını %5 arttıralım uzun protokol uygulayalım dedi doktorum.Yani bu ayın 28 inde lucrin ile başlayacağım.Tüp bebek tedavimiz ağustosa sarktı.Ben de bu dönem hazır izindeyken olsun istemiştim ama kısmet değilmiş.Hepimizin hakkında hayırlısı...Minik,güzel kokulularımıza kavuşalım da bir ay öncesi-sonrası farketmiyor artık...İnşallah ben de ilk denememde kavuşurum,lütfen dua edin.Ben de yazdıklarınızı okuyunca duygulanıp,hep içimden dua ediyorum...Öpüyorum..
(Bu arada kisti olup tüp bebek olmaz diyen arkadaşlar,yanılıyorsunuz.Benim gibi kisti olup hamile kalmaya çalışan o kadar insan var ki ve çoğu bebişlerine kavuştu emin olun)
uzun olunca noluyor kısa olunca noluyor bana sormadılarki uzun mu kısa mı olsun diye
işallah canım pozitif olur dilerim sonrasında da kucağıma almayı nasip etsin Mevlam ilkinde pozitifi gördüm de kucağa almak nasip olmadı şimdi son ayımda olcaktım doğum için kısmet Rabbim öyle uygun gördü..canım 6 günüm var teste ama zaman geçmiyo bi türlü durdu gıdım gıdım ilerliyo sanki :18::18::18::18::18::18: aynı bu durumdayım tırnak yeme ellerim bitti korkuyom ayaklarıma geçeceğim diye....
tatlım ona sen değil dr karar veriyor zaten
demek ki öyle olmasını uygun gördü drun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?