MERHABA KIZLAR
konuyu baştan sona okudum bende bir senedir tedavi görüyorum 27 yaşındayım 3defa aşılama yapıldı sadece 1 tanesi tuttu ve düşük yaptım bu ay adetimle beraber allah izin verirse tüp bebek tedavisine başlıycaz İzmirliyim tedavim de izmirde olucakl özelde doktorum kahraman kolday aranızda gördügüm kadarıyla 2 kişi daha var izmirli olan...
bende bu günden sonra takip etmek istiorum bu topingi alırmısınız benide aranıza =)) ....
allahın izniyle hepimizin duaları gerçek olur inşallahh ...
slm arkadaşlar öncelikle cumanız mübarek olsun bu topiği gezinirken gördüm bugün transferimin 8. günündeyim dayanamadım ve sabah test yaptım sonuıç negatifti hayali çizgi bile görmedim test günüm normalde salı günü hiçbir belirtimde yok ara ara bel ağrısı ve dün yüzümde sivilceler çıktı daha önceleri okumuştum diğer topiklerde kiminin silikte olsa 2. çizgi çıkıomuş sizce çokmu erken yapmışım bide gidip kan testide verdim ama onun sonucunu almadım bana yardsımcı olun ltfn rabbim şu mübarek cumanın hürmetine cümlemizin dualarını kabul eder inşallah [amin]
MERHABA KIZLAR
konuyu baştan sona okudum bende bir senedir tedavi görüyorum 27 yaşındayım 3defa aşılama yapıldı sadece 1 tanesi tuttu ve düşük yaptım bu ay adetimle beraber allah izin verirse tüp bebek tedavisine başlıycaz İzmirliyim tedavim de izmirde olucakl özelde doktorum kahraman kolday aranızda gördügüm kadarıyla 2 kişi daha var izmirli olan...
bende bu günden sonra takip etmek istiorum bu topingi alırmısınız benide aranıza =)) ....
merhaba canım geç gelenin cezası geçmişi okumak oluyor
tatlım bende sendenim bu haftasonu kırmızıların gelmesi gerekiyor inş gecikmezlerde bende başlarım pazartesiye...
hakkımızda hayırlısı olur inş
hoşgeldin canım nedemek aranıza alırmısınız yanlız topiğe deil gönlümüzede aldık..hayırlısı olsun tedavin için canım bilgilerini yaz baharımız ekler seni bide sen tüp bebek merkezinde yaptırmayacakmısın özel demişsin ya nasıl özel anlamadım
merhaba canım saoll canımm hepimizin uğura şansa ihtiyacı var vee eminimm bu sefer herkes gülcek içimde aşırı bir öz güven var bu sefer olucak diyorum (inşallahh ) adetinin 3. günümü ?canım çok erken yapmışsın, 12 gün dolmadan yapma bekle. gebelik hormanı 2 günde bir artıyor. moralini bozma bekle biraz daha. inşalla kavuşursun bebeğine.
merhaba canım. inşallah bu topik sanada uğur getirir, hepimiz kavuşuruz bebeklerimize. ne zaman adet tarihin?
bende çarşamba günü başladım tedaviye. bugün 3. günüm, tedavi göreceğim merkez, doktorum, dikkat edilmesi gerekenler vs. vs çok şey öğrendim buradan.
eminim sende çok faydasını göreceksin. şimdiden bol şans canım.
slm arkadaşlar öncelikle cumanız mübarek olsun bu topiği gezinirken gördüm bugün transferimin 8. günündeyim dayanamadım ve sabah test yaptım sonuıç negatifti hayali çizgi bile görmedim test günüm normalde salı günü hiçbir belirtimde yok ara ara bel ağrısı ve dün yüzümde sivilceler çıktı daha önceleri okumuştum diğer topiklerde kiminin silikte olsa 2. çizgi çıkıomuş sizce çokmu erken yapmışım bide gidip kan testide verdim ama onun sonucunu almadım bana yardsımcı olun ltfn rabbim şu mübarek cumanın hürmetine cümlemizin dualarını kabul eder inşallah [amin]
MERHABA KIZLAR
hoşbuldumm =)) teşekkür ederim canımm bilgilerde neler gerekiyordu ? ben yazayım eksik kalanı tekrar yazarım
eşimle aynı yaştayız 27
3 defa aşılama 1 düşük
17/06 da adet olmuştum
promlem PKO
doktorm kahraman kolday
oprs.olacağı yer smyrna ART /izmir
merhaba canım saoll canımm hepimizin uğura şansa ihtiyacı var vee eminimm bu sefer herkes gülcek içimde aşırı bir öz güven var bu sefer olucak diyorum (inşallahh ) adetinin 3. günümü ?
hoşgeldin aramıza bu topiğee giriş var ama çıkış yok şekerim:)
inşallah bu pozitifliğini hiç kaybetmezsin. adetimin 4. günü bugün. 2. gün başlanıyor ilaçlara. yarında kontrolüm var.
sanırım tablo için kaç yıllık evli olduğun birde daha önce nerede tedavi gördüğünü yazman lazım.
inşallah canımm benimm aşılamalarda hep moralim bozuktu artık daha iyiyimm yarın demek kont. süperr umarım harekete başlamıştır yumoşlarr
eylülde 5 yılımza gireceğiz allah izin verirse
tedavileim
1 aşılama tahir özgüder / izmir polikinlikte oldu
diger ikisi kahraman kolday /izmir smrna art tüp bebek merkezinde
canım aşılamayı sen mi yaptırmak istedin yoksa doktorların mı yapalım dedi..zaman kaybı biliyomusun hem maddi hem manevi yönden normal yolla hamile kalmakla aynı şansı %15 tabi sorunu olmayanlar için ilk çözüm olabilir de bilmiyorum aşılamanın sonu hep tüp bebek oluyo nedense o kadar acı çekmeyecektin az parada deil hani aşılama hayırlısı olsun vakti saati şimdidir tüple gelecektir meleğin inşallah
aşılamayı ilk doktorum önerdi ama bende istemedim ilk etapta hemen tüp bebek biliyosunn cevrede okadar cahil insan varkii herkese dert anlatmak istemedim herkes aşılama ve tüp bebegi farklı algılıyolar sanki ozman kocandan değil başkasından gebe kalıyosunn
merhaba benim de bu gün lekelenme halinde başladı. pazar ya da pazartesi ancak sökülür. ben de pazartesi başlayanlardanım. inşallah ikizlerimiz olur hepimizin. burda olan olmayan tüm bebek isteyen anne adaylarının inşallah
o insanlar hiç bitmeyecek biliyomusun dilerim Rabbimden kendi başlarına gelmez.benim başıma geldi ilk hamileliğimde kadın bana demezmi kocandanmı başkasındanmı diye kadının boğazına yapışıp diğer elimle de kafasına vura vura hangi devirde yaşıyoruz be kadın bu ne cahillik diyesim geldi ama sustum öle bi yutkundum ki sözle dile getirmesemde yüreğimin en derin yerinden canımı yaktığı için oğlundan bulursun dedim işte benimde o zaman diyecek sözüm olacak ve bu dediğim kadın yaşlı,köyde yetişmiş biri deil şehrin göbeğinde insanım diye geçinen zavallı işte ne yapacan..bende şimdiki tedavimi ailem dışında kimseye sölemedim hayırlısı olsun cümlemiz için inşallah...
MERHABA KIZLAR
canımhadi gözün aydın sen başlarsın pazartesiye tedaviye...
rrabbim gönlünden geçeni nasip etsin inş
buarada bende hiç bi hareket yok kırmızılar bana oyun mu oynuyor ne ??
senin transferin kaçınıcı günün desin. bu arada e2 hormonuna kaç günde bir baklılyor
canım bekliyosun ya gelmez olurlar ilgilenmiyomuş gibi yap umursamadığını belli et (şiştttt sessiz olalım duymasın kandır )o zaman gelirler :))))
canımhadi gözün aydın sen başlarsın pazartesiye tedaviye...
rrabbim gönlünden geçeni nasip etsin inş
buarada bende hiç bi hareket yok kırmızılar bana oyun mu oynuyor ne ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?