hayırlı cumalar kızlarr....
günler azaldıkça heyecanım stresim korkum artıyor.karmakarısık duygular içerisindeyim ne düşüneceğimi bilemiyorum.hissiyatı olan biri de değilim.negatif sonucu aldığımdaki halimi düşünmeye çalısıyorum gözlerim doluyor.karamsarlık olması normaldir sanırım bu dönemde.stres yapma etkilenir vücudun diyolar bende biliyorum bunu ama tedavi görüp de stres yaşamayan var mıdır acaba????
gece bi güzel ağladım rahatladım ooohhh tutamadım artık kendimi.
canım eklerim tabi yukarıdaki tablodaki tüm bilgileri yaz olur mu
inş yarın halaylar çekeriz buradave 2. hamişimiz olursun
arkadaşlar zor bi sürecin ardından dün transferim oldu.5.gün transferiydi.embriyolog mükemmel kalitede dedi.transfer oldu asıl süreç şimdi başladı.çok korkuyorum olmaz die.istanbulun iğrenç sıcağında o kadar zor günler geçirdimki.mide bulantıları baş dönmeleri..son 1 haftadır inananın yaşamaktan zevk almadım.2 gündür daha iyiyim.yarabbim bu sıkıntılarımızın karşılığını verir inşallah.çok korkuyorum stesliyim.((
inşallahilk mutlu haberi ben veririm uğurlu gelirim moral olurum
pek anlamam ama bizim bu belirtiler yumurta toplamadan kalma benim şu an hiç ağrım yok belirtide yok o belirtiler yumurta toplamadan dollayı oluyo dondurulmşlarla sade transfer olduğu için rahat geçiyo canını sıkma bebeşler tutunmuşdur bendede hiç ağrı yok hem bizim elimizde olan bişey yok oturup sabahlara kadar ağlasakta herşey olcağına varıyo üzüldüğünle kalıyosun biz elimizden geleni yaptık kimse kısır olmak istemez bu seçimi biz yapmadık ama ama savaşçı gibi sürekli savaştık. bu savaşta maddi manevi kayıplarımız oldu yanlız olmadığımzı anladık her yenik düştüğümüzde tekrar ayaklandık tekrar denedik artık şunu biliyorum ben bu savaşı kazanıcam kötü sonuçta alsam tekrar deniycem taki kazanana kadar inşallah sizde benim gibi mücadele edersiniz ağlamak yok bugün olmasa yarın mutlaka olucakbütün neşem kaçtı içime karamsarlık çöktü iyce(
günaydın hepinize.transeferim yarınn...2 gibi hesatanede olucaz.ancak balıkesirden gidicem istanbula biliyorsunuz.ne yalan söyliyim bu 10 günün burda nasıl geçtiğini anlmadım sayenizde.dularınız eksik etmeyin yol arkadaşlarım.daha yazarım gitmeden size,habresiz bırakmıcam diye sözüm var neticede:)
sakin ol acele etme..daha vakit var zaten vücut hcg yi12. günden sonra salgılıyormuş...dualrımız seninler.bizi habersiz bırakma ama.
bütün neşem kaçtı içime karamsarlık çöktü iyce(
canım az kaldı ne güzel güzel sonucu almaya çok ama çok mutlu olmaya inşallah Mevlamın izni ile..canım senin test günün benim 10.günüm ama bende yaptırmayı düşünüyorum aslında kararsızım yaptırsam mı yaptırmasam mı deye.!!!!!!bide bana hiç bakmadılar bu hormonlara niyeki acep ne ilkinde ne şimdi bendemi anormallik var doktorumda mı yoksa sizdemi sizin doktorlarınızdamı öfffff yolun yarısına gelmişim halen bunlara takılıyorum ama tecrübe olsun bidahakinde ki inşallah bu son tedavim olur kavuşurum bıdıkıma aklımda bulunsun yapılması gerekenler
karamsarlık yook.......... güzel olacak, iyi düşünceler güzel şeyler getirir....
sevgiyle kal nisan annesi
kontrollere gittiğinde kan almadılarmı.onlara bakıyolar işte ters bişey yoksa paylaşmıyorlar.ben hep kan verdim ama hiç sonuçları paylaşmadılar.
yooo benden hiç kan almadılar sadece yani malum teste o kadar..ne işe yarıyomuş bu e2 miydi neydi bak adınıda unuttum
Amin canim gercekten cok heyecanli geciyor zaman insallah arkafaslarimizin ve bizim hamis haberlerimizleduygulanmaz mı insan canım yaaa onlar senin bebişlerin
inş hamiş olduğunu öğrendiğinkucağına aldığın günlerde gelecek
amin bitanemmmmm gecikmez inş diye dua ediyorum öyle...
saol bitanem hepimiz buda birbirimize destek olmak için varız...
inş daha da heyecanlı süreçler geçiricez hepberaber
test günümüz, keselerin görünmesi, kalp atışlarının duyulması, cinsiyetin öğrenilmesi, doğum ve sonrası
öyle anlar bekliyor ki bizi hep beraber o günleride geçiricez inş
canım çok sevimdim hayırlı uğurlu olsun bebeklerin sımsıkı tutunsun allah yardımcın olsun[/QUOTE)
amin canim allah razi olsun insallah tum arkadaslarimizin tedavi surecini ve sonrasini
cok guzel ve hayirli gecirmemizi nasip etsin.
cok guzel canim insallah yumoslarin cok kaliteli olur bak sen de sonuna yaklasmissin hayirli olsun.allah hepimizin dularını kabul etsin inşallah canımmm
ben merkezden telefon bekliyorum şuanda yarın akşam çatma iğnesini vurunabilirim pazarteside toplama olacak galiba
4-5 tane iyi giden yumoş varmış inşallah onlardan iki tanesi iyi şekilde bölünür ve benimle olurlar tek duam bu şimdilikkkk
aramiza hosgeldin canim tedavin hayirli ugurlu olsun.MERHABA KIZLAR
konuyu baştan sona okudum bende bir senedir tedavi görüyorum 27 yaşındayım 3defa aşılama yapıldı sadece 1 tanesi tuttu ve düşük yaptım bu ay adetimle beraber allah izin verirse tüp bebek tedavisine başlıycaz İzmirliyim tedavim de izmirde olucakl özelde doktorum kahraman kolday aranızda gördügüm kadarıyla 2 kişi daha var izmirli olan...
bende bu günden sonra takip etmek istiorum bu topingi alırmısınız benide aranıza =)) ....
allahın izniyle hepimizin duaları gerçek olur inşallahh ...
canim yaa mesajini okudugumda o kadar guldum ki karnim acidi.yani karsina cikan densize yapmak istediklerineo insanlar hiç bitmeyecek biliyomusun dilerim Rabbimden kendi başlarına gelmez.benim başıma geldi ilk hamileliğimde kadın bana demezmi kocandanmı başkasındanmı diye kadının boğazına yapışıp diğer elimle de kafasına vura vura hangi devirde yaşıyoruz be kadın bu ne cahillik diyesim geldi ama sustum öle bi yutkundum ki sözle dile getirmesemde yüreğimin en derin yerinden canımı yaktığı için oğlundan bulursun dedim işte benimde o zaman diyecek sözüm olacak ve bu dediğim kadın yaşlı,köyde yetişmiş biri deil şehrin göbeğinde insanım diye geçinen zavallı işte ne yapacan..bende şimdiki tedavimi ailem dışında kimseye sölemedim hayırlısı olsun cümlemiz için inşallah...
bir de bunlara laf anlatiyoruz ya en zoru 7 kat yabanci bile neden olmuyor diyor sanane diyeceksin olmuyor nazikce cevapliyoruz malesef.sikma canini bunlar son insallah insallah artik dunya tatlisi cocuklarimizi soracaklar
test gunune de az kaldi pozitif olmaya calis lutfen dua ediyoruz.
Canim hemen karar verme bence test gununu bekle yine de.kızlar çok üzgünüm benim transferim yine olumsuz sonuçlandı.. 2 temmuz da transferim olmuştu testim normalde bugündü ama eşimle birlikte gidemediğimiz için yarına ertelemiştik. çarşamba akşamüstü kahverengi bi akıntı geldi. çok sancım vardı karnım kasıklarım ve belimde. geçen seferde transferimin 6. günü regl olmuştum. yine böyle olacağını anladım ama olumsuz düşünmek istemedim. dün işe başladım çok yavaş pütürlü koyu akıntı devam etti. (pütürler de crinone jel den kaynaklanıyor diye düşünüyorum). doktorum ilaçlara devam etmemi söyledi. yine bu sabaha kadar umudum vardı belki lekelenmedir diye ama bugün artık çok koyu kırmızı başladı kanamam. yarın gideceğim test için ama hiiiiç umudum yok. eşim çok üzüldü kendi derdini unuttu beni teselli etmeye çalışıyor. Dün iyice bunaldım artık ağladım tutamadım kendimi ama ağlamak istemiyorum. Kendimi yakınlarımı daha da çok üzmek istemiyorum. Tutmadığı zaman vücut dengem bozuluyor ağrılarım artıyor zaten yeterince hormon alıyoruz. Sonraki aylar regl düzenim bozuluyor. Her şeyi göze alıyoruz anne olabilmek için allah hepimize yardım etsin umarım sizlerin yüzü güler. Ben 3. kez deneyeceğim ama ne zaman bilmiyorum. bu ikinci deneme idi, dondurulmuş bebişlerimizle denemiştik. Embriyolog çözme işleminin yaptıktan sonra gelip eşimle bize bilgi vermişti; bebeklerin durumu çok iyi çok sağlıklılar diye, ne kadar da heyecenlanmıştık! bu satırları yazarken bile gözlerim doluyor şu an bankadayım çalışıyorum. ama aslında iki gündür kendimi işe de veremiyorum. Ekranın arkasına saklanmaya çalışıyorum. Umarım şansınız devam eder arkadaşlar. Hepimize anne olmayı hayırılısıyla nasip etsin Allahım.. Biz umudumuzu kaybetmeyeceğiz. Görüşmek üzere
Yasadiklarin cok normal canim. stres heyecan duygusallik.dua edip allaha siginalimhayırlı cumalar kızlarr....
günler azaldıkça heyecanım stresim korkum artıyor.karmakarısık duygular içerisindeyim ne düşüneceğimi bilemiyorum.hissiyatı olan biri de değilim.negatif sonucu aldığımdaki halimi düşünmeye çalısıyorum gözlerim doluyor.karamsarlık olması normaldir sanırım bu dönemde.stres yapma etkilenir vücudun diyolar bende biliyorum bunu ama tedavi görüp de stres yaşamayan var mıdır acaba????
gece bi güzel ağladım rahatladım ooohhh tutamadım artık kendimi.
.bebislerimizi hayal edelim romantik komedi filmleri izle kafani dagit bana cok iyi geliyor tavsiye ederim.
arkadaşlar zor bi sürecin ardından dün transferim oldu.5.gün transferiydi.embriyolog mükemmel kalitede dedi.transfer oldu asıl süreç şimdi başladı.çok korkuyorum olmaz die.istanbulun iğrenç sıcağında o kadar zor günler geçirdimki.mide bulantıları baş dönmeleri..son 1 haftadır inananın yaşamaktan zevk almadım.2 gündür daha iyiyim.yarabbim bu sıkıntılarımızın karşılığını verir inşallah.çok korkuyorum stesliyim.((
Transferin hayirli ugurlu olsun arkadasim.insallah cektigin sikintilara degecek.embriyon da supermis cok sevindim
insallah bebisini kucagina alirsin.biz de istanbula disaridan geldik.gunluk ev kiraladik ben de cok bunaldim kendi evimi ozledim embriyolarimin hatirina bi iki gun daha burdayiz surpriz yaptilar biz 4. 5. gunu bekleyecegiz diye.
sabir canim sabir yavrularimiz icin
bütün neşem kaçtı içime karamsarlık çöktü iyce(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?