Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

hormonlarla dengemiz bozuluyor ağlaman gayet normal. ben aşılama tedavisi görürken aldığım hormonlar sinir sistemimi alt üst etti ağlamak kızmak herşey vardı. normalsin merak etme

canım eklerim tabi yukarıdaki tablodaki tüm bilgileri yaz olur mu
inş yarın halaylar çekeriz burada ve 2. hamişimiz olursun

yaş 25\26 4 yıllık evliyim sebebsiz infertilite bikere aşılama yaptım olmadı şimdi tüp bebek batı bahat hastanesi dr.fuat eserol yarın test günüm yani transferden sonra 12 günüm yeterlimi

arkadaşlar zor bi sürecin ardından dün transferim oldu.5.gün transferiydi.embriyolog mükemmel kalitede dedi.transfer oldu asıl süreç şimdi başladı.çok korkuyorum olmaz die.istanbulun iğrenç sıcağında o kadar zor günler geçirdimki.mide bulantıları baş dönmeleri..son 1 haftadır inananın yaşamaktan zevk almadım.2 gündür daha iyiyim.yarabbim bu sıkıntılarımızın karşılığını verir inşallah.çok korkuyorum stesliyim.((

hayırlı olsun canım inşallah 12 sonra mutlu haberini alırsın sonrasında da kucağına inşallah...

bütün neşem kaçtı içime karamsarlık çöktü iyce (
pek anlamam ama bizim bu belirtiler yumurta toplamadan kalma benim şu an hiç ağrım yok belirtide yok o belirtiler yumurta toplamadan dollayı oluyo dondurulmşlarla sade transfer olduğu için rahat geçiyo canını sıkma bebeşler tutunmuşdur bendede hiç ağrı yok hem bizim elimizde olan bişey yok oturup sabahlara kadar ağlasakta herşey olcağına varıyo üzüldüğünle kalıyosun biz elimizden geleni yaptık kimse kısır olmak istemez bu seçimi biz yapmadık ama ama savaşçı gibi sürekli savaştık. bu savaşta maddi manevi kayıplarımız oldu yanlız olmadığımzı anladık her yenik düştüğümüzde tekrar ayaklandık tekrar denedik artık şunu biliyorum ben bu savaşı kazanıcam kötü sonuçta alsam tekrar deniycem taki kazanana kadar inşallah sizde benim gibi mücadele edersiniz ağlamak yok bugün olmasa yarın mutlaka olucak

merhaba sevgili nisan annesi dostlar...
dün yumiciklerim toplandı 4 tane... bugün aradılar 2 si döllenmiş 2 side iyiymiş, yarın saat 10:00 da buluşucağım bebişimle...dualarınnızı eksik etmeyyin. hepimiz için güzel haberler olsun inşaallah Rabbim kucağımızı boş bırakmasın. AMİN.
heyecanla bekleyenlerin arasına girince bu sıcakta 12 gün nasıl geçer acep? :)
hepinizden iyi haberler alalım... kimse umudunu kaybetmesin lütfen, olumsuzluklarda da biz bir aileyiz acınız acımız sevinciniz sevincimiz.
sevgiyle kalın dolstlar. olun ...

slm aynı gün bebişlerimin anneleriyle buluşuyor.... inşallah güzel olcak . inan...

sakin ol acele etme..daha vakit var zaten vücut hcg yi12. günden sonra salgılıyormuş...dualrımız seninler.bizi habersiz bırakma ama.

gerçekten hepinize ayrı ayrı çok tşk ederim bir nrbzede olsa rahatladım rabbim çok korkuyorum 28 yumurtadan tek bir embriyom 5. güne ulaştı onuda çok ağrım olduğu için dondurdular ve 2 ay sonunda anca koydular tek 1 embriyo kalınca insanın elinde olmuyo sabretmek birdaha o korkulu günlerimi yaşamak istemiyorum hepimizin yardımcısı olsun rabbim pzt sonucumu yazarım

kontrollere gittiğinde kan almadılarmı.onlara bakıyolar işte ters bişey yoksa paylaşmıyorlar.ben hep kan verdim ama hiç sonuçları paylaşmadılar.

karamsarlık yook.......... güzel olacak, iyi düşünceler güzel şeyler getirir....
sevgiyle kal nisan annesi

diadar arkadaşımıza üzüldüm canım ya acımız da sevincimizde ortak kendimize olmuş gibi hissediyorum çok neşeliydim espirili yorumlar yapıyodum haberi duyunca modum düştü bütün neşem kaçtı inşallah kendini toplar biranönce yeni tedavi için hem kendini hem psikolojisini hazırlar dilerim ve bi daha ki tedavisi son olsun daha fazla acı çekmesin kimse

Amin canim gercekten cok heyecanli geciyor zaman insallah arkafaslarimizin ve bizim hamis haberlerimizle
bu topik daha da senlensin hamilelik asamalarimizi saglik la keyifle paylasalim.hep dualarimdasiniz.sen de hic
gerilme rahat rahat tedavini bekle keyfini cikar...

arkadaşlar bir şey sorcam doğum kontrol hapımın bitmesine 2 gün kaldı onları içmesem olur muu ???acil cevap lütfennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…