Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

diardi arkadaşımıza üzüldüm canım ondan(

ewet bende şimdi okudumm çalışıyorum işte oldugum için bazı konuları geriye dönüp okuyorum

üzüldümm ama herkes moralini yüksek tutmalı neler çıkabilir önümüze tahmin edemeyiz varsa kaderde yaşancakk onu yaşıycaz

transfer sonrası nasıl dinleniosunuz?nasıl besleniyorsunuz?yardımcı olursanız sevinirim

canım yat ama sürekli deil rahme kan gitmesi için evin içinde gezin ama yaşlılar gibi haldır küldür deil ufak ufak adımlarla,ananas suyu iç ama %100 olanlarından,ceviz ya ve bol sebze meyve hüplettt bebişe yarasın inşallah..bol bol dua et tespih çek allahın isimlerini içini rahatlatır daha mutlu olursun hep sırt üstü yatacaksın diye bişe yok yan yat otur amuda kalkma tabi bebişler tepe taklak olmasın sonra aç pc yi bize takıl moral depola bebişlerine onları ne kadar çok sevdiğini anlat ama defalarca onlarda dayanamazlar zaten hemencecik yani 12 gün sonra sana koşa koşa gelirler canım...biraz espiri katayım dedim inşallah mutlu etmişimdir:))))

yooo benden hiç kan almadılar sadece yani malum teste o kadar..ne işe yarıyomuş bu e2 miydi neydi bak adınıda unuttum

bahsetmiştim daha önce karnımda su birikti diye doktorcası ohss ..bu riski gördükleri hastalarda takip ediyor olabilirler canım.takılma gerekseydi bakarlardı.moralinide bozma.elbetteki hepimiz hamile kalamıycaz öyle bi topik düşünsene.onun adı nisan anneleri değil mucize annelr olurdu.ama hayalimiz ve umudumuz o olmalı tabi.hayali kurarken mantığı elden bırakmayalım.en azından dondurulmuşlarla yaptın bu sefer bende öle yapıcam.birsürü hormon almadın..bu sefer olmazsa bir dahakine deniycez.o evladın yollarında telef edicez ömrümüzü allahın izniyele ne güzel bi hasret düşünsene..para değil iş değil evlat tek dileğimiz bundan daha tatlı bir bekleyiş olamaz birdde böyle bakmayı dene...

canım çok teşekkürler verdiğin bilgiler için.muckss:))

elbette üzüleceksin...ama kader diye bişey var...üzüntünü paylaşıyoruz.lütfen kendini çok yıpratmadan devam etmeye çalış.allah yardımcın olsun.

bilemiyeceğim canım ya yanlış anladım ben estrofem içiyoruz ya o da doğum kontrol hapı işte kanama olmasını engelliyo öle sandım

canım benim doğum kontrol ilacı yazz ilk kez kullanıyorum pazartesi bitecek normalde sonrası 2 3 gün içinde kanama olurmuş oda ramazanın başına denk geliyor ne yapsam içmesem olmaz mı paz salıya gelse dr rahat giderim ne dersinn

telkadayıf hamile kalınca bizi terketti galiba kızlar bilgi olan varmı.tam bize moral olacağı dönemde nereye gitti böyle:)

canım bence iç doktorun kontrole geleceğin güne kadar iç demiştir sonra bi aksilik felan olmasın Allah korusun ne dediyse onu yap bitanem ya

merhaba kızlar.Aslında ben eylül 2012 de anne olacaktım,ilk tüp bebek denemem 7haftalıkken kalbi durdu 10. haftada fark edildi ve kürtajla son buldu.ilk denemem aralık ayında oldu.temmuz ayında tedaviye başlamak için gün sayıyorum :)geçen ay kontrole gittiğimde bi takım vitaminler ve doğum kontrol hapıyla start verdik e yaş 34 olunca destek tedavisi gerekiyor tabi daha kaliteli yumurtalarım olsun diye.Geçen ay birde genetik test sonucu bekledik, bir düşüğüm olunca aklımızda kalmasın yaptıralım dedik.çok şükür bi sıkıntı yok.5 yıldır çocuğumuz olsun diye uğraşıyoruz eşimde varikosel vardı ameliyatla halledildi sayımız ve hareketimiz birazcık düşük.normal yolla hamile kalabilirsin deniliyor amma ve lakin benimki yada benimkiler pek nazlı :)ikinci tüp bebek denememiz için son 6 gün (hapın bitmesi)sonra gelsin iğneleeeeeeer yaşasııııııııın :)ben hem temmuz hem ağustosa sarkıyorum sonucum ağustosta belli olur kısmetse ama yazayım dedim ve ben geldim

ve sevgili anne adayları tecrübelerimden bilgilerimden deneyimlerimden yararlanmamanız için bi neden yok sorun söyleyeyim .bende sizlerden çok şey öğreneceğime inanıyorum.haydi hayırlısı bakalım.Rabbim bu uğurda dua edenlerin ellerini boş çevirmesin isteyen herkesi anne yapsın inşaallaaaaaaaaaaaahhhhhhhh

Canım üzülme , mutlaka olacak inan buna,sabret ve sebat et...Ben de bankacıyım...ben de bugün yine Bahçeci Fulya 2.denememe başladım..birincisi 2010 da başarısız olmuştu...İnşallah olacak,inanalım yeterki...

Hoşheldin...Ben de ikinci kez yine bahçeci Fulyada başladım...benimde Ağustos'a sarkacak,çünkü transferim 1 ay sonra yapılacak,doktorum öyle uygun gördü....inşallah olumlu sonuç alırız...

slm arkadaşlar bugün sabah kontroller için hastaneye gittimDoktor sağda ve solda toplam 6 yumurta var dedi.sağdakilerin boyutu 9-8-8 soldakilerinde boyutu 9-8-8 dedi ve endometrium kalınlığı 6 dedi gonal-f 150 ünite ve lucrine 5 üniteye devam dedi pazartesi tekra r kontroller var.Acaba durumum sizce nasıl ?

Gunaydin kizlar.
Bende de halen bir degisim yok. Kirmizilar gene glemedi. Sanirim stres de yaptigimdan gecikti. Eger pazara kadar gelmezse bu ay tedaviye baslayamayacagim cok uzuluyorum..bir ay daha sarksin istemiyorum hic. Noolur gelsin artiik

pempe tafşancık stres yapma ne zaman olucam diye zira şu bizim hormon denen nanelerimiz strese hiç gelemiyor, sen bekledikçe o gecikir, pazardan sonraya kalırsa neden bu ay başlayamayacaksın ki?

stres stres stres, en tehlikeli mahlukat, düşünme hiç bişey, aç kitap oku, aç tv izle gerekirse en sıkıcı kadın programlarını, nebilem bulmaca çöz, kafanı meşgul edecek bişeyler bul, düşündükçe geriyosun kendini, şimdi ağlama lütfen nasıl olsa dah asonra mutluluktan bol bol ağlayacaksın, hem 2 günde ne hissetmeyi bekliyorsun ki? 3 ay hamile olduğunun farkında olmadan dolaşan insanlar var, bedenini dinleme lütfennnn

Caniim bitir benimde sali bitti hepsini ictim yarn adet olmam lazim artik ins icmezsen folikul kisti falan kalip atmayabilir adetle oyle olunca asilama yada tup bebek yapmiyor Dr ins pazartesiben de Dr a gidicem asilama icin olmazsa bidahaki ay tupbebek denicez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…