Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

ne bu anacım sağ sol ağlak ve pimpirikli başak dolu... bir aslan olarak yönetimi ele alıyorum ve ağlamayı, belirti aramayı, benlemi değil mi bebeciklerim diye dertlenmeyi zinharrr yasaklıyorummm

yola hepbirlikte çıktık listemizdeki son kişide hamile kalana kadar burdayız sonra buranın kepenklerini indirip nisan anneleri, mayıs anneleri... diye bölünsek de temmuzda tedaviye başlayanlar topiği anneleri diye ayrıca bi tükan açarız
üzme kendini (biliyorum herkesin söylediği bu ve yine biliyorum kim ne derse desin kendini haddinden fazla üzüyorsundur) herşeyin zamanı var benim hayattan anladığım, bişeyler için kendimizi ne kadar paralarsak paralayalım o olması gerektiği zaman gelince oluyor üstelik bu defa önünden ne engel olursa olsun. sen sadece mücadeleni bırakma asla pes etme, hayat güzel biliyorsun ve aslolan sensin

çok şükür iyiyiz iyide gidiyo herşey şimdilik tabi inşallah hep böle iyi oluruz iyi gider herşey..sen nasılsın

iyim canımmm gece çatlatmayı vurdum şimdi sabaahı bekliom işte.10 da toplama işlemim var.evde oturmaya alışık değilim izin iyi gelir diodum ama sıkılmaya başladımm.belkide belirsizliği beklemekten sıkıldım bilmiom.karışık piskoloji işte...hayırlısı hakkımızda hepimizinnn

bütün neşem kaçtı içime karamsarlık çöktü iyce (

önce yanlışlıkla beğenmişim anam baktım beğenilecek şey değil ki refleks işte

hööyyytttt karamsarlıkta nesi?? ikinci bir emre kadar karamsarlık kelimesini sözlüklerden çıkartıyorum, na şu yukarıdaki ağlak surat smileyinide görmek istemiyorummm
imza: astığım astık kestiğim kestik nisan yada galiba mayıs annesi

Sıkıldım die yazınca benimki gördü hadi çıkalım dışarı dio kızlar .görüşürüzz biraz dolanalım bakalım ankara sokaklarında

canım benimde iğnem var kalçadan 4 günde bir vurulacak,birde kan pıhtılaşması için clexane iğne her akşam koldan ve ecopirin hap var her akşam vurduğum iğne müthiş ter attırıyor sıcaklarda biraz kötü oluyor...birde kalçama haftada 1 bant yapıştırıcam

hayırlı olsun bol bol kaliteli yumoşların toplansın inşallahh sonrasında da bebişler olsun annesinin göbişinde..

çok iyi yaptın vede hoşgeldinn...
bende bi heyecanla bu topiğe dalış yapmıştım sonra parmak hesabı yapınca anam bi baktım ki ya temmuzun son günü başlıyor iğnem yada ağustosun ilk günü e hal öyle olunca teknik olarak aslında ağustosa giriyor tedavi dönemim e baktım ağustos tedavisi tükanı açılmamış bende bu tükkanda siftah yapınca anam bide burdaki halka bi alışınca dedim kovsanız gitmem, şimdi umudum temmuzun son gününde falan başlayım ki iğneye sonra git deselerde gitmicem işte, senide bulmuşum destek kuvvet ahanda oturdum yere kımıldamammmmm....

Sıkıldım die yazınca benimki gördü hadi çıkalım dışarı dio kızlar .görüşürüzz biraz dolanalım bakalım ankara sokaklarında

dolaşın dolaşın bu sıcakta burda (istanbul) camdan bakmaya bile çekiniyorum dolaşın anacım öyle sıcakta olsa kuru ankara sokaklarında

evet bitanem benim de her akşam göbişten çok yakıyo birde coraspişrinim var işte bende çok terliyom ama günde bir defa giriyom duşa oda bir durlanıp çıkıyom hızlıbir şekilde atlaz bunlarıda kızların dediği gibi zamana ihtiyacımız var kuzucum

ne bu anacım sağ sol ağlak ve pimpirikli başak dolu... bir aslan olarak yönetimi ele alıyorum ve ağlamayı, belirti aramayı, benlemi değil mi bebeciklerim diye dertlenmeyi zinharrr yasaklıyorummm

bir ağlak başakta benim :)

ooo bu gece yatamazsın şimdi. inşallah bol bol yumoşların olur. güzel haberlerini bekliyoruz yarın.

dolaşın dolaşın bu sıcakta burda (istanbul) camdan bakmaya bile çekiniyorum dolaşın anacım öyle sıcakta olsa kuru ankara sokaklarında

canım burda bir göl varmış oraya gittik esinti güzeldii göl başında hayal kurduk benimkinle.mersinden ankaraya gelince burası bana yayla gibi geldi canım.mersinde yanıoduk resmen.

bir ağlak başakta benim :)

ooo bu gece yatamazsın şimdi. inşallah bol bol yumoşların olur. güzel haberlerini bekliyoruz yarın.

valla canım cidden yatamıcak gibiyim.karnım okadar ağrıo ki.yarın nasıl olcam bakalım kaç yumoş alacaklar kaçı döllenecek meraktayız.gelince yazarım hemen size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…