canım bende başak burcuyum.....seviyorum huyumu suyumu bide burcumu:))))bi sevmediğim huyum var çok karamsarım ama onun da sebepleri var 9 yaşında Babamı kaybettim ve o gün bu gündür Annemle beraber evin sorumluluğunu aldım çocukluktan aniden yetişkinliğe mecburi geçiş yaşadım vs.vs.vs.sürüp gider de ağlamayayım şimdi zaten çok ağlak bişeyim ama bu hamilelikten olabilirmi herşeye ağlar oldum reklamlara bile kendimi ağlarken yakalıyorum reklam yahu reklam.....
ne bu anacım sağ sol ağlak ve pimpirikli başak dolu... bir aslan olarak yönetimi ele alıyorum ve ağlamayı, belirti aramayı, benlemi değil mi bebeciklerim diye dertlenmeyi zinharrr yasaklıyorummm
kızlar çok üzgünüm benim transferim yine olumsuz sonuçlandı.. 2 temmuz da transferim olmuştu testim normalde bugündü ama eşimle birlikte gidemediğimiz için yarına ertelemiştik. çarşamba akşamüstü kahverengi bi akıntı geldi. çok sancım vardı karnım kasıklarım ve belimde. geçen seferde transferimin 6. günü regl olmuştum. yine böyle olacağını anladım ama olumsuz düşünmek istemedim. dün işe başladım çok yavaş pütürlü koyu akıntı devam etti. (pütürler de crinone jel den kaynaklanıyor diye düşünüyorum). doktorum ilaçlara devam etmemi söyledi. yine bu sabaha kadar umudum vardı belki lekelenmedir diye ama bugün artık çok koyu kırmızı başladı kanamam. yarın gideceğim test için ama hiiiiç umudum yok. eşim çok üzüldü kendi derdini unuttu beni teselli etmeye çalışıyor. Dün iyice bunaldım artık ağladım tutamadım kendimi ama ağlamak istemiyorum. Kendimi yakınlarımı daha da çok üzmek istemiyorum. Tutmadığı zaman vücut dengem bozuluyor ağrılarım artıyor zaten yeterince hormon alıyoruz. Sonraki aylar regl düzenim bozuluyor. Her şeyi göze alıyoruz anne olabilmek için allah hepimize yardım etsin umarım sizlerin yüzü güler. Ben 3. kez deneyeceğim ama ne zaman bilmiyorum. bu ikinci deneme idi, dondurulmuş bebişlerimizle denemiştik. Embriyolog çözme işleminin yaptıktan sonra gelip eşimle bize bilgi vermişti; bebeklerin durumu çok iyi çok sağlıklılar diye, ne kadar da heyecenlanmıştık! bu satırları yazarken bile gözlerim doluyor şu an bankadayım çalışıyorum. ama aslında iki gündür kendimi işe de veremiyorum. Ekranın arkasına saklanmaya çalışıyorum. Umarım şansınız devam eder arkadaşlar. Hepimize anne olmayı hayırılısıyla nasip etsin Allahım.. Biz umudumuzu kaybetmeyeceğiz. Görüşmek üzere…
Kızlarrr merhaba...
Nabersiniz nasıl gidiorrr
çok şükür iyiyiz iyide gidiyo herşey şimdilik tabi inşallah hep böle iyi oluruz iyi gider herşey..sen nasılsın
bütün neşem kaçtı içime karamsarlık çöktü iyce(
Benim canlarım sizinle konuşunca kalmadı bak kasfet falan
Macera bizi bekliyo diye çıktığım bu yolda
Maceraya devammmmmmmm........
sizle iyiki varsınız benim dostlarım sizinle konuşunca toparlıyorum kendimi SİZİ ÇOK SEVİYORUM
(bu arada size ilaç olarak HIBOR iğne verdilermi kızlar ne yaptıysa te bu salak iğne yaptı çok yakıyo canımı)
iyim canımmm gece çatlatmayı vurdum şimdi sabaahı bekliom işte.10 da toplama işlemim var.evde oturmaya alışık değilim izin iyi gelir diodum ama sıkılmaya başladımm.belkide belirsizliği beklemekten sıkıldım bilmiom.karışık piskoloji işte...hayırlısı hakkımızda hepimizinnn
merhaba kızlar.Aslında ben eylül 2012 de anne olacaktım,ilk tüp bebek denemem 7haftalıkken kalbi durdu 10. haftada fark edildi ve kürtajla son buldu.ilk denemem aralık ayında oldu.temmuz ayında tedaviye başlamak için gün sayıyorum :)geçen ay kontrole gittiğimde bi takım vitaminler ve doğum kontrol hapıyla start verdik e yaş 34 olunca destek tedavisi gerekiyor tabi daha kaliteli yumurtalarım olsun diye.Geçen ay birde genetik test sonucu bekledik, bir düşüğüm olunca aklımızda kalmasın yaptıralım dedik.çok şükür bi sıkıntı yok.5 yıldır çocuğumuz olsun diye uğraşıyoruz eşimde varikosel vardı ameliyatla halledildi sayımız ve hareketimiz birazcık düşük.normal yolla hamile kalabilirsin deniliyor amma ve lakin benimki yada benimkiler pek nazlı :)ikinci tüp bebek denememiz için son 6 gün (hapın bitmesi)sonra gelsin iğneleeeeeeer yaşasııııııııın :)ben hem temmuz hem ağustosa sarkıyorum sonucum ağustosta belli olur kısmetse ama yazayım dedim ve ben geldim
yasakla canım uymayanlara cezan var mı ??? hafifletici sebepler felan.:))
Sıkıldım die yazınca benimki gördü hadi çıkalım dışarı dio kızlar .görüşürüzz biraz dolanalım bakalım ankara sokaklarında
ımmmm uymayanlara şöyle ceza veririz, onun dışındakiler biz hepimiz mesajlaşarak haberleşiriz 1 gün boyuncada buraya hiç bişey yazmayız o da çatlarrrr
canım benimde iğnem var kalçadan 4 günde bir vurulacak,birde kan pıhtılaşması için clexane iğne her akşam koldan ve ecopirin hap var her akşam vurduğum iğne müthiş ter attırıyor sıcaklarda biraz kötü oluyor...birde kalçama haftada 1 bant yapıştırıcam
ne bu anacım sağ sol ağlak ve pimpirikli başak dolu... bir aslan olarak yönetimi ele alıyorum ve ağlamayı, belirti aramayı, benlemi değil mi bebeciklerim diye dertlenmeyi zinharrr yasaklıyorummm
iyim canımmm gece çatlatmayı vurdum şimdi sabaahı bekliom işte.10 da toplama işlemim var.evde oturmaya alışık değilim izin iyi gelir diodum ama sıkılmaya başladımm.belkide belirsizliği beklemekten sıkıldım bilmiom.karışık piskoloji işte...hayırlısı hakkımızda hepimizinnn
dolaşın dolaşın bu sıcakta burda (istanbul) camdan bakmaya bile çekiniyorum dolaşın anacım öyle sıcakta olsa kuru ankara sokaklarında
bir ağlak başakta benim :)
ooo bu gece yatamazsın şimdi. inşallah bol bol yumoşların olur. güzel haberlerini bekliyoruz yarın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?