slm canım nasılsınn başladınızmı tedaviiyeee geliyormussun kliniğe.ben yarın 10 da ordayımmm
canımm biz muhtemelen pazartesi salı adet olmayı bekliyorumm eli kulağında
seninde inş bol bol yumurtaların çıkarr..,
sana özelden msj attımm ama gürgan klinikle hangi yöntemleri uygulayacaklar sana birde fiyat hakkında bilgi içinn
canım valla fiat başladığımızdan beri hiç konuşulmadı.sadece ilk randövü için aradığımda 4.500 demişlerdi.testlere muayeneye ücret almadılar biz çok şaşırdık.ilk denememizi yaptırdığımız yerde kapıdan çıkar çıkmaz hemen fiş vezne soyguncu gibi.eşimde şaşırdı bunlaar nie para hala istemiolar die.şimdi eşimin sperm seçiminde ımsı ile seçecekler.bide eğer gerek duyulursa gebelik aşısı var yeni belki duymuşsundur.embriyonun tutunması için yeni bi yöntem bu.ama 35 yaş üstü ve 3.denemelerden sonra kullanılıyormuş.gerek duyulursa sizede kullanacaz dediler.bakalım yarından sonra hepsi belli olcak.özelden sana yazmıorum.100 msj yazmak lazımmış doldurmamışım daha.benim transfer zamanımda sen başlayacaksın heralde hakkımızda hayırlısı
merhaba benim de bu gün lekelenme halinde başladı. pazar ya da pazartesi ancak sökülür. ben de pazartesi başlayanlardanım. inşallah ikizlerimiz olur hepimizin. burda olan olmayan tüm bebek isteyen anne adaylarının inşallah
kızlar çok üzgünüm benim transferim yine olumsuz sonuçlandı.. 2 temmuz da transferim olmuştu testim normalde bugündü ama eşimle birlikte gidemediğimiz için yarına ertelemiştik. çarşamba akşamüstü kahverengi bi akıntı geldi. çok sancım vardı karnım kasıklarım ve belimde. geçen seferde transferimin 6. günü regl olmuştum. yine böyle olacağını anladım ama olumsuz düşünmek istemedim. dün işe başladım çok yavaş pütürlü koyu akıntı devam etti. (pütürler de crinone jel den kaynaklanıyor diye düşünüyorum). doktorum ilaçlara devam etmemi söyledi. yine bu sabaha kadar umudum vardı belki lekelenmedir diye ama bugün artık çok koyu kırmızı başladı kanamam. yarın gideceğim test için ama hiiiiç umudum yok. eşim çok üzüldü kendi derdini unuttu beni teselli etmeye çalışıyor. Dün iyice bunaldım artık ağladım tutamadım kendimi ama ağlamak istemiyorum. Kendimi yakınlarımı daha da çok üzmek istemiyorum. Tutmadığı zaman vücut dengem bozuluyor ağrılarım artıyor zaten yeterince hormon alıyoruz. Sonraki aylar regl düzenim bozuluyor. Her şeyi göze alıyoruz anne olabilmek için allah hepimize yardım etsin umarım sizlerin yüzü güler. Ben 3. kez deneyeceğim ama ne zaman bilmiyorum. bu ikinci deneme idi, dondurulmuş bebişlerimizle denemiştik. Embriyolog çözme işleminin yaptıktan sonra gelip eşimle bize bilgi vermişti; bebeklerin durumu çok iyi çok sağlıklılar diye, ne kadar da heyecenlanmıştık! bu satırları yazarken bile gözlerim doluyor şu an bankadayım çalışıyorum. ama aslında iki gündür kendimi işe de veremiyorum. Ekranın arkasına saklanmaya çalışıyorum. Umarım şansınız devam eder arkadaşlar. Hepimize anne olmayı hayırılısıyla nasip etsin Allahım.. Biz umudumuzu kaybetmeyeceğiz. Görüşmek üzere…
arkadaşlar zor bi sürecin ardından dün transferim oldu.5.gün transferiydi.embriyolog mükemmel kalitede dedi.transfer oldu asıl süreç şimdi başladı.çok korkuyorum olmaz die.istanbulun iğrenç sıcağında o kadar zor günler geçirdimki.mide bulantıları baş dönmeleri..son 1 haftadır inananın yaşamaktan zevk almadım.2 gündür daha iyiyim.yarabbim bu sıkıntılarımızın karşılığını verir inşallah.çok korkuyorum stesliyim.((
merhaba sevgili nisan annesi dostlar...
dün yumiciklerim toplandı 4 tane... bugün aradılar 2 si döllenmiş 2 side iyiymiş, yarın saat 10:00 da buluşucağım bebişimle...dualarınnızı eksik etmeyyin. hepimiz için güzel haberler olsun inşaallah Rabbim kucağımızı boş bırakmasın. AMİN.
heyecanla bekleyenlerin arasına girince bu sıcakta 12 gün nasıl geçer acep? :)
hepinizden iyi haberler alalım... kimse umudunu kaybetmesin lütfen, olumsuzluklarda da biz bir aileyiz acınız acımız sevinciniz sevincimiz.
sevgiyle kalın dolstlar.olun ...
Amin canim gercekten cok heyecanli geciyor zaman insallah arkafaslarimizin ve bizim hamis haberlerimizle
bu topik daha da senlensin hamilelik asamalarimizi saglik la keyifle paylasalim.hep dualarimdasiniz.sen de hic
gerilme rahat rahat tedavini bekle keyfini cikar...
merhaba kızlar.Aslında ben eylül 2012 de anne olacaktım,ilk tüp bebek denemem 7haftalıkken kalbi durdu 10. haftada fark edildi ve kürtajla son buldu.ilk denemem aralık ayında oldu.temmuz ayında tedaviye başlamak için gün sayıyorum :)geçen ay kontrole gittiğimde bi takım vitaminler ve doğum kontrol hapıyla start verdik e yaş 34 olunca destek tedavisi gerekiyor tabi daha kaliteli yumurtalarım olsun diye.Geçen ay birde genetik test sonucu bekledik, bir düşüğüm olunca aklımızda kalmasın yaptıralım dedik.çok şükür bi sıkıntı yok.5 yıldır çocuğumuz olsun diye uğraşıyoruz eşimde varikosel vardı ameliyatla halledildi sayımız ve hareketimiz birazcık düşük.normal yolla hamile kalabilirsin deniliyor amma ve lakin benimki yada benimkiler pek nazlı :)ikinci tüp bebek denememiz için son 6 gün (hapın bitmesi)sonra gelsin iğneleeeeeeer yaşasııııııııın :)ben hem temmuz hem ağustosa sarkıyorum sonucum ağustosta belli olur kısmetse ama yazayım dedim ve ben geldim
herkes uyuyor galiba
hepinize iyi geceler canlarrrrrrrrrr
pempe tafşancık stres yapma ne zaman olucam diye zira şu bizim hormon denen nanelerimiz strese hiç gelemiyor, sen bekledikçe o gecikir, pazardan sonraya kalırsa neden bu ay başlayamayacaksın ki?
çok iyi yaptın vede hoşgeldinn...
bende bi heyecanla bu topiğe dalış yapmıştım sonra parmak hesabı yapınca anam bi baktım ki ya temmuzun son günü başlıyor iğnem yada ağustosun ilk günü e hal öyle olunca teknik olarak aslında ağustosa giriyor tedavi dönemim e baktım ağustos tedavisi tükanı açılmamış bende bu tükkanda siftah yapınca anam bide burdaki halka bi alışınca dedim kovsanız gitmem, şimdi umudum temmuzun son gününde falan başlayım ki iğneye sonra git deselerde gitmicem işte, senide bulmuşum destek kuvvet ahanda oturdum yere kımıldamammmmm....
Fiyonk makarnacimm valla cok haklisin. Dun o kadar yoruldum ve stres oldum ki islerden, gece 21:00 olmaadan uyudum. Tabi bir de sicak, dogru durust uyuyamiyorsun da bölük pörçük ama surekli kendime "rahat ol stres yapma" diyerek..
Sonrra sabaha karsi bir ruya gordum,doktora gidiyorum kontrole ve kanamam basliyor,ustum basim batiyor filan, boyle kan ter icinde uyandim.. Ustumu kontrol ettim birsey yok ama sonra tuvalete gittim,kirmizilar geldiii..
Yani aksilik yok ben sanirim pazartesi ilaclara basliyorum.
Sali carsamba istanbul disinda olacaktim.o nedenle 2. Veya 3. Gunumu kaciririm diye korkuyordum ama korkulan olmadi.
İlaclara 3. Gun baslamanin bir etkisi olur mu acaba?
Bir de gene cok komik gelecek ama,bu verilen ignelerle havalimaninda guvenlik kontrolunden gecerken birsey diyen,elimden ilaclarimi alan olur mu acaba? Hic ucaga binen oldu mu kizlar?
günaydın canlar
umarım hepimiz güzel bi hafta sonu geçiririz
mutlu haberlerle dolu harika bi hafta sonu olur bizim için inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?