ne bu anacım sağ sol ağlak ve pimpirikli başak dolu... bir aslan olarak yönetimi ele alıyorum ve ağlamayı, belirti aramayı, benlemi değil mi bebeciklerim diye dertlenmeyi zinharrr yasaklıyorummm
Fiyonk makarnacimm valla cok haklisin. Dun o kadar yoruldum ve stres oldum ki islerden, gece 21:00 olmaadan uyudum. Tabi bir de sicak, dogru durust uyuyamiyorsun da bölük pörçük ama surekli kendime "rahat ol stres yapma" diyerek..
Sonrra sabaha karsi bir ruya gordum,doktora gidiyorum kontrole ve kanamam basliyor,ustum basim batiyor filan, boyle kan ter icinde uyandim.. Ustumu kontrol ettim birsey yok ama sonra tuvalete gittim,kirmizilar geldiii..
Yani aksilik yok ben sanirim pazartesi ilaclara basliyorum.
Sali carsamba istanbul disinda olacaktim.o nedenle 2. Veya 3. Gunumu kaciririm diye korkuyordum ama korkulan olmadi.
İlaclara 3. Gun baslamanin bir etkisi olur mu acaba?
Bir de gene cok komik gelecek ama,bu verilen ignelerle havalimaninda guvenlik kontrolunden gecerken birsey diyen,elimden ilaclarimi alan olur mu acaba? Hic ucaga binen oldu mu kizlar?
canim ucaga binmeden once valizlerini teslim ederken yani check in yaptirirken ordaki gorevlilere ilaclarin oldugunu soyle ignelerle seni ucaga almazlar. belki ucagi kaciracaksin nerden bilelim :) hatta bunun buzdolabinda saklanmasi gerektiginide soylersen ilaclarini aliyorlar senden ucagin sogutucusunda muhafaza ediyorlar ucakdan indigindede sana tekrar teslim ediyorlar.
Aaa Buzdolabinda mi saklaniyo ilaclar bilmiyordum..eyvaah o zaman yandim..peki ignelerin hep ayni saatte mi yapilmasi gerekiyor? Bir gun sabah bir gun aksam yapsam olmaz mi? Yanimdaki insanlara caktirmak istemiyorum da.
Aaa Buzdolabinda mi saklaniyo ilaclar bilmiyordum..eyvaah o zaman yandim..peki ignelerin hep ayni saatte mi yapilmasi gerekiyor? Bir gun sabah bir gun aksam yapsam olmaz mi? Yanimdaki insanlara caktirmak istemiyorum da.
veee bir liste gördüm yukardaaa gördüm gördüm bi liste gördümben de bilgilerimi yazayım da lazım olursa diye
eşim 31 ben 34 yaşımdayım.evlilik süremiz 5,5 yıl.neden olmuyor acabaa dersek erkek infertilitesi diyebiliriz .deneme sayımız bu 2. olacak inşallah.1.merkezimiz bahçeci fulya,2. merkezimiz irenbe tüp bebek merkezi son durum temmuz adetini bekliyorum sayılı gün çabuk geçer
kızlar gebelik oluşmuş 14.35 ama düşük riski var dedi 23 temmuz ultrason var kızlar iyimi kötümü lütfen cevap
kızlar gebelik oluşmuş 14.35 ama düşük riski var dedi 23 temmuz ultrason var kızlar iyimi kötümü lütfen cevap
yok ilaçlar buzdolabında saklanmıyor,serin yerde muhafaza ediniz derler yada oda sıcaklığında(yazın bu durum değişirmi bilmem)aynı saatte yapılması gereken iğneler için doktor diyor mesela atıyorum 10 da 11 de gibi genelde çatlatma iğnesinin saatini doktor verir.diğer iğneleri ben aynı zaman diliminde yapmaya özen gösterdim yani öğleden önce öğleden sonra yada akşam gibi.
yok ilaçlar buzdolabında saklanmıyor,serin yerde muhafaza ediniz derler yada oda sıcaklığında(yazın bu durum değişirmi bilmem)aynı saatte yapılması gereken iğneler için doktor diyor mesela atıyorum 10 da 11 de gibi genelde çatlatma iğnesinin saatini doktor verir.diğer iğneleri ben aynı zaman diliminde yapmaya özen gösterdim yani öğleden önce öğleden sonra yada akşam gibi.
canım benim gözün aydınnnnnnnnnnn
rabbim bebişini herşeyden korusun
inş öyle bişeyler karşılaşmayacaksınız...
bu habere halay çekilir işte
canım ben ilk tedavimi aralık ayında yapmıştım iğnemi yumurtalık bölümünde sakladım öle dediler çünkü malum şimdi zaten çok sıcak oda sıcaklığı 40 derece nerdeyse en iyisimi dolapta saklamak bu sıcakta odanın içinde saklanmaz her doktor farklı tedavi uyguluyo ben bana nasıl söledilerse öle yaptım onu söledim arkadaşada hep aynı saate yapacaksın iğneni dedi akşam 6 yı geçmeyecek demişti mesela onu kendi doktorlarınız söleyecek
iyi yapmışsın.bende ilk denememi aralık ayında yaptırdım tesadüf işte,herşeyin hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?