Ay evet ya dediğin gibi bende doyamadım o ultrasona, bir daha girmek istiyorum :) El ayak parmaklarına kadar her yerini gördük, kollarını ayaklarını oynattığını gördük çok güzeldi. Hatta doktor sinema filmi gibi izle izle bitmez bu dedi sonunda. 3 ay daha sabretmek gerekecek, sağlıklı olsunlarda mühim olan o.
canım çok sıkkın kızlar... eşim birkaç haftadır ilgisiz bize karşı... nasıl olduğumuzu sormuyor bebeğin nasıl olduğunu sormuyor... Salı günü glikoz yüklemesini yaptırdım kendisinin işi vardı işim var gelemem dedi ben de iyi dedim misafirim vardı onu götürdüm yanımda.. hiç sormadı eşim iyi misin nasıl geçti sonuç nasıl diye hiç sormadı... moralim çok bozuk... bu haftasonu da kontrolüm var mersinde ertelememi istedi (haftasonu okulda kursumuz var diye) zaten 5 hafta geçti daha 1 hafta daha ertelememi istiyor diye ben de surat yaptım. benle konuşulmuyormuş öyle diyor... ben mi çok abartıyorum? bu arada erteleyemedim doktor kabul etmedi zorunlu olarak mersin kontrolüme gideceğiz oh olsun... ama burnumdan da geldi tabi...
Erkekler böyle maalesef canım, ilgi konusunda hiçbir zaman istikrarlı olamıyorlar :) Ama internette okuduklarımdan söylüyorum evet biz hem fiziksel hemde ruhsal olarak bu süreci yaşıyoruz bazen fazla ilgi bekliyoruz alıngan oluyoruz, ancak denilene göre onlarda psikolojik açıdan çok zorlanıyorlarmış. Bu süreçte duyguları çok karmaşık oluyormuş bizim derdimiz başka onlarınki başka anlayacğın. Fazla takma kafana derim, görmemeye çalış zaman içersinde normale döner. Sen moralini yüksek tut bebişin buna ihtiyacı var...
Erkekler böyle maalesef canım, ilgi konusunda hiçbir zaman istikrarlı olamıyorlar :) Ama internette okuduklarımdan söylüyorum evet biz hem fiziksel hemde ruhsal olarak bu süreci yaşıyoruz bazen fazla ilgi bekliyoruz alıngan oluyoruz, ancak denilene göre onlarda psikolojik açıdan çok zorlanıyorlarmış. Bu süreçte duyguları çok karmaşık oluyormuş bizim derdimiz başka onlarınki başka anlayacğın. Fazla takma kafana derim, görmemeye çalış zaman içersinde normale döner. Sen moralini yüksek tut bebişin buna ihtiyacı var...
temmuz anneleri mobilya alişverişini yaptınız mı? Ben hala ne yapsam bilemiyorum aslında alacağım herşeyi seçtim bir gidip alması kaldı ama daha erken mi bilemiyorum. Sizler ne yaptınız?
Biz aldık canım uzun bir karar aşamasından sonra :) önce normal bebek odası mı alsak ne yapsak karar verememiştik, sonra etrafımda gördüklerimizden şöyle bir sonuca vardık kreşe başladıktan sonra çocukların farklı özentileri ortaya çıkıyor ve odaları kendi istedikleri gibi olsun istiyorlar. O yüzden bizde Tekzenden bir dolap ve şifonyer aldık o zamana kadar eşyalarını koymak amacıyla, birde kademeli beşik aldık odası için. İlerde kendi isteğine göre alıp döşeriz odasını dedik. Küçük hanım kendi zevkine göre odasını istesin dedik.
Kızlar bu arada benim bu hafta şeker yüklemem vardı tokluk şekerim 160 çıktı doktorum yüksek buldu, iki hafta sonra tekrar şeker yüklemesi yapılacak
yaaa neden yüksek çıkıyor ki? kaç mg vermiştiler? bana 50 mg verdiler 1 bardak yani... 1 saatlik şeker sonucum 126 çıktı açlık şekerim de 81 çıktı. doktora göstedim şükür birşey demedi. umarım senin de ikinci yüklemen normal çıkar... yüklemeden sonra fenalaşmadın di mi? millet korkunç birşey falan demişti ama ben korkunç bulmadım. tatlı şeyleri sevdiğim için belkide :)
bu arada bebek çantası olarak nasıl birşey aldınız ya da alacaksınız ???
offff ben ise hala hiçbirşeyi tamamlamadım... Kiliste bulmak imkansız ki buradan almak istemiyorum... okul desen aşırı yoğun... bir çaresine bakacağım artık... kıyafetleri bile hep internetten aldım.. bebek arabasını da almadım offf offffff
Alırsın tatlım daha vakit çok :) benim dediğim gibi iş yoğunluğum bazen çok artıyor, gece gündüz hafta sonu çalışmak zorunda kalabiliyorum. Öyle olunca başka şeylere halim kalmıyor fırsat buldukça aldım herşeyi ki son aylarda yine böyle bir yoğunluğum olursa unuttuğumuz bişeyler olmasın diye. Bende pekçok şeyini internetten aldım açıkçası. Hem çeşit çok oluyor, hemde indirim vs. olunca iyi denk geliyor.
offff ben ise hala hiçbirşeyi tamamlamadım... Kiliste bulmak imkansız ki buradan almak istemiyorum... okul desen aşırı yoğun... bir çaresine bakacağım artık... kıyafetleri bile hep internetten aldım.. bebek arabasını da almadım offf offffff
Cnm ben özelden msj gonderemiyormusum dahabence ilki güzel çok gözlü olması iyi oluyormus tecrübeli arkadaslar öyle diyor, birde ikinciyede kullanırsın ayrıca beğenmezsen iade edebiliyorsun nasıl olsa diğeri seninde dediğin gibi valiz gibi duruyor.
bende temmuz annesi olacam. doktor en erken 10 temmuz en geç 25 temmuz dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?