temmuz 2013 anne adayları buraya:))))

Evet saglikli olsunda 10 ay daha beklerim.
Benim lina da durmadi maşallah hiç ultrasonda bide sıpa tekmeyi de topuguyla atio maşallah :) izleyip izleyip gülüyorus hafiftende burnum sızlıo tabi :)

Benimde ALLAHIMIN izniyle 28.temmuz.2013 ama 2 hafta önden gidiyor diyor doktorum bakaım hayırlısı sağlıklı olsunda hepimiziniki :)

canım çok sıkkın kızlar... eşim birkaç haftadır ilgisiz bize karşı... nasıl olduğumuzu sormuyor bebeğin nasıl olduğunu sormuyor... Salı günü glikoz yüklemesini yaptırdım kendisinin işi vardı işim var gelemem dedi ben de iyi dedim misafirim vardı onu götürdüm yanımda.. hiç sormadı eşim iyi misin nasıl geçti sonuç nasıl diye hiç sormadı... moralim çok bozuk... bu haftasonu da kontrolüm var mersinde ertelememi istedi (haftasonu okulda kursumuz var diye) zaten 5 hafta geçti daha 1 hafta daha ertelememi istiyor diye ben de surat yaptım. benle konuşulmuyormuş öyle diyor... ben mi çok abartıyorum? bu arada erteleyemedim doktor kabul etmedi zorunlu olarak mersin kontrolüme gideceğiz oh olsun... ama burnumdan da geldi tabi...

29 hazıran gıbı gozukuo ama temmuz basıda olabılırmıs son 2 ayım kaldı cok korkuorm we cok heyecanlıyım karısmıs durumda duygularım bı an once kawusmayı beklıorm kokusunu kucumencık parmaklarını bana bakısını merak edıorm aglıorm suanda yazarken bıle okdr ozledmkı onu tekme attıkca mutlu oluorm warlıgını bellı edıo ben burdayım unutma benı dıo sankı Allahına kurban oldugum :)

Erkekler böyle maalesef canım, ilgi konusunda hiçbir zaman istikrarlı olamıyorlar :) Ama internette okuduklarımdan söylüyorum evet biz hem fiziksel hemde ruhsal olarak bu süreci yaşıyoruz bazen fazla ilgi bekliyoruz alıngan oluyoruz, ancak denilene göre onlarda psikolojik açıdan çok zorlanıyorlarmış. Bu süreçte duyguları çok karmaşık oluyormuş bizim derdimiz başka onlarınki başka anlayacğın. Fazla takma kafana derim, görmemeye çalış zaman içersinde normale döner. Sen moralini yüksek tut bebişin buna ihtiyacı var...

şükür normale döndük... belki misafir olan arkadaşım uyardı ne oldu bilemiyorum ama nazar değmesin çok iyiyiz :) allahım inşallah hep böyle olur :)

çok doğru söylemişsin.Bu hafta bende bir baktım eşimle sürekli gerilim içindeyiz.Bu adamın derdi ne nie bana destek olmuyor, sıkıntılarımı nie anlamıyor aman şurda 3 ay kaldı azıcık alttan alsa destek olsa demekten ziyade ya özlem senin derdin ne dedim kendime sordum.Neyi sorun etmişim diye düşündüm ve sonunda eşimden bu kadar abartılı alıngan olduğum için özür diledim.

Biz psikolojimizdeki gel gitlerden aslında eşlerimizin bizimle ilgilendiğini göremiyoruz bazen.Daha doğrusu istediğimiz cevabı hangi cümleyle duymak istiyorsak öyle demelerini istiyoruz. ama tabi sırf psikolojimiz alt üst diye de hep biz abartmıyoruz bazende onlar odun çeşitlerine doğru mutasyona girişmeye başlıyorlar tabi :)

temmuz anneleri mobilya alişverişini yaptınız mı? Ben hala ne yapsam bilemiyorum aslında alacağım herşeyi seçtim bir gidip alması kaldı ama daha erken mi bilemiyorum. Sizler ne yaptınız?

temmuz anneleri mobilya alişverişini yaptınız mı? Ben hala ne yapsam bilemiyorum aslında alacağım herşeyi seçtim bir gidip alması kaldı ama daha erken mi bilemiyorum. Sizler ne yaptınız?

Biz aldık canım uzun bir karar aşamasından sonra :) önce normal bebek odası mı alsak ne yapsak karar verememiştik, sonra etrafımda gördüklerimizden şöyle bir sonuca vardık kreşe başladıktan sonra çocukların farklı özentileri ortaya çıkıyor ve odaları kendi istedikleri gibi olsun istiyorlar. O yüzden bizde Tekzenden bir dolap ve şifonyer aldık o zamana kadar eşyalarını koymak amacıyla, birde kademeli beşik aldık odası için. İlerde kendi isteğine göre alıp döşeriz odasını dedik. Küçük hanım kendi zevkine göre odasını istesin dedik.

Kızlar bu arada benim bu hafta şeker yüklemem vardı tokluk şekerim 160 çıktı doktorum yüksek buldu, iki hafta sonra tekrar şeker yüklemesi yapılacak

yaaa neden yüksek çıkıyor ki? kaç mg vermiştiler? bana 50 mg verdiler 1 bardak yani... 1 saatlik şeker sonucum 126 çıktı açlık şekerim de 81 çıktı. doktora göstedim şükür birşey demedi. umarım senin de ikinci yüklemen normal çıkar... yüklemeden sonra fenalaşmadın di mi? millet korkunç birşey falan demişti ama ben korkunç bulmadım. tatlı şeyleri sevdiğim için belkide :)

50 mg verdiler küçük su şişesinin üzerinden birazcık döküp glikozu ilave ettiler ictim. Bende çok rahat ictim sonrasında da gayet İyiydim hatta bir saatlik bekleme süresinde beşik bakmaya bile gittik. Açlık bile gelmedi aklıma umarım ikincide normal çıkar. Bu sefer 100 lük olacak galiba birde dört ölçüm yapılacak diye biliyorum 😔 hayırlısı bakalım.

bu arada bebek çantası olarak nasıl birşey aldınız ya da alacaksınız ???

Bebek çantamızı da aldık, benim is durumum zaman zaman çok yoğunlaştığı icin herseyi fırsat buldukça aldım açıkcası, az eksiğimiz kaldı sayılır. Bir arkadasımız Amerika'ya gitmişti çanta ve telsizi oradan getirdi, çok güzel bir çanta ve buradakilere göre fiyatı çok uygun, telsizde aynı sekilde oldu Türkiye'de o fiyata bulmak mümkün değil.

offff ben ise hala hiçbirşeyi tamamlamadım... Kiliste bulmak imkansız ki buradan almak istemiyorum... okul desen aşırı yoğun... bir çaresine bakacağım artık... kıyafetleri bile hep internetten aldım.. bebek arabasını da almadım offf offffff

Alırsın tatlım daha vakit çok :) benim dediğim gibi iş yoğunluğum bazen çok artıyor, gece gündüz hafta sonu çalışmak zorunda kalabiliyorum. Öyle olunca başka şeylere halim kalmıyor fırsat buldukça aldım herşeyi ki son aylarda yine böyle bir yoğunluğum olursa unuttuğumuz bişeyler olmasın diye. Bende pekçok şeyini internetten aldım açıkçası. Hem çeşit çok oluyor, hemde indirim vs. olunca iyi denk geliyor.

Cnm ben özelden msj gonderemiyormusum daha bence ilki güzel çok gözlü olması iyi oluyormus tecrübeli arkadaslar öyle diyor, birde ikinciyede kullanırsın ayrıca beğenmezsen iade edebiliyorsun nasıl olsa diğeri seninde dediğin gibi valiz gibi duruyor.

bende senden msj bekliyordum allahtan sona baktım :)) bana da ilki daha kullanışlı geldi... teşekkür ederim fikrin için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…