temmuz 2013 anne adayları buraya:))))

avent aldım elektrikli tekli göğüs pompası, süt yok ama yine de merakımdan denedim:)) başlığı çok yumuşak hiç rahatsız etmiyor çok güzel bence:)

afyonda nerde kontrole gidiyorsun ? ben de afyonun bir ilçesindeyim:)

Hanımlar nasılsınız neler yapıyorsunuz ? benim 48 günüm kaldı heyecan dorukta :)) MYILDIZ neredesin sesin soluğun çıkmıyor bir sorun yok di mi ? minik prenses ne alemde ?

doğum çantamın tamamlanmasına çok az kaldı bebek bezi ve terlik kaldı galiba :)) bebek bezi yenidoğan değil de 3 - 6 kg olandan almaya karar verdim...

biberon ve emziği ilk kullanımdan önce 5 dk suda kaynatacakmışız öyle yazıyor üzerinde. peki sonraki temizliklerde ne yapacağız ? ne kullanacağız ?? bilen var mı ??

Bizim hazirliklar da bitti cok sükür. Sadece bebek arabası kaldı.
Bebek bezi yenidoğan bile büyük geliyo başta. Zaten bir paket hen bitiyo. Yenidoğan al bence , göbek bağı da olacak zorlanmazsın.
Ablam yeni doğum yaptı, hemşire kendisi. Emziği ablam kaynamış ılık suyla yıkıyor. Emzik kabına koyup öyle bekleyiyor. Ben de öyle yaparım diye düşünüyorum.

evet ben de daha almadım ocakta doğum yapan arkadaşım da yeni doğan al dedi hemen bitiyor dedi senin gibi. hatta göbek oyuntulu olan al o sayede göbek bağı hemen düşüyor 1 haftada dedi... ama primada yok herhalde göbek oyuntulu? molfixte gördüm o da iyi midir bilemedim... ben de bugün kaynatacağım biberon ve emziği..
kız mı erkek mi seninkisi ?

Ben prima premiumcare aldim. En yeni cikan oymus. Cisini yapip dolunca bezin dışı yeşil oluyo:) erkek benimki teyzesi, seninki ne?

Burdayım canım ya hani demiştim ya işimin ne zaman yoğun olacağı hiç belli olmuyor o dönemleren birindeyim yine çok yoruluyorum, ama çok şükür az kaldı inşallah sonra rahatlayacağım, internete girmeye fırsat bulamıyorum. Bizim bebişte dönmüş:) herşey normal görünüyor şimdilik. Hazırlıklar epey bitti sayılır ama henüz çantayı hazırlayamadım, terlik ve tek kullanımlık çamaşır ve bilimum şeyler kaldı almam gereken. Bebek bezi olarak tecrübeli bir arkadaşım primanın premium care olanının hiç iyi olmadığını söyledi aklınızda bulunsun. Biberon ve emzik için kaynatma iyi bir sterilizasyon işlemi olabileceği gibi özel sterilizasyon makineleride mevcut.

Bende aranıza yeni katıldım.Benim de 28 Temmuz 2013 bebeğimin geliceği tarih.Sabırsızlıkla bekliyoruz.Rabbim hepimizin sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almamızı nasip etsin...

kızlar artık siz de sıkıldınız mı hamilelikten? ben çok sıkıldım biran önce gelsin bebiş istiyorum sabırsızlık başladı son günlerde nedense ve bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama sanki bugünler hiç ama hiç geçmiyor :S bugüne kadar hızla geldik ama artık gün geçmiyor :S

yooo etrafımda 4 kız duydum bile ama benim dışımda sen 3. erkek bekleyensin :) eltimin kız, eltimin yengesinin kız, meslektaşımın eşinin kız,myıldızın kız :)) benim erkek senin erkek meslektaşımın erkek :))

bana ise çok hızlı geçiyor gibime geliyor 100 gün kaldığı zamanı hatırlıyorum da :)) jet gibi geçiyor zaman :)) doğduktan sonra bugünleri arayacağımızı çok söylüyorlar :)

Son düzenleme:
bana ise çok hızlı geçiyor gibime geliyor 100 gün kaldığı zamanı hatırlıyorum da :)) jet gibi geçiyor zaman :)) doğduktan sonra bugünleri arayacağımızı çok söylüyorlar :)

evet herkes aynı yorumu yapıyor çok arayacaksın, ay işte uykusuz gecelerde tekrar içime koysalar diceksin diyorlar ama ben yorumlara bir parça kızıyorum, hamile olan insana hiç böyle moral verilir mi
valla ne kadar zor olursa olsun hiç içime geri koysalar diyeceğimi sanmıyorum belki ben herkesten uzakta yani gurbette olduğum için o bana arkadaş olcakmış gibi geldiğinden öyle düşünüyor da olabilirim tabi =)

bana da hızlı geçmişti bu zamana kadar ama biri sanki durdurdu zamanı şimdi her günü sayar oldum =)

kızlar bilmiyorum aranızda ikinci çocuğuna hamile olup da deneyimli olan var mı ama biri beni aydınlatabilir mi tecrübeleriyle,
bugün doktor kontrolüne gittik bebeğim dönmüş doğum pozisyonunda sizce tekrar döner mi pozisyon değiştirip, doktor artık dönmez almış pozisyonunu çok nadir olur öyle dedi ama ne bileyim taktım şimdi kafaya
bir de sizce 33. haftada döndüyse 40dan erken gelme ihtimali olabilir mi ? yaşayan var mı böyle hikayeler ?

benimde erkek :) bende kime sorsam erkek 2013 erkek senesi gibi geldi bana .. boyu kilosu nasıl kızlar sizin bebişlerinizin .. cumartesi kontrolümüz vardı doktorumuz kafasının aşagıya döndüğünü söyledi .. pozisyon değiştirir mi acaba ? .. haftalık kontrollere başladık bu arada haftaya tekrar gidicez .. nisa hastanesine gidiyorum derya hanıma ..

hanımlar bende aşırı derecede kaşıntı başladı pazartesi gününden beri... deli olacağım karnımdan söz etmiyorum diğer her yerden söz ediyorum. uyuz gibi kaşınıyor kaşıyınca da kıpkırmızı oluyor. sizde de var mı bu durum ? doktoruma sordum önce bütün vücudunu bebe yağıyla nemlendir dedi. duş alıp hemen onu yapacağım. sonra yine devam ediyorsa bilurubin testi mi ne varmış onu yaptıracağım... off yaa bir bu eksikti...

Benim bir tek göbeğimde bir kaşıntı hali söz konusu ama içini ferah tut eminim normal bir durumdur bol bol nemlendir cildini sen dediği gibi doktorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…