bugün oğlumun alışverişini yaptım :)) uyku grubu ve bebek arabası dışındaki şeyleri tamamladım galiba :) tırnak makası , derece , banyo grubu , biberon emzik vs aldım da aldım :))
göğüs pompası olarak avent alacağım galiba. hem elektrikli hem de pilli ve de manual kullanılabiliyor. chicco nun manualinden daha güzel emiş gücü... siz ne aldınız ?
aylinc hoşgeldin :) ben afyon'dayım ancak üniversiteyi İzmir'de okumuştum çok severim kendisini :)) narkosis evet ikinci kez şeker yüklemesi yapıldı, bu seferkinde 4 defa kan aldılar geçen seferki gibi kolay olmadı tabii. Çünkü bir şişe suya iki paket glikoz koydular çok tatlı oldu, birde aç karnına onu içince zor tuttum kendimi kusmamak için, aynı işkenceyi bir daha yaşamamak için..
Dört ölçümden sadece bir tanesi sınıra yakın çıktı o da problem değil dedi doktor, çok şükür şeker yok yani, doktor sende nasıl yüksek çıktı şeker ilkinde şaşırıyorum dedi. Çok fazla değil çünkü aldığım kilo, en güzel tarafı iki hafta önce girdiğim ultrasona tekrar girdim bebişimi gördüm, ki ilk kez yüzünü doğru düzgün görebildik, çok mutlu oldum :)) Her şerde bir hayır vardır diye boşuna dememişler :) Ben normal internette var olan küvetlerden ve file aldım banyo için. Bu arada gecelik almayı düşünen varsa ben ebru maternatiynin kilerden aldım bana göre kalıpları çok güzel geldi, tavsiye ederim.
Hanımlar nasılsınız neler yapıyorsunuz ? benim 48 günüm kaldı heyecan dorukta :)) MYILDIZ neredesin sesin soluğun çıkmıyor bir sorun yok di mi ? minik prenses ne alemde ?
doğum çantamın tamamlanmasına çok az kaldı bebek bezi ve terlik kaldı galiba :)) bebek bezi yenidoğan değil de 3 - 6 kg olandan almaya karar verdim...
biberon ve emziği ilk kullanımdan önce 5 dk suda kaynatacakmışız öyle yazıyor üzerinde. peki sonraki temizliklerde ne yapacağız ? ne kullanacağız ?? bilen var mı ??
Bizim hazirliklar da bitti cok sükür. Sadece bebek arabası kaldı.
Bebek bezi yenidoğan bile büyük geliyo başta. Zaten bir paket hen bitiyo. Yenidoğan al bence , göbek bağı da olacak zorlanmazsın.
Ablam yeni doğum yaptı, hemşire kendisi. Emziği ablam kaynamış ılık suyla yıkıyor. Emzik kabına koyup öyle bekleyiyor. Ben de öyle yaparım diye düşünüyorum.
evet ben de daha almadım ocakta doğum yapan arkadaşım da yeni doğan al dedi hemen bitiyor dedi senin gibi. hatta göbek oyuntulu olan al o sayede göbek bağı hemen düşüyor 1 haftada dedi... ama primada yok herhalde göbek oyuntulu? molfixte gördüm o da iyi midir bilemedim... ben de bugün kaynatacağım biberon ve emziği..
kız mı erkek mi seninkisi ?
afyonda nerde kontrole gidiyorsun ? ben de afyonun bir ilçesindeyim:)
Hanımlar nasılsınız neler yapıyorsunuz ? benim 48 günüm kaldı heyecan dorukta :)) MYILDIZ neredesin sesin soluğun çıkmıyor bir sorun yok di mi ? minik prenses ne alemde ?
doğum çantamın tamamlanmasına çok az kaldı bebek bezi ve terlik kaldı galiba :)) bebek bezi yenidoğan değil de 3 - 6 kg olandan almaya karar verdim...
biberon ve emziği ilk kullanımdan önce 5 dk suda kaynatacakmışız öyle yazıyor üzerinde. peki sonraki temizliklerde ne yapacağız ? ne kullanacağız ?? bilen var mı ??
Ben prima premiumcare aldim. En yeni cikan oymus. Cisini yapip dolunca bezin dışı yeşil oluyo:) erkek benimki teyzesi, seninki ne?
Bu sene genelde hep erkek :) yok sanırım göbek oyuntusu ama ablam çok memnun. Hiç pişik yapmıyomus. Bezin ne kadar doldugunu da gosteriyo. Gobek bagi bir haftada dusuyo genelde zaten. Pişik olmasın da birkac gun gec dussun:)benimki de erkek :) premium care in göbek oyuntusu var mı??
Bu sene genelde hep erkek :) yok sanırım göbek oyuntusu ama ablam çok memnun. Hiç pişik yapmıyomus. Bezin ne kadar doldugunu da gosteriyo. Gobek bagi bir haftada dusuyo genelde zaten. Pişik olmasın da birkac gun gec dussun:)
kızlar artık siz de sıkıldınız mı hamilelikten? ben çok sıkıldım biran önce gelsin bebiş istiyorum sabırsızlık başladı son günlerde nedense ve bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama sanki bugünler hiç ama hiç geçmiyor :S bugüne kadar hızla geldik ama artık gün geçmiyor :S
Bende aranıza yeni katıldım.Benim de 28 Temmuz 2013 bebeğimin geliceği tarih.Sabırsızlıkla bekliyoruz.Rabbim hepimizin sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almamızı nasip etsin...
bana ise çok hızlı geçiyor gibime geliyor 100 gün kaldığı zamanı hatırlıyorum da :)) jet gibi geçiyor zaman :)) doğduktan sonra bugünleri arayacağımızı çok söylüyorlar :)
hanımlar bende aşırı derecede kaşıntı başladı pazartesi gününden beri... deli olacağım karnımdan söz etmiyorum diğer her yerden söz ediyorum. uyuz gibi kaşınıyor kaşıyınca da kıpkırmızı oluyor. sizde de var mı bu durum ? doktoruma sordum önce bütün vücudunu bebe yağıyla nemlendir dedi. duş alıp hemen onu yapacağım. sonra yine devam ediyorsa bilurubin testi mi ne varmış onu yaptıracağım... off yaa bir bu eksikti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?