merhabalar hanımlar :) kontrolden geldik az önce herşey yolundaymış şükür :) baş aşağıda ayaklar yukarıda :) beni ayaklarıyla tepiyormuş yaramazım :) sonunda kesinleştirdim :)))
myıldız glikoz yüklemen ne oldu ? yaptırdın mı bir sorun var mı ?
bebeğin banyosu için küvet mi aldınız yoksa yeni bir şekil var ondan mı aldınız ? oturur pozisyonda oluyor yeni sistemde...
canım sevindim şeker sorununun bitmesine:) sen 14. kiloya doğru yol alıyorum(( doktor kızacak bana... gece yatarken ya da kanepede uzanmışken farklı bir acı veriyor oğluşum yatış pozisyonumu sevmiyor galiba... yastıkla yatma çabalarına başladım zaten:)
senin prenses neden daha dönmemiş acaba...
kızlar benim göbek deliğim iyice çirkinleşti... renk değişimi var ve minicik oldu. sözde dışa çıkarmış benimki çıkmadı. linea negra mıydı neydi hani hamilelik çizgisi var ya onun gibi göbek deliğimin etrafının rengi... böyle kalmaz di mi???
Hanımlar bugün 32 haftaya girdik biz geçen doktor kontrolümüz vardı artık hergün en az 1 saat yürüş yap dedi nefes egzersiziyle filan kafanı karıştırma doğumda biz yardımcı olacaz sana sen bol yürüyüş yapmaya bak dedi açılmayı en çok o kolaylaştıriyomuş ayrıca benim kasklarımdaki kemikler fena ağrıyor artık doktor normal bizim istediğimiz da bu dedi normal doğum için sizdede varmı öyle bi ağrı
Hanımlar bugün 32 haftaya girdik biz geçen doktor kontrolümüz vardı artık hergün en az 1 saat yürüş yap dedi nefes egzersiziyle filan kafanı karıştırma doğumda biz yardımcı olacaz sana sen bol yürüyüş yapmaya bak dedi açılmayı en çok o kolaylaştıriyomuş ayrıca benim kasklarımdaki kemikler fena ağrıyor artık doktor normal bizim istediğimiz da bu dedi normal doğum için sizdede varmı öyle bi ağrı
Keşke ev hanımı olsaydım... en azından gereksiz bir idareci ile çalışıp da stres altında olmazdım... müdürüm benden çok şey bekliyor 32 haftalık olmama rağmen. yok efendim neymiş 12. sınıflarımız saat 16 18 arası okulda kalacakmış bizler de başlarında bekçilik yapacakmışız... ben yapamam dedim zaten 31 saat dersim var teneffüslerim bile boş değil ve üzerine bir de bunu yaparsam ki havalar da ısınıyor benim halim ne olur dedim. 1 güncük idare edecekmişim. etmeyeceğim! bugün akşam görevliyim sözde. doktora da gitmem lazım çalışabilir raporu almak için... ve doktora gideceğim kendisine söyleyeceğim kontrolüm var ben gidiyorum diyeceğim. dünden beri sinir küpüyüm. kimbilir oğlum içeride ne haldedir... istemiyorum dememe rağmen adam kafasına koyduğunu yaptırtmaya çalışıyor. millet de kuzu kuzu söz dinliyor istememelerine rağmen. ve her seferinde sıkıntılarını da arkasından dile getiriyorlar. yüzüne ise söylemekten korkuyorlar tırsıyorlar sanki o kişi Allah mış gibi davranıyorlar! çok mutsuzum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?