temmuz 2013 anne adayları buraya:))))

merhabalar hanımlar :) kontrolden geldik az önce herşey yolundaymış şükür :) baş aşağıda ayaklar yukarıda :) beni ayaklarıyla tepiyormuş yaramazım :) sonunda kesinleştirdim :)))

myıldız glikoz yüklemen ne oldu ? yaptırdın mı bir sorun var mı ?

bebeğin banyosu için küvet mi aldınız yoksa yeni bir şekil var ondan mı aldınız ? oturur pozisyonda oluyor yeni sistemde...

aylinc hoşgeldin :) ben afyon'dayım ancak üniversiteyi İzmir'de okumuştum çok severim kendisini :)) narkosis evet ikinci kez şeker yüklemesi yapıldı, bu seferkinde 4 defa kan aldılar geçen seferki gibi kolay olmadı tabii. Çünkü bir şişe suya iki paket glikoz koydular çok tatlı oldu, birde aç karnına onu içince zor tuttum kendimi kusmamak için, aynı işkenceyi bir daha yaşamamak için..

Dört ölçümden sadece bir tanesi sınıra yakın çıktı o da problem değil dedi doktor, çok şükür şeker yok yani, doktor sende nasıl yüksek çıktı şeker ilkinde şaşırıyorum dedi. Çok fazla değil çünkü aldığım kilo, en güzel tarafı iki hafta önce girdiğim ultrasona tekrar girdim bebişimi gördüm, ki ilk kez yüzünü doğru düzgün görebildik, çok mutlu oldum :)) Her şerde bir hayır vardır diye boşuna dememişler :) Ben normal internette var olan küvetlerden ve file aldım banyo için. Bu arada gecelik almayı düşünen varsa ben ebru maternatiynin kilerden aldım bana göre kalıpları çok güzel geldi, tavsiye ederim.

narkosis seninki dönmüş demek ne güzel, bizimki bazen beni çok sarsan hareketlerde bulunmakla birlikte henüz dönmemiş :)) bakalım ne zamana dönecek, bu arada kaç oldu aldığınız kilo kızlar ??

canım sevindim şeker sorununun bitmesine:) sen 14. kiloya doğru yol alıyorum (( doktor kızacak bana... gece yatarken ya da kanepede uzanmışken farklı bir acı veriyor oğluşum yatış pozisyonumu sevmiyor galiba... yastıkla yatma çabalarına başladım zaten:)
senin prenses neden daha dönmemiş acaba...

Benimde 10 olmuş, gerçi benim doktorum açısından sıkıntı yok en başından beri sormadığı için kilomu :) benimde bebeğin duruşundan kaynaklı olarak galiba bazen her yöne yatabiliyorum, sırt üstü bile, ama bazen nasıl yatarsam yatayım nefesim daralabiliyor. İnternette Ayşe Öner in hamilelikte yatış pozisyonu diye bir videosu vardı onu izle istersen faydalı olabilir.

Çevremdeki arkadaşlarıma da sordum, herkesin farklı haftalarda dönmüş, hatta yakın arkadaşlarımdan birinin çok ileri haftalarda dönmüş kız ne olduğumu şaşırdım o dönerken diyor, hissetmiş resmen döndüğünü :)

Hayırlısı bakalım...

Merhaba arkadaşlar.
Öncelikle bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum.
Ben de 2012 Eylül annesiyim. Çok şükür 7 aylık bir oğlum var. Dünyanın en zor ama en güzel şeyi annelik. Allah isteyen herkese tattırsın.
Kraft Horn Travel Sistem Bebek Arabamızı satmak istiyorum.
7 Ay kullanılmıştır. Asansörsüz bir eve taşındığım için indirip çıkarmak sıkıntı olmaya başladı satma nedenim bu. Onun yerine baston araba almayı düşünüyorum. 650 liraya almıştık 350 liraya satmayı düşünüyorum.

Düşünen varsa mail yoluyla irtibata geçebiliriz. Adresim ada2026@hotmail.com

Eki Görüntüle 703448 Eki Görüntüle 703448 Eki Görüntüle 703448

kızlar benim göbek deliğim iyice çirkinleşti... renk değişimi var ve minicik oldu. sözde dışa çıkarmış benimki çıkmadı. linea negra mıydı neydi hani hamilelik çizgisi var ya onun gibi göbek deliğimin etrafının rengi... böyle kalmaz di mi???

Benimki dışa çıkan göbek deliklerinden :)) böylesi de iyi olmuyor aslında dar birşeyler giydiğinde hemen belli oluyor. Benimkininde etrafında bir halka var gibi rengi farklılaştı biraz. Hamilelikten sonra düzeliyormu herkes öyle söylüyor, belirli bir zaman içersinde eski haline dönüyormuş.

kızlar merhaba.bende 30haftalığım.Allahın izniyle kızım olacak.doktorum sürekli detaylı olarak inceliyor.çok şükür her şey yolunda.bebeğimin hareketlerini genellikle göğsümün altında hissediyorum.bazen sağ tarafım bazen sol tarafım şişiyor.genelde sol üst tarafımda küçük sert bişey var ama bebeğin başı mı ayakları mı kestiremiyorum.

ama kızıma 2 ay sonra kavuşacağım için çok heyecanlanıyorum...

hamişler nasılsınız ? sesiniz soluğunuz çıkmıyor iyisinizdir inşallah:) bebek tırnak bakımı için ne gibi birşey düşündünüz ?
bu arada bir arkadaşım çocuk doktorunu da şimdiden araştırmamın iyi olacağını söyledi.. ben araştırmalara başlayacağım artık bakalım...

Hanımlar bugün 32 haftaya girdik biz geçen doktor kontrolümüz vardı artık hergün en az 1 saat yürüş yap dedi nefes egzersiziyle filan kafanı karıştırma doğumda biz yardımcı olacaz sana sen bol yürüyüş yapmaya bak dedi açılmayı en çok o kolaylaştıriyomuş ayrıca benim kasklarımdaki kemikler fena ağrıyor artık doktor normal bizim istediğimiz da bu dedi normal doğum için sizdede varmı öyle bi ağrı

benim de geceleri ya da bazen kanepede otururken rahatsız edici bir ağrı oluyor uyurken yastık koyuyorum bacaklarımın arasına ama yine de ağrım oluyor. ne ağrısı tam olarak bilmiyorum ama göbek deliğimin altındaki bölgede (pakete yakın galiba) oluyor diye algılıyorum. aynı şey mi seninki ile ? ben de 32 ye başlıyorum yarın :) çalışabilir belgesi alacağım bu hafta... oğlumu hem Kilis te(salı günü ) hem de Mersinde (haftasonu) göreceğim :) irileştiği için onu hissetmek daha kolay :) sırtını mı poposunu mu biryerini yaslıyor hep :) göbeğimin bir tarafı semsert oluyor :)) bir de hareketleri sıkışmama neden olmasa :))) en kötü yanı bu :)

Bende elimden geldiğince en az yarım saat yürümeye çalışıyorum hergün, benim daha ziyade özellikle de yürürken kalça kemiklerimde ağrı oluyor. Bir daha ki doktor randevumuzda 33 hafta bitmiş olacak yani bütün ayrıntıları konuşmanın vakti gelmiş olacak, birde o zamana doğumun ne şekilde olacağıda belli olur diye düşünüyorum.

Keşke ev hanımı olsaydım... en azından gereksiz bir idareci ile çalışıp da stres altında olmazdım... müdürüm benden çok şey bekliyor 32 haftalık olmama rağmen. yok efendim neymiş 12. sınıflarımız saat 16 18 arası okulda kalacakmış bizler de başlarında bekçilik yapacakmışız... ben yapamam dedim zaten 31 saat dersim var teneffüslerim bile boş değil ve üzerine bir de bunu yaparsam ki havalar da ısınıyor benim halim ne olur dedim. 1 güncük idare edecekmişim. etmeyeceğim! bugün akşam görevliyim sözde. doktora da gitmem lazım çalışabilir raporu almak için... ve doktora gideceğim kendisine söyleyeceğim kontrolüm var ben gidiyorum diyeceğim. dünden beri sinir küpüyüm. kimbilir oğlum içeride ne haldedir... istemiyorum dememe rağmen adam kafasına koyduğunu yaptırtmaya çalışıyor. millet de kuzu kuzu söz dinliyor istememelerine rağmen. ve her seferinde sıkıntılarını da arkasından dile getiriyorlar. yüzüne ise söylemekten korkuyorlar tırsıyorlar sanki o kişi Allah mış gibi davranıyorlar! çok mutsuzum...

Canım boşver ya bu kadar sinirlenme, etraftaki insanların her zaman hamilelere karşı daha anlayışlı olmasını bekliyoruz ama olmuyor maalesef. Benimde geçen hafta tez savunmam vardı 2 saat ayakta kaldım, hocalardan bir tanesi de anlayıp otur demedi. Maalesef insanların çoğunda bu anlayış mevcut değil...Boşveeerr bak az zamanımız kaldı bebişlerle buluşmaya onu düşün mutlu et kendini :))

merhaba arkadaşlar.. ben yeni katılıyorum aranıza .. temmuz da anne olacağım bende kısmetse sizler gibi :) .. herşey normal gidiyor çok şükür 31+2 haftamızdayız ..

canım aynen benimde kasıklarımda ağrı oluyor ama doktorum normal olduğunu söyledi merak etme NORMAL :)

bugün oğlumun alışverişini yaptım :)) uyku grubu ve bebek arabası dışındaki şeyleri tamamladım galiba :) tırnak makası , derece , banyo grubu , biberon emzik vs aldım da aldım :))
göğüs pompası olarak avent alacağım galiba. hem elektrikli hem de pilli ve de manual kullanılabiliyor. chicco nun manualinden daha güzel emiş gücü... siz ne aldınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…