temmuz 2013 anne adayları buraya:))))

evet onun tekmeleri bile muhteşem bi duyguyken,,kendisi gelince düşünemiyorum

coook güzel bir duygu tarifsiz :) sen üzüldüğünde üzülen sevindiğinde sevinen arkadas ,anlattığında çok iyi bir dinleyici ve dosttur... herkezden, babasından bile sana yakın canının canı kısacası bambaska :) mevlam herkeze tattırsın anneliği :) kokularını bile aratmasın :)
senın bebegın ne kadarlık ?

evet muhteşem bi duygu rabbim isteyen herkese tattırsın inşallah..sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..23 haftalık olduk bizde..vakit geçmiyor şafak sayıyoruz :)

evet muhteşem bi duygu rabbim isteyen herkese tattırsın inşallah..sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..23 haftalık olduk bizde..vakit geçmiyor şafak sayıyoruz :)

bizde 21 haftalığız :) bugun cinsiyetini öğrendim kesin erkek dedıler sağlıklı olsunda önemli değil bence senın bebegın cinsiyeti ne biliyormusun

bizde 21 haftalığız :) bugun cinsiyetini öğrendim kesin erkek dedıler sağlıklı olsunda önemli değil bence senın bebegın cinsiyeti ne biliyormusun

allah bağışlasın evet sağlıklı olsunlarda kız erkek hiç önemli değil..evet kız bizimkide inş. biz 16 haftada öğrendik

Merhaba anneler. Biz de kızımla 21+3 üz bugün. cinsiyetini de 15+4 de öğrendim. Henüz ismine karar veremedik, aklımda bi sürü isim var ama netleştiremedik henüz. Ufak tefek bişiler de alıyoruz, öle çok detaya girmedim henüz.

allah bağışlasın evet sağlıklı olsunlarda kız erkek hiç önemli değil..evet kız bizimkide inş. biz 16 haftada öğrendik

amın insallah hepimizin bebeğini bağışlasın... bana 16 hftlıkken kız dediler 17 hftlıkken de erkek dediler ama kesin olarak yeni öğrendim :) hangi sehirde oturuyorsun ve hangi hastaneyi düsünüyorsun doğum için ben kararsızım ilk kızımı devlet hastanesinde aldım kucağıma ama doktorum bashekım yardımcısıydı ama sımdı emeklıye ayrıldı ne yapacagımı bilmiyorum

kız bebeğini süslemek bir başka oluyor kızımdan biliyorum :) çorabı tokası eteği badisi ayakkabısı aayyyy cok tatlı oluyor yaaa :) isimleri söyle istersen yardımcı olayım

bende üniversite hastanesimi özelmi karar veremedim..üniversite istiorum ama stajerlere yaptırırlar diyorlar ondan korkuyorum

kız bebeğini süslemek bir başka oluyor kızımdan biliyorum :) çorabı tokası eteği badisi ayakkabısı aayyyy cok tatlı oluyor yaaa :) isimleri söyle istersen yardımcı olayım

evet kız bebek bambaşka hersey pembe hersey çok tatlı cici insanın içi gidiyor:)

bende üniversite hastanesimi özelmi karar veremedim..üniversite istiorum ama stajerlere yaptırırlar diyorlar ondan korkuyorum

önemli işleri doktorlar yapıyor ama basit işleri asistanlara yaptırıyorlar dıye biliyorum cunki bir sorun olursa dk adı çıkıyor tamamen asistana bırakamazlar bence
bende devlette düşünüyorum ama özelde de istiyorum sezaryen olacak benim uyandığımda kızımı ve eşimi görmek de istiyorum karasızım bilemiyorum

iyi akşamlar kızlar nasılsınız? Kraft marka TRAVEL SETLERİNDEN bebek arabası almayı planlıyorum fakat kararsız kaldım tam CLICK TRAVEL modeline karar vermiştim şimdi de TWIST RLX modeli aklıma takıldı sizce hangisi daha iyidir?

Bu kadar olur valla bizde bugün bebek arabası baktık, aslında ben kararımı Kraft Twist Travel'dan yana vermiştim gitmeden önce ama orda Quinny markanın Buzz ve Zapp modellerini gösterdiler çok pratik geldi onlarda, kararsızlık konusunda al benden de o kadar...Click Travel i duymamıştım dur birde ona bakayım :) artık hiç karar veremem.

Click travel tek bir hamlede kapanıyor neredeyse. tabi satıcı kapattı ben denemedim :)) ama işte ne bileyim hangisi karar veremedim .
hastane çantanı hazırladın mı ? görümcem hazırla artık deyip duruyor nasıl bir çanta olmalı ki acaba? içini doldurması var bir de...

Evet dediğin gibi onlar hepsini tek hamlede kapatabiliyorlar :) Ben Twiste karar veriyor gibiyim artık. Yok daha hastane çantası falan hazırlamadım, çok var daha yaa :) yedinci aya bir gelelim o zaman hazırlarız. Ben kendi çantamı ve bebeğin çantasını ayrı iki çanta olarak hazırlayacağım. Birde daha o çantaların içine girecek şeyler hazır değil öyle bir durumda var çok mu rahatım ne

:) ben de hazırlamadım daha ama okuldan bir arkadaş da hazırlamaya başla dedi. içime kurt düştü :)) ben de çok rahatım senin gibi galiba:)) içine ne koyacağız çantanın bilmiyorum :) listeler var ama çok fazla değil mi onlar?
şeker yüklemesini yaptırdın mı? gerçi kaçıncı haftandasın bilmiyorum... ben de bir dahaki gidişimde TWIST e daha detaylı bakayım bari...

Ya ben içine konulacakları o kadar dert etmiyorum açıkçası evimiz yakın hastaneye belki ondandır :)) 25. hafta içersindeyim iki hafta sonra kontrole gittiğimde yapılacak şeker yüklemesi galiba bakalım nasıl olacak, çoğu kişi zorlanıyormuş ya hadi hayırlısı.

Sen tetenoz aşını yaptırdın mı?

evet bu pazartesi yaptırdım. görümcemin dediği gibi yaptım aşıyı olur olmaz yarım saat boyunca kolumu hareket ettirdim sağa sola. eve gelince de dayanamadım temizlik yaptım :)) yani iyice hareket ettirdim :) 2 gün azıcık ağrıdı (soluma yatıyorum hep. biraz da ondan ağrıması normal geldi bana.) 2 gündür de hiç ağrım yok şükür. çok ağrıyor demişlerdi korkuttular beni ama şükür olmadı rahat geçti benimki :)
şekerden ben de korkuyorum aç karnına gitmek ve yüklenmesi zormuş galiba. ama kendimi kasmayacağım. milletin her dediği çıkmıyor. tetanozdan bu kanıya vardım :) ben de tetanozu geçireyim öyle yaptırayım diye bekledim...

Çok şükür benimde tetenoz zor olmadı, öyle ağrı falan da hissetmedim, ikinci doz da yapıldı benim. Nisanın 3. haftasında gideceğim tekrar doktora bakalım artık zor da olsa kolayda yaptıracağız şeker yüklemesini, bu ara da kaç kilo aldın?

tetanoz ikinci doz nasıl yapıldı ya? benim taaa 29 nisanda ikinci dozum. seninki neden böyle erkenden yapıldı?? ben 53 ile başladım gebeliğe şimdi 63,7 çıkıyorum kaç gündür :) iyi aldım kiloyu :) ama bende sadece göbek var görüntümde başka değişiklik yok. sen kaç kilo aldın ? hareketleri nasıl seninkinin ? tutarlı mı yoksa bazen hiç hareket etmiyor mu ? benimkisi beni deli ediyor bazen. çok mu tembel dedirtiyor bazen :))
cinsiyeti neydi seninkinin ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…