kızlar artık siz de sıkıldınız mı hamilelikten? ben çok sıkıldım biran önce gelsin bebiş istiyorum sabırsızlık başladı son günlerde nedense ve bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama sanki bugünler hiç ama hiç geçmiyor :S bugüne kadar hızla geldik ama artık gün geçmiyor :S
hanımlar bende aşırı derecede kaşıntı başladı pazartesi gününden beri... deli olacağım karnımdan söz etmiyorum diğer her yerden söz ediyorum. uyuz gibi kaşınıyor kaşıyınca da kıpkırmızı oluyor. sizde de var mı bu durum ? doktoruma sordum önce bütün vücudunu bebe yağıyla nemlendir dedi. duş alıp hemen onu yapacağım. sonra yine devam ediyorsa bilurubin testi mi ne varmış onu yaptıracağım... off yaa bir bu eksikti...
Hamilelikten sıkılmaktan ziyade bende çok sabırsızlanıyorum artık kucağıma almak için, ama bunun dışında vakit yaklaştığı için zaman zaman fiziksel olarak zorlanıyorum ister istemez, hayırlısıyla gelsinler inşallah :)
hanımlar bende aşırı derecede kaşıntı başladı pazartesi gününden beri... deli olacağım karnımdan söz etmiyorum diğer her yerden söz ediyorum. uyuz gibi kaşınıyor kaşıyınca da kıpkırmızı oluyor. sizde de var mı bu durum ? doktoruma sordum önce bütün vücudunu bebe yağıyla nemlendir dedi. duş alıp hemen onu yapacağım. sonra yine devam ediyorsa bilurubin testi mi ne varmış onu yaptıracağım... off yaa bir bu eksikti...
bende de var canım kaşıntı .. kaşınınca badem yağı kayısı yağı portakal yağı ve fındık yağı karışımı yaptım onu sürüyorum geçiyor denemeni tavsiye ederim sabah akşam sürünce kaşıntı olmuyor ama bazen aksatıyorum o zaman kaşınıyor .. normal geriliyor artık son zamanlarımız iyice zorluyor ..
2 yemek kaşığı bademyağı
2 yemek kaşığı fındık yağı
1 yemek kaşığı portakal yağı
1 yemek kaşığı kayısı yağı
karıştır sabah akşam sür ..
Kızlar nasılsınız, bebişler nasıl ? Artık bizim küçük hanım iyice ağırlaştı galiba özellikle gece bir taraftan diğer tarafa dönerken ağırlığını çok hissediyorum. Gerçi benim göbek yapımdan da kaynaklı, sivri ve ortada toplanmış durumda, gören hemen doğacak sanıyor. Sen ne dolaşıyorsun daha diyorlar, çantamızda hazır artık çok şükür.
Birde daha önce doğum yapan arkadaşlarımdan aldığım bilgiyi paylaşayım sizinle, doğumdan bir hafta öncesinde falan süt artırıcı çay içmeye başlamışlar. Bende alıp öncesinde içmeye başlayacağım, bebiş geldiğinde aç kalmasın :))
myıldız ben de gece bir taraftan bir tarafa dönerken ağırlığını farkediyorum :) çok garip birşey oluyor di mi?
evet dediğini ben de farkettim su tüketimim azalınca daha çok kuruduğumu hissediyorum. bir de bizim burası çok sıcak ve tozlu terle birlikte o toz yapışınca uyuz gibi kaşındırdığını farkettim :) neyseki yarın kaçıyorum buradanmersine... mersin daha temiz ama tabi daha sıcak o ayrı mesele...
neler koydun çantana?
Yatmak cıdden sıkıntı hıc duzgun uykum yok artık benım :/ fızıksel anlamda bende kasıklarımdakı baskı ve bıcak saplanır gıbı sancılar problem ozellıkle yurursem bıraz fazla hemen o sekılde seyler yasıyorum
Hayırlısıyla saglıkla ama cok da bekletmeden gelsınler :)) 41. Haftaya dayanmak ıstemıyorum :)
Ben neden kaşındığımı tespit ettim galiba...
geçen haftadan beri canım çok sıkkın moralmen çöküntü içindeyim... ve bu yüzden de psikolojik olarak kaşınıyorum. sabah moralim çok iyiydi hiç kaşınmadım.öğleden sonra moralim sıfır oldu ve yine başladım uyuz gibi kaşınmaya... şu an bile kaşınıp duruyorum.yırtarcasına kaşınıyorum...
nasıl normale dönecek bilmiyorum ama mutsuzum...eşimden kaynaklı problemlerim başladı yine... benle mutluluğu paylaşmıyor zaman azaldıkça daha da soğudu sanki... yapacak birşey yok kendimi üzmemem gerek ama kolay sanki...
Bebeğin pozisyonundan mı oluyor bilmiyorum, bende yürürken bazen çok baskı hissediyorum alt tarafta çıkıverecek gibi geliyor :) bazen de oldukça rahat yürüyebiliyorum. Geceleri benim en başından beri bir tarafımdan diğerine dönerken mutlaka uyanıyorum, bilinçaltına yer etti galiba benim. Dediğin gibi umarım 41 i beklemeyiz.
kaşıntın sadece karnında mı yoksa bütün vücudunda mı ? duş aldım nemli vücuduma bebe yağını sürdüm ama 3 saat geçti yine uyuz gibi kaşınmaya başladım....
Aaaaaa ne güzel :) hemde aynı gün görünüyor doğumlarımız, ben Park Hastanesine gidiyorum, doktorum orada, sen?
park hastanesinde hangi doktora gidiyorsun? benim bulunduğum ilçe afyona ve eskişehire hemen hemen aynı mesafede olduğu için eskişehirde özel sakarya hastanesini tercih ettim. orda ramazan bayırlı'ya gidiyorum..
evet doğumlarımız da aynı günü gösteriyor:) benim bebeğim haftasıyla uyumlu değil pek, 1,5 hafta felan geriden geliyor, bu yüzden geç mi doğar ne zaman doğar bilemiyorum ama adet tarihime göre 18 temmuz görünüyor..
ooo ben bu topiği niye görmedim kii:)) benim sezeryan olacagı için 06.07.2013 tarihi sabah 8e anlaştık dr umla :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?