temmuz 2013 anne adayları buraya:))))

ayy ne güzelll yaaa:)))) haftaya kavuşcan bebişe ha:)) darısı bize inşallah normal doğumla alırız bebişleri kucağmıza... yürürken giren ağrılar dışında pek bişey yok bende de bebiş de baya hareketli bakalım nolcak

ayyyy darısı başımaaaaaa... bende de minik prensim özellikle geceleri çok hareketli (maşallah) kung fu hareketleri yapıyor resmen :)) hadi artık gelsinler yaaaaa:))

bu arada nasıl bir yerleşmeden söz ediyor doktorun ?? yani şekil olarak baş aşağı olması mı yerleşme ?? bir de ne gibi bir ağrı bu tarif edebilir misin ??

Gözün aydın canım hadi hayırlısı inşallah saglıkla kucagına alırsın bebişini vaktiyle :) darısı hepimizin başına artık

bu arada nasıl bir yerleşmeden söz ediyor doktorun ?? yani şekil olarak baş aşağı olması mı yerleşme ?? bir de ne gibi bir ağrı bu tarif edebilir misin ??

Bebeğin bası dogum oncesinde leğen kemiği boşluğuna iniyor ya ondan bahsediyor, çünkü baskı çok arttı. Hele kendini gerdigi zaman felaket oluyor, ağrı aslında dinlendiğim süre zarfında çok hissetmiyorum ama biraz hareket edip yürüdüğümde belim karnımın çeşitli kısımları ağrıyor, yalancı dogum sancıları yani, ki ben doktor soyleyinceye kadar çok umursamamistim, nst de ağrı çıkınca ebe söyledi sen ağrılarını hissetmiyor olabilir mısın diye, bende ne bileyim hiçbir rahatsızlık hissetmiyorum dedim, ta ki doktor muayene edinceye kadar da inanmadım :))

Birde benim kalça kemiklerim çok ağrıyor hatta bacaklarımın bağlantı yerleri de vücut kendini iyice hazırlıyor galiba, biraz korkmuyor diyilim hani yani, Allah hepimize kolay ve sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah

Bugünkü kontrolde de bebekte hiçbir yerleşme çıkmadı hatta yüzünü de dışarı doğru dönmüş normalde sırtı dısarı bakan taraf olmalı ve yüzü içeri dönük olurmuş -genelde tabi- doktorum hiç ümidim yok doğum kanalına girmez bu kız ddi yine , zaten normal doğum yapmam da zordu malum catı problemi bir ümit hareketlenmiştir belki dedim ama yok yani kızlar sonuç olarak ben 12 temmuz cuma günü hayırlısıyla sezeryan oluyorum umarım her sey yolunda gider bana dua edin artık

allah yardımcın olsun ama bu işler hiçç belli olmaz, diğer başlıktaki bir arkadaş sezeryana gün almıştı, suyu geldi normal doğum yaptı:) hem de çok kısa bir sürede:) bakarsın seninki de öyle olur, mübarek ramazan vaktinde dua edelim inşallah hakkımızda hayırlı olan doğum şekli neyse o olsun :)

Allah yardımcın olsun canım, nasip bu isler bizde yarın gideceğiz tekrar bakalım ne diyecek, saglikla kavus bebeğine :)

ben de bugünkü kontrolüme gitmedim (zorla sezeryana alacak olana) yarın diğerine gideceğim bakalım... hareketlerimiz iyi karnım bazen tam taş gibi oluyor aşırı tuvalet ihtiyacım oluyor... bakalım ne olacak yarın...

İyi cesaret sendeki valla, son dakika doktor degisikligi yapacaksın :) hadi bakalım yarın haberler nasıl olacak, bol şans

hepimize hayırlı ramazanlar olsun:) birbirimiz için dua edelim kolay ve sağlıklı doğum için yarın ramazanın ilk günü çok özel bir gün dualar kabul olur inşallah:))

İyi cesaret sendeki valla, son dakika doktor degisikligi yapacaksın :) hadi bakalım yarın haberler nasıl olacak, bol şans

gittim geldim kilosu 3400 - 3500 arası çıktı nst çektirdi doppler dışında. ve sancım ancak 27 - 28 çıktı sancım da yok yani:) of bu çocuk beni deli edecek tam nst ye girmeden önce kıpır kıpırdı nst ye girdim oradaki ablasından mı utandı ne ilk 10 dk hiç hareket etmedi:)) sonra şükür hareket etti...
boynuna kordon dolanmış gibi geldi doktora, radyolojidekine de baktırdı ama tam göremiyorlar bebek büyük diye...bakalım öğleden sonra doktorla telefonlaşacağız. 14 ü son günüm gelmezse 15 inde görüşürüz demişti. ama nst yi odasına bıraktım ameliyattaydı kendisi. bilgiler öğleden sonra. bu doktor daha ilgili ve anlatarak yapıyor işi beğendim yani :)) son anda değiştirmek huyumdur :) bizim düğün yerimizi de son haftada değiştirmiştim ben :))

Bende de agri bir defa çıktı sadece yani cumartesiden bugüne değişen bisey yok, 1 cm açıklık oluşmuş, çıkıştaki kemiğin dar gibi dedi doktor, bende herhangi bir sıkıntı olur mu dedim, olursa sezaryene alırız dedi gayet rahat o aşamadan sonra sezaryene nasıl girilir yaw.kafam çok karıştı, kilosuda 3400 e yaklaşmış bizimkinin

çok rahatlar evet ya alıveririz olur biter diyor işte benim önceki doktordan da bu yüzden kaçtım. şimdiki eğer ters bir durum olursa alırız diyor... kilonuz önde gitmeye başlamış aman dikkat

aradım doktoru nst iyi dedi doğurmazsan 15 inde görüşürüz dedi.. 2 saat önce filan ilk defa biraz bel ağrım oldu sanki.. bakalım hevesle bekliyoruz:)

çok rahatlar evet ya alıveririz olur biter diyor işte benim önceki doktordan da bu yüzden kaçtım. şimdiki eğer ters bir durum olursa alırız diyor... kilonuz önde gitmeye başlamış aman dikkat

Doktoru aradım bende icim rahat etmedi, o da bu normal bisey dedi, ancak dogum başlayınca belli olur dedi. Korkulacak bisey yokmuş yani su anda, eğer aksilik olursa ki çok düşük ihtimal dedi sezaryene alırız dedi. Evet ya bu hafta biraz hızlı arttı kilomuz bende şaşırdım, neden aman dikkat dedin ?

Evet ben de bir umut acaba baslar mı normal dogum o gune kadar dıyordum ama normal baslasa bıle bebek dogamayabılır mudahale olmadan demek ıstedıgım catı darlıgından forseps vs kullanmak zorunda kalabılırler acıkcası onu da ıstemem hırpalanmasına gerek yok bebegımın o kadar. Hayırlısı her seyın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…