Kızlar dün bebeğin hareketleri az gibi geldi bana icim rahat etmedi aksam hastaneye gidip nst çektirdik bebek iyiydi amma ağrılarım başlamış çıktı, ebe sen hissetmiyorsun galiba dedi, ki hissetmiyordum, bugün de doktor kontrole çağırdı muayene etti bebek iyice yerleşmiş ve yumuşama başlamış rahimde haftaya gelir muhtemelen dedi ve bugün ağrı hissetmeye başladım, hayırlısı bakalım..
Kızlar dün bebeğin hareketleri az gibi geldi bana icim rahat etmedi aksam hastaneye gidip nst çektirdik bebek iyiydi amma ağrılarım başlamış çıktı, ebe sen hissetmiyorsun galiba dedi, ki hissetmiyordum, bugün de doktor kontrole çağırdı muayene etti bebek iyice yerleşmiş ve yumuşama başlamış rahimde haftaya gelir muhtemelen dedi ve bugün ağrı hissetmeye başladım, hayırlısı bakalım..
bu arada nasıl bir yerleşmeden söz ediyor doktorun ?? yani şekil olarak baş aşağı olması mı yerleşme ?? bir de ne gibi bir ağrı bu tarif edebilir misin ??
Bugünkü kontrolde de bebekte hiçbir yerleşme çıkmadı hatta yüzünü de dışarı doğru dönmüş normalde sırtı dısarı bakan taraf olmalı ve yüzü içeri dönük olurmuş -genelde tabi- doktorum hiç ümidim yok doğum kanalına girmez bu kız ddi yine , zaten normal doğum yapmam da zordu malum catı problemi bir ümit hareketlenmiştir belki dedim ama yok yani kızlar sonuç olarak ben 12 temmuz cuma günü hayırlısıyla sezeryan oluyorum umarım her sey yolunda gider bana dua edin artık
Bugünkü kontrolde de bebekte hiçbir yerleşme çıkmadı hatta yüzünü de dışarı doğru dönmüş normalde sırtı dısarı bakan taraf olmalı ve yüzü içeri dönük olurmuş -genelde tabi- doktorum hiç ümidim yok doğum kanalına girmez bu kız ddi yine , zaten normal doğum yapmam da zordu malum catı problemi bir ümit hareketlenmiştir belki dedim ama yok yani kızlar sonuç olarak ben 12 temmuz cuma günü hayırlısıyla sezeryan oluyorum umarım her sey yolunda gider bana dua edin artık
ben de bugünkü kontrolüme gitmedim (zorla sezeryana alacak olana) yarın diğerine gideceğim bakalım... hareketlerimiz iyi karnım bazen tam taş gibi oluyor aşırı tuvalet ihtiyacım oluyor... bakalım ne olacak yarın...
İyi cesaret sendeki valla, son dakika doktor degisikligi yapacaksın :) hadi bakalım yarın haberler nasıl olacak, bol şans
Bende de agri bir defa çıktı sadece yani cumartesiden bugüne değişen bisey yok, 1 cm açıklık oluşmuş, çıkıştaki kemiğin dar gibi dedi doktor, bende herhangi bir sıkıntı olur mu dedim, olursa sezaryene alırız dedi gayet rahato aşamadan sonra sezaryene nasıl girilir yaw.kafam çok karıştı, kilosuda 3400 e yaklaşmış bizimkinin
çok rahatlar evet ya alıveririz olur biter diyor işte benim önceki doktordan da bu yüzden kaçtım. şimdiki eğer ters bir durum olursa alırız diyor... kilonuz önde gitmeye başlamış aman dikkat
allah yardımcın olsun ama bu işler hiçç belli olmaz, diğer başlıktaki bir arkadaş sezeryana gün almıştı, suyu geldi normal doğum yaptı:) hem de çok kısa bir sürede:) bakarsın seninki de öyle olur, mübarek ramazan vaktinde dua edelim inşallah hakkımızda hayırlı olan doğum şekli neyse o olsun :)
Allah yardımcın olsun canım, nasip bu isler bizde yarın gideceğiz tekrar bakalım ne diyecek, saglikla kavus bebeğine :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?