hala bir ses yok offf çok stres oldum çok sıkılıyorum artık... aşırı sinirliyim bugün...
hala bir ses yok offf çok stres oldum çok sıkılıyorum artık... aşırı sinirliyim bugün...
sakin ol canım ya, akışına bırak, bebiş ne zaman geleceğini bilir... ben de bazen yeter artık diyorum ama faydası yok, doğum tamamen kader, ne zaman doğacağı o çocuğun kaderinde zaten belli, bir dakika bir saniye bile oynamayacak doğacağı vakitten.. oyüzden en iyisi sakince beklemek......
ben daha doğurmadım( ama bugün sanki biraz sancım var sanki göbek altında özellikle...
Merhaba Temmuz anneleri :) dün itibariyle kızım dünyaya geldi, epidural sezeryanla dogum yaptım bebegim 3.200 gr 50cm minik bir melek :)
Epidural oldugu için kızımı dogar dogmaz gördüm yanak yanaga geldik ama sezeryan sonrası zormuş gercekten, dikişlerim acımaya agrımaya basladı ve gaz sorunu oldu tabi, yurumeye calısıyorum ama zor oluyor.Yapacak bir sey yok tabi kızım içn katlanıcam her seye, zaten insan yüzüne baktıkça herseye deger diyor :)
Darısı başınıza diyorum hepiniz için iyi olacak her sey eminim
kızlar merhaba ben takvime göre ağustos annesi olucam ama bebişim biraz sabırsızçıkmak istiyor.
sormak istediğim bişi var size dr normal doğum zor olabilir dedi kiloyu fazla aldığım için aşırı üzüldüm tabiki kemik yapına bakmamız lazım dedi ona da bu hafta bakıcak işte tam da bunu sormak istedim size bu çatı muayenesi nasıl bişi? belli bir ölçü var mı mesela ya da doğuma ne kadar kalmış tahmini bişi diyebiliyor mu dr? yani rahim kanalı kısalmış ya da açılma var falan gibi
kafana takma strese girme, bu hafta doğuramazsan haftaya doğurursun eninde sonunda doğuracaz, ne kadar rahat olursak okdr kolay bi doğum olur canım :)) kontrole gittinmi bi daha alttan muayene etti mi rahimde yumuşama felan?
eğer bugün de gelmezse yarın kontrole gitmem gerekiyor ve istemiyorumgelsin artık kendiliğinden... akrabalar aramaya başladı geldi mi diye. hiç cevap veresim yok...
Çatı muayenesi söyle oluyor, doktor once parmagiyla açılma olup olmadığına bakıyor daha sonra iki parmagiyla iki kemik arasındaki mesafeyi ölçüyor, bende internetten çok araştırdım ama bu ölçü galiba doktora gore göreceli oluyor, birde söyle birsey söyledi çatı muayenesini her ihtimale karşı yapıyorlarmış, esas durum dogum süreci başlayınca ortaya çıkıyormuş. Bazısının dar olduğu halde kolay dogum yapabildiği gibi bazısı normal olduğu halde çok zorlananiliyormus. Ancak muhtemelen doktorlar nezdinde bu darlığın normal dogum icin bir sınırı var demekki ki bazılarını hiç riske atmayıp sezaryenla alalım diyorlar.
eğer bugün de gelmezse yarın kontrole gitmem gerekiyor ve istemiyorumgelsin artık kendiliğinden... akrabalar aramaya başladı geldi mi diye. hiç cevap veresim yok...
Narkosis çok sıkıntı yapıyorsun kendine Allah korusun bebek strese girecek, yarın gittiğinde hersey yolundaysa muhtemelen doktorun beklemeyi onerecektir, degilse de suni sancı vererek dogumu başlatalım diyebilir, sakin ol tatlım. Bak benim yine alerjim oluştu hiç sebep yokken, gebeliğin son döneminde olabilen birseymis, kollarım ayaklarım çok kötü, doktor dogumu etkiler diye hapta veremedi, kremlerle kaşıntısını gidermeye çalışıyoruz
hiç olmadı eğer doğurmak istiyorsan suni sancıyla başlatırlar canım, bak benim de öyle olacak muhtemelen öyle hissediyorum, perşembe günü suni sancıya gireceğim sanırım....
bakalım daha gün bitmedi diye teselli olmaya çalışıyorum ama durduramıyorum kendimi... belki de bu gece gelecektir (inşallahhhhhh)
Canım çok iyi anlıyorum seni ama bir arkadaşımın 40 hafta dolduktan sonra 9 gun sonra geldi bebek duşun yani:) hepimiz sabirsizlaniyoruz artık son zamanlar iyice ağırlaştık sıcaklar bir taraftan ama sabredeceğiz inşallah çok bekletmezler bizi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?