2 farklı doktora danıştım 2si de bekleme taraftarı değil en fazla 41 dolana kadar bekleriz dediler, bebeğin dışkısını yeme ihtimali varmış 41den sonrası riskli dediler..
yok canım suni sancıyla normal doğumu deneyeceğiz, inş normal olur....
benm kızımda gelmeye pek niyetli değil ne yazıkki... çok şükür sağlığı yerinde ama büyüyen karnım bni iyice zorluo.tansiyonumu düşürüyor.yarın 40. haftası dolacak hala bir hareket yok....... bazen sonsuza kadar böyle kalacakmışım gibi hissediyorumm..... :)
keyfimbilir açıklık varmı da suni sancı ? açıklık yoksa suni sancı işe yarar mı ki ? benimki bugün de gelmeye niyetli değil herhalde... yarın sabah 9 da doktoruma gideceğiz bakalım neler olacak umarım biraz açıklık oluşmuştur.. bugün sırtım ağrıyor ama sandalyede oturmaktan mıdır bilemiyorum...
keyfimbilir açıklık varmı da suni sancı ? açıklık yoksa suni sancı işe yarar mı ki ? benimki bugün de gelmeye niyetli değil herhalde... yarın sabah 9 da doktoruma gideceğiz bakalım neler olacak umarım biraz açıklık oluşmuştur.. bugün sırtım ağrıyor ama sandalyede oturmaktan mıdır bilemiyorum...
açıklık olsa tabi daha kolay olur da açıklık olmadan da veriyolarmış suniyi. ben hiç alttan muayene olmadım canım benim herşey perşembe belli olacak, belki de çatım dardır sezeryan olurum belli olmaz, gönlüm normalden yana ama Allah bilir kısmet...
Bol bol bebisi sevip okşamak lazimmis birde bana kuru incir, kuru kayısı, kuru erik ile hiç seker eklemeden yapılan komposto iyi geliyor dediler, sen gelmese bile emzirmeye bak internette de çok araştırdım ben, en etkilisi bebeği sevmekmis. İ̇nsallh bir an once çoğalır sütun, bizde hep birlikte bekliyoruz burda senden başka doğuran yok henüz :))
Dün gece hiç ama hiç uyumadım kızım bir türlü memeyi almadı sagdım içirdim kaşıkla ama aglamaktan baska bır sey yapmadı, annelik çok zormuş kızlar
Erik ve kayısı kompostosu içiyorum ama bakalım ne kadar işe yarayacak , göguslerim şişti düğümlenme olcak diye korkuyorum
Ben de sizden gelecek haberleri bekliyorum sabırsızlıkla biran önce gelsin bebişler
39+6 haftalığız dün kontrole girdik nst sonucumuz normal çıktı .. perşembe tam 40 haftamız doluyor ama bende bi açılma falan yok ..bebeğimin kafası normal doğum için hazırmış .. doktorumuz cuma kontrole çağırdı tekrar suyumuzun durumuna göre yatış verecek .. bu durumda suni sancı mı verir bilgisi olanlar yazabilir mi ? hem tatlı bi heyecan hemde korku oluştu ..
Şimdiye kadar muayene etmemiş olması ilginç, benim gecen hafta muayene etmişti bu hafta da muayene etti açılma olup olmadıgını ancak böyle anliyabiliyorlar. Gönlüne gore olur inşallah :)
benim doktor rahat canım yayarın doğum için gittiğimde bakar heralde... yarın dananın kuyruğu kopuyor bakalım nolacak:18:
Tam aynı durumdayız bizimde 40 hafta Perşembe dolacak cuma kontrole gideceğiz, benim doktorum bir problem olmadıgı sürece bekleyeceğimizi söyledi, doğumun kendi başlamasını istiyor, ancak risk olacak birsey görürse müdahale edeceğini söyledi.
Yarın kesin alacak mı seni doguma :) bu rahat doktorlar yüzünden galiba bizim bebislerde çok rahat :))
ben korkudan soramadım doktoruma ne yalan sölim .. sağol .. hangi hastaneye gidiyosun canım sen .. allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip ettsin kız mı erkek mi senin bebişin ?
aradım doktoru sabah 8 buçukta hastanede ol yatış yapalım, gece 12den sonra bişey yiyip içme dediyarın doğuma gidiom kızlar
Ay hadi hayırlısı darısı basımıza :)) birisi doğuracağım deyince sanki ben doguracakmisim gibi heyecanlaniyorum, Allah saglikla kucağına almak nasip etsin canım bizi de habersiz bırakma
Canım Afyon dayım ben, Allah kısmet ederse kızımız olacak :) bekliyoruz bakalım, seninkinin cinsiyeti ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?