temmuz 2013 anne adayları buraya:))))

Evet bende bir arkadasıma sordum 40 tan sonra en fazla 9 gun daha bekliyorlarmış, sonra bebek strese girerse daha büyük sıkıntı oluyormuş, hepimiz aynı gun dogururmusuz :)) Allah kolaylık versin canım inşallah hepimizin istediği gibi olur doğumlar

Hadi bakalım sende katıldın bekleyenler kervanına Allah sabır versin hepimize, bugün doktorumda söyledi dogum sabır isi dedi, normal dogum yapmak icin sabretmelisin dedi.

keyfimbilir açıklık varmı da suni sancı ? açıklık yoksa suni sancı işe yarar mı ki ? benimki bugün de gelmeye niyetli değil herhalde... yarın sabah 9 da doktoruma gideceğiz bakalım neler olacak umarım biraz açıklık oluşmuştur.. bugün sırtım ağrıyor ama sandalyede oturmaktan mıdır bilemiyorum...

Suni sancı verilmesi icin açıklık olması şart değil diye biliyorum ben. İ̇nsallh yarına guzel haberlerini bekliyoruz canım :)

açıklık olsa tabi daha kolay olur da açıklık olmadan da veriyolarmış suniyi. ben hiç alttan muayene olmadım canım benim herşey perşembe belli olacak, belki de çatım dardır sezeryan olurum belli olmaz, gönlüm normalden yana ama Allah bilir kısmet...

Şimdiye kadar muayene etmemiş olması ilginç, benim gecen hafta muayene etmişti bu hafta da muayene etti açılma olup olmadıgını ancak böyle anliyabiliyorlar. Gönlüne gore olur inşallah :)

Dün gece hiç ama hiç uyumadım kızım bir türlü memeyi almadı sagdım içirdim kaşıkla ama aglamaktan baska bır sey yapmadı, annelik çok zormuş kızlar
Erik ve kayısı kompostosu içiyorum ama bakalım ne kadar işe yarayacak , göguslerim şişti düğümlenme olcak diye korkuyorum
Ben de sizden gelecek haberleri bekliyorum sabırsızlıkla biran önce gelsin bebişler

Ahh kuzucuk ya evet ilk zamanlar böyle problemlerden dolayı zor oluyor gözlemlediğim kadarıyla, Allah yardımcın olsun. Bir an once normale doner umarım hersey.

39+6 haftalığız dün kontrole girdik nst sonucumuz normal çıktı .. perşembe tam 40 haftamız doluyor ama bende bi açılma falan yok ..bebeğimin kafası normal doğum için hazırmış .. doktorumuz cuma kontrole çağırdı tekrar suyumuzun durumuna göre yatış verecek .. bu durumda suni sancı mı verir bilgisi olanlar yazabilir mi ? hem tatlı bi heyecan hemde korku oluştu ..

Tam aynı durumdayız bizimde 40 hafta Perşembe dolacak cuma kontrole gideceğiz, benim doktorum bir problem olmadıgı sürece bekleyeceğimizi söyledi, doğumun kendi başlamasını istiyor, ancak risk olacak birsey görürse müdahale edeceğini söyledi.

Şimdiye kadar muayene etmemiş olması ilginç, benim gecen hafta muayene etmişti bu hafta da muayene etti açılma olup olmadıgını ancak böyle anliyabiliyorlar. Gönlüne gore olur inşallah :)

benim doktor rahat canım ya yarın doğum için gittiğimde bakar heralde... yarın dananın kuyruğu kopuyor bakalım nolacak:18:

Bizim bugün 40 doldu...... kızımın keyfi yerinde.gelmeye niyeti yok.yarın kontrol var 2 hafta önce 1 parmak açkıklık vardı.inş. artmıştır. yarın tekrar kontrol edecek.kafasını tam oturtamadı koca kafalımm :)

ben korkudan soramadım doktoruma ne yalan sölim .. sağol .. hangi hastaneye gidiyosun canım sen .. allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip ettsin kız mı erkek mi senin bebişin ?

ben korkudan soramadım doktoruma ne yalan sölim .. sağol .. hangi hastaneye gidiyosun canım sen .. allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip ettsin kız mı erkek mi senin bebişin ?

Canım Afyon dayım ben, Allah kısmet ederse kızımız olacak :) bekliyoruz bakalım, seninkinin cinsiyeti ne?

aradım doktoru sabah 8 buçukta hastanede ol yatış yapalım, gece 12den sonra bişey yiyip içme dedi yarın doğuma gidiom kızlar

Ay hadi hayırlısı darısı basımıza :)) birisi doğuracağım deyince sanki ben doguracakmisim gibi heyecanlaniyorum, Allah saglikla kucağına almak nasip etsin canım bizi de habersiz bırakma

Ay hadi hayırlısı darısı basımıza :)) birisi doğuracağım deyince sanki ben doguracakmisim gibi heyecanlaniyorum, Allah saglikla kucağına almak nasip etsin canım bizi de habersiz bırakma

ayy inşallah canım benim için dua edin nolur, inşallah gönlüme göre normal kolay bi doğum olur....

Narkosis dogum yaptı galiba, bugün doktora gidecekti hiç yazmadi da, keyfimbilir Allah yardımcınız olsun ve gönlüne gore olsun inşallah, saglikla mutlulukla kucakla yavrusunu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…