sabah sabah yine akrabam aradı dün de aramıştı açmamıştım ben ona haber vereceğimi söylemiştim önceki gün... ama ısrarla arıyor yine açmadım neden inatla ararki... stres etmek hoşlarına gidiyor herhalde... bebeğim gelmedi daha.. ama yeni uyandı :) hareket etmeye başladı şükür.. bugün doktora gideceğim bakalım neler olacak...
sabah sabah yine akrabam aradı dün de aramıştı açmamıştım ben ona haber vereceğimi söylemiştim önceki gün... ama ısrarla arıyor yine açmadım neden inatla ararki... stres etmek hoşlarına gidiyor herhalde... bebeğim gelmedi daha.. ama yeni uyandı :) hareket etmeye başladı şükür.. bugün doktora gideceğim bakalım neler olacak...
benim de face de bitane belalım var akrabalardanhergün düzenli olarak sorar gelişme var mı diye, yav gelişme olsa face de ne işim olur bebeğimin yanında olurum heralde demi, valla onun yüzünden face e de girmiyom artık
myildiz, benim de randevü yarın bakalım nolacak bizde...
Gözün Aydın canım, ne guzel ya çok özendim valla :) darısı bize inşallah bu hafta arka arkaya haberler gelir herhalde. Sütün geldi mı hemen?
Cok tesekkurler canım ınsallah az kaldı sen de kavuscaksın bebısıne.
Sutum gelmedı tabı hemen sezeryan sebebıyle doktor normal dedi ama devamlı emziriyorum sut ınsın dıye doymuyor tabı tam ek olarak aptamil veriyoruz cok az pompayla da sagıyorum arada ama goguslerım dugum olmaya basladı yanı sut var ama tam aşagı inemiyor tum gun bir ugras halındeyız :)
Bıde evde annem, esımın annesı ve de esımın teyzesı kalıyor 3 kadın baımın etını yerken ınsallah delırmem :)
Cok tesekkurler canım ınsallah az kaldı sen de kavuscaksın bebısıne.
Sutum gelmedı tabı hemen sezeryan sebebıyle doktor normal dedi ama devamlı emziriyorum sut ınsın dıye doymuyor tabı tam ek olarak aptamil veriyoruz cok az pompayla da sagıyorum arada ama goguslerım dugum olmaya basladı yanı sut var ama tam aşagı inemiyor tum gun bir ugras halındeyız :)
Bıde evde annem, esımın annesı ve de esımın teyzesı kalıyor 3 kadın baımın etını yerken ınsallah delırmem :)
:)) ilahi bu milletin isi mı yoktur nedir, bakalım iki doktor arasındaki yorum farkını görürüz yarın o zaman, narkosis gelemedi hala doktordan..
geldim kızlar geldim öğleden sonra gittim doktora baktı keyfi yerinde herşeyi normal kalp atışı suyu plasentası iyi durumda nst de iyi çıktı ama sancım yok ... rahim açıklığım yok bebek inmemiş .... sıkıldım artık... bekleyelim dedi en fazla 5 gün beklermiş .eğer bir değişiklik olmazsa çarşambba tekrar kontrole gelirsin dedi sabah 9 da. ben bunaldım küstüm oğluma((
E ne guzel iste saglıgı yerinde bebisin :) o dogunca unutturur sana herseyi emin ol, biraz daha sabır canım, olmazsa da sezaryen olur sıkma canını bu kadar tadını çıkarmaya bak
çok şükür sağlığı yerinde çook şükür... bırakım artık düşünmeyeceğim ne oluyor diye (umarım bırakmışımdır) bugün maşallah kıpır kıpır dı oğulcuğum... eşim de soruyor neden böyle olduki diye bilmiyorum bilmiyorum bilmiyoruuuuuuummm imdattttttttttt
Canım 40 haftayı geçiren ilk kişi sen degilsin emin ol, rahat ol bebek sağlıklı gelsinde nasıl gelirse gelsin, inmiyorsa yapabileceğin birsey yokki yarın doktor bana alalım dese koşa koşa giderim, yeterki bebeğim sağlıklı ve iyi olsun diğer tüm sıkıntılara deger :))
Kontrolumuz oldu, çok şükür hersey yolunda cumaya tekrar kontrol, doguncaya kadar bir aksilik olmadığı sürece bekleyeceğiz dedi doktor. Nst de tek tuk ağrılarım çıktı, bakalım nasıl olacak :)
bnm de bugün kontrolüm vardı nst de hiç sancı çıkmadı benim doktor bekleme taraftarı değil perşembe bu bebek ya doğacak ya doğacak Allahın izniyle tabiki :)))))
bnm de bugün kontrolüm vardı nst de hiç sancı çıkmadı benim doktor bekleme taraftarı değil perşembe bu bebek ya doğacak ya doğacak Allahın izniyle tabiki :)))))
hadi bakalım hayırlısı ne kadar bekleyecek acaba doktorun ??
neden beklemeyecekmiş peki?
Her doktor farklı yaklaşıyor duruma, perşembeye kadar gelmezse o gun sezaryene mı alacak hemen ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?