temmuz 2013 anne adayları buraya:))))

Sen cevap vermeyince doğurdun sanmıştır ondan ısrarla arıyordur :) hadi bakalım doktordan gelince yaz mutlaka ne dediğini bizim randevumuzda yarın.

benim de face de bitane belalım var akrabalardan hergün düzenli olarak sorar gelişme var mı diye, yav gelişme olsa face de ne işim olur bebeğimin yanında olurum heralde demi, valla onun yüzünden face e de girmiyom artık

myildiz, benim de randevü yarın bakalım nolacak bizde...

:)) ilahi bu milletin isi mı yoktur nedir, bakalım iki doktor arasındaki yorum farkını görürüz yarın o zaman, narkosis gelemedi hala doktordan..

Gözün Aydın canım, ne guzel ya çok özendim valla :) darısı bize inşallah bu hafta arka arkaya haberler gelir herhalde. Sütün geldi mı hemen?

Cok tesekkurler canım ınsallah az kaldı sen de kavuscaksın bebısıne.
Sutum gelmedı tabı hemen sezeryan sebebıyle doktor normal dedi ama devamlı emziriyorum sut ınsın dıye doymuyor tabı tam ek olarak aptamil veriyoruz cok az pompayla da sagıyorum arada ama goguslerım dugum olmaya basladı yanı sut var ama tam aşagı inemiyor tum gun bir ugras halındeyız :)
Bıde evde annem, esımın annesı ve de esımın teyzesı kalıyor 3 kadın baımın etını yerken ınsallah delırmem :)

Bol bol bebisi sevip okşamak lazimmis birde bana kuru incir, kuru kayısı, kuru erik ile hiç seker eklemeden yapılan komposto iyi geliyor dediler, sen gelmese bile emzirmeye bak internette de çok araştırdım ben, en etkilisi bebeği sevmekmis. İ̇nsallh bir an once çoğalır sütun, bizde hep birlikte bekliyoruz burda senden başka doğuran yok henüz :))

allah sabır versin, herkes bilmiş kesilir şimdi başına:)

geldim kızlar geldim öğleden sonra gittim doktora baktı keyfi yerinde herşeyi normal kalp atışı suyu plasentası iyi durumda nst de iyi çıktı ama sancım yok ... rahim açıklığım yok bebek inmemiş .... sıkıldım artık... bekleyelim dedi en fazla 5 gün beklermiş .eğer bir değişiklik olmazsa çarşambba tekrar kontrole gelirsin dedi sabah 9 da. ben bunaldım küstüm oğluma ((

E ne guzel iste saglıgı yerinde bebisin :) o dogunca unutturur sana herseyi emin ol, biraz daha sabır canım, olmazsa da sezaryen olur sıkma canını bu kadar tadını çıkarmaya bak

E ne guzel iste saglıgı yerinde bebisin :) o dogunca unutturur sana herseyi emin ol, biraz daha sabır canım, olmazsa da sezaryen olur sıkma canını bu kadar tadını çıkarmaya bak

çok şükür sağlığı yerinde çook şükür... bırakım artık düşünmeyeceğim ne oluyor diye (umarım bırakmışımdır) bugün maşallah kıpır kıpır dı oğulcuğum... eşim de soruyor neden böyle olduki diye bilmiyorum bilmiyorum bilmiyoruuuuuuummm imdattttttttttt

Canım 40 haftayı geçiren ilk kişi sen degilsin emin ol, rahat ol bebek sağlıklı gelsinde nasıl gelirse gelsin, inmiyorsa yapabileceğin birsey yokki yarın doktor bana alalım dese koşa koşa giderim, yeterki bebeğim sağlıklı ve iyi olsun diğer tüm sıkıntılara deger :))

pes ettim artık... eşim maşallah şuraya gitmem lazım buraya gitmem lazım bebek bir doğsun da işlerim var diyip duruyor.. belki de o yüzden oğlum gelmek istemiyor. babası annesini ilk günlerden yalnız bırakacak diye belki... daha bu sabah yine Kilise gitmem lazım dedi (mersindeyiz ama evimiz kiliste) hadi gel de bunalma... gitsin gitsin ben tek başıma yapacağım herşeyi doğuma da tek gideceğim karar verdim...

Kontrolumuz oldu, çok şükür hersey yolunda cumaya tekrar kontrol, doguncaya kadar bir aksilik olmadığı sürece bekleyeceğiz dedi doktor. Nst de tek tuk ağrılarım çıktı, bakalım nasıl olacak :)

bnm de bugün kontrolüm vardı nst de hiç sancı çıkmadı benim doktor bekleme taraftarı değil perşembe bu bebek ya doğacak ya doğacak Allahın izniyle tabiki :)))))

Kontrolumuz oldu, çok şükür hersey yolunda cumaya tekrar kontrol, doguncaya kadar bir aksilik olmadığı sürece bekleyeceğiz dedi doktor. Nst de tek tuk ağrılarım çıktı, bakalım nasıl olacak :)

hadi bakalım hayırlısı ne kadar bekleyecek acaba doktorun ??

benm kızımda gelmeye pek niyetli değil ne yazıkki... çok şükür sağlığı yerinde ama büyüyen karnım bni iyice zorluo.tansiyonumu düşürüyor.yarın 40. haftası dolacak hala bir hareket yok....... bazen sonsuza kadar böyle kalacakmışım gibi hissediyorumm..... :)

neden beklemeyecekmiş peki?

2 farklı doktora danıştım 2si de bekleme taraftarı değil en fazla 41 dolana kadar bekleriz dediler, bebeğin dışkısını yeme ihtimali varmış 41den sonrası riskli dediler..

Her doktor farklı yaklaşıyor duruma, perşembeye kadar gelmezse o gun sezaryene mı alacak hemen ?

yok canım suni sancıyla normal doğumu deneyeceğiz, inş normal olur....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…