Narkosis dogum yaptı galiba, bugün doktora gidecekti hiç yazmadi da, keyfimbilir Allah yardımcınız olsun ve gönlüne gore olsun inşallah, saglikla mutlulukla kucakla yavrusunu :))
17,07,2013 saat 14,50 de oğlumu sezeryanla dünyaya getirdim kızlar... sabah kontrolde suyum az çıkında doktor yatış istedi doğumhanede suni sancı verdiler açıklığım hiç yoktu.. oğlumu 10,30 dan 14,30 a kadar normal doğum için bekledik rahme ilaç da koydular olmadı. son sancıda kalp atışları zayıflayınca acilen ameliyata aldılar beni... ağladım korkudan hem oğlum hem kendim için... ameliyat hızlıydı ama hatırlamıyorum hiçbirşey.. oğlum hala hastanede( solunum problemi olmuş doğumda..ben dün taburcu oldum o orada ( acım var mutsuzum oğlumu özlüyorum emziremiyorum süt sağıyorum azıcık geliyor... işte öyle kızlar...
17,07,2013 saat 14,50 de oğlumu sezeryanla dünyaya getirdim kızlar... sabah kontrolde suyum az çıkında doktor yatış istedi doğumhanede suni sancı verdiler açıklığım hiç yoktu.. oğlumu 10,30 dan 14,30 a kadar normal doğum için bekledik rahme ilaç da koydular olmadı. son sancıda kalp atışları zayıflayınca acilen ameliyata aldılar beni... ağladım korkudan hem oğlum hem kendim için... ameliyat hızlıydı ama hatırlamıyorum hiçbirşey.. oğlum hala hastanede( solunum problemi olmuş doğumda..ben dün taburcu oldum o orada ( acım var mutsuzum oğlumu özlüyorum emziremiyorum süt sağıyorum azıcık geliyor... işte öyle kızlar...
Çok gecmis olsun narkosis, umarim Bebişine erkenden kavuştursun. Biz de 9 temmuzda epidural normal doğum yaptik. Oğlumun doğum sırasında köprücük kemiği kırılmış. 6 günlükken farkettik. Şimdi geçiyor yavaş yavaş. Allah bebişlerimize sağlık versin, doğum yapacak arkadaşlara da kolaylık versin.
Teşekkür ederim hanımlar.. bugün oğluşum biraz daha iyiydi.. umarım en kısa zamanda kavuşuruz.. azıcıkta olsa var olan sütümü oğluşuma götürüyorum.. onu daha güçlü yapacaktır..
Ozlmarm gaz meelesini bende az çok yaşıyorum.. bazen çok sancılanıyorum... umarım en kısa zamanda kendimize geliriz...Banyo meselesini ne yaptın?
bugün oğluşuma dokundum allahım bu ne güzel bir duygu... emzirmem için çağırdılar ve uça uça gittim :) canım benim naıl acıkmış nasıl ağlıyordu... ilk defa kucağıma bir yeni doğan aldığım için çok acemiydim :) ama şükür emzirmede sorun çıkmadı günde 1 kere emzirmeye gideceğim... onun dışında sütümü sağıyorum ve dondurup götürüyorum oğluma.. şükür sütüm de artmaya başladı...
bugün oğlumu göreceğim diye banyo yaptım biraz yorucuydu ama iyi geldi temiz temiz dokundum oğluma (ameliyattan arınmak istiyordum)
henüz bize vermediler bebeğimizi ama gidişatı iyiymiş umarım en kısa sürede sağlıklı bir şekilde alırım koynuma meleğimi...
myıldız sen ne yaptın ?? keyfimbilir geldi mi bebek ???
bugün bebeğime kavuştum şimdi içeride mışıl mışıl uyuyor şükür durumu iyi :)) ne zormuş bebek taşımak... çok kırılgan hassas... minicik:) ona hayranım yaaa allahım hepimizin bebeklerini nazarlardan saklasın... myıldız hayırlı olsun prensesin :))
Gözün aydın canım :)) Allah bir daha ayırmasın.
aminn canım aminn... bugün dikişlerimi aldırmaya gideceğim.. sen nasılsın çok sancın var mı ? karnında gaz var mı? benim göbişim duruyor halen :) millet doğurmadım sanıyor :)) dün bebeğimi koynuma alınca acım macım kalmadı şükür :)) prenses nasıl ? adı ne oldu bu arada ?
Dikişlerini doktor mu alacak? Benimkinde bandaj var bir hafta sonra ister kendiniz çıkartın isterseniz hastaneye gelin burda çıkartalım dedi, benimki kendinden eriyen dikişlerden galiba, ağrılarım var tabii daha gazda oluyor ama çok şükür cikartabiliyorum, aynen benim göbekte öyle doktorum korse giyersen rahat edersin dedi gündüzleri giyiyorum hareketlerimi kolaylaştırıyor. Prensesimiz iyi çok şükür ismini Beren koyduk :) ona bakarken ağlayasım geliyor insan bu mucizeye inanamıyor, sizin yakisiklinin adı ne oldu ?
canım gittim doktora sadece ultrasonla baktı dikiş filan almadı rahmim temiz görünüyormuş öyle dedi banyo yapabilirsin dedi... orada düşündüm de 1 hafta öncesine kadar rahmimde oğlum vardı o koca göbeğimin içinde tepinip duruyordu... şimdi ise bomboş rahmim... ama bir mucize var eimizde kollarımızda :) çok güzel bir duygu... dün kontrole gitmek için onu evde yarım saat yalnız bıraktım diye içim gitti özledim durdum sadece yarım saatte... geldim ağlıyordu kuzum... hemen aldım koynuma... ağladım... ben sık sık ağlama krizlerine giriyorum inanamıyorum ben de çok güzel bir mucize çok güzel bir hediye... onun sesiyle uyumak onun sesiyle uyanmak harika birşey... allah herkese bu duyguyu yaşatmayı nasip eder inşallah... minik prensimizin adı FARİS :)
doktorum korse takma göbeğin gitmez dedi bana?? iz kalmasın diye krem önerecekmisiniz dedim pahalı bu kremler hem de çok işe yaramıyor dedi... humana stil-tee ve kimyonlu rezene çayları aldım günde 2 kere herbirinden içiyorum. bol bol su içmemiz gerekiyor en fazla süt yapan suymuş :))
Seninki kontrole çağırmış o zaman. Bende ne yiyip içeceğimi şaşırıyorum hem sütüm çok olsun hemde yediklerim minik kuzuma gaz yapmasın diye, humananin rezene çayını icmeye başladım bende, suyu zaten insan istem dışı olarak iciyor, o emdikce ben susuyorum :) Allah hayırlı guzel ömürler nasip etsin yavrularımıza.. Korse konusunda ben dogum oncesindede çok araştırma yapmıştım korsenin göbeğin gitmesi konusunda hiçbir etkisi yok sadece su anki aşamada konfor sağlıyor. Gun içersinde öğleden sonra kullanıyorum ben zaten en çok hareket etmek durumunda kaldığım saatler olduğu icin. Bir hafta olunca ağrılar geçiyor mu peki, rahat hareket edebiliyor mu insan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?