Pepeninteyzesi sen bugün gidecektin doktora dimi, öğrendin mi cinsiyetini, bende yarın sabah gideceğim, daha ikinci kez göreceğim bebişimi :)
Kızlar biz öğrendik cinsiyetimizi :) büyük ihtimalle kızımız olacakmış...İkili tarama testi için kanımı da verdim, ense kalınlığıda 0.8 mm çıktı, hayırlısıyla sağlıklı doğsunda gerisi hiç önemli değil :)
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah kızını:) Yaaa ben de istiyorum(( ben de 11 ocakta gidicem kontrole. Ayrıntılı ultrasonla mi baktırdın?
Bize 13. haftanın başında söyledi doktorumuz :)ne kadarlık ki bebeğin
Pepeninteyzesi sen bugün gidecektin doktora dimi, öğrendin mi cinsiyetini, bende yarın sabah gideceğim, daha ikinci kez göreceğim bebişimi :)
Benim de tahmini doğum tarihim 14 temmuz :) bir oğlumuz olacak inşallah :) ne gibi hazırlıklar yapmam gerektiği hakkında bir bilgim yok annem ne yazıkki 8 yıl önce vefat etti... kaynanam da kendisine zar zor bakıyor. sadece görümcelerim var yardımcı olabilecek. beni bilgilendirir misiniz neler yapmam gerek neler hazırlamam gerek ? kıyafet azıcık azıcık almaya başladım çıtçıtlı atlet vs. ama herhalde daha yolun başındayım... önerilerinizi bekliyorum...
Evet ben de öğrendim. Bir oğlum olacak inşallah. En azından alışveriş yapabiliyorum artık :)Amin inşallah canım :) valla çoğu doktor söylemiyomuş ama benim doktorum görüntünün çok net olduğunu ve büyük ihtimalle kızımızın olacağını 13. haftanın başında söyledi :) Normal ultrasonla baktı, daha önce aynı doktora giden bir arkadaşımada aynı dönemde söylemiş cinsiyetini sende öğrenmişsindir herhalde artık :)
Merhaba hanımlar.. Geçen hafta üçlü test yaptırırken bebeğimizin cinsiyetini öğrendik. Kızımız geliyor. :) Çok şükür üçlü testimiz de temiz çıktı. Kızımıza isim arıyoruz fikirlerinize açığım.
tebrik ederim. bizim de bir kızımız olacak inş.benim de eşimin de adlarımız "e" ile başlıyor, öyle devam edelim dedik. sanırım ece koyucaz ismini. ve bence isim kısa ve net olmalı. uzun ya da çift isme sahip öğrencilerim gerçekten zorluk yaşıyor.:)
Benim de tahmini doğum tarihim 14 temmuz :) bir oğlumuz olacak inşallah :) ne gibi hazırlıklar yapmam gerektiği hakkında bir bilgim yok annem ne yazıkki 8 yıl önce vefat etti... kaynanam da kendisine zar zor bakıyor. sadece görümcelerim var yardımcı olabilecek. beni bilgilendirir misiniz neler yapmam gerek neler hazırlamam gerek ? kıyafet azıcık azıcık almaya başladım çıtçıtlı atlet vs. ama herhalde daha yolun başındayım... önerilerinizi bekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?