odayıda kurucakmıısn hemen ben kurmak istemiyorum hemen bekliyo benimki nisan sonu gibi kuruyum diyorum
Herşey hazır derken? neler almak gerekiyor ? ben daha 1-2 kıyafetten başka hiçbirşey almadım... bebek arabasına karar verdim (travel set alacağım) ama daha almadım... neler alınması gerekiyor ? benim annem hayatta değil tek başımayım anlayacağınız. görümcelerim var ama kendi dertlerinde ve uzaktalar...
Canım intte hastane çantasında olması gerekenler yaz alman gerekenler çıkıyo zaten istersen odamız geldiğinderesim eklerim fikir olur sanada bebek arabası pierre cardin var arabamız olmadığından oto koltuğu almayacaz ana kucagimiz var örümcegimiz var odamızda gelirse tamamdır sadece yanımda yatması için puset alsammı ona karar vermedim yatağında yatsın istiyorum çünkü
bir arkadaşımda gördüm bebek yatağı birkaç ay idare edecek şekilde ve tekerlekli... evde nereye gidersen yanında götürebiliyorsun :)) mantıklı geldi ondan almayı düşünebilirim... kıyafet olarak ne tarz şeyler çoğunlukta olmalı ? yaz bebeği olacak sonuçta... önlük çok mu almak gerekiyor ? bir arkadaşım çok al dedi. biberon emzik vs denilmiş erken değil mi onlar için ?
Kurduracam mecbur annem memlekete gidecek doğuma gelecek eşime tek başına zor olur şimdiden bisey yaptırmiyo zaten hamileliğimin başından beri hep yardım etti sağolsun hem sabırsızlaniyoruz bi an önce gelsin kıyafetlerini herseyini yerleştirelim diye artık benim çeyiz sandığım doldu bezi vs yerleşsin istiyorum temiz temiz kalsın yerinde yerinizde olsam kurdururum tabi tavsiye sizin bileceğiniz iş bebek bu bi bakarsınız geliyo hazırlıklı olmak lazım
bir arkadaşımda gördüm bebek yatağı birkaç ay idare edecek şekilde ve tekerlekli... evde nereye gidersen yanında götürebiliyorsun :)) mantıklı geldi ondan almayı düşünebilirim... kıyafet olarak ne tarz şeyler çoğunlukta olmalı ? yaz bebeği olacak sonuçta... önlük çok mu almak gerekiyor ? bir arkadaşım çok al dedi. biberon emzik vs denilmiş erken değil mi onlar için ?
heyecanlandırdın şimdi beni bendemi kursamki..ama daha odaya boya yapılıcakk hava az ısınsın boya yapalım önce diyorumm
ewvet ya büyüyen karyolaların sallanır şekli üretilmiyomuş artık bizimki de sallanmıyo pusette alsam en fazla 4 5 ay kullancak katlanmıyo sonra nereye nasıl kaldıracam diye düşünüyorum park yatak al diyenler var onu alsam odasının bi anlamı kalmıyo zaten istemiyorum da onu başından beri şuan için napacam biilmiyorum anlayacağınbende ilk aylarda yatak odasında yatması için öyle küçük tekerlikli sallanan bişey istiorum çünkü karyolamız sallanmıyor
insan duramıyo valla heyecan ne ki başka türlüsü bu heyecanın
ama boya yaptıracaksan bekle tabi biz tayinciyiz doğum zamanı tayin sonuçları belli olcak her ne kadar gitmek istemediğimizi belirtsekte, o yüzden boya filan yaptırmayacam yoksa duvar kağıdı çok istiyorum mecburen kalacak artık sticker filan yaparım diyorum
sağlıkla gelsin inş bizim erkek yani doğum olacağı için bizimde çıkmaz diye bekliyoruz bakalım bi de çıkarsa o zaman naparız bilmiyorum zaten haziran sonu temmuz başı doğum ya erken olursa çok sallantılı bi dönem ama %99 çıkmaz diyo eşim (inşallahaynen bizde tayinciyiz canım bizde gitmiyicez dedik ama belli olmaz ben yinede bi oda değilmi boyayım diyorum haziran 15 te belli oluyor tayinler sonuçta bi ay kalıyor yetişmez zaten %90 gitmeyiz diyor eşim...kızımız olcak inşallah
sağlıkla gelsin inş bizim erkek yani doğum olacağı için bizimde çıkmaz diye bekliyoruz bakalım bi de çıkarsa o zaman naparız bilmiyorum zaten haziran sonu temmuz başı doğum ya erken olursa çok sallantılı bi dönem ama %99 çıkmaz diyo eşim (inşallah)
işte onu hiç istemiyoruz bulunduğumuz yeri çok seviyoruz elimizde olsa hiç gitmeyiz buradan çıkarsa da şark dönüşü tekrar dönecez buraya inşhayırlısı olsun artık çıkarsada doğumdan sonra gideriz :)
işte onu hiç istemiyoruz bulunduğumuz yeri çok seviyoruz elimizde olsa hiç gitmeyiz buradan çıkarsa da şark dönüşü tekrar dönecez buraya inş
hangi sehirdesiniz :)
Ist. Siz nerdesiniz:)
bende temmuz annesıyım 20 07 2013 olacak :) ve benim ikinci gebeliğim :) hem çok mutluyum seviçle bekliyorum hemde doğumu bildiğim için birazda korkuyorum :) çok az zaman kaldı heyecanla bekliyorum :)
kızlar..inşallah ben de 27 temmuzda kucağıma alıcam bebişimi..ama kalp atışı henüz yok..sizin durum nasıl özellikle bu civarda olanların?teşekkürler 7 hafta bitti bugün.. 8 e girdik..
ne güzel ikinciymiş tecrübelisiniz siz..
güzel :) ama yaşayacaklarımı bildiğim için birazda korkuyorum ilk gebede boyle korku olmuyor bilmiyorsun yaşayacaklarını ama
herşeye rağmen anne olmak bambaşka güzel :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?