temmuz 2013 anne adayları buraya:))))

Canım doktorun cinsiyeti belirlemesi pek çok faktöre bağlı, birincisi doktorun tecrübesi, ikincisi ultrason aletinin kalitesi ve üçüncüsü bebeğin pozisyonu. Doktorun neden bir öyle bir böyle diyor tereddüt ediyor bilemem tabii ama 16 haftalık bir bebekte cinsiyet çok net bir şekilde belli olur normal şartlar altında, ki benim doktorum 12. hafta bitiminde gittiğimde söylemişti cinsiyetini kız diye o kesin konuştu ama ben yine de emin olmak için bir sonraki muayeneyi bekledim, doktor daha ultrason aletini çalıştırır çalıştırmaz kız olacaktı dimi dedi, yani doktor tecrübeli ve ultrason aletide iyi ise hemen anlayabiliyor. Beklemek zor tahmin edebiliyorum ama iki haftacık daha bekleyiver annesi :) özel hastaneye mi gidiyorsun bilmiyorum ama değilse bir özel haftaneye gidip birde orada baktır sabredemeyeceksen...

Canım burdan sana ne yazsak yeterli olmaz, ben sana bir kitap önermek istiyorum, hamilelikten, doğuma, bebek odası hazırlamaya, doğum sonrasına kadar her türlü bilgi var. Yazarı Ayşe Öner, Hamilelik, Doğum ve Bebek Bakımı Kitabı, her türlü bilgi var içersinde...Bu kadın ünlü pek çok kişinin doğum koçluğunu yapmış, nefes egzersizleri bile var içersinde işine yarar diye düşünüyorum :)

ben yurtdışında yaşıyorum ama burdaki bir özel hastanenin kadrosunda türk doktorlar var ancak her ayın farklı zamanlarında burda oluyorlar o nedenle sabit bir doktora denk gelemediğimden böyle farklı yorumlar almak zorunda kaldım =) %80 erkek diyen başka doktordu kız diyen başka doktor ama aslında ikisi de tecrübeli doktorlar belki bizim bebiş göstermek için çok zorladığından oldu bunlar dediğin gibi beklesem daha iyi sanırım iki haftaya netleşir kesin nasılsa :) tabi gösterirse gittiğimde :S

slm hanımlaaaaaar sağlıkla bebeğinize kavuşmanız dileğiylee bizde varız paşamız geliyo inşallah 20. haftamıza girdik bugün

Ben de 17+1 hamileyim ve doğum Temmuz 27 görünüyor Allah'ın izniyle.Allah hepimize rahat bir hamilelik ve kolay bir doğum nasip eder inşallah!!!! Benim bebeğim erkek cinsiyeti kesin ama doktor bir dahaki kontrolde tekrar bakarız dedi.Şimdiye kadar büyük bir şikayetim olmadı ancak bazen kasıklarıma bıçak saplanır gibi acı verici bir ağrı giriyor ve ne yapsam da geçmiyor, 1-2 dk boyunca devam ediyor.Sizlerde de oluyor mu kızlar?Doktora söyledim ama kanama yoksa birşey olmaz dedi.Sizlerde şikayet var mı?

benim 20+3. kasıkta sancı bende de oluyor zaman zaman ama seninki kadar uzun sürmüyor. bunun nedeni de rahim genişlediği için sürekli, o civardaki kasların uyum sağlamaya çalışıp gerilmesi diye biliyorum. benim doktorum da normal dedi.

ayrıca kızlar benım ılk bebeğim ve izmire de yeni geldim.Yaza burası çok sıcak.Peki bebek için ilk olarak neler almalıyım? Kıyafet konusunda yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiye kadar neler aldınız?
Ben 2 tulum aldım.2 tanede hastane çıkışı setlerden 6 lı olanlardan. Onun dışında bir şey almadım

benim de normal doğum tarihim 5 ağustos görünüyo SAT a göre ama temmuz sonu gibi olur sezeryan olurum büyük ihtilalle. sağlık problemi yüzünden...

bir önceki sayfada (12.) kendi alışveriş listemi paylaşmıştım belki işine yarayabilir

meraba benim prensesimde temmuz 16 gibi gelicek inşallah..ben haızlrıklara çoktan başladım sizde başladınızmı yoksa benmi aceleciyim hemen hemen herseyi tamam kızımın

meraba benim prensesimde temmuz 16 gibi gelicek inşallah..ben haızlrıklara çoktan başladım sizde başladınızmı yoksa benmi aceleciyim hemen hemen herseyi tamam kızımın
Maşallah bizimde herşeyimiz hazır çok şükür temmuz 12 ye filan geliyo doğum inş ama eksiğimiz kakmadı bi ateş ölçer tırnak makasi bi de emzik alacaz yarın da odamız geliyo inş oğlumuz için herşey hazır benimkiler kaldı

Herşey hazır derken? neler almak gerekiyor ? ben daha 1-2 kıyafetten başka hiçbirşey almadım... bebek arabasına karar verdim (travel set alacağım) ama daha almadım... neler alınması gerekiyor ? benim annem hayatta değil tek başımayım anlayacağınız. görümcelerim var ama kendi dertlerinde ve uzaktalar...

benim oğluşumda tahmini 22 temmuzda aramıza katılacak, yavaş yavaş hazırlıklara başladım, ama biran önce herşeyini almak istiyorum, çok heyecanlıyım

odayıda kurucakmıısn hemen ben kurmak istemiyorum hemen bekliyo benimki nisan sonu gibi kuruyum diyorum

benim oğluşumda tahmini 22 temmuzda aramıza katılacak, yavaş yavaş hazırlıklara başladım, ama biran önce herşeyini almak istiyorum, çok heyecanlıyım

al canım içinde kalmasın..hem gördüğünü almayınca bidaha aynısını bulamıyosun :) içinde kalıyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…