Kızlar size bir konuda danışmak istiyorum, 14 haftalıkken doktor %80 erkek ancak 2 hafta daha bekleyelim yine de yanılma payı olabilir demişti nitekim 16 haftalıkken tekrar muayene oldum ve bu defa diğer doktorum kız bu kız 3 çizgi gözüküyor genital bölgede dedi o sırada odada olan bir başka doktor da ilk bakışta daha 'kız bu kız' diye onayladı.
ama doktorum yine de alışveriş yapma bekle bakalım 18-20. haftada %100 diyebiliyoruz cinsiyete dedi.
ay ama artık ben belirsizlikten sıkıldım üstelik de %80 erkek dendiği için öncesinde baya erkeğe kurulmuş ve o yönde resmen hazırlığa başlamıştım şimdi de artık kız bu denilince iki doktor tarafından kendime engel olamadım alışveriş yaptım baya
sizce iki hafta sonra gittiğimde bu sefer tekrar erkek olduğunu duyar mıyım? sonuçta artık oluşum tamamlandı değil mi penise dönmez yani değil mi ?
Benim de tahmini doğum tarihim 14 temmuz :) bir oğlumuz olacak inşallah :) ne gibi hazırlıklar yapmam gerektiği hakkında bir bilgim yok annem ne yazıkki 8 yıl önce vefat etti... kaynanam da kendisine zar zor bakıyor. sadece görümcelerim var yardımcı olabilecek. beni bilgilendirir misiniz neler yapmam gerek neler hazırlamam gerek ? kıyafet azıcık azıcık almaya başladım çıtçıtlı atlet vs. ama herhalde daha yolun başındayım... önerilerinizi bekliyorum...
Canım doktorun cinsiyeti belirlemesi pek çok faktöre bağlı, birincisi doktorun tecrübesi, ikincisi ultrason aletinin kalitesi ve üçüncüsü bebeğin pozisyonu. Doktorun neden bir öyle bir böyle diyor tereddüt ediyor bilemem tabii ama 16 haftalık bir bebekte cinsiyet çok net bir şekilde belli olur normal şartlar altında, ki benim doktorum 12. hafta bitiminde gittiğimde söylemişti cinsiyetini kız diye o kesin konuştu ama ben yine de emin olmak için bir sonraki muayeneyi bekledim, doktor daha ultrason aletini çalıştırır çalıştırmaz kız olacaktı dimi dedi, yani doktor tecrübeli ve ultrason aletide iyi ise hemen anlayabiliyor. Beklemek zor tahmin edebiliyorum ama iki haftacık daha bekleyiver annesi :) özel hastaneye mi gidiyorsun bilmiyorum ama değilse bir özel haftaneye gidip birde orada baktır sabredemeyeceksen...
Ben de 17+1 hamileyim ve doğum Temmuz 27 görünüyor Allah'ın izniyle.Allah hepimize rahat bir hamilelik ve kolay bir doğum nasip eder inşallah!!!! Benim bebeğim erkek cinsiyeti kesin ama doktor bir dahaki kontrolde tekrar bakarız dedi.Şimdiye kadar büyük bir şikayetim olmadı ancak bazen kasıklarıma bıçak saplanır gibi acı verici bir ağrı giriyor ve ne yapsam da geçmiyor, 1-2 dk boyunca devam ediyor.Sizlerde de oluyor mu kızlar?Doktora söyledim ama kanama yoksa birşey olmaz dedi.Sizlerde şikayet var mı?
Eki Görüntüle 595619 kızlar bebişime oyun halısı yaptık dha tamamlanmadı ama yarı bitmiş hali bu dha oyuncakları alıncak :)
Kızlar size bir konuda danışmak istiyorum, 14 haftalıkken doktor %80 erkek ancak 2 hafta daha bekleyelim yine de yanılma payı olabilir demişti nitekim 16 haftalıkken tekrar muayene oldum ve bu defa diğer doktorum kız bu kız 3 çizgi gözüküyor genital bölgede dedi o sırada odada olan bir başka doktor da ilk bakışta daha 'kız bu kız' diye onayladı.
ama doktorum yine de alışveriş yapma bekle bakalım 18-20. haftada %100 diyebiliyoruz cinsiyete dedi.
ay ama artık ben belirsizlikten sıkıldım üstelik de %80 erkek dendiği için öncesinde baya erkeğe kurulmuş ve o yönde resmen hazırlığa başlamıştım şimdi de artık kız bu denilince iki doktor tarafından kendime engel olamadım alışveriş yaptım baya
sizce iki hafta sonra gittiğimde bu sefer tekrar erkek olduğunu duyar mıyım? sonuçta artık oluşum tamamlandı değil mi penise dönmez yani değil mi ?[/QU
mrb canım aynı duyguyu malesef ben de yaşadım.özel bir hastaneye gidiyorum sürekli ve şu an 21 haftaya girdik bugün bakalım hayırlısıyla...haftayı tam hatırlayamıyorum ama sanırım bizim de 13-14 hafta arasıydı,erkek dedi ve hatta bakın ufacık pipisi gözüküyo gibi dedi...ben de ilk çocugumu erkek isterdim hep,ama eşim de kız olsun istiyodu...neyse aradan 1 ay geçti tekrar gittik bu sefer de kıza benziyo sanki dedi,bacak arasını açmadı yavrum o zaman uyuyodu.neyse bir sonraki kontrolde de cinsiyet tahmini yapmışmıydım dedi, evet dedim bi erkek bi de kız dediniz dedim,en son kız mı dedim dedi,ben de evet dedim...kız zaten %100 dedi :)) yani yanılmalar olabiliyomuş tahminlerde ama anneler için tuhaf bir duygu işte:) bakalım ayrıntılı ultrasona gireceğiz mart 15 te sağlıklı olsunlar da tek dilegimiz bu...ben de kızmıştım sonradan kendi kendime nasıl yani dedim, kız olsa da sonra erkek dese neyse dedim,ama pipisini gördüm dedi nasıl sonra kız oldu :) dedim...demek ki bakmakla görmek arasındaki nüansı yakalayamamış:))
sizce iki hafta sonra gittiğimde bu sefer tekrar erkek olduğunu duyar mıyım? sonuçta artık oluşum tamamlandı değil mi penise dönmez yani değil mi ?[/QU
mrb canım aynı duyguyu malesef ben de yaşadım.özel bir hastaneye gidiyorum sürekli ve şu an 21 haftaya girdik bugün bakalım hayırlısıyla...haftayı tam hatırlayamıyorum ama sanırım bizim de 13-14 hafta arasıydı,erkek dedi ve hatta bakın ufacık pipisi gözüküyo gibi dedi...ben de ilk çocugumu erkek isterdim hep,ama eşim de kız olsun istiyodu...neyse aradan 1 ay geçti tekrar gittik bu sefer de kıza benziyo sanki dedi,bacak arasını açmadı yavrum o zaman uyuyodu.neyse bir sonraki kontrolde de cinsiyet tahmini yapmışmıydım dedi, evet dedim bi erkek bi de kız dediniz dedim,en son kız mı dedim dedi,ben de evet dedim...kız zaten %100 dedi :)) yani yanılmalar olabiliyomuş tahminlerde ama anneler için tuhaf bir duygu işte:) bakalım ayrıntılı ultrasona gireceğiz mart 15 te sağlıklı olsunlar da tek dilegimiz bu...ben de kızmıştım sonradan kendi kendime nasıl yani dedim, kız olsa da sonra erkek dese neyse dedim,ama pipisini gördüm dedi nasıl sonra kız oldu :) dedim...demek ki bakmakla görmek arasındaki nüansı yakalayamamış:))
benim de pazartesi kontrolum var 20 haftayı dolduruyorum eşim artık kıza kanalize olmuş olsa da ya şimdi yeniden erkek derse doktor diye merakla pazartesiyi bekliyorum =) dediğin gibi sağlıklı olsunlar da ne olursa olsun önemli değil sadece insana bir şey söylenince inanıp ona sarılıyoruz erkek dediysem oğlum diye sevmeye başlıyoruz en basitinden dimi ama=) sonra bir anda yok kız denilince haydaaa bir bocalıyor insan =)
bakalım hayırlısı pazartesi kontrolde %100 şu cinsiyeti derse artık tam inançla cinsiyeti şuymuş diye yazıcam buraya hemen :)) tabi erkek çıkarsa tekrar aldığım kız kıyafetlerini de verecek yer düşünmeye başlarım :)
Merhaba temmuz anneleri
Şimdiye kadar kaç kilo aldınız? Paylaşalım burdan.
Ben 19 haftalık: 4 kilo:18:
ayrıca kızlar benım ılk bebeğim ve izmire de yeni geldim.Yaza burası çok sıcak.Peki bebek için ilk olarak neler almalıyım? Kıyafet konusunda yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiye kadar neler aldınız?
Ben 2 tulum aldım.2 tanede hastane çıkışı setlerden 6 lı olanlardan. Onun dışında bir şey almadım
Maşallah bizimde herşeyimiz hazır çok şükür temmuz 12 ye filan geliyo doğum inş ama eksiğimiz kakmadı bi ateş ölçer tırnak makasi bi de emzik alacaz yarın da odamız geliyo inş oğlumuz için herşey hazır benimkiler kaldımeraba benim prensesimde temmuz 16 gibi gelicek inşallah..ben haızlrıklara çoktan başladım sizde başladınızmı yoksa benmi aceleciyim hemen hemen herseyi tamam kızımın
Maşallah bizimde herşeyimiz hazır çok şükür temmuz 12 ye filan geliyo doğum inş ama eksiğimiz kakmadı bi ateş ölçer tırnak makasi bi de emzik alacaz yarın da odamız geliyo inş oğlumuz için herşey hazır benimkiler kaldı
Maşallah bizimde herşeyimiz hazır çok şükür temmuz 12 ye filan geliyo doğum inş ama eksiğimiz kakmadı bi ateş ölçer tırnak makasi bi de emzik alacaz yarın da odamız geliyo inş oğlumuz için herşey hazır benimkiler kaldı
benim oğluşumda tahmini 22 temmuzda aramıza katılacak, yavaş yavaş hazırlıklara başladım, ama biran önce herşeyini almak istiyorum, çok heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?