- 25 Temmuz 2016
- 348
- 326
- 23
Guzel haberlerini beklıyoruz canım.Evet canim bugun 5 gibi gidip kan vercem dua et hamilelerin duasi kabul olurmus RABBİM senin bebeginide kucagina almayi nasip etsin insallah cok heyecanliyim insallah bu sefer pozitifi gorurum aminnn
İnşallah canim insallahGuzel haberlerini beklıyoruz canım.
Cnm benim 2 negatif tup bebekten sonra genetik testi ve histeroskopi yapildi rahimden parca alindin biyopsiye gonderildi bide bagisiklik sistemi testi yapildiKizlar benim negatif oldugu testle. Kanitlandi tüy diktik ilk denemesi sebepsiz olanlar testleri yaptirdi
Hayırlısı olsun canım güzel sonuçlarını bekliyoruzKizlar kan vermeye gidecem dua edin lütfen
Çok sevindim canım... kalp atışı için ne zaman çağırdı? ?Bende bugün keseyi gördüm kızlar minnacık:)
2 hafta sonra inşallah canım:)Çok sevindim canım... kalp atışı için ne zaman çağırdı? ?
amin canim çok sagol.Canım çok sevindimmm.... Bugün çok kalabalıkti, biz de ablam için hastanedeydik..
Rabbim güzel bir şekilde arttırsin
Canım hayırlı olsun. Karında mi yoksa alttan mı baktı. Birde senin transfer günün ne idi.Bende bugün keseyi gördüm kızlar minnacık:)
Karından ultrasonla bakıldı canım 25 temmuz 3. Gün transferiydi benimkiCanım hayırlı olsun. Karında mi yoksa alttan mı baktı. Birde senin transfer günün ne idi.
Sonuççç???İnşallah canim insallah
Sonuc yine husran artik yoruldum 3.kez denedim yine olmadi keske diyebilecegim hicbirsey yok hayirlisi diyorumySonuççç???
Sonuc yine husran artik yoruldum 3.kez denedim yine olmadi keske diyebilecegim hicbirsey yok hayirlisi diyorumy
Benimkisi de 27 sinde 5. Gün embriyosuKarından ultrasonla bakıldı canım 25 temmuz 3. Gün transferiydi benimki
Çok geçmiş olsun arkadaşim.tam 1yıl önce negatifi almiştim yıkılmıştım.zamanı varmış.dondurulmuşunuz varmı şans daha yuksek oluyo dondurulmuşta..bu son üzüntün olur inşlh butun kalbinle dua edicem negatif alanları çok iyi anlıyorum..Sonuc yine husran artik yoruldum 3.kez denedim yine olmadi keske diyebilecegim hicbirsey yok hayirlisi diyorumy
Ay hadi hayırlısıyla keseyimi görücen cnm sendeBenimkisi de 27 sinde 5. Gün embriyosu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?