adet gününe gelen günde az çok hissediyorsun var mı yok mu kan testini 12. gün yaptır.2 embriyo ise 10. günde çıkan var.güvendiğin yere yaptır bhcg yi benceselam arkadaslar opıgın basından sonuna kadar okumaya gayret ettım masallah ne bereketlı bır topık olmus cogu hamıle kalmıs cok svınerek okudum..dondurulmus 5.gun tek embrıyo transferının 6.gunu ve hıc bır belırtı yok dualarınızı beklerım yat yat sıkıldım...
Tesekkurler canım ..benım tek embrıyo...evet kantestını 11.gun ıstedı hastane..ama burdakı arkadaslar gıbı 10.gunu gebelık testı evde yapmayı dusunuyorum..bu arada benım 8.denemem olacakadet gününe gelen günde az çok hissediyorsun var mı yok mu kan testini 12. gün yaptır.2 embriyo ise 10. günde çıkan var.güvendiğin yere yaptır bhcg yi bence
Canim benim insallah Allah bu sefer nasip edecek. İcini ferah tut. Hayirli haberlerle gelirsin insallahTesekkurler canım ..benım tek embrıyo...evet kantestını 11.gun ıstedı hastane..ama burdakı arkadaslar gıbı 10.gunu gebelık testı evde yapmayı dusunuyorum..bu arada benım 8.denemem olacak
Kızlar çok şükür pozitif sonucum
Aminnnnn canım hergun o umıtle uyanıyorum bu defa olacak dıyorum ınsaAllah...Allah tum ısteyenlere nasıp etsın..Canim benim insallah Allah bu sefer nasip edecek. İcini ferah tut. Hayirli haberlerle gelirsin insallah
Cok sevindim canim benimkide 1 cm di pazartesi kalp duyarim insallab onun stresi var bendede iki gun once eczaneye gderken bir dustum pantolumn dizleri yirtildi bacaklarim parcalandi resmen kan supandtci kullaniyorumya kani durdramaadik bir saat.zor basiyorum iki gundur ayagim burkuldu.korkuyorun bebege bsey oldumu acaba diye.dun gdevektim korkudan gtmedim.pazartesiyi bekleyim dedimŞükür yarabbi keseyi gördük karindan.1cm minnoşumm.mşlh
Ayy canım gecmıs olsun korkma bebısın o kadar zor aasamalrdan gectı senı bırakmaz ınsaAllah ...Cok sevindim canim benimkide 1 cm di pazartesi kalp duyarim insallab onun stresi var bendede iki gun once eczaneye gderken bir dustum pantolumn dizleri yirtildi bacaklarim parcalandi resmen kan supandtci kullaniyorumya kani durdramaadik bir saat.zor basiyorum iki gundur ayagim burkuldu.korkuyorun bebege bsey oldumu acaba diye.dun gdevektim korkudan gtmedim.pazartesiyi bekleyim dedim
Insallah canim sagol.kanamam falan olmadi ama cok kotu dustum.bide okdar sakindim hic bir yere cikmadim.olacagi varmis agactan incirler dokulmuş basmamla yere yapistimAyy canım gecmıs olsun korkma bebısın o kadar zor aasamalrdan gectı senı bırakmaz ınsaAllah ...
Hayir haberlerle gel canim. Ben 15 temmuz olaylarinda cok korktum sehir disindaydim ist a doner donmez risk almayalim bi gidelim acile bakalim dedik. Cunku resmen kramplar giriyordu karnima. Rastgele gittik dr da bakalimmm dedi bakti karindan iki tane kese var cift yumurta ikizi dedi. Valla herkes oyle dedi ne cabuk cikti ve karindan bakti yani.
Dış gebelık olsa kese asla görünmezdi.sakince bekleyelım bir sonrakı usg yi.lütfen panik olma..dualarımız senınle...kızlar keseye gördük ama çok küçük dedi doktor kan verdim değeri 705 böyle olup sonradan gelişen varmı.. doktor dış gebelik olabilir dedi pazartesi gününe tekrar randevu verdi ne olacak lütfen cevap yazin
10. gün olabilir de daha erken yapma benimde tek embriyo ilk denemem fiyasko senin problem nedir 8. deneme olduğuna göre yaptırdığın merkezde 2embriyoya ikna olmuyorlar mı neden tek.Tesekkurler canım ..benım tek embrıyo...evet kantestını 11.gun ıstedı hastane..ama burdakı arkadaslar gıbı 10.gunu gebelık testı evde yapmayı dusunuyorum..bu arada benım 8.denemem olacak
nazar okut canım geçmiş olsun.kimin gözü kaldıysa gözü çıksın.Cok sevindim canim benimkide 1 cm di pazartesi kalp duyarim insallab onun stresi var bendede iki gun once eczaneye gderken bir dustum pantolumn dizleri yirtildi bacaklarim parcalandi resmen kan supandtci kullaniyorumya kani durdramaadik bir saat.zor basiyorum iki gundur ayagim burkuldu.korkuyorun bebege bsey oldumu acaba diye.dun gdevektim korkudan gtmedim.pazartesiyi bekleyim dedim
Cok sevindim canim benimkide 1 cm di pazartesi kalp duyarim insallab onun stresi var bendede iki gun once eczaneye gderken bir dustum pantolumn dizleri yirtildi bacaklarim parcalandi resmen kan supandtci kullaniyorumya kani durdramaadik bir saat.zor basiyorum iki gundur ayagim burkuldu.korkuyorun bebege bsey oldumu acaba diye.dun gdevektim korkudan gtmedim.pazartesiyi bekleyim dedim
kızlar keseye gördük ama çok küçük dedi doktor kan verdim değeri 705 böyle olup sonradan gelişen varmı.. doktor dış gebelik olabilir dedi pazartesi gününe tekrar randevu verdi ne olacak lütfen cevap yazin
hemen umutsuzluğa kapılma dur bakalım.İnşallah kızlar lütfen ayetel kursu okuyun bana salı günü de göremezsiniz sonlandirici iğne vuracak allahım yardım et sesimi duy
canım allah korusun, inşallah gelişir. sen strese girme, bol bol dua et, ben de ayetel kürsi okudum senin için. inşallah sağlıklı bebektir ve gelişir.İnşallah kızlar lütfen ayetel kursu okuyun bana salı günü de göremezsiniz sonlandirici iğne vuracak allahım yardım et sesimi duy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?