Aşılama Temmuz 2019 aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hayirlisiyla bebeginize kavusmanizi diliyorum.Biz de dusunuyoruz da ben biraz korkuyorum.Agri cok oluyor mu ?Bir de hastanede yattiniz mi ve bu tedaviyi kadin dogum uzmani mi uyguluyor ?
Ağrım çok olmadı sadece aşılama yapılırken çok canım yandı Rahim ağzı dar olduğu için doktor biraz uğraştı ve çok az kan geldi. Ama hastanede yatmadım çapa tıp interfilite bölümünde aşılama yapıldı. 15 dk sonra ayağa kalktım eve gidince sırt üstü yattım. Aşılamayı da kadın doğum doktoru yapmıştı

Merhaba, ben de 2.aşılama surecindeyim. Bugün 7.iğneyi vuracagim yarın kontrolüm var asilamayi salı günü yaparız muhtemelen dedi doktorum. Umarım güzel hayırlı haberlerimizi alırız

Hadi bakalım hayırlısı canım.. Umarım güzel sonuçlanır

Bugün yaptırdım biraz sancılı geçti benim acı eşiğim düsük sanırım hala biraz sancim var yatmaya calisiyorum sürekli cok heycanliyim 26sinda test dedi doktor insallah tutmustur

Kızlar bugun adetin 11. Günü kontrole gittim 3 tane yumurtan var dedi 2 tanesi 12mm diğeri 13,5mm olmuş . Cumartesi çatlatma iğnesi yaparız büyük ihtimal dedi Pazartesi de aşılama olur yaparsa. Hakkımızda hayırlısı olsun insallah hadi bismillah

Rabbim ekmeklerini boşa cikarmasin insallah hayirlisiyla tutunur bebeğin insallah

şuanda 4 arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim. ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. biri söyledi hepsi birden söyledi.

En erken 4 temmuzda yaptıran var sanırım grupta.. Bugün 9. Günü.. Pazartesi bile belli olabilir.. Güzel haberler alalım tek tek inş mrrakla bekliyorum..
Not: 6. Günüm ve hala hiçbir belirtim yok..

Rabbim herkesin duasını şu mübarek Cuma hürmetine kabul etsin. Ezan okunurken edilen dualar geri çevirilmezmiş, en güzel dua da müslümanın müslümana hiç tanımadan ettiği duaymış. Rabbim Cuma hürmetine hepimizin gönül muradını hayırlısıyla versin inşallah.

Sıkmayın canınızı Rabbim bize de hayırlısıyla nasip edecek inşallah. Ne zamandır evlisiniz neler yaşadınız?
ne yok ki.psikolojim elverdiğinde hepsini yazarım inşallah. ama bu arddarda hamilelik hbaerleri şuan moralimi çok bozdu. Allah bize de nasip etsin sağlıklı bebekler

ne yok ki.psikolojim elverdiğinde hepsini yazarım inşallah. ama bu arddarda hamilelik hbaerleri şuan moralimi çok bozdu. Allah bize de nasip etsin sağlıklı bebekler
Evet insan hamile görmek istemiyor, bebek sesi duymak istemiyor, tüm moraller alt üst oluyor. Kimsenin evladını kıskanmıyor insan ama artık bende anne olayım diyor. Seni çok iyi anlıyorum ama verecek olan Rabbim. Ona yaratmak sıfatı hiç zor gelir mi biz sadece imtıhan oluyoruz. Allah gücümüzü artırsın

amin canım. şu test günüde pozitifi görsem neler vermem. Allahım diyorum yavrum olsun bak ben ona neler yapacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…