Aşılama Temmuz 2021 Aşılama yaptiracaklar tecrubelerimixi paylasalim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Insallah gebelik vardir canim hakkinda hayirlisi neyse o olsun
İnşâAllâh kuzum eşim test almayı unutmuş bu arada ona baya kızdım yarın bakıyım da gelmezse kan veririm zaten direk inşallah vardır hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah Rabbim hepimize

Ayy inşallah gelmez güzel haberler verirsin

Kizlar takip edemedim ya bu ay asilama isim iptal.oldu tasinma ve sehir degistirme durumum oldu Rabbim insallah saglikli bebis haberleri almayi nasip.eder . Bekleyen herkese nasip eder bebis

Aynı sey benimde oldu baya ağladım aşılama sırasında benim akıntım çatlama olmadan olmuştu Dr o sıvıya bakma biz dışarıdan müdahale ediyoruz o yüzden o sıvı yanıltır demişti.

Merhaba arkadaşlar bütün mesajlarınızı okudum bende 15 temmuzda mikro çipli aşılama yaptırdım şuan onuncu günüm on gündür rahim bölgem de adet olacakmışım gibi ağrım var bel ağrısı göğüs uçlarımda hassasiyet yorgunluk uyku hali on gündür sürüyo yani benm gibi olanınız var mı ? Birde aşılama sonrası on dk sonra kusrum ve aşırı ağrım olmuştu

Mikro çipli aşılama ne oluyor peki

Test yaptın mı canımm

Test sonucunuz ne cikti acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…